Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Να ηταν με YiHi board να το σκεφτεί κανείς
...

Εγώ είμαι "παραδοσιακός"...Εγω πάντως για αναμειξη υγρων χρησιμοποιώ αυτό .....
Yπαρχει ακομα αυτη?Innokin
Innokin ,Το κινέζικο Provari κατά γενική ομολογία .Safety and credibility firstYπαρχει ακομα αυτη?
Σκυλια συσκευες!!
Έχω ανοίξει το ipv d2 ( που κάνει προβλήματα βέβαια ) και το wismec rx2/3 που μου παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα πια με το καλώδιο του θετικού στη μπαταριοθήκη. Δεν άνοιξα να δω τη πλακέτα βέβαια και μπορεί να είναι τακτοποιημένα τα πράγματα στο rx2/3, αλλά τα καλώδια που χρησιμοποιούν είναι για γέλια. Εκεί η P4U έχει κάνει σωστή δουλειά καθώς χρησιμοποιεί αρκετά χοντρά καλώδια, αντάξια του ρεύματος που θα περάσει μέσα απο αυτά. Αν είναι δυνατόν δηλαδή, να βάζουν σε ένα mod των 250W καλωδιάκια λίγο πιο χοντρά απο αυτά που έχουν τα πηνεία των tweeters μας.Ειναι γνωστον στους παλαιούς οτι τα Pioneer 4u ειναι κατασκευαστικώς δια το πέος .Ειναι μια κινέζικη εταιρεία που δεν θα έπρεπε να βγει εκτός συνόρων .Χρησιμοποιεί παλαιότερα τεχνολογικώς board YiHi και ότι κουνιέται η ζορίζει το κολλάει .1 ειχα παλιά στο ξεκινημα Ipv 2- 70W και ευτυχώς το έδωσα ταχύτατα πριν παρουσιάσει κάποια βλάβη και έκτοτε μακρυα και αγαπημένοι .Και η Smok περίπου τα ίδια ειναι .Για ποιότητα κατασκευής πας σε Innokin - Joyetech (και τα παρακλάδια της Eleaf & Wismec ) η τα χώνεις στα βαριά χαρτιά εξ αρχής .Vaporshark -YiHi - Provari -Dicodes
Αυτό ειναι ......τα υπόλοιπα θα στα εξηγησει ο Κωστας που ειναι κατοχος τουΤι είν'αυτό μάστορα;
Διαβασε το ποστ #7289 και έχεις αυτόματα την απάντησηΕγώ είδα από κοντά αυτό, και μ'αρέσει...
Ναι μωρέ, το έβγαλα άκρη. Είχα διαβάσει κάπου στα σπεκς των DNA, ότι το DNA 200 ήταν σχεδιασμένο αποκλειστικά για λίπο, αλλά το 250 δεν έχει τον ίδιο "περιορισμό"..ΥΓ Lipo 3S = lithium polymer
Ε, πάνω από 150 δε το βλέπω..Πόσα βατ νομίζεις οτι θα χρειάζεσαι να σου προτεινω