Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
εγω kefala μου εχω 2 ενεργα 12ιντσα (600rms) και εχω αρκετο μπασο για το χωρο μου.εσυ αντι να παιρνεις αγκαλια το sub δεν παιρνεις κατι σοβαρο σε sub ναχεις χωρο στον καναπε να μπορει να κατσει κιαλλος
![]()
Ζεις κι εσυ το δραμα σου, οπως κι εγω....εγω kefala μου εχω 2 ενεργα 12ιντσα (600rms) και εχω αρκετο μπασο για το χωρο μου.
ασε που επειδη μενω σε οικογενειακη πολυκατοικιαστη πρωτη μπασια πεφτει το γνωστο τηλεφωνημα "χαμηλοσε το τριζει το σπιτι".
Μενω 5ο οροφο και ακουγεται μπασο μεχρι το ισογειο σε γκαζια. τι να τα κανω τα Rythmik / SVS ??.
btw...αλλη χαρη εχει το καναπεδισιο μπασο...δε ξερεις τι χανεις!!!!![]()
αμα καποιος παιρνει αγκαλια το sub και 15αρια στα 1000 ρμς ναχει κατι του λειπειεγω kefala μου εχω 2 ενεργα 12ιντσα (600rms) και εχω αρκετο μπασο για το χωρο μου.
ασε που επειδη μενω σε οικογενειακη πολυκατοικιαστη πρωτη μπασια πεφτει το γνωστο τηλεφωνημα "χαμηλοσε το τριζει το σπιτι".
Μενω 5ο οροφο και ακουγεται μπασο μεχρι το ισογειο σε γκαζια. τι να τα κανω τα Rythmik / SVS ??.
btw...αλλη χαρη εχει το καναπεδισιο μπασο...δε ξερεις τι χανεις!!!!![]()
Δεν είναι θέμα έντασης τόσο, όσο συχνοτήτων νομιζω ή τουλάχιστον και των 2. Όσο το ψάχνω, βλέπω ότι δεν γίνεται δουλειά, οποτε καλυτερα να αλλάξεις tuning για αρχή! Aπό τη στιγμή που μπήκε το PB13 στο σπίτι, υπάρχουν γκρίνιες... Με το SB13 δεν είχα τοσο θέμα, εκτος αν ηταν απλά θεμα χρόνου. Δλδ, με ανεχόντουσαν, αλλά είδαν κι απόειδαν με το PB, οποτε είχα και τα κουδούνια στην πόρτα.Το μονο προβλημα ,οτι για πρωτη φορα απο δυο οροφους πανω δεχθηκα τηλ για πιατα και πορτες που τριζουν
Γενικοτερα η πολυκατοικια ειναι πολυ ανεκτικη , αλλα................
Ερωτησεις: το auralex κατω απο το sub βοηθαει καθολου ωστε να μην μεταφερονται οι κραδασμοι στο κτιριο?
Αν μονωσω καλυτερα την εξωπορτα θα βοηθησει καθολου?
Γιατι όχι τον 3040? Πώς θα κάνεις σοβαρο Atmos με 9.2 μονο; Aντε στην καλυτερη 7.2.2 ή 5.2.4, ενω με τον 3040 πας σε 7.2.4...Ειδάλλως αν δεν θες ATMOS παρε τον 3030 με 1350 ευρω απο Γερμανια ή κοντα στο χιλιαρικο τον 2030 (ή πιο φτηνα από εμενα!Lsound Yamaha RX-A2040 1549
Ελλαδα (απο φιλο με ηλεκτρονικα) 1350, και απο skroutz 1420
Yamaha RX-A2040 is coming![]()
Θα προτείνω τον 3040 που εχει καλύτερα dac απο τον 2040Erotisi:
Yamaha 3040 h Marantz 7009 , 7702?
To Yami den exei USB .
El
Συμφωνώ μετά ειναι υπερβολή εκτός και αν εχεις πολυ μεγάλο χώρο...Τετοια λεγε μου.....
Δυο ηχειακια στο ταβανι ειναι αρκετα !!, αντε και δυο presence μπροστα ψηλα
Το .2 το ξεχναμε
Στον δικό μου μπορείς. Απίθανο να μη μπορείς και στους άλλους.No Source USB only Power. I.e. Den mporeis na sindeseis skliro disko
Αρχίσαμεεε.Συμφωνώ μετά ειναι υπερβολή εκτός και αν εχεις πολυ μεγάλο χώρο...
Εγώ σήμερα σχεδόν παράγγειλα τα focal που ήθελα για το ταβάνι
Περιμενω να μου πουν αύριο αν έχουν ένα τελευταίο ζευγάρι SR800V
Άρα θες 11.2 τότε. Συνεπώς ο 3040 είναι μονόδρομος.Τετοια λεγε μου.....
Δυο ηχειακια στο ταβανι ειναι αρκετα !!, αντε και δυο presence μπροστα ψηλα
Το .2 το ξεχναμε