Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Η ψυχή που νοσεί δεν φτιάχνεται με καμιά επέμβαση γιατί το νυστέρι δεν φτάνει ως εκεί.....
κυρια μου, ο αυτοσαρκασμος ειναι η μοναδικη προυποθεση για να εχεις δικαιωμα να κανεις χιουμορ με αλλους:123:δεν υπάρχεις....τέλος...έχω πεθάνει στο γέλιο....![]()
:109: Για να μην αναφέρω και τους ανθρώπους που κάνουν αλλαγή φύλου......τι ψυχολογικά προβλήματα έχουν....
+1. η συναισθηματικη αναπηρια ειναι η χειροτερη καταρα...
μαλλον αναποδα ειναι, τα ψυχολογικα προβληματα δημιουργουν την αναγκη καποιας αλλαγης με την ψευδαισθηση οτι αυτη θα κανει καποιον να αισθανεται καλυτερα με τον εαυτο του αρχικα, και αποδεκτο απο τους αλλους.Eγω παντως διαβασα αυτο :
Τα προβλήματα αυτά της εξωτερικής εμφάνισης δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δυσχεραίνουν τη ζωή των ανθρώπων και έτσι η πλαστική χειρουργική βοηθά τους ανθρώπους να είναι πιο ευτυχισμένοι.
Eπισης διαβασα για ψυχολογικα προβληματα αλλα οχι για ψυχικη ασθενεια.Ειναι το ιδιο ? :121:
Όχι :126: δεν είναι το ίδιο αλλά τουλάχιστον εγώ δεν μίλησα για ψυχικές ασθένειες...ας μας το αναλύσει η..annie που το ανέφερε..Eγω παντως διαβασα αυτο :
Τα προβλήματα αυτά της εξωτερικής εμφάνισης δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δυσχεραίνουν τη ζωή των ανθρώπων και έτσι η πλαστική χειρουργική βοηθά τους ανθρώπους να είναι πιο ευτυχισμένοι.
(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το καταφέρνουν πάντα)
Eπισης διαβασα για ψυχολογικα προβληματα αλλα οχι για ψυχικη ασθενεια.Ειναι το ιδιο ? :121:
Ακριβώς!!!!:126:μαλλον αναποδα ειναι, τα ψυχολογικα προβληματα δημιουργουν την αναγκη καποιας αλλαγης με την ψευδαισθηση οτι αυτη θα κανει καποιον να αισθανεται καλυτερα με τον εαυτο του αρχικα, και αποδεκτο απο τους αλλους.
Το μαγαζι μεσα ειναι μπουρδ... και φτιαχνεις την βιτρινα στην εντελεια για να μη φαινεται..
Θα στο θέσω αλλιώς....Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με το φύλο τους δεν είναι ψυχικά ασθενείς?:126: Γιατί τα ελαφράς μορφής ψυχολογικά προβλήματα κάποια στιγμή μπορούν να λυθούν ενώ κάποια άλλα όχι κι έτσι δημιουργείται ή χρόνια πάθηση....Αυτά στο περίπου και σε γενικές γραμμές...Πριν η μετα ?
Αγγιζουμε θεματα ιδιαιτερα δυσκολα παντως..:121:
Δεν θα προσπαθησω καν να το αναλυσω γιατι θα διαβασει κανας ψυχιατρος και θα τραβαει τα μαλλια του.Θα στο θέσω αλλιώς....Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με το φύλο τους δεν είναι ψυχικά ασθενείς?:126:
+ 1 μύριο:107:κυρια μου, ο αυτοσαρκασμος ειναι η μοναδικη προυποθεση για να εχεις δικαιωμα να κανεις χιουμορ με αλλους:123:
χαίρομαι που παρέθεσες τα σχόλια ενός τόσο αξιόλογου γιατρού!!!Η πλαστική χειρουργική δίνει λύσεις σε προβλήματα που με κανέναν άλλο τρόπο δεν μπορούν να λυθούν. Τα προβλήματα αυτά της εξωτερικής εμφάνισης δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δυσχεραίνουν τη ζωή των ανθρώπων και έτσι η πλαστική χειρουργική βοηθά τους ανθρώπους να είναι πιο ευτυχισμένοι.
..φυσικά και συμφωνώ...η πλαστική χειρουργική έχει βοηθήσει σημαντικά σε περιπτώσεις δυσμορφιών ή παραμορφώσεων λόγω ατυχημάτων...λογικό δεν είναι να συνδράμει σημαντικά στο να ξεπερνούν οι άνθρωποι τα όποια ψυχολογικά προβλήματα λόγω τέτοιων καταστάσεων και να γίνονται πιο ευτυχισμένοι???
Θα πρότεινα να το ξανασκεφτούν εκείνοι που βρίσκονται σε μια δύσκολη φάση της ζωής τους, είναι αναστατωμένοι ψυχολογικά, εκείνοι που νομίζουν ότι έχουν πρόβλημα και πραγματικά εμείς πιστεύουμε ότι δεν έχουν, αλλά και αντικειμενικά δεν έχουν ή δεν έχουν καλή υγεία στη φάση που πρόκειται να κάνουν την επέμβαση. Εξάλλου, οι άνθρωποι που δεν είναι σε καλή φάση υγείας δεν χειρουργούνται από εμάς. Η πρότασή μας είναι πάντα να βελτιώσουν την υγεία τους και μετά να κάνουν μια επέμβαση επιλογής, η οποία έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση και όχι με την υγεία.
...επίσης συμφωνώ...δεν είναι λογικό για κάποιον που αντιμετωπίζει ψυχολογικά ή άλλα προβλήματα υγείας να καταφεύγει αλόγιστα σε κάθε είδους επεμβάσεις για την επίλυση τους...δεν σημαίνει όμως ότι όποιος κάνει επέμβαση αισθητικής αντιμετωπίζει ψυχολογικά ή άλλα προβλήματα υγείας...σωστά???
http://www.ioannislyras.gr/greek/a2.htm
Σε βρίσκω σωστό:126:Δεν θα προσπαθησω καν να το αναλυσω γιατι θα διαβασει κανας ψυχιατρος και θα τραβαει τα μαλλια του.
Εγω θα μεινω μεχρι την ρινοπλαστικη , αντε την αυξητικη στηθους (και πολυ ειναι ) ..:137:
η εξελιξη των ψυχοπαθογενων φαινομενων ακολουθει τη σειραΘα στο θέσω αλλιώς....Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με το φύλο τους δεν είναι ψυχικά ασθενείς?:126: Γιατί τα ελαφράς μορφής ψυχολογικά προβλήματα κάποια στιγμή μπορούν να λυθούν ενώ κάποια άλλα όχι κι έτσι δημιουργείται ή χρόνια πάθηση....Αυτά στο περίπου και σε γενικές γραμμές...
μα γιατί να μην το αναλύσεις??? εδώ όλοι γιατροί γίναμε...:116::116:Δεν θα προσπαθησω καν να το αναλυσω γιατι θα διαβασει κανας ψυχιατρος και θα τραβαει τα μαλλια του.
Εγω θα μεινω μεχρι την ρινοπλαστικη , αντε την αυξητικη στηθους (και πολυ ειναι ) ..:137:
χαίρομαι που δεν βρίσκω τον εαυτό μου εδώ μέσα...γιατί μετά από το τόπικ αυτό θα αρχίσουμε να νοιώθουμε όλοι άρρωστοι...:116::137:η εξελιξη των ψυχοπαθογενων φαινομενων ακολουθει τη σειρα
εμμονη---->νευρωση---->ψυχωση απο την ψυχωση και μετα παγιωνονται καποια πραγματα
χαίρομαι που παρέθεσες τα σχόλια ενός τόσο αξιόλογου γιατρού!!!
[YOUTUBE]7wlpH4UtIdY[/YOUTUBE]χαίρομαι που δεν βρίσκω τον εαυτό μου εδώ μέσα...γιατί μετά από το τόπικ αυτό θα αρχίσουμε να νοιώθουμε όλοι άρρωστοι...:116::137:
Χαίρομαι που δεν κάνεις διακρίσεις και βάζεις και τον εαυτό σου μέσα....μα γιατί να μην το αναλύσεις??? εδώ όλοι γιατροί γίναμε...:116::116: