Η αντιστροφη μετρηση

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πιστευα πως δεν θα ερθει αυτη η στιγμη.
Ειχα αποθηκευσει την σκεψη στο πισω μερος του μυαλου μου και κοροιδευα τον εαυτο μου νομιζοντας πως θα αργησει η μαυρη ωρα.
Ομως ο χρονος ειναι αδιστακτος.
Και να που την αλλη Δευτερα πρεπει να παω την λατρευτη μου συζυγο στο αεροδρομιο για να παει στον αγυρ... εμ ...για μηνιαιες διακοπες σε γνωστο πολυτελες κρατιδιο του Κολπου.

Παρακαλω ολα τα μελη να σταθουν διπλα μου σε μια προσπαθεια να ξεπερασω τον δυνατο πονο που σχιζουν τα σωθικα μου.
Σαν αλλη Κατινα Παξινου θα καταπιω το δηλητηριο, αλλα εσεις φιλοι μου να σταθειτε κοντα μου.
Δεν αντεχω την μοναξια τετοιες στιγμες.
Ποιος θα μου σκουπισει τα δακρυα?
Ποιος θα μου πει εναν καλο λογο για να τονωσει το τσακισμενο ηθικο μου?
Ο Γενικος?Ο Αρβανιτακης?Ο Τσαρουχας?
Ποια χαμουρ...εμ...ευγενικη ψυχη θα δεχτει να αφιερωσει λιγα λεπτα(και κατι τις παραπανω) να πιουμε ενα ποτηρακι στο Local, το La notte, το Plaisir?
O Stelios?O Ανδρεαδης?Οι εκτος των τοιχων?
Οχι, οχι ο Ζερβοπουλος αυτος θελει αλλα πραματα...

Αλι και τρισαλι!
Πως θα περασουν τοσες ημερες?
Πως?
Και αφου θα περασουν που θα περασουν δεν καθοταν η ευλογημενη κανα τριμηνο παραπανω? :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παλιοχαμούρα Καφάτε, είσαι τυχερος που γράφω απο το κινητο και δεν έχω χρονο να σε βρίσω!!!
ΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ AVSITE NA ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ!! ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ισα ρε βλαχο που μου θες και μηνυμα απο το κινητο :lol:
Στην στανη ετσι φωναζατε τους αλλους τσομπαναραιους?

Τα μελη του AVSite δεν θα ακουσουν την φωνη του αντιδραστικου ζηλιαρη -που θαθελε να ειναι χαλιφης στην θεση του χαλιφη αλλα δεν δυναται(εδω τα χαλακια και τις κουρτινες δεν μπορει να κουμανταρει)- και θα συμπαρασταθουν κοντα μου σε ενα αγωνα για καλυτερο αυριο, για καλυτερα ξενυχτια και καλυτερα...ουζα :lol:

Εμπρος στον δρομο της αρετης και της σεμνοτητας!

Γενικεεεεε, κακομοιρη μου αν την κανεις Γαλλικα και αυτη την φορα θα προτιμησω Αρβανιτακη την επομενη... :lol:

Reaction score
7
Μετα απο συντομη κοβεντα που ειχα την Κυριακη με το Ζερβοπουλο παντως, ανακαλυψα απο τα στοιχεια που κατατεθηκαν, ωσαν νεος Ηρακλης Πουαρο, οτι ο κ Ζερβοπουλος παρεσυρθη απο τον γερο-Καφατο αν αγνοια του σε μπλε καταστασεις...

Ποια ειναι η αληθεια ομως?... Μηπως να παμε επι τοπου για ρεπορταζ? Ή παραμασχαλα με 2 φωτο (εκαστου) και να ρωτησουμε τον κουνιστο γκαρσονο... ''Τους ξερεις αυτους τους δυο?''

κ. Γενικε, θα κανεις τον ρεπορτερ?

Lydia, μην τον αφηνεις μονο του... μπορει να κανει καμια τρελλα. Θελει φροντιδα και προδερμ. Παραυτα, αν εχεις αποφασισει να την κανεις για διακοπες, μην ανησυχεις, θα σου τον προσεχουμε εμεις.
Θα προσπαθησουμε να τον βαλουμε παλι στον ισιο δρομο, αλλα μπορει η θεραπεια να παρει περισσοτερο καιρο... οποτε μη βιαστεις να γυρισεις... Αλλωστε το καλο πραγμα αργει να γινει. Θα σου τον κανουμε αλλον ανθρωπο.

Ο Γενικος ετοιμαζει ηδη τα videακια του καλου δρομου... Νηστεια και προσευχη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ουρτ ρε βλαχοπουροteenager που θα μου πεις εμένα για κινητά :lol:

- Γενικέ μου μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Πας δεν πας με τον γεροξεκούτη, θα τα ακούσεις :lol: :lol: :lol:

- Ανδρεάδη πες μας όλη την αλήθεια.
Τι σου είπε ο Ζερβ, χαρτί και καλαμάρι!!! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
51
Σπύρο, πρέπει να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι!!! :twisted: :twisted:

Αντρέα με ποιά πτήση ακριβώς είπες ότι πετάει??? :lol: :lol:

Reaction score
5
Ανδρέα σε ζηλεύω φίλε .....

εγώ τραβάω ζόρια και πολύ θα ήθελα να ήμουνα στη θέση σου....

1) Πήζω στη δουλειά (Γ**μώ το ΦΠΑ) .... έκανε και ομοιοκαταληξία
2) Τρέχω για τα περί γάμου

ζήτημα αν προλαβαίνω να διαβάζω έστω τα Post στο φόρουμ.....

Για το λόκαλ πάντως αν ψηθήτε κλείνουμε ένα τραπεζάκι και πετάγομαι και εγώ για ένα "τσούγκρισμα" ;)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εγω για ενα Local ειμαι μεσα οποτε μου πειτε.

Αλλα αμφιβαλω παρα πολυ εαν ολοι αυτοι που ειναι "διπλα" ερθουν τελικα :lol: :lol:

Reaction score
51
Αντρέα ελεύθερος??????
Την "έκανε" η γυναίκα?

(κοίτα κακομοίρη μου μην είναι ψέμα και στην έχει στήσει στην γωνία......) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σας έχω πει για μια κάμερα που έχω που είναι σε μέγεθος όπως το καπάκι από στυλό?
:lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.217
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney