Ηρθε και η ωρα του ηχου......

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.410
Δεν είναι θέμα έντασης τόσο, όσο συχνοτήτων νομιζω ή τουλάχιστον και των 2. Όσο το ψάχνω, βλέπω ότι δεν γίνεται δουλειά, οποτε καλυτερα να αλλάξεις tuning για αρχή! Aπό τη στιγμή που μπήκε το PB13 στο σπίτι, υπάρχουν γκρίνιες... Με το SB13 δεν είχα τοσο θέμα, εκτος αν ηταν απλά θεμα χρόνου. Δλδ, με ανεχόντουσαν, αλλά είδαν κι απόειδαν με το PB, οποτε είχα και τα κουδούνια στην πόρτα.

Η πλατφόρμα θα απομονώσει το sub απο την πολυκατοικία μεν, μειώνοντας το πρόβλημα, αλλά δεν το λύνει. Δλδ, η μπασίλα περνάει απο παντου, θες δεν θες. Η ηχομόνωση είναι αρκετα ακριβή και μπελαλίδικη και το κυριοτερο όλων είναι ότι κατα 99% δεν θα σε αφήσει η γυναίκα σου.

Προτείνω να τα σκοτώσουμε στο zizik's pawn shop!
η λυση ειναι μια! και λεγεται μονοκατοικια! ;)ο Zizik ειναι φανατικος υποστηρικτης αυτου του concept οπως και πολλοι αλλοι φιλοι μας αλλα δεν ειναι ευκολο. παντως ειναι αλλη φαση να πατας play και να μη σε νοιαζει τιποτα και ν'αφηνεσαι στον ηχο σου :whistling: ....πιστευω αν δεν ειχες θεμα θα ειχες παραγγειλει ηδη και 'συ το 2ο SVS :) που θα στο ειχε ξαναζητησει ο Δημητρης...:p:p

ατιμη ζωη.....

Reaction score
2.482
η λυση ειναι μια! και λεγεται μονοκατοικια! ;)ο Zizik ειναι φανατικος υποστηρικτης αυτου του concept οπως και πολλοι αλλοι φιλοι μας αλλα δεν ειναι ευκολο. παντως ειναι αλλη φαση να πατας play και να μη σε νοιαζει τιποτα και ν'αφηνεσαι στον ηχο σου :whistling: ....πιστευω αν δεν ειχες θεμα θα ειχες παραγγειλει ηδη και 'συ το 2ο SVS :) που θα στο ειχε ξαναζητησει ο Δημητρης...:p:p

ατιμη ζωη.....

Ευκολότατα θα είχα πάρει 2ο αν μπορούσε να μπει στο σαλόνι, αλλά ονειρευόμαστε τον dedicated χώρο.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.410
http://www.avsforum.com/showthread.php?t=1461396

Σε αυτό το case study, έχει ωραιότατες φωτογραφίες που δείχνουν τα σπίτια να απέχουν μεταξύ τους και παρολαυτα να τρίζει το σπίτι του γείτονα.

Και επίσης έχει πλάκα το thread!
επ!! δεν ανοιγει η σελιδα..... o_O

και μιας και λεμε για φωτο...μπειτε εδω...ξεκινηστε απο τη πρωτη σελίδα και δειτε ομορφιες...
θα χρειαστειτε πολλους καφεδες τσιγαρα για παρεα γιατι εχει πολυ πραμα για να χαζεψετε...

http://www.htforum.com/forum/threads/salas-espetaculares.103852/page-288

Reaction score
2.482
επ!! δεν ανοιγει η σελιδα..... o_O

και μιας και λεμε για φωτο...μπειτε εδω...ξεκινηστε απο τη πρωτη σελίδα και δειτε ομορφιες...
θα χρειαστειτε πολλους καφεδες τσιγαρα για παρεα γιατι εχει πολυ πραμα για να χαζεψετε...

http://www.htforum.com/forum/threads/salas-espetaculares.103852/page-288
Εσυ αντί για τσόντες το βράδυ σαν φυσιολογικός άντρας, αυτά φαντασιώνεσαι μου φαίνεται! :D

BTW, http://www.avsforum.com/forum/19-de...-proofing-my-neighbours-bass-please-help.html αυτο είναι το λινκ

I

iMAX 3D

Guest
εγω kefala μου εχω 2 ενεργα 12ιντσα (600rms) και εχω αρκετο μπασο για το χωρο μου.;)

ασε που επειδη μενω σε οικογενειακη πολυκατοικια :frown: στη πρωτη μπασια πεφτει το γνωστο τηλεφωνημα "χαμηλοσε το τριζει το σπιτι". :focus:

Μενω 5ο οροφο και ακουγεται μπασο μεχρι το ισογειο σε γκαζια. τι να τα κανω τα Rythmik / SVS ?? :acute:.
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ! Μένω σε ρετιρέ. Ενοχλείται ο από κάτω! Είμαι σε απόγνωση! Δεν είναι εύκολο θέμα να πουλήσεις το πατρικό σου και να μετακομίσεις σε μονοκατοικία, αλλά το σκέφτομαι!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ! Μένω σε ρετιρέ. Ενοχλείται ο από κάτω! Είμαι σε απόγνωση! Δεν είναι εύκολο θέμα να πουλήσεις το πατρικό σου και να μετακομίσεις σε μονοκατοικία, αλλά το σκέφτομαι!
Πως σας καταλαβαίνω …τα ίδια είχα και εγώ … >:(

Όταν είναι οικογενειακή πολυκατοικία

Ακόμα χειρότερο γιατί έχουν το θάρρος και με το πρώτο Μπαμπ αμέσως τηλ…. Ρε Μάκη πιο σιγά, ρε Μάκη το παιδί, ρε Μάκη δεν ακούω την τηλεόραση μου κτλ …>:(

Από ένα σημείο και μετά τους έγραφα στα π……α μου:fuckyou: γιατί το είχαν παρακάνει και μου

Έλεγε η μάνα μου βρε παιδί μου βρε παιδί και της απαντούσα αύριο ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Έτσι για κάνα μήνα δεν μου έλεγε άνθρωπος κουβεντα….χιχιχιχιχιχι:D:p

Μέχρι που έφτιαξα την μονοκατοικία μου και τους είπα

Ρε άντε μου στο Δ………ο όλοι σας και ησύχασα….:fuckyou::dance2:

Τώρα δεν πουλιέται τίποτα φίλε μου….κανε ανταλλαγή με μονοκατοικία

Σιγά μην κάνουμε μια ζωή συμβιβασμούς πόσο θα ζήσουμε….:drinks:

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.410
Εσυ αντί για τσόντες το βράδυ σαν φυσιολογικός άντρας, αυτά φαντασιώνεσαι μου φαίνεται! :D

BTW, http://www.avsforum.com/forum/19-de...-proofing-my-neighbours-bass-please-help.html αυτο είναι το λινκ

τι να τις κανω τις τσοντες ορε surfdrifter?? εγω εχω σχεσεις!! :cool: ασε που δεν χρειαζεται κ πολλα πολλα με δ'αυτες γιατι μετα καταληγεις σε βερα και.....γινεσαι daddy surfdrifter!! :p με οοοοοολουυυςςς του περιορισμους!! :D:D

Reaction score
2.482
Πως σας καταλαβαίνω …τα ίδια είχα και εγώ … >:(

Όταν είναι οικογενειακή πολυκατοικία

Ακόμα χειρότερο γιατί έχουν το θάρρος και με το πρώτο Μπαμπ αμέσως τηλ…. Ρε Μάκη πιο σιγά, ρε Μάκη το παιδί, ρε Μάκη δεν ακούω την τηλεόραση μου κτλ …>:(

Από ένα σημείο και μετά τους έγραφα στα π……α μου:fuckyou: γιατί το είχαν παρακάνει και μου

Έλεγε η μάνα μου βρε παιδί μου βρε παιδί και της απαντούσα αύριο ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Έτσι για κάνα μήνα δεν μου έλεγε άνθρωπος κουβεντα….χιχιχιχιχιχι:D:p

Μέχρι που έφτιαξα την μονοκατοικία μου και τους είπα

Ρε άντε μου στο Δ………ο όλοι σας και ησύχασα….:fuckyou::dance2:

Τώρα δεν πουλιέται τίποτα φίλε μου….κανε ανταλλαγή με μονοκατοικία

Σιγά μην κάνουμε μια ζωή συμβιβασμούς πόσο θα ζήσουμε….:drinks:
Ανταλλαγή... Δεν το είχα σκεφτεί! Nice!

• Like
Reactions: PPG

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Ανταλλαγή... Δεν το είχα σκεφτεί! Nice!
Ναι ξεκινά με οτι θα ειναι καλύτερο για τα παιδιά....οτι θα βρω
Σε εξοχή αλλα κοντά στο κέντρο οτι εδώ εχει νέφος κτλ κτλ κτλ..
Βάλε σάλτσα καργα ξέρεις εσυ!!!!!;):D:p

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.464
Ευτυχως με πανω κατω αριστερα και δεξια, ιδιως στα διπλανα δεν εχω προβλημα!
Τωρα δυο οροφους πανω μπορει να κανει και λιγο υπονονη ;)
Παντως θελω τουλαχιστον την εξωπορτα να την κανω να σφραγιζει καλυτερα.

Σημερα εβαλα με τον γειτονα την τριτη εκρηξη στο ww z και με το sub μονο του για ελεγχο των
αντικειμενων που τριζουν και ευτυχως δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα .

Για ενισχυτη δεν μπορω να αποφασισω 7702 , 3040 η 2040 :slow:

Reaction score
2.482

Σημερα εβαλα με τον γειτονα την τριτη εκρηξη στο ww z και με το sub μονο του για ελεγχο των

Όχι 2040. Τα είπαμε!

Reaction score
269
DENON 7200W UPGRADABLE HCDP2.2 KAI AURA 3D READY TO INSTALL ME 15O EURO
MARANTZ 7702 13,2 PREOUT PSEUDO BALANCED BETTER GUTS
YAMAHA 3040 BETTER dacs
hELP!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Αν σε παίρνει πάρε τον 3040 που εχει καλύτερο dac απο τον 2040 αλλα και 600 με 700 ευρώ διάφορα.
Εγώ έχω τον 2040 και είμαι παρά πολυ ευχαριστημένος!!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
DENON 7200W UPGRADABLE HCDP2.2 KAI AURA 3D READY TO INSTALL ME 15O EURO
MARANTZ 7702 13,2 PREOUT PSEUDO BALANCED BETTER GUTS
YAMAHA 3040 BETTER dacs
hELP!
Προτίμησε τα καλύτερα dacs και το καλύτερο προγράμμα ίσο στάθμισης του Yamaha.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.464
Update
Rane is here! data sheet
Prosys PS-8810 DSP (upgraded) is here ! manual
MiniDSP 2x4 με mike is here
Two more FV15HP Direct Servo subwoofer are here
unnamed.jpg

O Καστρουνης εχει δει τον χαμο και με χαρα μπορω να πω οτι δεν φουνταρε απο τον τεταρτο :geek:

Εγω για ενισχυτη av δεν εχω αποφασισει :oops: αλλα απολαμβανω εργα και σειρες...:drinks: μια χαρα !

Θα βαλω και καινουργιες φωτο και βιντεο με τις 15in να κουνιουνται :D συντομα , και επειδη
δεν θελω να κανω συμφορουμητη να νιωσει ασχημα :oops: θελω να πω απο πριν : δεν εχει σημασια το μεγεθος αλλα η τεχνικη :gotcha:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.464
Δεν ξερω ακριβως :) Ειχα πει απλως στον φιλο μου τον Eliot < unleash hell>

Και οχι strength and honor δεν ειχα πει :p

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last