Ηχεία βάσης

Reaction score
43
Καλησπέρα στο φορουμ!
Με αφορμη αναζήτησης ηχειων βασης για το υπνοδωμάτιο μου (14m) θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας διοτι μου ειναι αδύνατο να τρεχω για ακροασεις. Αυτη τη στιγμή ακουω με zensor 1 κ εναν γιαμαχα. Υποψηφια ηχεια που εχω κοιτάξει εως τωρα ειναι: Dali opticon 2, dynaudio emit 20, quad s2(μου αρεσει πολυ!) κ βαρια να φτασω spendor A1. Επισης περιμενω να δω κ το scansonic mk5. Θα ηθελα να σας πω οτι ειμαι αρκετα παλιός στο άθλημα κ καποια στιγμή τα πουλησα ολα κ ησύχασα!!! Μετα απο αποχη σχεδον δεκαετίας αρχιζω παλι να ψάχνομαι! Να σας πω επίσης οτι δεν γουσταρω ήχο τυπου sonus faber (ειχα 2), usa κτλ. Ενισχυτής κ dac teac, παιζω spotify & tv box, ακουω τα παντα εκτος απο πριονια κ μέταλλα!
Αυτά!
Ελπιζω να μη σας κούρασα
Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
103
τσεκαρε τα Quad L-ite που εχω αγγελια και δινω για ιδανικη χρηση που θελεις και πολυ προσητα σε τιμη...

Reaction score
43
τσεκαρε τα Quad L-ite που εχω αγγελια και δινω για ιδανικη χρηση που θελεις και πολυ προσητα σε τιμη...
[DOUBLEPOST=1524312842][/DOUBLEPOST]Σ'ευχαριστώ πολύ, η Quad ειναι μια εταιρία που εκτιμω πολυ αλλα τα s2 τα πρότεινα παραπάνω λόγω ταινίας κ επισης θα ηθελα να προχωρήσω σε αγορα καινούργιου ηχειου (λογω κάρτας με δοσεις)

Reaction score
4.327
Ποιά είναι τα teac που έχεις; Θα σου προτείνω τα chario delphinus που τα έχω και ακόμα μου αρέσουν. Χωρίς ακροάσεις όμως (γουρούνι στο σακί) να ξες δεν είναι ότι καλύτερο....

Reaction score
103
Oκ με συγχωρείς,τώρα είδα ότι τα ηχεία που ανέφερες έχουν €850 ευρώ.Νομιζα ότι μιας κ τα θες για το υπνοδωμάτιο έψαχνες κάτι μικρότερο κ φθηνότερο μιας και τα δικά μου έχουν μόνο €80

Reaction score
43
Κανενα πρόβλημα myrtoula, εχω teac ax501 & dac. Το μονο που θα μπορουσα να κανω ειναι να ακουσω καποια, αλλα να παρω μια ιδεα για τον χαρακτήρα τους, κατι παραπανω μου ειναι αδύνατον. Ιταλικο ηχειο εχω ορκιστει να μη ξαναπάρω! εχω στραβωσει ασχημα, δεν ξερω γιατι

Reaction score
890
Κανενα πρόβλημα myrtoula, εχω teac ax501 & dac. Το μονο που θα μπορουσα να κανω ειναι να ακουσω καποια, αλλα να παρω μια ιδεα για τον χαρακτήρα τους, κατι παραπανω μου ειναι αδύνατον. Ιταλικο ηχειο εχω ορκιστει να μη ξαναπάρω! εχω στραβωσει ασχημα, δεν ξερω γιατι
Ίσως για τους ίδιους λόγους που κι εγώ έχω πει ότι δεν θα ξαναπάρω ιταλικό αυτοκίνητο.
Αλλά μια που ο λόγος για ηχεία, γνωρίζω περίπτωση κατόχου ιταλικών - ομολογουμένως πολύ καλών από ακουστικής και αισθητικής πλευράς - ηχείων, που περιγράφονταν με 10ιντσα γούφερ και τα οποία στην πραγματικότητα αποδείχτηκαν 8ιντσα. Θα πει κανείς εντάξει ανθρώπινο λάθος, αλλά όταν το στοιχείο αυτό αποτελεί ενδεχομένως κριτήριο αγοράς, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Κι αν σε κάτι τέτοια δεν υποκρύπτεται προσπάθεια παραπλάνησης του καταναλωτή, τουλάχιστον προδίδεται ερασιτεχνισμός. Ξέρω ότι ίσως είναι άδικο να γενικεύει κανείς από μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

Reaction score
43
Η αληθεια ειναι οτι η σχεση που είχα απο παλιά οντας κάτοχος 2 sonus faber (κονσερτο κ γκραν πιανο) δεν ηταν καθόλου καλή, σχεδίαση κ φινετσα ρισπεκτ! Αλλά εμενα αυτα τα ηχεια δεν με συγκίνησαν ποτέ, παρ'ολο που η γυναικα μου τα λατρευε! Ίσως ο ηχος τους δεν κανει για μένα. Δεν ειμαι απόλυτος, ουτε αιρετικός, επίσης δεν έχω ακούσει τιποτα εξοτικ πράγματα, άλλωστε εγω ηχεία του χιλιαρικου ψάχνω!

Reaction score
5.866
Καλησπέρα στο φορουμ!
Με αφορμη αναζήτησης ηχειων βασης για το υπνοδωμάτιο μου (14m) θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας διοτι μου ειναι αδύνατο να τρεχω για ακροασεις. Αυτη τη στιγμή ακουω με zensor 1 κ εναν γιαμαχα. Υποψηφια ηχεια που εχω κοιτάξει εως τωρα ειναι: Dali opticon 2, dynaudio emit 20, quad s2(μου αρεσει πολυ!) κ βαρια να φτασω spendor A1. Επισης περιμενω να δω κ το scansonic mk5. Θα ηθελα να σας πω οτι ειμαι αρκετα παλιός στο άθλημα κ καποια στιγμή τα πουλησα ολα κ ησύχασα!!! Μετα απο αποχη σχεδον δεκαετίας αρχιζω παλι να ψάχνομαι! Να σας πω επίσης οτι δεν γουσταρω ήχο τυπου sonus faber (ειχα 2), usa κτλ. Ενισχυτής κ dac teac, παιζω spotify & tv box, ακουω τα παντα εκτος απο πριονια κ μέταλλα!
Αυτά!
Ελπιζω να μη σας κούρασα
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Σαν παλιός στο άθλημα, θα γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις δυο ίδιες γνώμες!! Οπότε δοκίμασε όσα περισσότερα μπορείς στον χώρο σου και διάλεξε!

Reaction score
43
Χαχαχα, ετσι ειναι! Σας διαβάζω χρόνια κ εχω δει ουκ ολίγες "μαχες" στο φορουμ, ειπα να κανω μια προσπάθεια

A

AKARL

Guest
ακουω τα παντα εκτος απο πριονια κ μέταλλα!
Αγαπητέ Τιντιελόου καλησπέρα.

Καταρχάς αποκλείεται παντελώς κι ολωσδιόλου να ακούς τα

Στην καλύτερη των περιπτώσεων ΙΣΩΣ να ακούς τα κοάλα. :D

Και γιατί, παρακαλώ πολύ, δεν ακούς πριόνια και μέταλλα, στην κατούρα πηγάδισαν; :idk:

Λοιπόν, άκου ένα τιπ από εμένα πριν να'ναι πολύ αργά:

https://www.avsite.gr/forum/threads/Ενεργά-Ηχεία-με-8ιντσο.162889/

Ο Αφτχιάς τα έχει ήδη μυριστεί οπότε κανόνισε την πορεία σου. ;)

Reaction score
43
Ειπα κ εγω! Δεν θα σκασουν μύτη οι "power"! Λοιπον τα "παντα" τρόπος του λέγειν, μεταλ κ πριόνι "δεν", ενεργό ηχειο (οχι μονιτορ) σκέφτομαι αργοτερα για το σαλόνι. Εκει καποια στιγμη θα τα "χωσω" να τελειώνω! Στο δωμάτιο (κοιμαμαι μονος μου!) ειναι τα παιχνίδια μου κ θελω να παιζω οποτε φιλε θενκς αλλα νοου!

Reaction score
43
Λοιπον, επειδη ειναι Σάββατο βραδυ κ δεν θελω να ενοχλω, αυριο περιμένω μια απαντηση! Να μου πειτε βρε παιδι μου ποιο ηχειο θα διαλεγατε κ γιατι. Καλο βραδυ σε ολους!

Reaction score
43
Geometric Harmony Micro , ή ATC smc 7(αν θες να ανέβεις).
Λοιπόν, η αληθεια είναι οτι με τα παραπάνω ηχεία στην ουσια δεν αλλάζω κατηγορια, οπότε ναι, θελω να ανέβω. Η atc ειναι ενα απωθημένο μου (τα ειχα ακούσει 1η φορα πριν πολλα χρόνια οταν ειχα παρει εναν krell απο τον Κο Θέμη). Δυο ηχεια σε ολα αυτα τα χρόνια που εχουν περασει μου εχουν χαραχτεί στη μνημη, atc & καποια volent που ειχα ακουσει παλια κ μου ειχαν πεσει τα σαγονια ( ακριβα ομως τα γ@μ@@@να!). Οσον αφορα τα atc ( βρισκω κ τα 11αρια v3 στα 900€) εχω 2 ενστάσεις. 1ον, θα τα παιξει ο teac? Γιατι οτι τους δώσεις το καταπίνουν αμάσητο & 2ον, κανουν για υπνοδωμάτιο? η θα μου τρυπησουν τα τυμπανα? Εσεις τι λετε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss