- Reaction score
- 143.963
Φτηνοκατασκευές ρε, τι να πει κανείς..Πω πω αλουμινίλα... Αν τα βάλεις αυτά σ'ένα καθιστικό θα γίνει σα χειρουργείο...![]()
Φτηνοκατασκευές ρε, τι να πει κανείς..Πω πω αλουμινίλα... Αν τα βάλεις αυτά σ'ένα καθιστικό θα γίνει σα χειρουργείο...![]()
ωχ να και οι αλλουμινάτι
επειδή είναι από την Βιεννη πρέπει να παιζουν κλασικη μουσικη?Ας δούμε κι ακούσουμε και ενα ζευγος ηχείων Vienna Acoustics, κατασκευασμένων στην πρωτεύουσα της κλασικής μουσικής τη Βιέννη, απο ενα σύστημα σε δωμάτιο ξενοδοχείου......παίζουν άραγε κλασική μουσική?
Ωραίο ποστ και ωραία λινκ.Ίσως η μνήμη μου με απατά αλλα δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί ξανά από εμένα κάτι τέτοιο. Θα κάνω ένα memtest με την πρώτη ευκαιρία.
Μερικές αναφορές:
1
2
3
4
Αποκλείστηκαν σελίδες που πάσχουν από hi-endίτιδα, ελλειπείς αποδείξεις, προσωπικουποκειμενικές (ανάσα) δοκιμές.
Ίσως παρεξηγήθηκε αυτό που είπα, δεν υποστήριξα ότι οι κραδασμοί είναι deal-breaker, καθιστούν τα ενεργά άχρηστα ή προβληματικά. Εννόησα ότι είναι θέμα που δεν πρέπει να αμελήσουμε ακόμα και όταν αφορά έναν ενισχυτή απομακρυσμένο από τα ηχεία, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται μέσα σ'αυτά.
Αγαπητέ το ηχείο που έπαιζε στην εκθεση είχε 4.990 ευρώ και εξακολουθεί να κοστίζει τόσο με το νέο ΦΠΑ 24%.Εχω ακούσει Vienna Acoustics, κάποιο μοντέλο που κόστιζε γύρω στις 10000 αν θυμάμαι καλά πέρυσι στον έκθεση, αλλα με σημαντικότατης αξίας ενισχυτικά/πηγή/καλωδια πίσω του. (Αν θελει ο φίλος ας μου θυμισει ποιο ηταν).
Μου εκανε εξαιρετικά καλή εντύπωση. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά, και δεν το λεω για να χαρεί ο φίλος Ultra Audio που πιθανώς τα εμπορεύεται/αντιπροσωπεύει. Δεν τον ξέρω, δεν με ξέρει, δεν εχω μιλήσει ποτέ μαζί του, δεν εχω δει μετρησεις απο το ηχείο, δεν το έψαξα καθόλου, αλλα ναι, παίζει πολυ καλά κλασικη μουσική. Ακόμα και σε χώρο ξενοδοχείου.
Αλλο ενα παθητικό ηχείο που θα μπορούσα να ζήσω μαζί του. και δεν ειναι το μόνο.
Μια χαρά ήταν. Στο top 5 της έκθεσης (κατα την γνώμη μου)Αγαπητέ το ηχείο που έπαιζε στην εκθεση είχε 4.990 ευρώ και εξακολουθεί να κοστίζει τόσο με το νέο ΦΠΑ 24%.
Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας για τα Vienna Acoustics.
Ωραία, συμμαζεμενη σχετικά η τιμή των ηχείων αυτών.Αγαπητέ το ηχείο που έπαιζε στην εκθεση είχε 4.990 ευρώ και εξακολουθεί να κοστίζει τόσο με το νέο ΦΠΑ 24%.
Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας για τα Vienna Acoustics.
Άλλο setup θυμάμαι στην Αθηνα, μου φάνηκε σοβαρότατα ακριβό ως σύνολο. Ας πει και ο αντιπρόσωπος, εγώ το έκοψα για εξαψήφιοΩραία, συμμαζεμενη σχετικά η τιμή των ηχείων αυτών.
Για να δούμε όμως το σύνολο, πρέπει να ξέρουμε κι άλλες τιμουλες, συγκεκριμένα τα εξής που χρησιμοποιούνται εκεί στο βίντεο στην έκθεση, πόσο κοστίζουν:
1. Καλώδια ηχείων
2. Προενισχυτικα στάδια
3. Τελικά ενισχυτικά στάδια
4. DAC
5. Καλώδια διασύνδεσης των άνωθεν
6. Ρακ, βάσεις που χρησιμοποιήθηκαν
7. Άλλος πιθανά εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε, από επώνυμα - ακριβά καλώδια ρεύματος και πολυμπριζα μέχρι ότι άλλο δε φαντάζομαι.
Τέλος, ένα σετ μετρήσεων των άνωθεν ηχείων και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά τους, θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον.
To setup στην Αθήνα, περιελάμβανε τα Vienna Acoustics Beethoven BG Symphony Edition, στην τιμή που προανέφερα (4.990) συνοδεία του ολοκληρωμένου ενισχυτή Viva Solista mk3 (SET), αξίας 16.700 ευρώ με το ΦΠΑ και της πηγής dCS Puccini player/dac, καταργημένο μοντέλο. Το Ρακ ήταν τα κομοδίνα του αείμνηστου ξενοδοχείου Ledra.Άλλο setup θυμάμαι στην Αθηνα, μου φάνηκε σοβαρότατα ακριβό ως σύνολο. Ας πει και ο αντιπρόσωπος, εγώ το έκοψα για εξαψήφιο
Τουναντίον, έχει μεγάλο ενδιαφέρον, πως μια εταιρεία με ηλεκτρονικά των 100.000 επιλέγει να παρουσιάσει τη δουλειά της με ενα ηχείο των 7.000 ή 12.000 ή 20.000. Αυτο σημαίνει οτι κατι πολύ ενδιαφέρον μπορει να παρουσιάζει σχεδιαστικά και κυρίως ηχητικά ενα τέτοιο ηχείο.Και γω μιλούσα πριν λίγο με έναν άλλο αντιπρόσωπο, που μου λεγε πολύ ενδιαφέροντα νέα για το εξαιρετικό άκουσμα που είχε από ένα καινούργιο ηχείο μιας άλλης φίρμας, το οποίο ηχείο κοστίζει περί τα 7.000€, τιμή σχετικά λογική, αλλά όταν τον ρώτησα με τι ενισχυτικά τα άκουσε και έπαιζαν τόσο αξιόλογα, μου απάντησε κάποια ενισχυτικά στην κατηγορία τιμής των 100.000€, οπότε καταλαβαίνετε πώς χάνεται το ενδιαφέρον.
Tα Beethoven symphony edition μετραν σαφως πολυ καλυτερα απο τα beethoven, που οι μετρησεις τους ηταν για κλαματα.To setup στην Αθήνα, περιελάμβανε τα Vienna Acoustics Beethoven BG Symphony Edition, στην τιμή που προανέφερα (4.990) συνοδεία του ολοκληρωμένου ενισχυτή Viva Solista mk3 (SET), αξίας 16.700 ευρώ με το ΦΠΑ και της πηγής dCS Puccini player/dac, καταργημένο μοντέλο. Το Ρακ ήταν τα κομοδίνα του αείμνηστου ξενοδοχείου Ledra.
ή οτι υπάρχει συγκεκριμένη σχέση των δύο εταιριών.Τουναντίον, έχει μεγάλο ενδιαφέρον, πως μια εταιρεία με ηλεκτρονικά των 100.000 επιλέγει να παρουσιάσει τη δουλειά της με ενα ηχείο των 7.000 ή 12.000 ή 20.000. Αυτο σημαίνει οτι κατι πολύ ενδιαφέρον μπορει να παρουσιάζει σχεδιαστικά και κυρίως ηχητικά ενα τέτοιο ηχείο.
Αυτα που μου εχουν εντυπωθεί στη μνήμη ηταν και τα καλωδια, τροφοδοσίας και όχι μονο...και αυτα ηταν ακριβουτσικα.To setup στην Αθήνα, περιελάμβανε τα Vienna Acoustics Beethoven BG Symphony Edition, στην τιμή που προανέφερα (4.990) συνοδεία του ολοκληρωμένου ενισχυτή Viva Solista mk3 (SET), αξίας 16.700 ευρώ με το ΦΠΑ και της πηγής dCS Puccini player/dac, καταργημένο μοντέλο. Το Ρακ ήταν τα κομοδίνα του αείμνηστου ξενοδοχείου Ledra.
Έχουμε κάποιο λινκ με τις μετρησεις , μιας και έγινε κουβέντα για το συγκεκριμένο αξιόλογο ηχείο;Tα Beethoven symphony edition μετραν σαφως πολυ καλυτερα απο τα beethoven, που οι μετρησεις τους ηταν για κλαματα.