Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ

Reaction score
1.772
Απάντηση: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ

βλαση αν σου αλλαξε τα εξοδου και εβαλε ματσαρισμενα η τιμη ειναι καλη.
ας περιμενουμε ομως μεχρι αυριο να δουμε.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
ρε σεις μπερδευτηκα εντελως. τα ξεματιασματα πηγαν στους προενισχυτες, δεν καταλαβαινω ........

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Πονεμένες ψυχές....ταραγμένα μυαλά.....ανεμομαζώματα-διαολοσκορπίσματα!
Να δεις που σε λίγο θα μιλάνε και για βινύλια.

Reaction score
1.772

Πονεμένες ψυχές....ταραγμένα μυαλά.....ανεμομαζώματα-διαολοσκορπίσματα!
Να δεις που σε λίγο θα μιλάνε και για βινύλια.

μπα ειναι που αγαπαμε το βλαση.:107:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ

Στον Μακη τον Δελφινη πηγα στο Χαλανδρι και ειλικρινα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την συμπεριφορα του και την εξυπηρετηση του!!!!!

Μπράβο στον μάστορη
Ξηγηθηκε σπαθι και πραγματικα συνεπης σε οτι μου ειχε πει!!!!!!!

Οχι σαν μερικους μερικους........αυριο ..
Αν κωλύεσαι πέστο στον Ματσα 6c33.....αυτουνού του ξεφεύγουνε.:136::136::136:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Το σκισαμε παλι το thread...το θεμα του ηταν οι μη προενισχυτες σε ενα συστημα και μεις ασχολουμαστε τωρα στο τελος με το εργαλειο αυτουνου του Vlasis......αντε και αυτος....!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.670

Το σκισαμε παλι το thread...το θεμα του ηταν οι μη προενισχυτες σε ενα συστημα και μεις ασχολουμαστε τωρα στο τελος με το εργαλειο αυτουνου του Vlasis......αντε και αυτος....!!!
Να του πεις αυτουνού του πώς-τον-λένε να ανοίξει καινούριο νήμα. :136:

Και να μας γράψει ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ

Παντως στην Concert Hall οπου επισκευαζουν Krell φιλος απο το Λουτρακι με εναν 700 CX που και αυτου του καηκε ξαφνικα και μαλιστα μυριζε το δωματιο καμμενο οταν τον πηγε του ειπαν εν αρχης οτι αν ανεβει στον παγκο θελουν ειτε τον ανοιξουν ειτε οχι 300 ευρω--κυριολεκτω---και τελικα μετα απο 25 μερες του ειπαν οτι ειναι ετοιμος και η τελικη τιμη(εδωσαν μεγαλη εμφαση στο οτι ειχε καψει πολλα υλικα και εξαρτηματα)ηταν --1400 ευρω---επειδη ειναι λεει Krell και απαιτειται super γνωση για να φτιαχτει......ξερετε τωρα --ειδικοι πυκνωτες απο το υπερπεραν---ειδικες αστρονομικες αντιστασεις---διοδακια from outer space--- σασι που για να ανοιξει χρειαζεται συγκεκριμενη ξεματιαστρα voodoo απο το εξωτερικο και ποσα αλλα !!!!!!!!

Παιδια καποιοι το εχουν χεσει το θεμα....πονταρουν στην καψουρα μας και φυσικα στο κοστος που μπορει να εχει η καθε μηχανη και αναλογα βαρανε τον καθε πονεμενο .....

Παω που λετε τον προβολεα μου που ξαφνικα και αυτος δεν αναβε με τιποτα--πισσα σκοταδι --για φτιαξιμο στην ΕΤΥΤ στο service και μετα απο μια εβδομαδα βγηκε το πορισμα του επιτελαρχη εκει......εχει λεει καψει 3 πλακετες....τρφοδοσιας,την πλακετα balance και μια πλακετα που δινει ρευμα στον φακο και φυσικα δεν υπαρχει γιατρια παρα μονο αγορα και στις 3 πλακετες απο Αγγλια μερια.....

Τελικη τιμη.....950 ευρω για να ξαναπαιξει........τι λετε ρε τους λεω ...εισαστε καλα?κολλητηρι δεν εχετε στο μαγαζι?πολυμετρο δεν παιζει να δουμε ποια υλικα εχουν χαλασει και θελουν αλλαγη?

Δηλαδη μου λετε ....η τον πετας και παιρνεις καινουριο με 1400 ευρω και μαλιστα full HD 1080p η δινεις 950 και σου φερνουμε πλακετες για να επιδιορθωθει η παλιατζουρα σου!!!!!!!

Οταν πηγα το Κρελλ στον μαστορη τον ρωτησα αν επισκευαζει προβολεις και μου ειπε απλα ....φυσικα ...τι το περιεργο εχει ο προβολεας που δεν φτιαχνεται??

Τον εφτιαξε λοιπον και μαλιστα αλλαξε για φρεσκαρισμα ολους τους ηλεκτρολυτικους μιας και ο 79 ειναι μηχανη πενταετιας...και μου ειπε οτι αφου το κοστος ειναι μικρο καλο θα ηταν να το εκανα.....και οπως σας εγραψα με 120 ευρα το προβολι ειναι ετοιμο και δεν μπαινω στην μπριζα τωρα που τα φραγκα ειναι πλεον λιγα να βαλλω δοσεις για εναν καινουριο.....θα κανω τπομονη και του χρονου θα παρω φρεσκο και καλλιτερο μαλιστα απο του Ζιζικη και του Τριανταφυλλενιου μας!!!:143::143:

Οι φαπες ομως θα πεσουνε απο εμας τους ιδιους και στο τελος να μου το θυμηθειτε ....θα παρακαλανε μισοτιμης μαλιστα για να φτιαχνουν τις διαφορες μηχανες.....

Αμαν πια.....εχω μπουχτησει απο την αλητεια.................ο καταναλωτης ρε σας στηριζει!!
Ο καταναλωτης κανει αγορες και ταιζεται τα σπιτια σας!!

Ο καταναλωτης δεν ειναι κουτος η ηλιθιος ...ξερει πολυ καλα τι κανει και πως το κανει.....θα τον κοροιδεψεις μια φορα εξυπνε πωλητη.....δεν θα τον ξαναδεις ομως και καποια στιγμη θα ψαχνεις για δουλεια...........

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ

Έλα παραπονιάρη, το thread είναι σύντομο:
Εάν έχεις φροντίσει για το ματσάρισμα (sic) των χαρακτηριστικών των συσκευών σου (βλ. I/O impedances/gain structure) και έχεις τρόπο να ρυθμίζεις volume και να αλλάζεις πηγές (από τον καναπέ, μη χάνουμε και θερμίδες), ο προενισχυτής δεν είναι απλά άχρηστος αλλά το πιθανότερο είναι να κάνει και ζημιά.

Πιο ενδιαφέρον είναι το εξής:
Με τους καινούργιους πυκνωτές που μπήκαν στον προβολέα, παρατήρησες διαφορές μόνο στην εικόνα ή και στον ήχο;! :116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.670

Ρίξε Βλάση αγόρι μου!!!

Τέτοιες εποχές έχει γίνει απαραίτητο να μετράμε και το σκ@τό μας. Ευκαιρία είναι να ξεβρωμίσουμε από εκείνους που βρήκαν εύκολο τρόπο να τα μασάνε τόσα χρόνια.

Δεν με λες? Πότε παραλαμβάνεις το προβόλι να στο...εχμ...ρυθμίσουμε με το Ζιζικόπουλο? :138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.859

έτσι μπράβο, να τα λέμε κι αυτά βλασούκο, όχι μόνο τα "καλά λόγια".

που και που, λίγο "ξύλο" είναι απαραίτητο, να τεντώνουν οι επιδερμίδες...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ρίξε Βλάση αγόρι μου!!!

Τέτοιες εποχές έχει γίνει απαραίτητο να μετράμε και το σκ@τό μας. Ευκαιρία είναι να ξεβρωμίσουμε από εκείνους που βρήκαν εύκολο τρόπο να τα μασάνε τόσα χρόνια.

Δεν με λες? Πότε παραλαμβάνεις το προβόλι να στο...εχμ...ρυθμίσουμε με το Ζιζικόπουλο? :138:
Αυριο αγορι μου......δεν κρατιεμαι...και ας ειναι 720 ο μικρος!!!!!!!!!:135::135:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.859

Στον Μακη τον Δελφινη πηγα στο Χαλανδρι
Μπράβο λοιπόν στον Μάκη. Να τον έχουμε στα υπόψιν μας τον άνθρωπο, όποτε χρειαστούμε κάποια επισκευή.

Και όποτε βλέπετε κάποιο παιδί εδώ μέσα να έχει χαλασμένο μηχάνημα, ξέρετε τι θα του προτείνετε.

Και αφήστε κάπχιες κάπχιες αντιπροσωπείες, με το "αριστοκρατικό" τμήμα σέρβις τους, να βαράνε μύγες.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.169
Re: Απάντηση: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ

Πιο ενδιαφέρον είναι το εξής:
Με τους καινούργιους πυκνωτές που μπήκαν στον προβολέα, παρατήρησες διαφορές μόνο στην εικόνα ή και στον ήχο;! :116:

:204::204:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
The Importance of Being Earnest...

Και μου εφτιαξε με 100 ευρα και τον προβολεα που ΑΛΛΟΥ μου ειπαν να τον πεταξω μιας και η ζημια εφτανε τα 950 ευρω και ηθελε 3 πλακετες καινουριες επειδη και καλα ειχαν ζεματιστε!!!!
Α και μου αλλαξε και ολους τους ηλεκτρολυτικους(14 Νιppon chemicon)στον προβολεα για φρεσκαρισμα!!!!

Ετοιμος ειμαι να ανοιξω thread και να βαλλω φωτια σε καποιους....αν οχι να γινουν ρεντικωλα που κοροιδευουν τον κοσμο.......ας γραψει ενα μελος--αν θελει--τι του ζητησαν προχθες για εναν τελικο!!!!!

Σε μια συγκεκριμενη εταιρια 300 ευρω ειναι το ακουμπισμα του Κρελλ στον παγκο ....περαν της οποιας ζημιας!!!!!

Κρατιεμαι ειλικρινα .....το BAN θα το φαω σιγουρα αμα γραψω ονοματα .........

Ενα μελος.....φιλαρακι το πρωι μου ειπε..... δωστους ρε να βαλλουν μυαλο που κοροιδευουν τον κοσμο και παιζουν με τις τσεπες του κοσμακι........

Εδω τοχω ρε πο@στη μου...........ακου 1880 ευρω για εναν τελικο@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Πες τα ρε Βλάση, μη μασάς. Να μην νομίζουνε ότι τρώμε κουτόχορτο ή μας τρέχουν τα λεφτά απ' τα μπατζάκια! Εγώ θα τους έδινα στεγνά!!!
Στον Μακη τον Δελφινη πηγα στο Χαλανδρι και ειλικρινα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την συμπεριφορα του και την εξυπηρετηση του!!!!!
Ξηγηθηκε σπαθι και πραγματικα συνεπης σε οτι μου ειχε πει!!!!!!!

Οχι σαν μερικους μερικους........αυριο ..
Μπράβο στον μάστορη
Παντως στην Concert Hall οπου επισκευαζουν Krell φιλος απο το Λουτρακι με εναν 700 CX που και αυτου του καηκε ξαφνικα και μαλιστα μυριζε το δωματιο καμμενο οταν τον πηγε του ειπαν εν αρχης οτι αν ανεβει στον παγκο θελουν ειτε τον ανοιξουν ειτε οχι 300 ευρω--κυριολεκτω---και τελικα μετα απο 25 μερες του ειπαν οτι ειναι ετοιμος και η τελικη τιμη(εδωσαν μεγαλη εμφαση στο οτι ειχε καψει πολλα υλικα και εξαρτηματα)ηταν --1400 ευρω---επειδη ειναι λεει Krell και απαιτειται super γνωση για να φτιαχτει......ξερετε τωρα --ειδικοι πυκνωτες απο το υπερπεραν---ειδικες αστρονομικες αντιστασεις---διοδακια from outer space--- σασι που για να ανοιξει χρειαζεται συγκεκριμενη ξεματιαστρα voodoo απο το εξωτερικο και ποσα αλλα !!!!!!!!

Παιδια καποιοι το εχουν χεσει το θεμα....πονταρουν στην καψουρα μας και φυσικα στο κοστος που μπορει να εχει η καθε μηχανη και αναλογα βαρανε τον καθε πονεμενο .....

Παω που λετε τον προβολεα μου που ξαφνικα και αυτος δεν αναβε με τιποτα--πισσα σκοταδι --για φτιαξιμο στην ΕΤΥΤ στο service και μετα απο μια εβδομαδα βγηκε το πορισμα του επιτελαρχη εκει......εχει λεει καψει 3 πλακετες....τρφοδοσιας,την πλακετα balance και μια πλακετα που δινει ρευμα στον φακο και φυσικα δεν υπαρχει γιατρια παρα μονο αγορα και στις 3 πλακετες απο Αγγλια μερια.....

Τελικη τιμη.....950 ευρω για να ξαναπαιξει........τι λετε ρε τους λεω ...εισαστε καλα?κολλητηρι δεν εχετε στο μαγαζι?πολυμετρο δεν παιζει να δουμε ποια υλικα εχουν χαλασει και θελουν αλλαγη?

Δηλαδη μου λετε ....η τον πετας και παιρνεις καινουριο με 1400 ευρω και μαλιστα full HD 1080p η δινεις 950 και σου φερνουμε πλακετες για να επιδιορθωθει η παλιατζουρα σου!!!!!!!

Οταν πηγα το Κρελλ στον μαστορη τον ρωτησα αν επισκευαζει προβολεις και μου ειπε απλα ....φυσικα ...τι το περιεργο εχει ο προβολεας που δεν φτιαχνεται??

Τον εφτιαξε λοιπον και μαλιστα αλλαξε για φρεσκαρισμα ολους τους ηλεκτρολυτικους μιας και ο 79 ειναι μηχανη πενταετιας...και μου ειπε οτι αφου το κοστος ειναι μικρο καλο θα ηταν να το εκανα.....και οπως σας εγραψα με 120 ευρα το προβολι ειναι ετοιμο και δεν μπαινω στην μπριζα τωρα που τα φραγκα ειναι πλεον λιγα να βαλλω δοσεις για εναν καινουριο.....θα κανω τπομονη και του χρονου θα παρω φρεσκο και καλλιτερο μαλιστα απο του Ζιζικη και του Τριανταφυλλενιου μας!!!
:143:

Οι φαπες ομως θα πεσουνε απο εμας τους ιδιους και στο τελος να μου το θυμηθειτε ....θα παρακαλανε μισοτιμης μαλιστα για να φτιαχνουν τις διαφορες μηχανες.....

Αμαν πια.....εχω μπουχτησει απο την αλητεια.................ο καταναλωτης ρε σας στηριζει!!
Ο καταναλωτης κανει αγορες και ταιζεται τα σπιτια σας!!

Ο καταναλωτης δεν ειναι κουτος η ηλιθιος ...ξερει πολυ καλα τι κανει και πως το κανει.....θα τον κοροιδεψεις μια φορα εξυπνε πωλητη.....δεν θα τον ξαναδεις ομως και καποια στιγμη θα ψαχνεις για δουλεια...........

Ρίξε Βλάση αγόρι μου!!!

έτσι μπράβο, να τα λέμε κι αυτά βλασούκο, όχι μόνο τα "καλά λόγια".

που και που, λίγο "ξύλο" είναι απαραίτητο, να τεντώνουν οι επιδερμίδες...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!:444::446:

http://dictionary.babylon.com/earnest/

Definition of Earnest

serious, sober; sincere, fervent, eager
seriousness, industriousness
...

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Importance_of_Being_Earnest

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.859

Μου θύμισες μια ιστορία, τότε που μου χάλασε το transport.

Είχα δώσει τους μισθούς ενός έτους για να το πάρω, το κορυφαίο transport της Micromega.
Λεφτά με το τσουβάλι.
Κι όταν μετά 4-5 χρόνια έπεσε το led ανάγνωσης, ήθελαν να αλλάξουν ολόκληρο το μηχανισμό, με κόστος σα να το ξανααγόραζα καινούριο, και μάλιστα στη Γαλλία, ούτε καν εδώ, με τα μεταφορικά δικά μου, και μόνο τα μεταφορικά ήταν 2 μισθοί.
Για ένα led!
Που το άλλαξα σε ένα δικό μου μάστορα, με ένα αμελητέο ποσό, μερικές δραχμούλες...

να, αυτά είναι τα καμώματά τους.

Reaction score
1.772

Μου θύμισες μια ιστορία, τότε που μου χάλασε το transport.

Είχα δώσει τους μισθούς ενός έτους για να το πάρω, το κορυφαίο transport της Micromega.
Λεφτά με το τσουβάλι.
Κι όταν μετά 4-5 χρόνια έπεσε το led ανάγνωσης, ήθελαν να αλλάξουν ολόκληρο το μηχανισμό, με κόστος σα να το ξανααγόραζα καινούριο, και μάλιστα στη Γαλλία, ούτε καν εδώ, με τα μεταφορικά δικά μου, και μόνο τα μεταφορικά ήταν 2 μισθοί.
Για ένα led!
Που το άλλαξα σε ένα δικό μου μάστορα, με ένα αμελητέο ποσό, μερικές δραχμούλες...

να, αυτά είναι τα καμώματά τους.
καλα τη ντιουης εισαι εσυ;
δεν τα επισκευαζεις μονος σου;:114:

Reaction score
30.010

Οχι δεν ήξερε τι του γινότανε.
Ενω τώρα ξέρει τρομάρα του.:116:

Reaction score
30.010
Απάντηση: Re: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ

Πλάκα πλάκα δεν πιστεύω να εννοείς κωστάκη μου το lazer diode?
Το κοινώς αποκαλούμενο μάτι?
Το κεφάλι σε άλλη διάλεκτο των μυημένων?
Γιατί αν δεν είσαν ικανός να αλλάξεις ενα κεφάλι , τότε τι σκατά γράφεις εδω μέσα?:116:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.591
Members
38.576
Νεότερο μέλος
anquan