Ηλεκτρονικό τσιγάρο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.426
Σήμερα επιδιόρθωσα μία βλάβη στο μοντ, η οποία πιθανώς οφείλεται στη χρήση.

Και γω έσφιξα πολλές φορές πολύ δυνατά τον ατμοποιητή, αλλά μου έπεσε και 2 φορές στο πάτωμα..:p

Χαλάρωσε το βιδωμα του ατμοποιητή, το 510 τελοσπαντων πως λέγεται, έπαιζε δεξιά αριστερά και λίγο μπαινοβγαινε, ενώ προεξείχε λιγάκι από την πάνω επιφάνεια του μοντ.

Υπέθεσα ότι θα ήθελε βιδωμα από κάτω, αλλά όταν το άνοιξα είδα πως ήταν απλώς κολλημένο με ένα λεπτό στρώμα κόλλας, το οποίο είχε ξεκολλήσει και έκανε βόλτες, φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία:

IMG_20170404_164523.jpg
IMG_20170404_164540.jpg

Οπότε, το πάτησα να κάτσει καλά μέσα στη βάση, έριξα και 2-3 στρώσεις κόλλα, και είναι ... Στέρεο πλέον και στη θέση του. ;)

Δεν είναι (προφανώς) καλή ιδέα η κόλληση μιας βάσης που την βιδωνει ο χρήστης και τη σφίγγει, και λογικό κάποτε να προκύψει θέμα.

Μάλλον από ποιότητα κατασκευής δε σκίζει το εργαλείο! :p

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Ειναι γνωστον στους παλαιούς οτι τα Pioneer 4u ειναι κατασκευαστικώς δια το πέος .Ειναι μια κινέζικη εταιρεία που δεν θα έπρεπε να βγει εκτός συνόρων .Χρησιμοποιεί παλαιότερα τεχνολογικώς board YiHi και ότι κουνιέται η ζορίζει το κολλάει .1 ειχα παλιά στο ξεκινημα Ipv 2- 70W και ευτυχώς το έδωσα ταχύτατα πριν παρουσιάσει κάποια βλάβη και έκτοτε μακρυα και αγαπημένοι .Και η Smok περίπου τα ίδια ειναι .Για ποιότητα κατασκευής πας σε Innokin - Joyetech (και τα παρακλάδια της Eleaf & Wismec ) η τα χώνεις στα βαριά χαρτιά εξ αρχής .Vaporshark -YiHi - Provari -Dicodes

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Ειναι γνωστον στους παλαιούς οτι τα Pioneer 4u ειναι κατασκευαστικώς δια το πέος .Ειναι μια κινέζικη εταιρεία που δεν θα έπρεπε να βγει εκτός συνόρων .Χρησιμοποιεί παλαιότερα τεχνολογικώς board YiHi και ότι κουνιέται η ζορίζει το κολλάει .1 ειχα παλιά στο ξεκινημα Ipv 2- 70W και ευτυχώς το έδωσα ταχύτατα πριν παρουσιάσει κάποια βλάβη και έκτοτε μακρυα και αγαπημένοι .Και η Smok περίπου τα ίδια ειναι .Για ποιότητα κατασκευής πας σε Innokin - Joyetech (και τα παρακλάδια της Eleaf & Wismec ) η τα χώνεις στα βαριά χαρτιά εξ αρχής .Vaporshark -YiHi - Provari -Dicodes
Έχω ανοίξει το ipv d2 ( που κάνει προβλήματα βέβαια ) και το wismec rx2/3 που μου παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα πια με το καλώδιο του θετικού στη μπαταριοθήκη. Δεν άνοιξα να δω τη πλακέτα βέβαια και μπορεί να είναι τακτοποιημένα τα πράγματα στο rx2/3, αλλά τα καλώδια που χρησιμοποιούν είναι για γέλια. Εκεί η P4U έχει κάνει σωστή δουλειά καθώς χρησιμοποιεί αρκετά χοντρά καλώδια, αντάξια του ρεύματος που θα περάσει μέσα απο αυτά. Αν είναι δυνατόν δηλαδή, να βάζουν σε ένα mod των 250W καλωδιάκια λίγο πιο χοντρά απο αυτά που έχουν τα πηνεία των tweeters μας.

Reaction score
15.548
νεο μελος 250....cd 21 :D

δεν ξερω τι λετε.....κανενα προβλημα με τα 4 dna που εχουν περασει απο τα χερια μου
...εκτος απο το Vaporshark που ξεφλουδισε σε ενα μηνα

ισως να ειστε και αγαρμπα :roflmao:

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Πολύ όμορφο μηχανάκι....:thumbsup:
Είμαι βεβαιος οτι στα χερια σου θα κάνει απιθανα πραγματα

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Εγώ είδα από κοντά αυτό, και μ'αρέσει...
Διαβασε το ποστ #7289 και έχεις αυτόματα την απάντηση
Πόσα βατ νομίζεις οτι θα χρειάζεσαι να σου προτεινω

ΥΓ Lipo 3S = lithium polymer , 3 in series Το ξεκινησε η Vaporshark με το πρωτο DNA 40 για λόγους βαρους & όγκου και μετα το ξέσκισαν ,ως συνηθως οι κινέζοι ,δηλώνοντας "αισιόδοξα " νουμερα όπως οι μπαταρίες των 60Α :eek:

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.426
ΥΓ Lipo 3S = lithium polymer
Ναι μωρέ, το έβγαλα άκρη. Είχα διαβάσει κάπου στα σπεκς των DNA, ότι το DNA 200 ήταν σχεδιασμένο αποκλειστικά για λίπο, αλλά το 250 δεν έχει τον ίδιο "περιορισμό"..

Πόσα βατ νομίζεις οτι θα χρειάζεσαι να σου προτεινω
Ε, πάνω από 150 δε το βλέπω..
Προς το παρόν δουλεύει καλά το βε8 που έχω, δεν παραπονιέμαι, αλλά κοιτάω και κάνα ομορφούλι αμα τύχει και πέσει μες στα χέρια μου..:p

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Αν σκοπεύεις να κανεις kai TC συστηματικά πάρε οτι Joyetech σου αρεσει για φτηνό η Yihi Q class για αξιοπιστία .Τα 2μπάταρα DNA κομμένα στα 166 εντος των δυνατοτητων του νομου του Ohm :acute:(Vapedroid C2D1 ,Lost vape Therion ,Vaporshark vaporflask ) Κυκλοφορουν πολλά ακομα από κινέζους αλλά δεν θα τους εμπιστευόμουνα .Asmodus Minikin V2 ειναι πανέμορφο αλλά δευτεράντζα και στα βατ (βαράει ψηλά) και το TC ειναι για τα μπάζα .Αν ήτανε σωστά καλιμπραρισμένο θα ειχε μαζέψει όλα τα λεφτά με το form factor που έχει :( .Kai ta hi end stabilized wood ειναι "κολασμένα":cool:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.426
Δηλαδή κανείς σας δε θα μου πρότεινε αυτό, που μ'αρέσει κιόλας;
Τόσο πατάτα είναι;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ