Ηχεία Kef iQ90 - Kef iQ60c και B&W 685

Reaction score
1
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!
Μετά από πολλές σκέψεις και προβληματισμούς, αναγκάζομαι να πουλήσω για ν' αντικαταστήσω το σετ ηχείων home cinema που χρησιμοποιώ από το Νοέμβριο του 2010.
Το σετ μου αποτελείτε από τα παρακάτω ηχεία:
- Κύρια ηχεία: Kef iQ90 μαύρου χρώματος μοντέλο 2010 (http://www.kef.com/html/en/showroom/hi-fi_series/classicq_series/fact_sheet/floorstanding/iq90/).
- Κεντρικό ηχείο: Kef iQ60cμαύρου χρώματος μοντέλο 2010 (http://www.kef.com/html/en/showroom/hi-fi_series/classicq_series/fact_sheet/centre/iq60c/index.html).
- Surround Ηχεία: B&W 685 μαύρου χρώματος (http://www.bowers-wilkins.com/Speakers/Home_Audio/600_Series/685.html).
Το ένα από τα κύρια ηχεία, φέρει χτύπημα-βαθούλωμα στο κάτω αλλά πίσω μέρος λόγω πτώσης κατά τη μετακόμιση καθώς και μερικές εκδορές, πάλι λόγω της μετακόμισης. Παραταύτα, παίζουν άριστα χωρίς προβλήματα. Άλλωστε τα γνωρίζετε τα ηχεία ότι κόστιζαν 1000 ευρώ με άριστες βαθμολογίες.
Το κεντρικό είναι σε υπεράριστη κατάσταση. σαν καινούργιο και άριστο σαν ηχείο.
Το B&W είναι του 2008 μοντέλα, αρχικά τα χρησιμοποίησα μόνο για μουσική και μετά το 2010 ως surround σε home cinema. Σε άριστη κατάσταση επίσης και καταπληκτικά σαν ηχεία (πολλά βραβεία).

Τα πουλάω γιατί ο μικρούλης άρχισε να μπουσουλάει και δειλά-δειλα να περπατάει και άρχισα να έχω θέμα με τον χώρο.

Δεκτές ανταλλαγές με b&w 60D ή Martin Logan Motion

Αρχική τιμή για το σετ των ηχείων: 850 ευρώ.

ΥΓ: Δεν υπάρχουν κουτιά. Πετάχτηκαν πέρσι για να πάρουν την θέση τους τα κουτιά από τα καρότσια και τα παρκοκρέβατα...
ΥΓ2: Περιοχή Καστοριάς

Reaction score
620
Χρόνια πολλά φίλε μου. Για να σε βοηθήσω με την εξέλιξη της αγγελίας σου θα σου πρότεινα να βάλεις φωτο από τα χτυπηματακια. Το τι εννοεί κάποιος "μικρο" είναι σχετικό και μπορεί ενδεχομένως ένας υποψήφιος αγοραστής να κολλήσει σε αυτό. Παντα φιλικα
Καλες γιορτές και με το καλό το νεο έτος.

Reaction score
22
Με ενδιαφέρει το Kef iQ60c, αν βρεθούν και άλλοι για τα υπόλοιπα - παρακαλώ να μου πέιτε μια τιμή... Σας στέλνω PM με τα στοιχεία μου, αν τελικά σπάσει το σετ! Είμαι στην Αθήνα, οπότε και κάπως θα πρέπει να πακεταριστεί / αποσταλεί - προφανώς αυτό το λύνουμε στη συνέχεια.

Ευχαριστώ, καλή πρωτοχρονιά και καλή χρονιά σε όλους

Reaction score
1
Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά!
Φωτογραφίες θα μπορέσω να στείλω σε όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον από την Κυριακή και μετά με pm.
Τα 685 θα τα πουλήσω τελευταία. Αλλιώς δεν τα δίνω.
Στόχος μου είναι να πουληθούν πακέτο ή έστω πρώτα να δώσω τα KEF.
Στα μηνύματα που σου στείλατε αρκετοί, για καλύτερη τιμή, σας το λέω ότι για ένα πακέτο που κόστιζε 2.300 ευρώ, τα δίνω τσάμπα! Μάλιστα αν δεν είχαν φθορές τα κύρια ηχεία θα τα πουλούσα σίγουρα 300 ευρώ ακριβότερα.
Επίσης και σημαντικότερο, δεν τα πουλάω γιατί έχω ανάγκη τα χρήματα. Αν δεν τα πουλήσω θα τα βάλω σε μία αποθήκη και θα τα χρησιμοποιήσω μετά από 2-3 χρόνια. Έως τότε θα πάρω ένα σετ 5.1 μικρών ηχείων για να τα βάλω στον τοίχο.
Αναλυτικά οι τιμές:
Kef iQ90: 300 ευρώ
Kef iQ60c: 300 ευρώ
B&W 685: 200 ευρώ
+ 50 ευρώ για τα μεταφορικά μας κάνουν 850 ευρώ.
Για όποιον τα πάρει όλα τα μεταφορικά δηλαδή είναι δικά μου. Αν το σετ σπάσει δεν μπορώ να καλύψω εγώ τα μεταφορικά.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε έως τώρα.

Reaction score
1
Επίσης δεκτές οι ανταλλαγές με:

Teufel System 5 ή 6 ή 7 ή 8

Monitor Audio RX1 AV12

CHARIO Piccolo Star Kit

SCANDYNA MINIPOD 5.1

B&W MT-60D

Q Acoustics 2000i Series 5.1

XTZ Cinema

Martin Logan MOTION 5.1

και οποιοδήποτε καλό μικρό σετ 5.1 που μπορεί να μπει σε τοίχο ή έπιπλο.

Reaction score
1
Παρακαλώ να αποσυρθεί η αγγελία. Αλλαγή πλάνων. Υπάρχει ενδεχόμενο μετακόμισης, αλλά ακόμη και αν δεν μετακομίσω άμεσα, θα αποθηκεύσω τα iQ90 και θα αγοράσω μικρότερου μεγέθους ηχεία σε συνδυασμό με τα 685 και το ιQ 60.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον&το avsite για την φιλοξενία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67