Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Από δικιά μου εμπειρία, βγάζουν προβληματάκια στα κουμπιά.Γιατι βρε να αποφυγω το βαμο; Εξηγατε στον αρχαριο...
Provari η Dicodes για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Αγορινες, ενδιαφερομαι για:
- Κυλινδρικο και οχι boxοειδες μοντ.
- Οχι επισκευασιμα κλπ αλλα plug n play
Δεν παίζει ρόλο.Η σύσταση σε pg/vg παίζει για να σου πω ατμοποιητή.- Με το καλημερα θα ατμιζω 0νικης νικοτινης ζουμακια (σε περιπτωση που παιζει ρολο)
Provari ή Dicodes μτχ.Παρακαλω προτεινετε οικονομικης/μεσοχαμηλης κατηγοριας, μη παμε σε κανα προβαρι τουμπανο και φυγουν 200-300ρες![]()
Προβαρι ή Dicodes.Υγ. Υποθετω οτι οι προτασεις σας θα εχουν λυμενα τα θεματα διαρροων κλπ κλπ που θυμαμαι προ 5ετιας που ειχα ξαναματασχοληθει με το αθλημα.
Σε υγρα δεν εχω να σου πω κατι. Θα ηταν το επομενο σετ ερωτησεων, αφου ειχαμε λυσει το hardwarικο θεμα...
Ένα ακλό σημείο εκκίνησης είναι οι Aspire Nautilus(αν έχουν διορθώσει τις αντιστάσεις-αναμονή απάντησης από rose athens,αν θές),
Eleaf GS/Νοbacco MAS-Ostria και Joyetech Cubis/Nobacco Cupa.
Προτείνω Cubis/Cupa λόγω μεγαλύτερης χωρητικότητας (3,5ml) και φθηνότερων αντιστάσεων.
Με τους Ναυτίλους δεν έκανα χωρίο,αλλά εγώ είμαι και λίγο κροκόδειλος στις τζούρες.
Προσοχή γενικά στην σύσταση.Κυκλοφορούν πολλά υγρά με VG άνω του 70%,όπου ναι μεν νόστιμα και γκουρμερδιάρικα αλλά ξετινάζουν τις εργοστασιακές αντιστάσεις για πλάκα..Το μονο σιγουρο ειναι πως προτιμαω τα ετοιμα. Δεν μπορω να το κανω breaking bad και να "μαγειρευω" ζουμια...![]()
[DOUBLEPOST=1453842227][/DOUBLEPOST]Mπα,σχετικά εύκολα βρίσκεις μτχ προβαρι και μάλιστα σε καλές τιμές(δλδ πέριξ των 100 για provari mini V2.5)Στριφτε, που να κοιταξω για μτχ που ανεφερες; Παιζουν στη γυρα η ειναι σπανια σαν τιποτα εξωτικους φασιανους Αλσατιας;
Ακούμπα τα για το συγκεκριμένο,η πλάκετα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ.Ειναι μη συζητησιμο. Προτιμω να τα ακουμπησω απο το να παρω μποξ.![]()
Θεότητα είμαι στο συγκεκριμένα αλλά ένεκα που είμαι σεμνόςΕισαι θεουλης. Που να στησω καρτερι για προβαρι; Εμπιστευομαστε ebay κλπ, η μακρια για τετοια πραματα;
Σε ενημερώνω ότι είχα ''σωλήνες'' μέχρι πριν ένα μήνα.Γιωργο μου δεν ειναι θεμα διαστασεων. Γεροπαραξενια ειναι, δεν μου αρεσουν στο ματι. Και αν κατι δε μου αρεσει στο ματι, βραστα.