Η βόλτα

Reaction score
0
Κάτσε μην τα μπερδέψουμε: από τη μία έχουμε το vcd. H Σκάρλετ μοιάζει με το vcd, αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι η Σκάρλετ είναι VHS. H Μενεγάκη είναι HD, άρα πολύ καλύτερη από VHS, άρα η Ελενίτσα η πλαστικομπαλκονάτη είναι καλύτερη από την Σκάρλετ. Σωστά; :happy_5:
Ναι, στον Bizarro World :happy_9:

In the Bizarro world of "Htrae" ("Earth" spelled backwards), society is ruled by the Bizarro Code which states "Us do opposite of all Earthly things! Us hate beauty! Us love ugliness! Is big crime to make anything perfect on Bizarro World!". In one episode, for example, a salesman is doing a brisk trade selling Bizarro bonds: "Guaranteed to lose money for you". Later, the mayor appoints Bizarro #1 to investigate a crime, "Because you are stupider than the entire Bizarro police force put together". This is intended and taken as a great compliment.

Reaction score
164
Λες να τον παντρευτώ , να βολευτώ και να τον θάψω;

χμμμμμμμμμμμ...........
Ναι, αλλά όχι με αυτή τη σειρά:
Τον παντρεύεσαι, τον θάβεις (χτύπα ξύλο) και μετά βολεύεσαι. Για μα ζωή. :happy_5:

Δεν ξερω εαν θα με θαψεις αλλα θα "βολευτεις" στα σιγουρα:happy_5:
Ξέρω... "Με την μασελίτσα σου... χράτσα-χρούτσα, χράτσα-χρούτσα" :happy_5:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ναι, αλλά όχι με αυτή τη σειρά:
Τον παντρεύεσαι, τον θάβεις (χτύπα ξύλο) και μετά βολεύεσαι. Για μα ζωή. :happy_5:

Ξέρω... "Με την μασελίτσα σου... χράτσα-χρούτσα, χράτσα-χρούτσα" :happy_5:
Παρακαλω πολυ!
Σε αυτο το thread δικαιουνται να ομιλουν μονο αυτοι που ειχαν... εμμμ...καποιας μορφης επαφη τα τελευταια δυο χρονια:happy_5: :happy_4:

Reaction score
164
Παρακαλω πολυ!
Σε αυτο το thread δικαιουνται να ομιλουν μονο αυτοι που ειχαν... εμμμ...καποιας μορφης επαφη τα τελευταια δυο χρονια:happy_5: :happy_4:
Ε, σταμάτα τότε και άσε μας! :happy_5: :happy_4:

Reaction score
14
Θα μου δώσει κανείς το τηλέφωνο του Λαζάρου ??:happy_5: :happy_5:

Reaction score
1
Απάντηση: Η βόλτα

:shock: :shock: :shock: μα τι φωτογραφιες ειναι αυτες!!! φευγω πριν ειναι αργα...

Reaction score
0
Έλα τώρα με το μπάζο την Alba. Όπου κι αν γυρίσεις, μας έχουν πρήξει πια...

Εμένα δεν μου αρέσει (wouldn't kick her out of bed αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :p )

Reaction score
14
Αναλόγως του τι έχεις να προσφέρεις... :happy_8:
Αν μοιάζει με την Μπελούτσι και έχει σόι που του μοιάζει ( ξαδελφούλες ..)
θα τα βρούμε ...."happy_1" "happy_1" "happy_1"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.313
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio