Η Θώδη ξαναχτυπά!!!

VG

Reaction score
0
Απάντηση: Η Θώδη ξαναχτυπά!!!

Εχει φωνη πως να το κανουμε,αλλωστε χαρισμα ειναι αυτο.Εγω οταν την ακουσα live νομιζα στην αρχη οτι ηταν playback,μετα καταλαβα οτι η γυναικα απλως εχει φωνη.

Δεν λεω οτι ειναι η Μαρια Καλλας,αλλα δεν θα την συγκρινω με την καθε τυχαρπαστη σκυλου που απλως να εκδίδεται και βγαζει γυμνες φωτο.

Reaction score
40

Μα καλά δεν την βλέπεις τι κάνει στα διάφορα πρωινάδικα? Εφόσον έχει φωνή και μπορεί να στηρίξει την τέχνη της με αυτή τη φωνή που έχει,τότε γιατί γίνεται ρεζίλι στην tv για να είναι συνέχεια παρούσα με άσχημο πάντα τρόπο στα μουσικά δρώμενα?
Η απάντηση του Σπύρου Μπλάτσιου με ύπερ-κάλυψε.....

Reaction score
40

Εχει φωνη πως να το κανουμε,αλλωστε χαρισμα ειναι αυτο.Εγω οταν την ακουσα live νομιζα στην αρχη οτι ηταν playback,μετα καταλαβα οτι η γυναικα απλως εχει φωνη.

Δεν λεω οτι ειναι η Μαρια Καλλας,αλλα δεν θα την συγκρινω με την καθε τυχαρπαστη σκυλου που απλως να εκδίδεται και βγαζει γυμνες φωτο.
Να ξέρεις πως και στα live παίζουν playback πάρα πολλές φορές....

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Η Θώδη ξαναχτυπά!!!

Και βέβαια η μεγάλη αξία του αυθεντικού...

[YOUTUBE]jHPOzQzk9Qo[/YOUTUBE]

:437:
Tι μπούρδα είναι αυτή?!!!! Τι βλακεία είναι αυτό το γελοίο βίντεο?!!!

Δεν είμαι θρήσκο άτομο... ίσως το αντίθετο θα έλεγα, αλλά ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ αφάνταστα όταν βλέπω να γελοιοποιούνται ορισμένα ιδανικά.

Γιατί κανείς δεν διακωμωδεί τον Μωάμεθ ή τον Βούδα?!!!

Αει στο καλό πια!!! Πήξαμε με τα ηλίθια βίντεο που τα θεωρούμε και αστεία!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Θώδη ξαναχτυπά!!!

Tι μπούρδα είναι αυτή?!!!! Τι βλακεία είναι αυτό το γελοίο βίντεο?!!!

Δεν είμαι θρήσκο άτομο... ίσως το αντίθετο θα έλεγα, αλλά ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ αφάνταστα όταν βλέπω να γελοιοποιούνται ορισμένα ιδανικά.

Γιατί κανείς δεν διακωμωδεί τον Μωάμεθ ή τον Βούδα?!!!

Αει στο καλό πια!!! Πήξαμε με τα ηλίθια βίντεο που τα θεωρούμε και αστεία!!!
Αυτό είναι Monty Python. Και είναι εξαιρετικά αστείο όπως και ολόκληρη η ταινία αλλά χρειάζεται αίσθηση του χιούμορ για να το εκτιμήσει κανείς.

Reaction score
6
Συμφωνώ.

Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να γράφονται σχόλια εκτός θέματος αλλά δε μπόρεσα να κρατήθω.

Στο όνομα της κωμωδίας, της τέχνης γράφονται μεγαλειώδεις μπούρδες!!! και μετά τα θεωρούμε και σούπερ σπέσιαλ!!

Οπότε απαξιώ να το συνεχήσω.

Reaction score
40

Ας μείνουμε στο θέμα του νήματος και νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε άλλο το βίντεο αυτό που μόνο χιουμοριστικό είναι και τίποτε άλλο.....Μyrtw νομίζω ότι παρεξήγησες και το βιντεο και την τοποθέτησή του σε αυτό το θρέντ.....:606:
Βρε τι μας κάνει αυτή η Θώδη σήμερα....

Reaction score
164

Ένας καλλιτέχνης δεν κρίνεται μόνο για την αρχή της καρίερας του αλλά και από την πορεία αυτής.....
H Θώδη βρίσκεται στο τέλος της καριέρας της. Ή μάλλον στην κατάντια της καριέρας της. Και το ότι ξεφτιλίζεται έτσι σε αυτή την φάση, δεν μπορεί να μας κάνει να διαγράψουμε την μέχρι τώρα πορεία της, όπου και να έγινε αυτή. Με την ίδια λογική, η εξαιρετική Τζένη Βάνου θα έπρεπε να προκαλεί γέλιο με τον τρόπο που επιμένει να "τραγουδάει" και να αυτογελοιοποιείται τα τελευταία χρόνια.

Εδώ θα διαφωνήσω κι εγώ μαζί σου. Ποτέ η Θώδη δεν τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια. Σκυλοδημοτικά και συρτοτσιφτετέλια τραγουδούσε στα πανηγύρια. Και για τα πανηγύρια ήταν μία ζωή. Αν η Θώδη τραγουδούσε δημοτικά, ο Καρνάβας, ο Κιτσάκης, ο Παπασιδέρης, η Τασία Βέρρα, ο Αηδονίδης, ο Δοϊτσίδης, ο Πετρολούκας Χαλκιάς, ο Μπέλλος, ο Κυρίτσης, ο Σιάτρας, η Δόμνα Σαμίου, η Ξανθίππη Καραθανάση, η Νίτσα Τσίτρα και άλλοι πολλοί που δεν θυμάμαι τώρα, τι έκαναν;
Το ότι αυτοί που αναφέρεις τραγούδησαν και τραγουδούν με μοναδικό τρόπο τα δημοτικά και παραδοσιακά τραγούδια, δεν σημαίνει ότι η Θώδη δεν ήταν κάποτε πολύ καλή στον χώρο της. Και σε κάθε περίπτωση πολύ καλύτερη ως φωνή πχ από τη Δόμνα Σαμίου που ανέφερες. Δεν γνωρίζω αν τα "συρτοτσιφτετέλια" είναι σκυλοδημοτικά (άλλωστε πάντα υπάρχει η τάση ό,τι χορεύεται από τον κόσμο και τον ανεβάζει στα τραπέζια να αποκτά το συνθετικό "σκυλο"), αλλά η έκφραση "για τα πανηγύρια" σίγουρα δεν αναφέρεται στη Θώδη.

Στα πανηγύρια παλιά ανθυπομετριότητες τύπου Θώδη έφευγαν κακήν κακώς. Απλά μέσα στην γενική κατάντια μας σήμερα, θεωρούμε αθλιότητες τύπου Θώδη ως "δημοτικούς καλλιτέχνες".
Ειδικά στα πανηγύρια κανένας δεν μπορεί να επιβάλει κάποιον τραγουδιστή ή οργανοπαίκτη στο κοινό που μοναδικό κριτήριό του έχει τη διασκέδασή του. Το αν είναι άθλια, το διαψεύδει ο κόσμος που μαζευόταν όπου τραγουδούσε. Και μαζευόταν, γιατί περνούσε τότε καλά, άλλο που τώρα μαζεύεται για να κάνει χαβαλέ.
Δεν είναι κατάντια που διασκέδαζε ο κόσμος με τη Θώδη και την κάθε Θώδη. Κατάντια είναι αυτοί που σώνει και ντε θέλουν να μας επιβάλουν τον κάθε έναν καταθλιπτικό ως έκφραση "πχιότητας" και που κατακρίνουν και σνομπάρουν οποιονδήποτε τραγουδιστή κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει με τα τραγούδια του.

Reaction score
40

Μα είναι δυνατόν να συγκρίνεις τα ανόμοια μεταξύ τους? Τι σχέση έχει η Τζένη Βάνου με τη Θώδη από την στιγμή που η πρώτη έχει πάρει τόσα βραβεία και η φωνή της έχει μείνει στην ιστορία του έντεχνου λαϊκού πενταγράμμου?
Σίγουρα είμαι της γνώμης πως οι καλλιτέχνες όπως έχουμε πει και σε κάποιο άλλο θρεντ πρέπει να ξέρουν πότε να αποχωρούν, αλλά τι γίνεται αν είναι η μοναδική εργασία που έκαναν ποτέ για να επιβιώσουν?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ας μείνουμε στο θέμα του νήματος και νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε άλλο το βίντεο αυτό που μόνο χιουμοριστικό είναι και τίποτε άλλο.....Μyrtw νομίζω ότι παρεξήγησες και το βιντεο και την τοποθέτησή του σε αυτό το θρέντ.....:606:
Βρε τι μας κάνει αυτή η Θώδη σήμερα....
Τετοια ακουμε τετοια λεμε:143::143::143:

VG

Reaction score
0

Μα καλά δεν την βλέπεις τι κάνει στα διάφορα πρωινάδικα? Εφόσον έχει φωνή και μπορεί να στηρίξει την τέχνη της με αυτή τη φωνή που έχει,τότε γιατί γίνεται ρεζίλι στην tv για να είναι συνέχεια παρούσα με άσχημο πάντα τρόπο στα μουσικά δρώμενα?
Η απάντηση του Σπύρου Μπλάτσιου με ύπερ-κάλυψε.....
Καταρχην δεν βλεπω πρωιναδικα.
Απο εκει και περα δεν μπορω να την κατακρινω γιατι εγω πριν τραγουδησει το του γκουντ το μπι τρου δεν την ηξερα καν.Επρεπε να τραγουδησει μια βλακεια και μιση για να γινει γνωστη και οπως φαινεται το πετυχε,ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.

Κατα δευτερον ειπα ενα πολυ απλο πραγμα: Εχει φωνη.
Δεν ειπα οτι πρεπει να την κανουμε υπουργο πολιτισμου,ούτε οτι ειναι η Μαρία Κάλλας,ουτε οτι είναι το ίνδαλμα μου.
Απλως μεσα σε ολο αυτον τον τηλεοπτικο αχταρμα καλο ειναι να ξεχωρισουμε καποια πραγματα που ειναι αντικειμενικα.

Reaction score
164

Μα είναι δυνατόν να συγκρίνεις τα ανόμοια μεταξύ τους? Τι σχέση έχει η Τζένη Βάνου με τη Θώδη από την στιγμή που η πρώτη έχει πάρει τόσα βραβεία και η φωνή της έχει μείνει στην ιστορία του έντεχνου λαϊκού πενταγράμμου?
Την έχεις καούσει να τραγουδάει την τελευταία πενταετία; Όπως λοιπόν δεν μπορεί η Βάνου να χαρακτηριστεί από το ότι ξεψυχάει για να βγάλει κάθε συλλαβή τώρα, όσα βραβεία και αν είχε πάρει τότε, έτσι λοιπόν δεν μπορεί το "του γκουντν του μπι τρου" που έκανε τους περισσότερους να γνωρίσουν τη Θώδη, να χαρακτηρίσει και να διαγράψει αυτό που ήταν: Μια πολύ καλή διασκεδάστρια που ξεσήκωνε τον κόσμο...

Reaction score
40

Καταρχην δεν βλεπω πρωιναδικα.
Απο εκει και περα δεν μπορω να την κατακρινω γιατι εγω πριν τραγουδησει το του γκουντ το μπι τρου δεν την ηξερα καν.Επρεπε να τραγουδησει μια βλακεια και μιση για να γινει γνωστη και οπως φαινεται το πετυχε,ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.

Κατα δευτερον ειπα ενα πολυ απλο πραγμα: Εχει φωνη.
Δεν ειπα οτι πρεπει να την κανουμε υπουργο πολιτισμου,ούτε οτι ειναι η Μαρία Κάλλας,ουτε οτι είναι το ίνδαλμα μου.
Απλως μεσα σε ολο αυτον τον τηλεοπτικο αχταρμα καλο ειναι να ξεχωρισουμε καποια πραγματα που ειναι αντικειμενικα.
Μην νομίζεις ούτε και εγώ βλέπω ''πρωϊνάδικα'' αλλά δυστυχώς μας τα βάζουν Ε στην tv κάποια βράδια που θέλουμε να ξεκουραστούμε.
Θέλεις να πεις ότι την γνώρισες από αυτό το τραγούδι που αποκαλείς ''βλακεία'' και ανακάληψες την αξία της?:131:
Πως αναφέρεσαι στον τηλεοπτικό αχταρμά και ξεχωρίζεις τη Θώδη εφόσον μετά από αυτό το χαζοτράγουδο την γνώρισες αυτήν την αρτίστα......Κατι μας κρύβεις....:142::142: σαν να φάσκεις και αντιφάσεις..................δεν......

Reaction score
40

Θα διαφωνήσω μαζί σου. Αλλά είναι θέμα προσωπικό και περί ορέξεως...
Μα εσύ την έγραψες ως διασκεδάστρια αποφάσισε επιτέλους τι είναι......:138:
Η Θώδη μας.....Μήπως ένα μεγάλο πυροτέχνημα?:143::143:

Reaction score
164

Μα εσύ την έγραψες ως διασκεδάστρια αποφάσισε επιτέλους τι είναι......:138:
Η Θώδη μας.....Μήπως ένα μεγάλο πυροτέχνημα?:143::143:
Το "διασκεδάστρια" δεν αποκλείει το "τραγουδίστρια", όπως τα απέκλεισες εσύ.
Αν είναι πυροτέχνημα, θα πρέπει όχι απλά να είναι μεγάλο, αλλά να είναι τεράστιο, μιας και είναι 25 χρόνια στο κουρμπέτι...

Reaction score
40

Το "διασκεδάστρια" δεν αποκλείει το "τραγουδίστρια", όπως τα απέκλεισες εσύ.
Αν είναι πυροτέχνημα, θα πρέπει όχι απλά να είναι μεγάλο, αλλά να είναι τεράστιο, μιας και είναι 25 χρόνια στο κουρμπέτι...
Η λέξη τραγουδίστρια δεν έχει καμιά σμέση με τη λέξη ''διασκεδάστρια'' γιατί ένας τραγουδιστής/ρια άλλοτε σε διασκεδάζει με χαρούμενα τραγούδια άλλοτε γίνεται η γέφυρα για να αισθανθείς διάφορα συναισθήματα όπως πόνο , θυμό, μεράκι, να σου δημιουργήσει εικόνες, να σου αφυπνήσει το κοινωνικό ίσως αίσθημα.....
Ένας διασκεδαστής/ρια κάνει μόνο το αυτονόητο δηλ να σε διασκεδάσει ( που είναι μόνο της στιγμής ή της ώρας ) με τραγούδια όπως όπως, παίζοντας πολλές φορές το ρόλο του γελοτοποιού μετά από την φύμη που αποκτούν από τις ''χαζοεκπομπούλες''που σκοπό έχουν μόνο αυτό και τίποτ'άλλο...
Είναι 25 χρόνια στο κουρμπέτι? τότε γιατί έγινε γνωστή με το ''γλύκα γλύκα '' και το ''που'να'ναι τέτοια ώρα η αγάπη μου'' εδώ και 5 χρόνια?
Γιατί γίνεται συνέχεια θέμα στα κανάλια σε αμφιβόλου ποιότητας εκπομπές?
Ο Μάκης χριστοδουλόπουλος ξεκίνησε επαναλαμβάνω από τα πανηγύρια με τραγούδια όπως ''Φίλε μη με παρηγορείς'' '' Μέσα σε ανθησμένο κήπο θα σε παντρευτώ'':142:.......όμως είπε και το ''Απορώ''...... βγήκε να κάνει γελιότητες στα κανάλια? όχι βέβαια γιατί έχει φωνή ο άνθρωπος δεν υστερεί......
Περί ορέξεως...... όπως έγραψες......

Reaction score
1.213

Eμενα δεν μου λενε τιποτα παντως αυτοι οι οροι.Τι παει να πει τραγουδιστης και διασκεδαστης ? Βασικα δεν μου λεει και τιποτα αν στο τελος της καριερας της βγαινει στα τηλεοπτικαδικα.Δηλαδη μου λεει αλλα δεν θεωρω οτι εχει καποια σχεση με τη φωνη της.Το θεμα ειναι..εχει καλη φωνη ναι η οχι ? Κανει καλα αυτο που κανει σε αυτο το ειδος που εκπροσωπει τελωσπαντων ...ναι η οχι ?Και αν οχι πως κρατηθηκε σε αυτο το χωρο 25 χρονια ? Τυχαινε παντα μονο σε αυτη να ειναι καλες οι γουρνοπουλες.... ?

Σε αλλο θεμα αναφερθηκε οτι ο καλλιτεχνης κρινεται και απο τα live , και την αποδοχη του απο το κοινο σε αυτο θαρω.Τωρα ξαφνικα δεν μας αρεσει το ρεπερτοριο της ?

Τεσπα , εγω εχω ακουσει μερικα τραγουδια της μονο οποτε δεν ειμαι και ο πιο αρμοδιος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv