Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ !

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ !

... Απλά το θέμα μου κέντρισε το ενδιαφέρον φυσιολογικά καθώς είναι το μοναδικό θρέντ που ανοίχθηκε στην κατηγορία των ηχείων το οποίο έχει συνάφεια με την έκθεση
...
Το ίδιο θα γινόταν αν ο κατασκευαστής ήταν μογγόλος!
...
Εξ' άλλου προείπα πως οι μισοί θα κρίνουν θετικά και οι άλλοι μισοί αρνητικά.
Τόσα χρόνια στα φόρα αυτό γίνεται με θαυμαστή και αξιοζήλευτη... συνέπεια...
Ανοίχθηκε γιατί η προσέγγιση επιλογής των συνοδών ήταν ριζοσπαστική, όχι όμως γιατί διακρίθηκε για την απόδοσή του. Τουλάχιστον ο ανοίξας όταν αναφέρθηκε πάνω σ' αυτό, έγραψε:
... Το ηχητικό αποτέλεσμα με τις γνωστές δυσκολίες και περιορισμούς ήταν ενδιαφέρον , εξαιρετικά υποσχόμενο και αξιοπρεπέστατο ! ...
Με λίγα λόγια στο μεν μέλον είναι εξαιρετικά υποσχόμενο, αλλά στο παρόν που πραγματευόμαστε εδώ, θεωρεί ότι είναι αξιοπρεπέστατο και ενδιαφέρον. Δεν προκύπτει από κάπου πως θεωρεί ότι διακρίνεται.
...
Αν δεν ήταν Έλληνας μάλλον θα είχε περαιωθεί η συζήτηση, γνώμη μου.
....
Προσωπικά δεν έχω θέμα να παραδεχτώ αυτό που νομίζω-ακούω.
Υποθετω οτι η μεγαλυτερη αναγνωριση για εναν ανθρωπο ερχεται οταν αποσπα τον επαινο απο "αντιπαλους".

Στο προσφατο παρελθον ειχαμε κονταροχτυπηθει πολλες φορες - πολυ πιθανον λογω αμοιβαιων παρεξηγησεων - αλλα κυριε ανεμελε ειστε πραγματικα αξιος συγχαρητηριων. Θα μπορουσατε απλα να σιωπησετε....
:403:

Reaction score
22
Απάντηση: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ !

Αυτό που λέω ειναι οτι για να εκφέρεις αποψη δημόσια και γραπτώς σε ενα φορουμ πρέπει να εισαι σιγουρος για αυτήν.
Δεν θα μπορούσα ποτέ αν εκανα μια βολτούλα και ακουγα χρατσ χρατσ από ενα δίσκο να κατακρίνω το συνολικό αποτέλεσμα.

Για να γράψω δημοσια αρνητικά θα επρεπε να κάτσω να ακούσω ωρα για να μπορώ να βγάλω συμπέρασμα στο οποίο θα εβαζα και τους περιορισμούς του χώρου, της πηγής, της καταστασης του δίσκου κτλ.

Υ.Γ. και να ηταν γκουρού των ηλεκτρονικων ο Γιαννακόπουλος σε καμία περίπτωση το πλέι στέισον δεν γινεται εσοτερικ

Reaction score
0

Η εις άτοπον.... απαγωγή της σκέψης του κατασκευαστή σε σχέση με την επιλογή της συγκεκριμένης πηγής φαίνεται ότι πέτυχε αριστοτεχνικά τον σκοπό της, ανεξάρτητα αν η εξ αρχής πρόθεση ήταν αυτή.
Όλοι ασχολούνται με το ηχείο και όλοι θα ήθελαν να ξανακούσουν το ηχείο, διαφορετικά αυτή τη φορά. (Ακόμα κι οι πολέμιοι της κόρνας)
Κανείς δεν ξέρει σίγουρα (με την υποκειμενική διάσταση του καθενός) αν πρόκειται για "καλό" προϊόν, ή όχι.

Εγώ εύχομαι, επειδή είναι Έλληνας και σοβαρός -απ' ότι λένε οι γνωρίζοντες- να πετύχει στην προσπάθειά του!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ !

Αυτό που λέω ειναι οτι για να εκφέρεις αποψη δημόσια και γραπτώς σε ενα φορουμ πρέπει να εισαι σιγουρος για αυτήν.
Τώρα κάτι μας είπες κι εσύ ρε φίλε. Εδώ οι περισσότεροι ακούνε από jvc all in one (με αποσπώμενα ηχεία) και εκφέρουν άποψη για συστήματα 150.000€. Πρόσεξε, είπα "εκφέρουν" όχι "έχουν". Όλοι δικαιούνται να "έχουν". :126:

...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Re: Απάντηση: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ !

Υ.Γ. και να ηταν γκουρού των ηλεκτρονικων ο Γιαννακόπουλος σε καμία περίπτωση το πλέι στέισον δεν γινεται εσοτερικ
Είμαι σίγουρος πως δεν έχεις ακούσει το συγκεκριμένο PS1 συγκριτικά με κάποιο Esoteric.

Reaction score
22

Αρχίσαμε.....

μαζί με εσοτερικ ομολογώ πως οχι

Υ.Γ. δεν με απασχολεί τι συστημα εχει ο καθένας
η αποψη που εκφέρει δημόσια με απασχολεί
δηλαδή εγω που εχω συστημα των π.χ. 3000ε δεν μπορώ να μιλήσω για κάποιο ακριβότερο?
Δεν ειναι τα χρηματα, τα ακουσματα και η εμπειρία ειναι πιστευω πιο σημαντικά

Reaction score
4

Δεν θα μπορούσα ποτέ αν εκανα μια βολτούλα και ακουγα χρατσ χρατσ από ενα δίσκο να κατακρίνω το συνολικό αποτέλεσμα.

Για να γράψω δημοσια αρνητικά θα επρεπε να κάτσω να ακούσω ωρα για να μπορώ να βγάλω συμπέρασμα στο οποίο θα εβαζα και τους περιορισμούς του χώρου, της πηγής, της καταστασης του δίσκου κτλ.

Μα είμαι... είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι αυτό που άκουσα (ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΥΤΙΑ και τα δικά ΜΟΥ γούστα) ΔΕΝ μου άρεσε. Και αυτό το έγραψα.
Επίσης τόνισα ότι δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν φταίει η πηγή, ο δίσκος, τα καλώδια τα δωμάτια τα ηχεία κτλ κτλ....

Εγραψα ότι την συγκεκριμένη στιγμή, αυτό που έπαιζε ΔΕΝ μου άρεσε.... Δικαίωμά μου, όπως και δικαίωμα του καθενός να του αρέσουν οι CRT προβολείς και οι LCD τηλεοράσεις....

Δεν έκρινα αρνητικά τα ηχεία, αλλά ούτε είμαι σε φάση αναζήτησης για να τους δώσω 2η και 3η ευκαιρία και να κάθομαι να ακούω ώρες. Μια ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ έκανα....

Τώρα αν κάποιος θα κάτσει να ακούσει 45 λεπτά σκράτς και χρατς χρούτς απο ένα δίσκο που απο όσο άκουσα εγώ μόνο μεσαίες είχε, δικαίωμά του. Για τα δικά μου γούστα, αυτό δεν είναι άξιο ακούσματος...
Περι ορέξεως.....

ΥΓ: Ανεξάρτητα απο το modified PS θεωρείς δηλαδή ότι τα TL ηχεία της συγκεκριμένης υλοποίησης και το buffer, έπαιζαν καλά οτιδήποτε άλλο εκτός απο φωνητικά και όργανα με πολλές μεσαίες?
Για αυτή τη δουλειά μια χαρά ήταν το player....

Reaction score
0

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την επίσκεψη τους.

Ειδικά εκείνους που δεν συμφωνούσαν με τις επιλογές : )

Να είμαστε όλοι καλά με πολλές ενδιαφέρουσες μουσικές.

ΥΓ: Βασίλη, σ ευχαριστώ για την προσοχή και τον χρόνο σου.

Reaction score
139
να πω κι εγω

να πω την αλήθεια...εγω μπηκα πιο πολυ για να δω και να ακουσω το ΕΜΤ950 ...και μετα απο κανα 5λεπτο αντιληφθηκα ο,τι τα ηχεια ήταν ελληνικα,
καταρχήν δηλώνω προκατειλημμένος κορνακιας-τρομπετας και πιστεύω ότι αν και "ευνου$ισμένα" λόγω χώρου ήταν μέσα στη δεκάδα καλύτερων ηχείων που ακουσα στην έκθεση.
Και παλι συγχαρητήρια στο συνφορουμίτη.

Reaction score
22

ΥΓ: Ανεξάρτητα απο το modified PS θεωρείς δηλαδή ότι τα TL ηχεία της συγκεκριμένης υλοποίησης και το buffer, έπαιζαν καλά οτιδήποτε άλλο εκτός απο φωνητικά και όργανα με πολλές μεσαίες?
Για αυτή τη δουλειά μια χαρά ήταν το player....
Αν και δε τα εχω ακούσει στις συνθήκες που τα εχετε ακουσει
γιατί με το Μανώλη κανουμε παρεάκι πριν ασχοληθει επαγγελματικά με το σπορ
Για τα ηχεία θα συμφωνήσω μαζί σου
αλλά ζεις πολύ ανετα αν εχεις καλά φωνητικά και μεσαίες
αν θες κιαλλα ετσι και αλλιως πρεπει να δώσεις κάτι παραπάνω

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την επίσκεψη τους.

Ειδικά εκείνους που δεν συμφωνούσαν με τις επιλογές : )

Να είμαστε όλοι καλά με πολλές ενδιαφέρουσες μουσικές.

ΥΓ: Βασίλη, σ ευχαριστώ για την προσοχή και τον χρόνο σου.
Γεια σου βρε συντεκνε!:126:
Δεν ακουσα, αλλα...ακουσα τα καλυτερα.
Ειδικα απο τον Πυργαρουσση που μου ειχε ζαλισει τα...αυτια:444:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads