Η γνώμη σας για το mazda RX-8

Reaction score
41
Φίλε Σωκράτη αφού σου αρέσει η εξωτερική εμφάνιση του Mazda (σε ποιον δεν αρέσει?), πάρτο ΑΝ πρόκειται να μην το παντρευτείς.
Αν πρόκειται να θες να το κρατήσεις για πιο πολλά χρόνια, πάρε ένα Celica Tsport καλύτερα που από εμφάνιση σκίζει ακόμα και τώρα. Είναι 99% βέβαιο οτι θα έχεις λιγότερα μηχανικά προβλήματα στο χρόνο.
Τώρα γιατί σου είπα Celica, γιατί είναι στο ίδιο στυλ πάνω κάτω.

Reaction score
0
ak1s said:
Πάντως πολύ μ'αρέσουν κάποιοι, που 'σπάνε' τα αυτοκίνητα στις ευθείες, από φανάρι σε φανάρι, δεν γνωρίζουν τι σημαίνει "προθέρμανση" (βάζουν μπρος από κρύο και ξεκινάνε με σπινιάρισμα), κάνουν συνεχόμενες κόντρες με ότι βρουν στο δρόμο, τσιγγουνεύονται το καλό το λάδι, το πάνε για 'φτιάξιμο' στον 'Μήτσο' τον μπατζανάκη τους, και μετά παραπονιούνται για το ότι 'χαλάει' το αυτοκίνητο...ψιλοάσχετο/σχετικό με την κουβέντα μας...
+10000

Reaction score
1
antonis72 said:
Φίλε Σωκράτη αφού σου αρέσει η εξωτερική εμφάνιση του Mazda (σε ποιον δεν αρέσει?), πάρτο ΑΝ πρόκειται να μην το παντρευτείς.
Αν πρόκειται να θες να το κρατήσεις για πιο πολλά χρόνια, πάρε ένα Celica Tsport καλύτερα που από εμφάνιση σκίζει ακόμα και τώρα. Είναι 99% βέβαιο οτι θα έχεις λιγότερα μηχανικά προβλήματα στο χρόνο.
Τώρα γιατί σου είπα Celica, γιατί είναι στο ίδιο στυλ πάνω κάτω.

Οι σχεδιαστές της Toyota πρέπει κάτι να έχουν πάθει,αφού κανένα από τα αυτοκίνητά της δεν είναι τουλάχιστο έτσι κι έτσι.
Από αδιάφορά έως πολύ άσχημα.
Το τελευταίο όμορφο σχεδιαστικά αυτοκίνητο που είχαν κατασκευάσει ήταν η Celica Carlos Seinth.
Από τότε έως σήμερα,φτιάχνουν αυτοκίνητα που μάλλον δεν χαλούν,αλλά για κάποιον που θέλει να το πλένει και να καμαρώνει,η Toyota είναι μια εταιρεία που τον αφήνει αδιάφορο.

Reaction score
0
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Οι σχεδιαστές της Toyota πρέπει κάτι να έχουν πάθει,αφού κανένα από τα αυτοκίνητά της δεν είναι τουλάχιστο έτσι κι έτσι.
Από αδιάφορά έως πολύ άσχημα.
Το τελευταίο όμορφο σχεδιαστικά αυτοκίνητο που είχαν κατασκευάσει ήταν η Celica Caros Seinth.
Από εκέι έως και σήμερα,φτιάχνουν αυτοκίνητα που μάλλον δεν χαλούν,αλλά για κάποιον που θέλει να το πλένει και να καμαρώνει,η Toyota είναι μια εταιρεία που τον αφήνει αδιάφορο.
Συμφωνω, αλλα γιατι πηρε και την τωρινη celica η μπαλα? νομιζω ειναι απο τα ομορφοτερα coupe εκει εξω...παντως δε νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη για εσενα η celica t-sport γιατι ο κινητηρας αποδιδει ψηλα, και εσυ εχεις συνηθισει με turbo με ροπη απο χαμηλα, και το rx-8 που δοκιμασες εχει και αυτο πολλη ροπη λογω βανκελ...

το πιο σωστο ισως ειναι αυτο που ειπε ο αντωνης....παρε το rx-8 αφου σου αρεσε, αλλα μη το παντρευτεις....σε 2-3 χρονια αλλαξε το παλι.

Reaction score
41
Θα συμφωνήσω κι εγώ, η GT4 με τα διπλά φανάρια μπροστά είναι πολύ καλή εξωτερικά ακόμα και τώρα.

Άντε μπας και αλλάξεις γνώμη για την Celica.
Ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.fensport.co.uk/fensportcars.htm

(Celica τελευταία με μεταμόσχευση μηχανής από GT4...)

και εδώ:
http://www.fensport.co.uk/garage.htm

(μήπως βρεις εδώ κάτι που σου αρέσει..)

V

VIDEOMIX

Guest
Εσωτερικά πάντως, η celica είναι πιά πολύ πίσω. Τεχνολογικά αλλα και εμφανισιακά, ποιότητα και υλικά κατασκευής. :?

K

katerinaki

Guest
Σίγουρα στην απόφασή σου θα σε βοηθήσουν τα φιλαράκια - κάτοχοι του αγαπημένου μου rx8....πληροφορίες λοιπόν μπορείς να βρεις στο : www.rx8.gr..συστήσου κατέθεσε τις απορίες σου στα ανάλογα σημεία και θα σου απαντήσουν πολύ ευχαρίστως..... :D

V

VIDEOMIX

Guest
VIDEOMIX said:
Όσο για το RX8 καλύτερα να μιλήσει ενα θηλυκό μέλος μας, που τρελαίνεται για το μοντέλο αυτό. :wink:
:wink: 8)

Αν και Κατερίνα, σίγουρα δεν θα πάρει εύκολα αντικειμενικές απαντήσεις σε ενα forum του RX8. Σίγουρα όμως, θα μάθει πολλές λεπτομέρειες. Όχι όμως να του πουνε γνώμη για αγορά. 8)

K

katerinaki

Guest
Εκεί μέσα μπορείς να βρεις πληροφορίες για το αυτοκίνητο...στοιχεία και χαρακτηριστικά που ίσως σε βοηθήσουν να καταλήξεις σε μια απόφαση για την αγορά του ή όχι....τεχνικά, μηχανικά, εξωτερικής εμφάνισης εσωτερικής εμφάνισης, κατανάλωσης και λοιπά χαρακτηριστικά που αφορούν τους wankel κινητήρες...εννοείται πως αν ρωτήσεις τη γνώμη τους για αγορά η απάντηση θα είναι ασφαλώς μία.... 8) :D

Reaction score
1
Το πήρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Ευχαριστώ όλους όσους έγραψαν τη γνώμη τους σε αυτό το topic.

Το αυτοκίνητο δεν παίζεται!!!
Ειμαι κατενθουσιασμένος.
Είμαι τρελλαμένος.
Είμαι ερωτευμένος μαζί του.
Ναι,όλα αυτά μέσα σε 1 1/2 ώρα που το οδηγούσα.

Κατερίνα,στο www.rx8.gr έχω "μπει" εδώ και μία εβδομάδα και τους διαβάζω.
Εκείνο που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι το ότι κάθονται και γράφουν ζητώντας "λύσεις" για "προβλήματα",χωρίς να έχουν πάει το αυτοκίνητό τους στο συνεργείο,τη στιγμή μάλιστα που τα περισσότερα είναι καινούρια και έχουν εγγύηση.
Επίσης,αρνητικό του forum τους,η "βαριεμάρα" πολλών διαχειριστών στο να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήματα που έχουν συζητηθεί στο παρελθόν,κάνοντας αυστηρές συστάσεις του στυλ "έλεος,ψάξε και λίγο","το έχουμε ξαναπεί" κτλ.
Την ίδια στιγμή το "search" τους,μάλλον τυπικά υπάρχει εκεί,αφού ότι και αν έψαξα,ή δεν το βρήκα,ή μου έδειχνε ότι ήθελε.
Πάντως,σ΄ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
14
καλοτάξιδο λένε και ποτέ καλορίζικο σε αμάξι.

Σωκράτη πρόσεχε το το "βρωμόγκαζο" του... μαλακά μαλακά το πόδι...!!!!

Καλά χιλιόμετρα και καλές διαδρομές :p :p :p

Reaction score
7
Φίλε Σωκράτη καλοτάξιδο το τουτούνι...Βγάλε καμμιά φώτο να το δούμε.Τί χρώμα το πήρες?

ΥΓ.Να αλλάξεις και την φώτο του Audi κάτω από το όνομα

K

katerinaki

Guest
Σωκράτη να ευχηθώ με τη σειρά μου καλοτάξιδο,να το απολαύσεις και να το χαρείς....!!!
Όσο για τα σχόλιά σου για το forum συμφωνώ με αυτό που λες όσον αφορά την πολιτική διαχείρησης σε ορισμένα ζητήματα....Απλά, επειδή κάποια από τα παιδιά τα ξέρω, έχω να πω ότι είναι πολύ καλά και φιλικά πρόσωπα και αυτό θα το διαπιστώσεις 100% αν βρεθείς σε κάποια συνάντηση μας....τώρα μέσα στο forum υπάρχουν τέτοια προβληματάκια, αλλά μην ξεχνάμε και το απρόσωπο των ηλεκτρονικών συζητήσεων... :D :D :D

ΚΑΛΟ DRIFT!!!! 8)

VG

Reaction score
0
Καλοριζικο....ειναι πολυ ομορφο.
Μετα την 1.5 ωρα ήθελες βενζίνη; :lol:

Reaction score
1
Παιδιά,μετά το σοκ από το Α4,με τα 24l/100χλμ,χωρίς να το έχω "πατήσει" πουθενά,ότι και να μου κάψει το RX8,χαλάλι του.
Η αίσθηση οδήγησης που σου προσφέρει,το άκουσμα του ήχου του κινητήρα την ώρα που "σκαρφαλώνει" στις 9.000 στροφές αλλά και το εσωτερικό του,είναι απίστευτα.
Είμαι κατενθουσιασμένος!!!!

Reaction score
14
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Παιδιά,μετά το σοκ από το Α4,με τα 24l/100χλμ,χωρίς να το έχω "πατήσει" πουθενά,ότι και να μου κάψει το RX8,χαλάλι του.

Βαγγελίστρα μου! :shock:
Ρε μπας και είχε καμμιά τρύπα πουθενά το ντεπόζιτο; :p :lol:

Πλάκα πλάκα τόσο έκαιγε μια Alfa Romeo Spider 2000 με διπλά delorto που είχα κάποτε...
Πήγαινα βόλτα και έβλεπα την βελόνα του καυσίμου να κουνιέται σαν ρολόι χειρός.
Είχα μάθει απέξω όλες τις...κατηφόρες.
Όπου έβρισκα την ευκαιρία ρολάριζα με νεκρό! :lol:

Ωραίο αυτοκίνητο ... αλλά...όσο το κράτησα....μου έφαγε άλλο ένα σε βενζίνη.
Ρε όξω από 'δω είπα...το έκανα....και βρήκα την υγειά μου. 8)

Με το σημερινό μου αμάξι κάνω πάνω από 400 χιλιόμετρα με 24 λίτρα.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
preve said:
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:

Βαγγελίστρα μου! :shock:
Ρε μπας και είχε καμμιά τρύπα πουθενά το ντεπόζιτο; :p :lol:

Πλάκα πλάκα τόσο έκαιγε μια Alfa Romeo Spider 2000 με διπλά delorto που είχα κάποτε...
Πήγαινα βόλτα και έβλεπα την βελόνα του καυσίμου να κουνιέται σαν ρολόι χειρός.
Είχα μάθει απέξω όλες τις...κατηφόρες.
Όπου έβρισκα την ευκαιρία ρολάριζα με νεκρό! :lol:

Ωραίο αυτοκίνητο ... αλλά...όσο το κράτησα....μου έφαγε άλλο ένα σε βενζίνη.
Ρε όξω από 'δω είπα...το έκανα....και βρήκα την υγειά μου. 8)

Με το σημερινό μου αμάξι κάνω πάνω από 400 χιλιόμετρα με 24 λίτρα.
Είδες που έχεις διατελέσει και χαιεντάς?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm