Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Δώσε βρε Γιάννη, πάνω που είπα ότι τον πήρα στο λαιμό μου και έγραφα να μη πάει στο vamo ( θεωρείται ξεπερασμένο )... χεχεχεχεχε

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Γιατι βρε να αποφυγω το βαμο; Εξηγατε στον αρχαριο...

Με τα παλια ego ειχα ξεκινησει και εγω, με 900ρα μπαταρια... ηταν ομως σαν "ψευτικο" μπροστα στα μοντ που εβλεπα και βλεπω...

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Γιατί, αυτά που πρότεινε ο Γιάννης, είναι κλάσεις ανώτερα. Παρέχουν όλες τις νέες δυνατότητες ( αρκετά μεγάλη ισχύ, έλεγχο θερμοκρασίας ) και όλα αυτά με ενσωματωμένη μπαταρία και ατμοποιητή στο πακέτο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.692
Και για το παραπάνω σχόλιο κύριε Γκοτζάκλα. :)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Αγορινες, ενδιαφερομαι για:

- Κυλινδρικο και οχι boxοειδες μοντ.
- Οχι επισκευασιμα κλπ αλλα plug n play
Provari η Dicodes για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

- Με το καλημερα θα ατμιζω 0νικης νικοτινης ζουμακια (σε περιπτωση που παιζει ρολο)
Δεν παίζει ρόλο.Η σύσταση σε pg/vg παίζει για να σου πω ατμοποιητή.
Παρακαλω προτεινετε οικονομικης/μεσοχαμηλης κατηγοριας, μη παμε σε κανα προβαρι τουμπανο και φυγουν 200-300ρες :p
Provari ή Dicodes μτχ. :D

Υγ. Υποθετω οτι οι προτασεις σας θα εχουν λυμενα τα θεματα διαρροων κλπ κλπ που θυμαμαι προ 5ετιας που ειχα ξαναματασχοληθει με το αθλημα.
Προβαρι ή Dicodes.
Tα φθηνά κυλινδρικά βγαίνουν ακριβά,πολλές φορές.
Για ατμοποιητή,πες υγρά να σου πω.
Αν και από εχθές έχω έναν που φαίνεται να πηγαίνει απροβλημάτιστος και να παίζει καλά και σε χαμηλά βατ..

Gojakla

Reaction score
7.494
Τα ειχα τσεκαρει τα προβαρι/ντικοντες... μου τρεξανε σαλακια, αλλα μετα χτυπαγανε ζειμπεκικο τα καβουρια στις τσεπες.

Σε υγρα δεν εχω να σου πω κατι. Θα ηταν το επομενο σετ ερωτησεων, αφου ειχαμε λυσει το hardwarικο θεμα... :D

Το μονο σιγουρο ειναι πως προτιμαω τα ετοιμα. Δεν μπορω να το κανω breaking bad και να "μαγειρευω" ζουμια... :focus:
[DOUBLEPOST=1453842227][/DOUBLEPOST]Στριφτε, που να κοιταξω για μτχ που ανεφερες; Παιζουν στη γυρα η ειναι σπανια σαν τιποτα εξωτικους φασιανους Αλσατιας;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Α,φιλική συμβουλή.
Πάρε box mod.
Πλέον οι σωλήνες είναι απαρχαιωμένοι σε μεγέθη-βάρος-δυνατότητες.
Εκτός από αυτό

Gojakla

Reaction score
7.494
Ειναι μη συζητησιμο. Προτιμω να τα ακουμπησω απο το να παρω μποξ. :geek:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Σε υγρα δεν εχω να σου πω κατι. Θα ηταν το επομενο σετ ερωτησεων, αφου ειχαμε λυσει το hardwarικο θεμα... :D
Ένα ακλό σημείο εκκίνησης είναι οι Aspire Nautilus(αν έχουν διορθώσει τις αντιστάσεις-αναμονή απάντησης από rose athens,αν θές),
Eleaf GS/Νοbacco MAS-Ostria και Joyetech Cubis/Nobacco Cupa.
Προτείνω Cubis/Cupa λόγω μεγαλύτερης χωρητικότητας (3,5ml) και φθηνότερων αντιστάσεων.
Με τους Ναυτίλους δεν έκανα χωρίο,αλλά εγώ είμαι και λίγο κροκόδειλος στις τζούρες.
Το μονο σιγουρο ειναι πως προτιμαω τα ετοιμα. Δεν μπορω να το κανω breaking bad και να "μαγειρευω" ζουμια... :focus:
Προσοχή γενικά στην σύσταση.Κυκλοφορούν πολλά υγρά με VG άνω του 70%,όπου ναι μεν νόστιμα και γκουρμερδιάρικα αλλά ξετινάζουν τις εργοστασιακές αντιστάσεις για πλάκα..

[DOUBLEPOST=1453842227][/DOUBLEPOST]
Στριφτε, που να κοιταξω για μτχ που ανεφερες; Παιζουν στη γυρα η ειναι σπανια σαν τιποτα εξωτικους φασιανους Αλσατιας;
Mπα,σχετικά εύκολα βρίσκεις μτχ προβαρι και μάλιστα σε καλές τιμές(δλδ πέριξ των 100 για provari mini V2.5)

Gojakla

Reaction score
7.494
Εισαι θεουλης. Που να στησω καρτερι για προβαρι; Εμπιστευομαστε ebay κλπ, η μακρια για τετοια πραματα;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Ειναι μη συζητησιμο. Προτιμω να τα ακουμπησω απο το να παρω μποξ. :geek:
Ακούμπα τα για το συγκεκριμένο,η πλάκετα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ.
Αλλιώς μτχ προβαρι με προέκταση για 18650 μπαταρία.
[DOUBLEPOST=1453843442][/DOUBLEPOST]
Εισαι θεουλης. Που να στησω καρτερι για προβαρι; Εμπιστευομαστε ebay κλπ, η μακρια για τετοια πραματα;
Θεότητα είμαι στο συγκεκριμένα αλλά ένεκα που είμαι σεμνός :D
Δεν το έχω ψάξει στο ebay,αλλά αν είναι γνήσιο δεν νομίζω να ΄χεις να φοβηθείς τίποτα.
Προτίμησε όμως εντός συνόρων.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.692
Χωρίς να θέλω να σου αλλάξω γνώμη, οι διαστάσεις αυτές δεν σου αρέσουν;

DEPTH 23 mm
HEIGHT 78 mm
WIDTH 40 mm

DEPTH 22 mm
HEIGHT 82 mm
WIDTH 38.5 mm

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
To ipv έχει τραγικό μενού και φορτίζει μόνο με τον δικό του φορτιστή(καρφί,σαν τα παλιά Νόκια)
Το evic είναι μια χαρά..

Σήμερα έπεσε στα χέρια μου και ένα σετάκι της Vaptio που με έχει αφήσει παγωτό..
Αλλά στην παραγωγή θα βγει κατά τέλη φλεβάρη >:(

Gojakla

Reaction score
7.494
Γιωργο μου δεν ειναι θεμα διαστασεων. Γεροπαραξενια ειναι, δεν μου αρεσουν στο ματι. Και αν κατι δε μου αρεσει στο ματι, βραστα.

Τα Pipeline Pro τι λεν;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Ό,τι και τα dicodes,τις ίδιες πλακέτες φοράνε,το ίδιο αθάνατα είναι,τουλάχιστον οι εκδόσεις pro.

Gojakla

Reaction score
7.494
Σας ευχαριστω ωρε παλουκαρια! Θα πρεπει να κανουμε και αντιστοιχη κουβεντα για ζουμακια συντομα.

DOs & DONTs, τι προσεχουμε κλπ...

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.692
Γιωργο μου δεν ειναι θεμα διαστασεων. Γεροπαραξενια ειναι, δεν μου αρεσουν στο ματι. Και αν κατι δε μου αρεσει στο ματι, βραστα.
Σε ενημερώνω ότι είχα ''σωλήνες'' μέχρι πριν ένα μήνα. :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster