Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Η Δ.Ο στο μελλον θα πρεπει να ειναι...

• Περισσοτερο ελαστικη.

Votes: 9 13,4%
  • Περισσοτερο αυστηρη.

Votes: 21 31,3%
  • Να συνεχισει οπως σημερα.Αψογη δουλεια!

Votes: 26 38,8%
  • Δεν παει να βγαλει τα ματια της?

Votes: 11 16,4%

• Total voters
    67
Reaction score
14
συνεχίζουμε όπως έχουμε, απλά χαλαρά, προσεκτικά και χωρίς να πολύ φαίνεται το moderation. Δεν μου αρέσει να σβύνουμε μυνήματα, μερικές διορθώσεις καλό είναι να γίνονται, επίσης δεν μου αρέσουν καθόλου οι επιπλήξεις και το Point system. Ομως αν κάποιο μέλος απλά παρασυρθεί σε μία κουβέντα, που στο κάτω κάτω άνθρωποι είμαστε και μερικές φορές παρορμητικά μας ξεφύγουν και 2 κουβέντες παραπανω, μια συγνώμη αντρίκια εχει ΠΟΛΥ μεγαλύτερη αξία απο χαζές τιμωρίες και πειθαρχικά!!!!!

Νομίζω ότι μέχρι τώρα κανένα μέλος δεν εχει προκαλέσει υπερ του δέοντως, και να εχει φέρει κανένα συντονιστή ή διαχειριστή σε αρκετά δύσκολη θέση, πολλά πάντα αυτο"ϊάνονται" και ηρεμούν με την αδράνεια πολλές φορές, όμως η πρόσφατη περιπτωση με τον Ντόχερτυ, ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση όπου ο μόνος λόγος που ήμουν υπέρ μιας σωστής τιμωρίας ήταν μια κουβέντα που είχε πετάξει που με είχε βρεί άφωνο: "Εγω θα συνεχίσω να λέω ότι θέλω όπως θέλω, και δεν μπορεί να κάνει κανείς σας τίποτε για αυτό." και φυσικά η επαγγελματική απαξίωση και περιφρόνηση που μου πάτησε ευαίσθητο κάλο.

Κατα τα άλλα όλα καλά "Laissez-faire" (*)

(*) για όσους δεν το γνωρίζουν το "Laissez-faire" σημαίνει στην οικονομική θεωρία: "that the free market is best left to its own devices, and that it will dispense with inefficiencies in a more deliberate and quick manner than any legislating body could"

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Κατα τα άλλα όλα καλά "Laissez-faire" (*)

(*) για όσους δεν το γνωρίζουν το "Laissez-faire" σημαίνει στην οικονομική θεωρία: "that the free market is best left to its own devices, and that it will dispense with inefficiencies in a more deliberate and quick manner than any legislating body could"

Πολύ καλά έκανες και έβαλες την επεξήγηση αφού θα υπήρχε κίνδυνος κάποιος πολυταξιδεμένος να το μπερδέψει με αυτό "Laissez-faire" :crazy_10: :crazy_10: :angel:

VG

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Δημητρη, δεν κρινεται η Συντονιστικη ομαδα αλλα η Διαχειριστικη.
Γιατι λοιπον να μην ψηφισουν οι Συντονιστες?
Ισα-ισα...
Οι advanced supervisors ποτε ψηφίζουν;
Μετά τους global moderators ή πριν τους galactica guardians;
To Δ.Σ. ποτε συνεδριάζει και ποιος εχει πληρεξούσιο;

Τα πα και ξαλαφρωσα....

Reaction score
14
Νομίζω ότι μέχρι τώρα κανένα μέλος δεν εχει προκαλέσει υπερ του δέοντως, και να εχει φέρει κανένα συντονιστή ή διαχειριστή σε αρκετά δύσκολη θέση,

Γιάννη νομίζω οτι δεν ισχύει αυτό που γράφεις.
Πιθανότατα να μην έχεις παρακολουθήσει...κάποιες εντελώς σουρρεαλιστικές καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος.

Το πλαίσιο ή αλλιώς ....οι κανόνες του παιχνιδιού ...είναι απαραίτητες συνθήκες.
Το να θεωρούμε οτι αυτά είναι έμφυτα σε κάθε επισκέπτη ή μέλος της μικρής μας κοινωνίας, είναι τουλάχιστον ..."ρομαντικό".

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Θα ήθελα να πω κι εγώ μια γνώμη.

Το τι ψήφισα νομίζω ότι έγινε σαφές από το μεταξύ αστείου και σοβαρού σχόλιό μου... Περισσότερη αυστηρότητα.

Πιστεύω ότι μια ηλεκτρονική συναναστροφή διέπεται από τους ίδιους κανόνες όπως και μια ζωντανή. Ο καθένας μπορεί να ξεφύγει, είτε σε μια συζήτηση για ένα αγαπημένο χόμπι όπου ο καθένας μετά από πολύ ψάξιμο και ενασχόληση έχει αποκτήσει κάποιες απόψεις (όπως στις βόρειες κατηγορίες!), είτε σε συζητήσεις με θέμα αν ο υπουργός έπραξε σωστά στο τάδε θέμα, ή αν πρέπει να βγάζουμε τα σκουπίδια έξω αποβραδίς ή όχι. Ωστόσο, αν ο "ξεφεύγων" είναι πάντα ο ίδιος, και επιπλέον δεν θέλει να το καταλάβει, πιστεύω ότι το ταρακούνημα είναι απαραίτητο.

Σε μια ζωντανή παρέα, το άτομο καταλαβαίνει και αλλάζει συμπεριφορά ή αποσύρεται πιο εύκολα μόνο του. Αντιμετωπίζει την άμεση αντίδραση στις πράξεις και τα λόγια του, τα βλέμματα των άλλων, τις κινήσεις τους, πράγματα που δείχνουν πολύ πιο ξεκάθαρα ότι οι επιλογές του είναι δύο και όχι τρεις. Σ' ένα χώρο ανταλλαγής γραπτών απόψεων όμως, από την άνεση του σπιτιού μας ή του γραφείου μας και με το χρόνο που μεσολαβεί μέχρι να μας απαντήσουν οι άλλοι, χρόνος ο οποίος αναλώνεται σε χαμογελαστό πάτημα του submit και αυταρέσκειες του τύπου "τους την είπα πάλι", τα πράγματα δεν είναι τα ίδια. Γι' αυτό μερικές φορές, κατά τη γνώμη μου, χρειάζεται μεγαλύτερη σαφήνεια με πράξεις και όχι με λόγια...

Ας δούμε κάτι πολύ απλό. Στα πλαίσια του εξαιρετικά καλού κλίματος που υπάρχει στο avsite, και το οποίο προφανώς το οφείλουμε κατά κύριο λόγο στους διαχειριστές, είναι σαφές ακόμη και για έναν περιστασιακό αναγνώστη, ότι αν π.χ. η Μαρία γίνεται προκλητική, οι άλλοι αντιδρούν και δημιουργείται θέμα. Αν όμως η ίδια στο διπλανό topic συζητήσει όμορφα και καλά, ακόμη κι αν ζητήσει κάποια βοήθεια από άτομα τα οποία προηγουμένως προσέβαλε, θα την αντιμετωπίσουν φιλικά και με σεβασμό.

Αν λοιπόν η Μαρία δεν καταλαβαίνει ότι αυτό που φταίει είναι η περιστασιακή συμπεριφορά της και όχι κάποιο αντι-Μαριακό κλίμα (ποια είναι, ο Bill Gates που έχουν δημιουργηθεί φόρουμ εναντίον του? ένα φρένο στον εγωκεντρισμό δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...), κάποιος πρέπει να της το εξηγήσει με τον τρόπο που θα την αναγκάσει να το καταλάβει. Και ποιος αρμοδιότερος των διαχειριστών, όταν οι συντονιστές έχουν κάνει ό,τι μπορούσαν.

Reaction score
5
Το πλαίσιο ή αλλιώς ....οι κανόνες του παιχνιδιού ...είναι απαραίτητες συνθήκες.
Το να θεωρούμε οτι αυτά είναι έμφυτα σε κάθε επισκέπτη ή μέλος της μικρής μας κοινωνίας, είναι τουλάχιστον ..."ρομαντικό".
Το προβλημα δεν ειναι μονο στους επισκεπτες ή τους χρηστες...
Εδω εχουμε και mods που τσιγκλιζουν καταστασεις που εχουν κλεισει... γενικα... παιδιαρισματα...

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=515794&postcount=575

Reaction score
14
Εδω εχουμε και mods που τσιγκλιζουν καταστασεις που εχουν κλεισει... γενικα... παιδιαρισματα...

Πάσο.

Ποτέ δεν εξαίρεσα τους mods από το παρακάτω.

Τελικά και οι Mods ...χρήστες είναι.
Απλά είπαν....ή τους είπαν...να ασχοληθούν λιγάκι παραπάνω. ;-)

Reaction score
2
Λιγοτερη ανοχη στους ηλιθιους, αυτο ζηταω μονο και δεν θα επεκταθω.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Δεν υπάρχει κανένα τσιγκλισμα .
Αδικα χτυπιέσαι .
Ουτε ανεμόμυλοι υπάρχουν ουτε τέρατα.
Τιποτα παραπάνω από μια ευχη εστω και την ύστατη στιγμη να μην επικρατήσει η χαζομάρα.
Σου φάνηκε βαρύγδουπος ο χαρακτηρισμός φανατική ηλιθιότητα;
Προφανώς εχει τον σκοπό του αλλα όχι αυτον που φαντάζεσαι.
Μην κανουμε λοιπόν την τρίχα τριχιά προς χαρην των εντυπώσεων

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

1) Σου φάνηκε βαρύγδουπος ο χαρακτηρισμός φανατική ηλιθιότητα;

2) Μην κανουμε λοιπόν την τρίχα τριχιά προς χαρην των εντυπώσεων

3) Αδικα χτυπιέσαι .

1) οχι φιλε μου... μου φανηκε ατοπο αφου ειχε κοπασει η ηλιθιοτητα να την επαναφερεις... κατι που θυμιζει το (2) σου... τρίχα δεν υπηρχε... και εμφανισες τριχιά!!!

αλλα ετσι ειναι... τα λαθη ειναι σαν τους προβολεις αυτοκινητου... των αλλων μονο μας τυφλωνουν... :happy_4:

3) Εγω μια φορα δε χτυπιεμαι... γραφω οτι βλεπω... αλλα προφανως εκφραζεις δικη σου ψυχολογικη κατασταση μιας και ενοχλεισαι με τις σωστες παρατηρησεις που σου γινονται γιατι προφανως νιωθεις υπερανω κριτικης......! :happy_4:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Αν γράψω "ο ΧΥΖ πιστεύω ότι είναι μεγάλος μαλάκας, γλύφτης και εντελώς ηλίθιος", αν μείνει το μήνυμα έτσι, ο ΧΥΖ έχει χαρακτηριστεί και ο χαρακτηρισμός μένει. Και αφού μένει το μήνυμα, υπονοείται, εμμέσως, πλην σαφώς, ότι οι υπόλοιποι συμφωνούν, έστω και σιωπηρά.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ελαφρώς, Βασίλη. Το ότι μένει εκεί δε σημαίνει ότι συμφωνούμε κιόλας. Αν ήταν έτσι κι έπρεπε να σβήνουμε ό,τι δεν ταιριάζει με το γούστο μας, θα είχαμε 2 σελίδες όλες κι όλες. Εξάλλου, τι σημαίνει "συμφωνώ σιωπηρά", όταν πρόκειται για γραπτό λόγο σε ένα forum? Γράφεις είτε ότι διαφωνείς είτε ότι συμφωνείς, κι αν δε γράψεις δεν έχεις πάρει θέση. Τόσο απλό.

Επί του προκειμένου, άποψή μου είναι ότι σε περιπτώσεις υβριστικού περιεχομένου πρέπει πρώτα να γίνεται προτροπή στο χρήστη να σβύσει ο ίδιος τα κακά κείμενα, και αν δεν το κάνει τότε να πάρει πρωτοβουλία ο moderator με το σβηστήρι, τουτέστιν όπως πολύ ορθά γράφεις:

Μία διόρθωση του τύπου
"Ο ΧΥΖ ************ το υπόλοιπο μήνυμα διεγράφη από τον συντονιστή γιατί περιείχε ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς χωρίς καμία απόδειξη"
νομίζω ότι είναι υπεραρκετή στο 90% των περιπτώσεων. Και όποιος το έγραψε θα διστάσει να το ξανακάνει και ο ΧΥΖ δεν θα αναγκαστεί να αρχίσει τις αντεκλήσεις για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, αποδικνύοντας συνήθως ότι είναι...
Κάποιες φορές μου περνά από το μυαλό η σκέψη "μεγάλα παιδιά είμαστε, ξέρουμε να ελέγχουμε τους εαυτούς μας και τα δάχτυλά μας στο πληκτρολόγιο" (όπως ακριβώς τη γλώσσα και τα λοιπά άκρα του σώματός μας). Όμως...

Η καλή διάθεση δεν είναι αρκετή από μόνη της για να "μαζέψει" ένα forum.
Εδω διαφωνουμε 100% αλλα τι πιο υγιες?:happy_4:
... τελικά η πράξη δείχνει πως από το τι ισχύει μέχρι το τι πρέπει να ισχύει υπάρχει μεγάλη απόσταση. Στην περίπτωσή μας όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος κλπ κλπ. :cool_3:

Reaction score
164
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ελαφρώς, Βασίλη. Το ότι μένει εκεί δε σημαίνει ότι συμφωνούμε κιόλας. Αν ήταν έτσι κι έπρεπε να σβήνουμε ό,τι δεν ταιριάζει με το γούστο μας, θα είχαμε 2 σελίδες όλες κι όλες. Εξάλλου, τι σημαίνει "συμφωνώ σιωπηρά", όταν πρόκειται για γραπτό λόγο σε ένα forum? Γράφεις είτε ότι διαφωνείς είτε ότι συμφωνείς, κι αν δε γράψεις δεν έχεις πάρει θέση. Τόσο απλό.
Αναφέρομαι καθαρά σε άσχημους και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να μένουν, γιατί θα χαρακτηρίζουν εσαεί αυτόν που τους δέχθηκε, και όχι αυτόν που τους έγραψε. Στις περισσότερες φορές χρειάζεται κοινή λογική. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι καθαρή εξύβριση, κάτι που στον "πραγματικό" κόσμο θα είχε ακόμα και ποινικές κυρώσεις. Τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να μένουν σε κοινή θέα. Στο κάτω-κάτω δίνουν την εντύπωση ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει και ότι, κυριολεκτικά, είμαστε forum ανοχής.

Reaction score
14
Απάντηση: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Η συντονιστική ομάδα θα είχε πολύ περιορισμένο ρόλο αν πριν πατήσουμε το enter σκεφτούμε πως θα νιωθαμε αν αυτά που γράφαμε για άλλους τα διαβάζαμε για τον ευατό μας.

Reaction score
173
Απάντηση: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Η συντονιστική ομάδα θα είχε πολύ περιορισμένο ρόλο αν πριν πατήσουμε το enter σκεφτούμε πως θα νιωθαμε αν αυτά που γράφαμε για άλλους τα διαβάζαμε για τον ευατό μας.
:cool_4:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Το θέμα είναι πως στα προβλήματα, σ' αυτούς απευθύνονται κι αυτούς βρίζουν... τι να κάνουμε? C' est la vie!!

Reaction score
1
Θα ήθελα να είναι πιο αυστηροί και να κόβουν πιο γρήγορα άθλια ποστς και τόπικς όποιος και αν τα δημιουργεί , γνωστοί και άγνωστοι , και φυσικά να τους δίνεται η απλή απάντηση ότι το κείμενο παραβιάζει την ελευθερία του άλλου και φυσικά να διαγράφονται ( τα κείμενα ) Ετσι και οι flamecreators θα κόψουν την φόρα τους , και οι flameσυνεχιστές θα πάψουν να βρίσκουν αφορμές για να βρίζουν τους flamecreators ή με όποιον άλλον έχουν απωθημένα ... Το κλείδωμα δεν φτάνει κύριοι, πρέπει να πέσει διαγραφή και όποιος θέλει να τα διαβάσει να κάνει γραπτή αίτηση με τον νόμο 4000 ότι δεν είναι τέντυμπόις προς ειδικά διαμορφωμένη επιτροπή διορισμένη από την Βουλή των AVsitάδων

ΥΓ πέρα από το αστείο , ελπίζω να γίνει πράξη ...

Reaction score
34
Εγω θα'θελα να οργανωθούν λίγο οι οδηγοί και τα sticky στην κατηγορία των προβολέων...

Να μαθαίνουμε και οι νεότεροι σιγά σιγά...
Στο sticky ειδικά υπάρχουν χαζές ερωτήσεις για προβολείς χάνεται λίγο η μπάλα και η ροή της συζήτησης.
Θα ήταν πιο ωραίο να φτιαχτει ένα πλήρες FAQ άρθρο.

Στο ευρετήριο της κατηγορίας έχει ωραίες παραπομπές αλλά μέσα στα θέματα υπάρχουν πολλά άσχετα Posts και άχρηστα.
Θα ήταν ωραίο να υπήρχαν αυτά τα άρθρα και οι οδηγοί στην αρχική σελίδα σαν How-to και μετά να παρέπεμπαν σε thread του φορουμ για σχολιασμό πάνω σε αυτά.
Το ξέρω θέλει δουλειά και είναι λίγο ταλαιπωρεία για τους συντονιστές αλλα
πιστεύω αξίζει τον κόπο και για τους νέους (για να μαθαίνουν) και για τους παλιότερους, να μην χρειάζεται να απαντούν συνέχεια σε χιλιοειπωμένα πράγματα
ή ακόμα και οι ίδιοι να τα βρίσκουν με τη πρώτη χωρίς να ψάχνουν 50 ώρες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll