Ηχεία με ή χωρίς σίτες;

Timaras

Reaction score
2.153
Bέβαια υπάρχουν και κατασκευαστές που δίνουν ειδικές οδηγίες ...

Attaching the Horn Covers.
If you remove the speakers’ grilles, attach the provided horn covers as shown. Make sure that both rubber bumpers on the horn cover fit into the holes in the speaker.
https://www.jbl.com/on/demandware.static/-/Sites-masterCatalog_Harman/default/dw220c4e66/pdfs/STUDIO590_OM_EN.pdf
Page 7
Στα συγκεκριμένα,γιατί είναι μέρος του waveguide προφανώς?
[DOUBLEPOST=1523024114][/DOUBLEPOST]Προσωπικά έχω καταλήξει στο ότι οι σίτες δεν κρατούν μακριά την σκόνη.Απλά την καθυστερούν λίγο.

Reaction score
571
καλημέρα,εγώ πάντως απο της αρχές του '90 όταν απέκτησα τα πρώτα μου σοβαρά ηχεία,πρίν ήταν diy,τα ακούω χωρίς σίτα σε ακροάσεις.Τότε ακόμα δεν υπήρχαν μετρήσεις και διαδύκτιο για να επηρεαστώ παρά μόνο η δικιά μου αίσθηση,όπως και των φίλων μου,ότι παίζουν καλύτερα και τα Cyrus780 και τα νεότερα Chario 2000 ΑΛΛΑ πάντα τις βάζω όταν δεν λειτουργούν.Εξάλλου το βγάλε βγάλε κρατά λίγα δεύτερα.

Reaction score
1.213
Πως δεν εχει φτιαξει καποιος τριτος κατασκευαστης σιτες με χρωμα ? Θα εχεις το ηχειακι σου σε βενγκε η τριανταφυλλια και την σιτα σε μπεζακι η λευκο με μια καφε ριγα πχ.Ελεος πια με αυτη την μαυριλα ,ουτε η Κοκο Σανελ τετοια μανια : )

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney