Ηρθε και η ωρα του ηχου......

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.410
εσυ αντι να παιρνεις αγκαλια το sub δεν παιρνεις κατι σοβαρο σε sub ναχεις χωρο στον καναπε να μπορει να κατσει κιαλλος

:roflmao::roflmao:
εγω kefala μου εχω 2 ενεργα 12ιντσα (600rms) και εχω αρκετο μπασο για το χωρο μου.;)

ασε που επειδη μενω σε οικογενειακη πολυκατοικια :frown: στη πρωτη μπασια πεφτει το γνωστο τηλεφωνημα "χαμηλοσε το τριζει το σπιτι". :focus:

Μενω 5ο οροφο και ακουγεται μπασο μεχρι το ισογειο σε γκαζια. τι να τα κανω τα Rythmik / SVS ?? :acute:.

btw...αλλη χαρη εχει το καναπεδισιο μπασο...δε ξερεις τι χανεις!!!! :p:p

Reaction score
2.482
εγω kefala μου εχω 2 ενεργα 12ιντσα (600rms) και εχω αρκετο μπασο για το χωρο μου.;)

ασε που επειδη μενω σε οικογενειακη πολυκατοικια :frown: στη πρωτη μπασια πεφτει το γνωστο τηλεφωνημα "χαμηλοσε το τριζει το σπιτι". :focus:

Μενω 5ο οροφο και ακουγεται μπασο μεχρι το ισογειο σε γκαζια. τι να τα κανω τα Rythmik / SVS ?? :acute:.

Ζεις κι εσυ το δραμα σου, οπως κι εγω....

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.460
Μετα απο καποια προβληματα με τα interconnect >:( , που δεν ειμαι σιγουρος οτι εχουν επιλυθει
(στο test tone του FL πηγαινε σημα και στο FR :geek:, και γενικοτερα τα led στους ada ανεβαινουν σε καποιες φασεις χωρις σημα :o ,και σιγουρα το RCA Y-Adapter του κεντρικου ειναι το ενα προβλημα ) σημερα καταφερα να κανω ενα καλο auto setup με τον denon καιτο μικροφωνακι του ,
με πολυ καλο τελικο αποτελεσμα ,και κυριως με τομακτικο μπασο και νομιζω πως ειμαι ετοιμος να υποδεχτω τον Κεφαλα και σια για τις σχετικες μετρησεις !
Οι δοκιμες εγιναν με τον elliot και τον φιλο παλαιο hometheaterακια απο τον πρωτο οροφο ηλια.
Το μονο προβλημα ,οτι για πρωτη φορα απο δυο οροφους πανω δεχθηκα τηλ για πιατα και πορτες που τριζουν :D
Γενικοτερα η πολυκατοικια ειναι πολυ ανεκτικη , αλλα................

Ερωτησεις: το auralex κατω απο το sub βοηθαει καθολου ωστε να μην μεταφερονται οι κραδασμοι στο κτιριο?
Αν μονωσω καλυτερα την εξωπορτα θα βοηθησει καθολου?

Τωρα λειπει ενας συγχρονος amp η preamp και δεν μπορω να αποφασισω μεταξυ 2040 και 3040
(επρεπε να ειχα παρει τον 3040 την black friday απο l sound)

Το Σ/Κ ακουσα κυριως μουσικη ,την περισσοτερη ωρα τα focal demo disks και ειμαι καταχαρουμενος με το αποτελεσμα (νομιζω οτι το value for money του setup ειναι κορυφαιο).

Reaction score
15.548

αμα καποιος παιρνει αγκαλια το sub και 15αρια στα 1000 ρμς ναχει κατι του λειπει :p

:laugh:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.460
Τωρα που το σκεφτομαι νομιζω οτι με το μπασο μεχρι κανα δυο μετρα μακρυα ισως μπορουμε να ζεστανουμε φαι :errwhat:!!
Το concept θα ειναι : Βοηθας για την optimum ρυθμιση ή πεινα.......(για λιγο, μετα πιτσες :thumbsup:)

Reaction score
269
Σπύρο πραγματικά εντυπωσιακό.
Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν το room eq tou denon στο sub.........τυχαιο? πολύ καλό αποτέλεσμα.
Πάντως το whoosh!!!! Από την οβίδα ήταν .....amazing.
Bravo.
PS t σίγουρα φτάνει και περισσεύει ένα Sub..

Reaction score
2.482
Το μονο προβλημα ,οτι για πρωτη φορα απο δυο οροφους πανω δεχθηκα τηλ για πιατα και πορτες που τριζουν :D
Γενικοτερα η πολυκατοικια ειναι πολυ ανεκτικη , αλλα................

Ερωτησεις: το auralex κατω απο το sub βοηθαει καθολου ωστε να μην μεταφερονται οι κραδασμοι στο κτιριο?
Αν μονωσω καλυτερα την εξωπορτα θα βοηθησει καθολου?
Δεν είναι θέμα έντασης τόσο, όσο συχνοτήτων νομιζω ή τουλάχιστον και των 2. Όσο το ψάχνω, βλέπω ότι δεν γίνεται δουλειά, οποτε καλυτερα να αλλάξεις tuning για αρχή! Aπό τη στιγμή που μπήκε το PB13 στο σπίτι, υπάρχουν γκρίνιες... Με το SB13 δεν είχα τοσο θέμα, εκτος αν ηταν απλά θεμα χρόνου. Δλδ, με ανεχόντουσαν, αλλά είδαν κι απόειδαν με το PB, οποτε είχα και τα κουδούνια στην πόρτα.

Η πλατφόρμα θα απομονώσει το sub απο την πολυκατοικία μεν, μειώνοντας το πρόβλημα, αλλά δεν το λύνει. Δλδ, η μπασίλα περνάει απο παντου, θες δεν θες. Η ηχομόνωση είναι αρκετα ακριβή και μπελαλίδικη και το κυριοτερο όλων είναι ότι κατα 99% δεν θα σε αφήσει η γυναίκα σου.

Προτείνω να τα σκοτώσουμε στο zizik's pawn shop!

Last edited:

Reaction score
2.482
Lsound Yamaha RX-A2040 1549

Ελλαδα (απο φιλο με ηλεκτρονικα) 1350, και απο skroutz 1420

Yamaha RX-A2040 is coming :thumbsup:
Γιατι όχι τον 3040? Πώς θα κάνεις σοβαρο Atmos με 9.2 μονο; Aντε στην καλυτερη 7.2.2 ή 5.2.4, ενω με τον 3040 πας σε 7.2.4...Ειδάλλως αν δεν θες ATMOS παρε τον 3030 με 1350 ευρω απο Γερμανια ή κοντα στο χιλιαρικο τον 2030 (ή πιο φτηνα από εμενα! :D )

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.460
Τετοια λεγε μου.....:p
Δυο ηχειακια στο ταβανι ειναι αρκετα !!, αντε και δυο presence μπροστα ψηλα :O_o:
Το .2 το ξεχναμε

• Like
Reactions: PPG

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Δυο ηχειακια στο ταβανι ειναι αρκετα !!, αντε και δυο presence μπροστα ψηλα :O_o:
Το .2 το ξεχναμε
Συμφωνώ μετά ειναι υπερβολή εκτός και αν εχεις πολυ μεγάλο χώρο...
Εγώ σήμερα σχεδόν παράγγειλα τα focal που ήθελα για το ταβάνι
Περιμενω να μου πουν αύριο αν έχουν ένα τελευταίο ζευγάρι SR800V

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.193
No Source USB only Power. I.e. Den mporeis na sindeseis skliro disko
Στον δικό μου μπορείς. Απίθανο να μη μπορείς και στους άλλους.

Συμφωνώ μετά ειναι υπερβολή εκτός και αν εχεις πολυ μεγάλο χώρο...
Εγώ σήμερα σχεδόν παράγγειλα τα focal που ήθελα για το ταβάνι
Περιμενω να μου πουν αύριο αν έχουν ένα τελευταίο ζευγάρι SR800V
Αρχίσαμεεε. :D

• Like

Reaction score
2.482
Το .2 το ξεχναμε
Άρα θες 11.2 τότε. Συνεπώς ο 3040 είναι μονόδρομος.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.193
Διαβάστε το manual γιατί εγώ βαριέμαι, αλλά μου φαίνεται απίθανο να μπορείς να έχεις presence και Atmos συγχρόνως.

• Like

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.612
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras