Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Y

Yiannis_B

Guest
ProVape is closed.

Due to upcoming FDA regulations and restrictions, we have made the decision to cease production and close operations.

We want to send out a HUGE Thank You to all of our customers, dealers and vendors around the world for your support and for sharing your stories and photos with us over the years.

This has really been an amazing experience and we were privileged to have you as our customer. It's been humbling to hear all the success stories and we are truly blessed to be a part of your lives. Thank you!

http://www.provape.com/

m1ts0s

News poster
Reaction score
3.649
ProVape is closed.

Due to upcoming FDA regulations and restrictions, we have made the decision to cease production and close operations.

We want to send out a HUGE Thank You to all of our customers, dealers and vendors around the world for your support and for sharing your stories and photos with us over the years.

This has really been an amazing experience and we were privileged to have you as our customer. It's been humbling to hear all the success stories and we are truly blessed to be a part of your lives. Thank you!

http://www.provape.com/
o_O

Y

Yiannis_B

Guest
Monroe, WA – May 12, 2016 – ProVape, maker of the ProVari and the largest vape hardware company in the U.S., will be one of thousands of small businesses that will end up closing its doors as a result of the FDA’s new e-cigarette regulations.

“The FDA will require any product not on the market before February 2007 to go through an arduous pre-market approval process that could cost over $1 million per product,” Flagg said. “Most vape businesses like ProVape don’t have the means or wherewithal to put our products through this cost-prohibitive process and with no guarantee it would get approved.”

http://blog.provape.com/fda-ruling-threatens-largest-u-s-vape-hardware-manufacturer/

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.915
Χαχαχαχαχα, η μία κλείνει λόγω FDA κι η άλλη μπαίνει με χαρά στο FDA, άι βγάλτα πέρα μαζί τους!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.915
Από κοντά μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Είναι απίστευτα μικρό μέγεθος για 2 μπαταρίες, και πολύ ωραίο στην αφή, δερμάτινο. Πραγματικά υπέροχο.

Μου παινεψαν πολύ αυτό, το οποίο αν και έχει τεράστια οθόνη αφής, λένε ότι κάνει εξαιρετική διαχείριση στις μπαταρίες και κρατάει πάρα πολύ, αλλά είναι τέρας, πραγματικά μεγάλο. Γκουμούτσα!

Last edited:

Reaction score
5.879
Από κοντά μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Είναι απίστευτα μικρό μέγεθος για 2 μπαταρίες, και πολύ ωραίο στην αφή, δερμάτινο. Πραγματικά υπέροχο.
Nαι ειναι μικρο και ομορφο,αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξει η επενδυση του.
[DOUBLEPOST=1486776591][/DOUBLEPOST]
Μου παινεψαν πολύ αυτό, το οποίο αν και έχει τεράστια οθόνη αφής, λένε ότι κάνει εξαιρετική διαχείριση στις μπαταρίες και κρατάει πάρα πολύ, αλλά είναι τέρας, πραγματικά μεγάλο. Γκουμούτσα!
Το πηρε φιλος,πολυ καλα λογια,αλλα ειναι τουβλο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.915
Nαι ειναι μικρο και ομορφο,αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξει η επενδυση του.
Όσο αντέξει, αυτό λέω να χτυπήσω αν μου κάτσει καλά η 0,2ωμ. Είναι σα το iStick Pico, απίστευτα μικρό!

D

Deleted member 23222

Guest
Σοβαρά;
Για πες;
Tα πιο πολλά είναι θετικά.

Τοποθετείς το ειδικό τσιγάρο,καρφώνοντας το σε μια θερμοακίδα (λεπίδα πιο σωστά),και ενεργοποιείς την θέρμανση.
Σε μερικά δευτερόλεπτα,είσαι έτοιμος να ρουφήξεις...κάπως έντονα για να σε "πιάσει".
Όσο πιο έντονα ρουφάς,τελειώνει γρήγορα,σε 1- 1,5 λεπτό,ανάλογα τον "καημό σου"

Δεν έχω ατμίσει ποτέ μου, σε αυτό κατέφυγα γιατί καπνίζω (ντουμανιάζω) 2,5 πακέτα στο χαλαρό και τα πνευμόνια μου έπαθαν φλεγμονή...(όχι ΧΑΠ- το πρόλαβα)...

Αναπνευστικά η βελτίωση ήταν ραγδαία,νομίζω ότι το ίδιο διαπιστώνετε κι εσείς οι ατμιστές,οπότε περιττό να πω ότι το συστήνω...

Η συσκευή κοστίζει πενήντα ευρώ ,με δώρο 4-5 πακέτα,τα οποία πλέον πωλούνται και σε περίπτερα.
Αν όμως πάρεις κούτα,υπάρχει promotion που χρεώνει 32 ευρώ την κούτα,αλλιώς κατά μόνας έχει 4 ευρώ το πακέτο.

Δεν έχω ακουμπήσει τσιγάρο,εδώ κι ένα μήνα ,το τελευταίο το κάπνισα ακριβώς τότε,έχοντας μια ανάγκη να boostάρω λίγο την ικανοποίηση,αλλά μου άφησε μια γεύση πλέον απαίσια,σαν να ρούφαγα εξάτμιση από λεωφορείο...και το πέταξα κατευθείαν.

Με πλήρη φόρτιση,αντέχει μια πολύ γεμάτη ημέρα στη δουλειά (11-12 ώρες).
Χρειάζομαι δύο πακέτα ημερησίως οπωσδήποτε,αλλά όταν "ξεχάσω" το τσιγάρο,θα το ελατώσω.Έχει τρείς γεύσεις,μια βαριά,μια ελαφριά και μια μεντόλ...δεν έχω τολμήσει να δοκιμάσω κάτι άλλο εκτός από την βαριά.

Υποτίθεται ότι η συσκευή έχει διάρκεια ζωής 1 χρόνο,αλλά αμφιβάλλω...έχω μια ακόμη καβάτζα κι όταν έρθω Ελλάδα θα πάρω και μια τρίτη...

Στόχος μου είναι φέτος να το σταματήσω κι αυτό...το μεγάλο μου πρόβλημα είναι το άγχος,όπου τότε μου λείπει ένα καλό σουτ νικοτίνης!!!
Τότε λοιπόν ρουφάω ένα πιπάκι nicorette, το οποίο κάνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά ,αλλά το χρειάστηκα μια δυο φορές, και πάντα στο αεροπλάνο,όπου η πτήση μου κρατάει 7,5 ώρες και είναι αδύνατον να τη βγάλω χωρίς νικοτίνη...

Στα συν λοιπόν :
1.Αφού σταμάτησα το τσιγάρο εγώ,μπορεί ο καθένας με ελάχιστη θέληση,θα του πάρει 2-3 ημέρες.
2.Ανοίγεις πακέτο,βγάζεις τσιγάρο,αίσθηση τσιγάρου στο στόμα,αλλά όχι ίδια γεύση με το τσιγάρο...πιο κοντά μου έρχεται στον...ναργιλέ!!
3. Δεν ασχολείσαι με τίποτα πέραν της φόρτισης και του καθαρισμού (με μια μπαντονέτα και λίγο οινόπνευμα είσαι ΟΚ),σχεδόν plug and play.

Στα πλην
1. Η αξιοπιστία δεν μου φαίνεται η εγγυημένη.
2. Έχει μεγάλη σημασία να διατηρείς το θερμοστοιχείο καθαρό,αλλιώς ρουφάς σαν malakas και δεν...
3. Πρέπει να το ρουφάς όταν είναι έτοιμο,αλλιώς υπερθερμαίνει και βγάζει μια δυσάρεστη γεύση...και λίγο καπνιά,επίσης δυσάρεστη...σαν τοξική!!

Αυτά,γενικά με ενθουσίασε γιατί πρώτη φορά ανέπνευσα από 18 χρονών...

Reaction score
15.548
χθες που εψαχνα υλικα για να φτιαξω υγρα (πηρα και 6 castle long 30ml προς 19e το ενα !!! :p)
.....πηρα και τον cubis + επισκευασιμη στα 22e συνολο...!!!!!!
Διαβαζα εκει στο ατμιστικο site διαφορα και λεω δεν βαριεσαι ας πεταξουμε και ενα castle long...:D

cubis.jpg

......απο περιεργεια λοιπον και μονο να δω που εχουν φτασει τις ετοιμες αντιστασεις....

εεεεεεε.....απορω πως ατμιζουν αυτο το πραμα με τις ετοιμες αντιστασεις...
.... ειδικα σε αυτον τον ατμοποιητη ! :roflmao:

η μονη χωρις προβληματα ηταν η επισκευασιμη.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef