Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ

παιδια μην μιλατε για μενα συνεχεια.........ντρεπομαι!!!!!!!!!!!!!!:143:

Ο ενισχυτης δεν μας ακουει.......ειναι στην εντατικη:135:

Θα σας ενημερωσω μολις συνελθει και με αφησουν να του κανω επισκεπτηριο:143:

Παντως ο μαστορης πιθανολογει οτι μπορει να παιζει και το σεναριο καποιας στιγμιαιας βυθησης του ρευματος .....τα jumpers μου τα απεκλεισε ,τι να πω ρε παιδια.......και εναν μεγαλο FM ACOUSTICS που ειχε εκει μπαμ και κατω πηγε ξαφνικα χωρις καμια προειδοποιηση....τι να πω δεν ξερω!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

[εννοω δεν ζοριστηκε απο το φορτιο] δεν περνει το τερας χαμπαρι απο τα ηχεια του Βλαση!!! εισβολη εγινε!!!

Δεν θα πάρει χαμπάρι το τέρας τάκη , το ηχείο θα την ακούσει στερεοφωνικά και μετά ο ενισχυτής.
Γιαννακο αν με το καλο γυρισει ο Κρελλης θα δω ....γιατι ακομα δεν ξερω αν τυχον την εχουν ακουσει τα ηχεια και μου ερθει νταμπλας!!!!!!!

Ενα τσαφ εκανε και τελος....χωρις να ακουστει κατι απο τα 802!!!!!

Ουσιαστικα το μονο που ειχε αλλαξει ηταν οτι επειδη εμεινα απο Mac και δεν επαιζα απο την Μetric ως προενισχυτη μου εφερε ο Μανος το 903 το Grace και χρησιμοποιησα αυτο ως dac και προενισχυτη και συνδεση με Jack και Xlr interconect ....τιποτις αλλο δεν αλλαξα!!!
Τια διαολο να περασε DC απο το Grace και να τον ζεματισε......μην τρελλαθουμε κιολας!!!!
Δεν ξερω τι να υποθεσω βρε λεβεντες...........5 χρονια τωρα παιζει καθημερινα στο σπιτι φιλου μου με τα 801 με το 15ιντσο και κλανουνε οι γυψοσανιδες μολις βαραει δυνατα......

Reaction score
2.566
Mη φοβάσαι Βλάσση,λογικά δεν πρέπει να έχουν πάθει τίποτα τα ηχεία σου! Εμένα προχθές μου σκασε πυκνωτής στο τροφοδοτικό εν δράση και πήρε και γέφυρα μαζί του κι όλα αυτά στο ενεργό όπως ξέρεις σύστημά μου και δεν είχα κάποιο πρόβλημα στις μονάδες...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ρε μπας και εχουν αρχισει τιποτα παπαριες στα ρευματα και μας κανει κολπα η Δεη?:141:

Ρε μαλλον θα ψαχτω για on line ups βαρεως τυπου μου φαινεται!!!!!!

Παντως αν αρχισουν ξαφνικα και σκανε μυτη και αλλοι τελικοι φοβαμαι οτι κατι παιζει με τα ρευματα!!!!

Αλεξανδρε τι να πω.......γκαντεμια και σε σενα βρε φιλε??:130::133:

Reaction score
2.566
Όχι εγώ το περίμενα αργά ή γρήγορα, έπαιζα τους πυκνωτές στα όρια της αναγραφόμενης τάσης τους ...θα μου πεις γιατί, ε, γιατί οι μετασχηματιστές μου στη πραγματικότητα μέτραγαν πιο πολύ από ότι τους είχα παραγγείλει στον μετασχηματιστά και δεν ήθελα να αγοράσω άλλους 24 πυκνωτές κι έτσι το ρίσκαρα λίγο...τέσπα, όλα φτιάχνονται, προς το παρόν ακούω το 1 Ορίον από τα 120hz και πάνω...μια χαρά παίζουν κι έτσι...:139:

Σύντομα θα ξεμπερδέψεις Βλάσση, όλα φτιάχνονται don't worry, και όταν όλα διορθωθούν θα γουστάρεις Φ Ο Υ Λ με το νέο σου απόκτημα!!!

Reaction score
2.066

Ο Sovereign πάντως έχεις διάφορες προστασίες απο ταλαντώσεις, υπερθερμάνσεις κτλ και απλα σβήνει μόνος του στιγμιαία η το Ενα η και τα δυο κανάλια αν συμβεί κάτι...Πολυ Σημαντικό γιατι δεν θέλει και πολυ αν έχεις πιει και Ενα ποτηράκι παραπάνω να φτάσεις στο όριο, έτσι προστατευεις και το ηχείο...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ

μολις μου ειπαν τα ευχαριστα........με μολις 260 ευρω......ο Κρελλ ειναι ετοιμος :143::619::619::619

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Και μου εφτιαξε με 100 ευρα και τον προβολεα που ΑΛΛΟΥ μου ειπαν να τον πεταξω μιας και η ζημια εφτανε τα 950 ευρω και ηθελε 3 πλακετες καινουριες επειδη και καλα ειχαν ζεματιστε!!!!
Α και μου αλλαξε και ολους τους ηλεκτρολυτικους(14 Νιppon chemicon)στον προβολεα για φρεσκαρισμα!!!!

Ετοιμος ειμαι να ανοιξω thread και να βαλλω φωτια σε καποιους....αν οχι να γινουν ρεντικωλα που κοροιδευουν τον κοσμο.......ας γραψει ενα μελος--αν θελει--τι του ζητησαν προχθες για εναν τελικο!!!!!

Σε μια συγκεκριμενη εταιρια 300 ευρω ειναι το ακουμπισμα του Κρελλ στον παγκο ....περαν της οποιας ζημιας!!!!!

Κρατιεμαι ειλικρινα .....το BAN θα το φαω σιγουρα αμα γραψω ονοματα .........

Ενα μελος.....φιλαρακι το πρωι μου ειπε..... δωστους ρε να βαλλουν μυαλο που κοροιδευουν τον κοσμο και παιζουν με τις τσεπες του κοσμακι........

Εδω τοχω ρε πο@στη μου...........ακου 1880 ευρω για εναν τελικο@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Reaction score
1.788
Απάντηση: Re: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ

μολις μου ειπαν τα ευχαριστα........με μολις 260 ευρω......ο Κρελλ ειναι ετοιμος :143::619::619::619
O γιατρος τι διαγνωση εβγαλε;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

αυριο θα μου πει ακριβως Τακαρε !!!!!!!!!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.683

Και μου εφτιαξε με 100 ευρα και τον προβολεα που ΑΛΛΟΥ μου ειπαν να τον πεταξω μιας και η ζημια εφτανε τα 950 ευρω και ηθελε 3 πλακετες καινουριες επειδη και καλα ειχαν ζεματιστε!!!!
Α και μου αλλαξε και ολους τους ηλεκτρολυτικους(14 Νιppon chemicon)στον προβολεα για φρεσκαρισμα!!!!

Ετοιμος ειμαι να ανοιξω thread και να βαλλω φωτια σε καποιους....αν οχι να γινουν ρεντικωλα που κοροιδευουν τον κοσμο.......ας γραψει ενα μελος--αν θελει--τι του ζητησαν προχθες για εναν τελικο!!!!!

Σε μια συγκεκριμενη εταιρια 300 ευρω ειναι το ακουμπισμα του Κρελλ στον παγκο ....περαν της οποιας ζημιας!!!!!

Ενα μελος.....φιλαρακι το πρωι μου ειπε..... δωστους ρε να βαλλουν μυαλο που κοροιδευουν τον κοσμο και παιζουν με τις τσεπες του κοσμακι........

Εδω τοχω ρε πο@στη μου...........ακου 1880 ευρω για εναν τελικο@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Πες τα ρε Βλάση, μη μασάς. Να μην νομίζουνε ότι τρώμε κουτόχορτο ή μας τρέχουν τα λεφτά απ' τα μπατζάκια! Εγώ θα τους έδινα στεγνά!!!

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.338

...

Άμα θες Krell, να πληρώσεις ρε! Και λίγα σου ζήτησαν! :114:

Reaction score
2.566
Re: Απάντηση: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ

Άμα θες Krell, να πληρώσεις ρε! Και λίγα σου ζήτησαν! :114:
+1
Σίγουρα έτσι σκέφτηκε ο συγκεκριμένος τύπος...

Βλάσση να υποθέσω πήγες τελικά στον τυπά που λέγαμε ή σε εσάς σε κάποιον?

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ

Μη φοβάσαι βρε 'συ...

Αγαπούλα...την κουκούλα!

λάλα το!:116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ

+1
Σίγουρα έτσι σκέφτηκε ο συγκεκριμένος τύπος...

Βλάσση να υποθέσω πήγες τελικά στον τυπά που λέγαμε ή σε εσάς σε κάποιον?
Στον Μακη τον Δελφινη πηγα στο Χαλανδρι και ειλικρινα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την συμπεριφορα του και την εξυπηρετηση του!!!!!
Ξηγηθηκε σπαθι και πραγματικα συνεπης σε οτι μου ειχε πει!!!!!!!

Οχι σαν μερικους μερικους........αυριο ..

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.683

Ξαναήρθες Αθήνα και δεν πήρες τηλέφωνο? :111::141:

Reaction score
11.859
Μπράβο ρε συ Βλάση, διορθώθηκε το μηχάνημα. Να ακούσουμε αύριο και ποιο ήταν το πρόβλημα. Και ο προβολέας με 100 ευρώ;; Τί είχε κάψει εκείνος;

Reaction score
1.772

φιλε back μη σε μπερδευει η αναφορα που κανω υπο μορφη πλακας για τον Βλαση!! υποτιθεται οτι ο προ που παει στον τελικο αν ειναι ντιρεκτ δεν φτυνει dc!!!!
Στον Βλαση τα τσαμπερς παρακαπτουν τους πυκνωτες στην εισοδο του, οταν ο προ που καλειται να τον οδηγησει εχει και αυτος στην εξοδο του. οποτε δεν υπαρχη λογως να εχεις και στην εισοδο του τελικου!! τωρα αν τους εχεις παρακαμψει και βαλεις εναν προ ντιρεκτ και για τον αλφα η βητα λογω βγαλει dc στην εξοδο , και αναλογα την σχεδιαση του τελικου κλαυτα!
Αν υπαρχη ομως μτσχ στην εισοδο δεν θα παθει τιποτα.
τακη δε μιλαω για ζημιες.

απλα και με αφορμη το ποστ του κογια αναρωτιεμαι οτι οι μ/τ παλι θελουν πυκνωτη

πριν αλλιως ο πυρηνας ερχεται σε κορεσμο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.599
Members
38.578
Νεότερο μέλος
margaret50