Η γυναικάρα του ραπερ Ice T

Reaction score
40
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Όσο εσείς τώρα ψάχνεται την ευτυχία στις πλαστικές...γενικώς σας χαιρετώ και πάω να βρω την ευτυχία στον ύπνο γιατί νύσταξα....
Μπάι μπάι....:142:

Reaction score
0

Αν κάποιον άνθρωπο τον κάνει ουσιαστικά ευτυχισμένο το να διορθώσει κάτι στο σώμα του τότε ας το κάνει.
Όμως μόλις συνηθίσει τον εαυτό του αν και εφόσον υπάρχει θετικό αποτέλεσμα μετά την επέμβαση, νομίζεις πως θα του λυθούν τα προσωπικά του προβλήματα? Δηλαδή θα βρει τον σούπερ άντρα που θα την κάνει ευτυχισμένη μια γυναίκα και το αντίθετο, αν δεν υπάρχουν άλλες προϋποθέσεις όπως η παιδεία, η καλή θέληση στην επικοινωνία με τον σύντροφο, η ιδεολογία, κλπ?
Νομίζεις πως δεν θα υπάρχουν άνθρωποι που θα την/τον απορρίψουν? Η κοινωνία θα τον καλοδεχτεί? Δε νομίζω...Η εμφάνιση έχει το όριά της ενώ το μυαλό κάνει την καλύτερη δουλειά:126:
νομίζω ότι το επεκτείνετε πάρα πολύ το θέμα και ότι δεν έχει τόοοσεες προεκτάσεις...είναι απλό...κάποιος θέλει να βελτιώσει κάτι και το κάνει για να νοιώθει καλύτερα...δεν νομίζω ότι το κάνει για να βρει άντρα/γυναικα, δουλειά ή να τον αποδεχτεί η κοινωνία...

Reaction score
1.213

Οποιοσδήποτε καταφεύγει στη λύση της αισθητικής χειρουργικής πέρα από τα θέματα υγείας και μόνο έχει ψυχολογικά προβλήματα όπως φοβίες, εμμονές, κατάθλιψη κλπ...Φαντάσου τώρα να μη μείνει ικανοποιημένος ένας τέτοιος άνθρωπος από το αποτέλεσμα...μόνο φαντάσου.....

Το εβαλες το link αλλα δεν το διαβασες μου φαινεται...:121:

........

-Σας έχει συμβεί ποτέ να σας επισκεφτούν άτομα που δεν έχουν ουσιαστική ανάγκη αισθητικής επέμβασης, αλλά νιώθουν πως χρειάζονται; Πώς αντιμετωπίζετε μια τέτοια κατάσταση;

Άτομα που δεν έχουν ουσιαστική ανάγκη αισθητικής επέμβασης δεν υπάρχουν, γιατί αν κάποιος έχει καταφύγει σε έναν πλαστικό χειρουργό για να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, κάτι που κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θέλει, για να λύσει ένα ανύπαρκτο πρόβλημα τότε μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι διαταραγμένος ή που είναι παράνομος και θέλει να αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση για νομικούς λόγους.

Ξαναλέω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο φραγμός βρίσκεται στην επιστήμη και στην καθημερινή μας επαγγελματική δραστηριότητα. Ο πλαστικός χειρουργός αρνείται τέτοιες επεμβάσεις και έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί από τον νόμο. Από την άλλη μεριά, όσοι έχουν έρθει με «πιπεράτες» απόψεις σχετικές με την εξωτερική τους εμφάνιση δεν είναι απαραίτητα και λάθος τοποθετημένοι σχετικά με την υπόθεση αυτή, δηλαδή δεν είναι απαραίτητο εμείς να συμμεριζόμαστε πλήρως τους λόγους που κάποιος άνθρωπος χρησιμοποιεί για να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση ή για να την ανανεώσει. Ας μην ξεχνάμε ότι η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Ο κάθε άνθρωπος βλέπει την ομορφιά από διαφορετική οπτική γωνία και έτσι αν είναι να αισθάνεται καλά γιατί πιστεύει ότι μια μυτερή άκρη στην μύτη του δεν θα έπρεπε να είναι εκεί, θα έπρεπε να είναι λίγο διαφορετικ, τότε καλά κάνει και αισθάνεται έτσι, αφού κάνει κάτι το οποίο δεν φεύγει από τα κλασικά δεδομένα αρμονίας και της χρυσής τομής που έχει πρώτος σχεδιάσει ο Πυθαγόρας και αργότερα ο Leonardo Da Vinci μέσα από την τέχνη.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

"χαίρομαι που δεν βρίσκω τον εαυτό μου εδώ μέσα...γιατί μετά από το τόπικ αυτό θα αρχίσουμε να νοιώθουμε όλοι άρρωστοι..."

ξερεις κανενα αρρωστο που να παραδεχεται οτι ειναι αρρωστος? Ειναι σαν τον μεθυσμενο νυσταγμενο νταλικιερη στην Εθνικη που παει "τεζα" και ακουει στο ραδιο ανακοινωση:

-Προσοχη στους οδηγους που κινουνται αυτη την στιγμη στη Εθνικη οδο ---------, ενας ανεξελεγκτος οδηγος οδηγει νταλικα σε τρελη πορεια στο αντιθετο ρευμα!..."

και ο τυπος απαντα στη φωνη του ραδιοφωνου:

-Μονο ενας? Ολοι!!!:142:

Reaction score
40

νομίζω ότι το επεκτείνετε πάρα πολύ το θέμα και ότι δεν έχει τόοοσεες προεκτάσεις...είναι απλό...κάποιος θέλει να βελτιώσει κάτι και το κάνει για να νοιώθει καλύτερα...δεν νομίζω ότι το κάνει για να βρει άντρα/γυναικα, δουλειά ή να τον αποδεχτεί η κοινωνία...
Πλάκα κάνεις τώρα..:108: Ο μεγαλύτερος καθρέφτης των τρέντι (και καλά) ανθρώπων σήμερα είναι η κοινωνία...μη λές τέτοια τώρα να χαρείς....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Πλάκα κάνεις τώρα..:108: Ο μεγαλύτερος καθρέφτης των τρέντι (και καλά) ανθρώπων σήμερα είναι η κοινωνία...μη λές τέτοια τώρα να χαρείς....
εσυ να πας για υπνο γιατι θα πυροδοτησεις επεισοδιο, το μυριζω...:432:

Reaction score
40

Το εβαλες το link αλλα δεν το διαβασες μου φαινεται...:121:

........

-Σας έχει συμβεί ποτέ να σας επισκεφτούν άτομα που δεν έχουν ουσιαστική ανάγκη αισθητικής επέμβασης, αλλά νιώθουν πως χρειάζονται; Πώς αντιμετωπίζετε μια τέτοια κατάσταση;

Άτομα που δεν έχουν ουσιαστική ανάγκη αισθητικής επέμβασης δεν υπάρχουν, γιατί αν κάποιος έχει καταφύγει σε έναν πλαστικό χειρουργό για να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, κάτι που κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θέλει, για να λύσει ένα ανύπαρκτο πρόβλημα τότε μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι διαταραγμένος ή που είναι παράνομος και θέλει να αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση για νομικούς λόγους.

Ξαναλέω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο φραγμός βρίσκεται στην επιστήμη και στην καθημερινή μας επαγγελματική δραστηριότητα. Ο πλαστικός χειρουργός αρνείται τέτοιες επεμβάσεις και έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί από τον νόμο. Από την άλλη μεριά, όσοι έχουν έρθει με «πιπεράτες» απόψεις σχετικές με την εξωτερική τους εμφάνιση δεν είναι απαραίτητα και λάθος τοποθετημένοι σχετικά με την υπόθεση αυτή, δηλαδή δεν είναι απαραίτητο εμείς να συμμεριζόμαστε πλήρως τους λόγους που κάποιος άνθρωπος χρησιμοποιεί για να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση ή για να την ανανεώσει. Ας μην ξεχνάμε ότι η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Ο κάθε άνθρωπος βλέπει την ομορφιά από διαφορετική οπτική γωνία και έτσι αν είναι να αισθάνεται καλά γιατί πιστεύει ότι μια μυτερή άκρη στην μύτη του δεν θα έπρεπε να είναι εκεί, θα έπρεπε να είναι λίγο διαφορετικ, τότε καλά κάνει και αισθάνεται έτσι, αφού κάνει κάτι το οποίο δεν φεύγει από τα κλασικά δεδομένα αρμονίας και της χρυσής τομής που έχει πρώτος σχεδιάσει ο Πυθαγόρας και αργότερα ο Leonardo Da Vinci μέσα από την τέχνη.
Ναι ακριβώς....για δώσε βάση πρώτα και ύστερα τα λέμε...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

εγω παντως που εχω κανει 21 (πλαστικες), σας προκαλω να με δειτε στο "κοπή τη πίτα" να δειτε οτι ειμαι μια χαρα παληκαρι, mentally & physically, και σε απολυτη αρμονια αυτα τα δυο παρακαλω...:142:

Reaction score
1.213

εγω παντως που εχω κανει 21, σας προκαλω να με δειτε στο "κοπή τη πίτα" να δειτε οτι ειμαι μια χαρα παληκαρι, mentally & physically, και σε απολυτη αρμονια αυτα τα δυο παρακαλω...:142:
Αν παραμεινεις λιγο ακομα εδω θα ...καεις

...προσεξε το...:612::143:

Reaction score
40

ξερεις κανενα αρρωστο που να παραδεχεται οτι ειναι αρρωστος? Ειναι σαν τον μεθυσμενο νυσταγμενο νταλικιερη στην Εθνικη που παει "τεζα" και ακουει στο ραδιο ανακοινωση:
:
Ναι βρε ξέρω:105: Την κατά φαντασίαν ασθενή που θέλει να βάλει πλαστικά μεμέ:135:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Αν παραμεινεις λιγο ακομα εδω θα ...καεις

...προσεξε το...:612::143:
ειπα να το ελαφρυνω λιγο γιατι σε λιγο θα βγουνε οι κατανες, δεν το βλεπεις?

Μας εβαλε και εκεινος ο abcd εκεινη τη φωτογραφια της ανηψιας του για να μας κανει την ομορφη....

Reaction score
180

Καλά τότε να σου βάλω μια Θ Ε Α που θα ξετρελαθείς...Ξανθιά, σιλικονάτη και..γυμνασμένο χεράκι:126:

:142::142:
Αυτη οντως ειναι φτυστη ο Σαργκανης. Οχι η γλυκεια Cocoυλα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αυτη ουτε με πλαστικη "μεγεθυνσης" την κανεις καλα! Με κανα "κομπρεσερ" κανενας προικισμενος να σπασει την πετρα...?:142:

Reaction score
40

Για τα μπούτια του Σαργκάνη έγραψα που είναι ίδια με της ''γλυκιάς'' κοκο του Τ :142:

Ποια είσαι εσύ? :105: Είμαι η ΚοΚο του Τ.....σοβαρά ? αυγό γιατί δεν βλέπω?:142:

Reaction score
70
Αν αυτή είναι η απόλυτη γυναίκα του πλανήτη θα σκεφτώ μήπως πρέπει να γίνω ομοφυλόφιλος....:137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis