ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Πιστευα πως δεν θα ερθει αυτη η στιγμη.
Ειχα αποθηκευσει την σκεψη στο πισω μερος του μυαλου μου και κοροιδευα τον εαυτο μου νομιζοντας πως θα αργησει η μαυρη ωρα.
Ομως ο χρονος ειναι αδιστακτος.
Και να που την αλλη Δευτερα πρεπει να παω την λατρευτη μου συζυγο στο αεροδρομιο για να παει στον αγυρ... εμ ...για μηνιαιες διακοπες σε γνωστο πολυτελες κρατιδιο του Κολπου.
Παρακαλω ολα τα μελη να σταθουν διπλα μου σε μια προσπαθεια να ξεπερασω τον δυνατο πονο που σχιζουν τα σωθικα μου.
Σαν αλλη Κατινα Παξινου θα καταπιω το δηλητηριο, αλλα εσεις φιλοι μου να σταθειτε κοντα μου.
Δεν αντεχω την μοναξια τετοιες στιγμες.
Ποιος θα μου σκουπισει τα δακρυα?
Ποιος θα μου πει εναν καλο λογο για να τονωσει το τσακισμενο ηθικο μου?
Ο Γενικος?Ο Αρβανιτακης?Ο Τσαρουχας?
Ποια χαμουρ...εμ...ευγενικη ψυχη θα δεχτει να αφιερωσει λιγα λεπτα(και κατι τις παραπανω) να πιουμε ενα ποτηρακι στο Local, το La notte, το Plaisir?
O Stelios?O Ανδρεαδης?Οι εκτος των τοιχων?
Οχι, οχι ο Ζερβοπουλος αυτος θελει αλλα πραματα...
Αλι και τρισαλι!
Πως θα περασουν τοσες ημερες?
Πως?
Και αφου θα περασουν που θα περασουν δεν καθοταν η ευλογημενη κανα τριμηνο παραπανω?
Ειχα αποθηκευσει την σκεψη στο πισω μερος του μυαλου μου και κοροιδευα τον εαυτο μου νομιζοντας πως θα αργησει η μαυρη ωρα.
Ομως ο χρονος ειναι αδιστακτος.
Και να που την αλλη Δευτερα πρεπει να παω την λατρευτη μου συζυγο στο αεροδρομιο για να παει στον αγυρ... εμ ...για μηνιαιες διακοπες σε γνωστο πολυτελες κρατιδιο του Κολπου.
Παρακαλω ολα τα μελη να σταθουν διπλα μου σε μια προσπαθεια να ξεπερασω τον δυνατο πονο που σχιζουν τα σωθικα μου.
Σαν αλλη Κατινα Παξινου θα καταπιω το δηλητηριο, αλλα εσεις φιλοι μου να σταθειτε κοντα μου.
Δεν αντεχω την μοναξια τετοιες στιγμες.
Ποιος θα μου σκουπισει τα δακρυα?
Ποιος θα μου πει εναν καλο λογο για να τονωσει το τσακισμενο ηθικο μου?
Ο Γενικος?Ο Αρβανιτακης?Ο Τσαρουχας?
Ποια χαμουρ...εμ...ευγενικη ψυχη θα δεχτει να αφιερωσει λιγα λεπτα(και κατι τις παραπανω) να πιουμε ενα ποτηρακι στο Local, το La notte, το Plaisir?
O Stelios?O Ανδρεαδης?Οι εκτος των τοιχων?
Οχι, οχι ο Ζερβοπουλος αυτος θελει αλλα πραματα...
Αλι και τρισαλι!
Πως θα περασουν τοσες ημερες?
Πως?
Και αφου θα περασουν που θα περασουν δεν καθοταν η ευλογημενη κανα τριμηνο παραπανω?