- Reaction score
- 15.548
ναι ....αλλιως θα ακουγες την κυρα 

ProVape is closed.
Due to upcoming FDA regulations and restrictions, we have made the decision to cease production and close operations.
We want to send out a HUGE Thank You to all of our customers, dealers and vendors around the world for your support and for sharing your stories and photos with us over the years.
This has really been an amazing experience and we were privileged to have you as our customer. It's been humbling to hear all the success stories and we are truly blessed to be a part of your lives. Thank you!
http://www.provape.com/
ΙΜΗΟ: Η δύναμη της καπνοβιομηχανίας...
Για να δούμε πότε θα βγάλει η μαλμπορο ατμιστικά προϊόντα..
Nαι ειναι μικρο και ομορφο,αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξει η επενδυση του.Από κοντά μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Είναι απίστευτα μικρό μέγεθος για 2 μπαταρίες, και πολύ ωραίο στην αφή, δερμάτινο. Πραγματικά υπέροχο.
Το πηρε φιλος,πολυ καλα λογια,αλλα ειναι τουβλο.Μου παινεψαν πολύ αυτό, το οποίο αν και έχει τεράστια οθόνη αφής, λένε ότι κάνει εξαιρετική διαχείριση στις μπαταρίες και κρατάει πάρα πολύ, αλλά είναι τέρας, πραγματικά μεγάλο. Γκουμούτσα!
Όσο αντέξει, αυτό λέω να χτυπήσω αν μου κάτσει καλά η 0,2ωμ. Είναι σα το iStick Pico, απίστευτα μικρό!Nαι ειναι μικρο και ομορφο,αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξει η επενδυση του.
Το χρησιμοποιώ ένα μήνα τώρα...
Σοβαρά;Το χρησιμοποιώ ένα μήνα τώρα...
Tα πιο πολλά είναι θετικά.Σοβαρά;
Για πες;