Η γυναικάρα του ραπερ Ice T

Reaction score
4
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

διάβασα μονομιάς όλο το topic και τελικά είμαι ακόμα υγιείς....όσο για το σιλικοναρισμένο μπάζο αν στα μάτια κάποιου είναι όμορφη ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ...χοχοχοχο

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.714

Τελικά, κάθε λίγους μήνες έχουμε ένα αντίστοιχο θέμα που πυροδοτεί ανάλογες διαφωνίες ποδοσφαιρικού επιπέδου. :114:

Η εμβάθυνση φτάνει στα ψυχολογικά και πνευματικά "προβλήματα" της εκάστοτε κρινόμενης γυναίκας, και αναλόγως των προσωπικών μας κριτηρίων ομορφιάς ρίχνουμε τις βολές μας.

Το συμπέρασμα είναι πως όταν κρίνουμε extreme καταστάσεις οι γνώμες είναι αντιστοίχως extreme. ΛΑΟΣ vs ΚΚΕ. :137:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Αν αυτή είναι η απόλυτη γυναίκα του πλανήτη θα σκεφτώ μήπως πρέπει να γίνω ομοφυλόφιλος....:137:
Δες 100% δεν είναι στις 5000 πρώτες. Ούτε στο 1 εκατομμύριο μάλλον. Ίσως και παραπάνω:116:
Απο την άλλη με τα προσόντα που έχει, αν σου καθόταν και τις έλεγες όχι...μάλλον θα έπρεπε να το σκεφτείς:138:

Reaction score
1

Γούστα είναι αυτά παιδιά :) Και ο Ice T δεν είναι και κανένα ομορφόπαιδο, οπότε πιστεύω μια χαρά "γλεντάει" ο τύπος.
Για την Gina Lynn τι να πούμε που τραβιόταν με τον συνάδελφο Eminem??? :622:

Reaction score
4

Πάλι τα ίδια....:137: (..τι να πρώτο κάνω παράθεση..)

Υπήρχε ένα κορίτσι "άριστο"..., όμορφη με απίθανο σώμα, ευγενική, χαβαλές και γενικά μου άρεσε πολύ...., είχε μια μύτη όμως...:111:.. Την ίδια εντύπωση είχαν και οι φίλοι μου που την γνώριζαν αλλά δύσκολα θα έβρισκε γκόμενο χωρίς να φταίει ουσιαστικά καθόλου..
Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ των πλαστικών αλλά την συγκεκριμένη θα την βοηθούσε πολύ !!!

Τα "ψυχολογικά" που λέτε τα έχουν αυτοί που εμφανισιακά διαφέρουν και όχι όσοι τα βελτιώνουν.
Αν έχεις μεγάλη μύτη ή αυτιά ή .... από το δημοτικό θα αρχίσει η καζούρα...., κάποιοι το ξεπερνούν και κάποιοι άλλοι όχι..

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί να είσαι "λιγότερος" αν κάνεις επέμβαση ??

Θυμίζει το ανέκδοτο που λέει :
- Γιατρέ, θ μπορώ να παίζω πιάνο μετά την εγχείρηση ?
- Μα φυσικά..., γιατί ρωτάτε ?
- Γιατί...., τώρα δεν ξέρω να παίζω.

:143:

Μια και βλέπω ότι άρχισαν τα ιατρικά ψυχολογικά κτλ θα ζητήσω από κάποιον (τέτοιον:137: ψυχολόγο) να μου πει το αντικείμενο της δουλειά του....., μετά τα υπόλοιπα για αυτό.

Reaction score
0

Πάλι τα ίδια.... (..τι να πρώτο κάνω παράθεση..)

Υπήρχε ένα κορίτσι "άριστο"..., όμορφη με απίθανο σώμα, ευγενική, χαβαλές και γενικά μου άρεσε πολύ...., είχε μια μύτη όμως..... Την ίδια εντύπωση είχαν και οι φίλοι μου που την γνώριζαν αλλά δύσκολα θα έβρισκε γκόμενο χωρίς να φταίει ουσιαστικά καθόλου..
Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ των πλαστικών αλλά την συγκεκριμένη θα την βοηθούσε πολύ !!!

Τα "ψυχολογικά" που λέτε τα έχουν αυτοί που εμφανισιακά διαφέρουν και όχι όσοι τα βελτιώνουν.
Αν έχεις μεγάλη μύτη ή αυτιά ή .... από το δημοτικό θα αρχίσει η καζούρα...., κάποιοι το ξεπερνούν και κάποιοι άλλοι όχι..

Θυμίζει το ανέκδοτο που λέει :
- Γιατρέ, θ μπορώ να παίζω πιάνο μετά την εγχείρηση ?
- Μα φυσικά..., γιατί ρωτάτε ?
- Γιατί...., τώρα δεν ξέρω να παίζω.

Μια και βλέπω ότι άρχισαν τα ιατρικά ψυχολογικά κτλ θα ζητήσω από κάποιον (τέτοιον ψυχολόγο) να μου πει το αντικείμενο της δουλειά του....., μετά τα υπόλοιπα για αυτό.
συμφωνω απόλυτα μαζί σου με τα παραπάνω...και μάλιστα αν διάβασες τα προηγούμενα ποστ όχι μόνο λιγότερος είσαι αν κάνεις καποια επέμβαση, αλλά και ψυχικά ασθενής, γελοίος και χαζός να μην σου πω και καθυστερημένος...

..και εγώ ζήτησα από κάποιον να μου αναφέρει την ιδιότητα του και δεν βγάζω την ουρά μου από εξω..αν όλοι όσοι ανέλυσαν το θέμα με τόσο πάθος αναφέρουν το αντικείμενο της δουλειάς τους θα το κάνω και εγώ...όπως και φώτος "προκαλώ" να ποστάρουμε και να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας....

..γιατί καλή η διαδικτυακή ανωνυμία..αλλά δεν νομίζω να μας δίνει το άλλοθι να εκφράζουμε τόσο ακραίες απόψεις προσβάλλοντας ένα μεγάλο κοινωνικό σύνολο...

θεμιτή είναι η ανταλλαγή απόψεων-ιδεών-επιχειρημάτων....και το "μαχητικο" στο χαρακτήρα μας δικαιολογείται ως ένα βαθμό γιατί όπως και να το κάνουμε...έλληνες είμαστε...:D:D...το έχουμε στο dna μας...αυτό που βαριόμαστε αφάνταστα ειναι να έχουμε απέναντι μας ένα συνομιλητή που δεν "βρίσκει" τίποτα για να υπερασπίσει την άποψη του...

αλλά όταν εκφραζόμαστε τόσο ακραία μάλλον καλούμαστε να το στηρίξουμε επώνυμα πλέον...
εκτός και αν το κάνουμε μόνο στην ιντερνετική "πραγματικότητα" γιατί έτσι μας βολευει...ή γιατί έτσι μπορούμε και βγάζουμε τα ψυχολογικά μας......sorry αν γίνομαι λίγο εριστική με κάποιους....αλλά μου έδωσες το ερέθισμα..:D

Reaction score
33
Τι πλαστικές και μπουρμπούτσαλα.....
...τέτοιες γυναίκες που βρίσκει κανείς?

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5JDSHFC81bg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5JDSHFC81bg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

:143: :609:

Reaction score
33
Ενώ μια τέτοια κάνει δεν κάνει πλαστική.....

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/snBWS--f1To&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/snBWS--f1To&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

:142: :143:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Τι πλαστικές και μπουρμπούτσαλα.....
...τέτοιες γυναίκες που βρίσκει κανείς?

Ενώ μια τέτοια κάνει δεν κάνει πλαστική.....
:142::142::142:

Reaction score
4

συμφωνω απόλυτα μαζί σου με τα παραπάνω...και μάλιστα αν διάβασες τα προηγούμενα ποστ όχι μόνο λιγότερος είσαι αν κάνεις καποια επέμβαση, αλλά και ψυχικά ασθενής, γελοίος και χαζός να μην σου πω και καθυστερημένος...

....
Θα μπορούσαμε κάλλιστα να το πάμε αλλού και να ψάξουμε τα όρια του επιτρεπτού και του μη.
Μου έρχεται στο μυαλό συχνά η εικόνα ενός που είχα δει παλιά...ήταν καμιά 30αρια ετών.
Μου λέει κάποιος :
- Τον βλέπεις αυτόν ?
- Ναι
- Σου φαίνεται κάτι παράξενο πάνω του ?
- Χμμμ... όχι

Μετά από λίγες μέρες τον είδα πάλι με σορτσάκι και από το γόνατο και κάτω είχε τεχνητό μέλος !!!
Βέβαια μόνο θαυμασμό μου προκάλεσε για την "δύναμη" και θέληση που είχε - έχει.
(να μην πούμε για special olympics)

Το να πας σε οδοντίατρο και να φτιάξεις τα δόντια σου ή να βάλεις μασέλα είναι αποδεκτό ??

Καταλάβατε νομίζω το όλο σκεπτικό μου...., αυτό που με ενοχλεί είναι ότι έχουμε άποψη για τις επιλογές που κάνει άλλος για τον εαυτό του λες και πρέπει να δώσει λόγο...

Όπως έλεγαν παλαιότερα:
- "Ποια η διαφορά ενός που έχει tattoo με κάποιον που δεν έχει" ?
- Αυτός που έχει, δεν ενοχλείται από τον άλλον....:126:

Reaction score
0

Το να πας σε οδοντίατρο και να φτιάξεις τα δόντια σου ή να βάλεις μασέλα είναι αποδεκτό ??

Καταλάβατε νομίζω το όλο σκεπτικό μου...., αυτό που με ενοχλεί είναι ότι έχουμε άποψη για τις επιλογές που κάνει άλλος για τον εαυτό του λες και πρέπει να δώσει λόγο...

Όπως έλεγαν παλαιότερα:
μήπως τελικά αυτοί που ενοχλούνται τόσο έντονα έχουν τα ψυχολογικά???:137:....λέω εγώ τωρα:138:

Reaction score
40

:143:
Mα τι λες τώρα?:121: Ποιος έγραψε ότι είναι κάποιος λιγότερος αν κάνει μια επέμβαση που θα διορθώσει για παράδειγμα την ατέλεια της μύτης που στην ουσία θα μπορεί να βελτιώσει και την αναπνοή?

Ψυχολογικά μπορεί να έχουν και οι άνθρωποι που είναι πανέμορφοι κατά κοινή ομολογία και χωρίς να έχουν κάνει καμιά επέμβαση αισθητικής...

Τι διαβάζω σήμερα:140:

Ήθελα να ήξερα την ιδιότητα με την οποία τα γράφεις.....Ειδικού? Κριτή? What?

Aυτά τα αναθεματισμένα links τα διάβασε κανένας?

Reaction score
40

μήπως τελικά αυτοί που ενοχλούνται τόσο έντονα έχουν τα ψυχολογικά???:137:....λέω εγώ τωρα:138:
Μου αρέσει που δεν κάνεις διακρίσεις και βάζεις και τον...εαυτό σου μέσα μαζί μέ όλους εμάς....Σοφότατο:126:

Reaction score
40

Θα μπορούσαμε κάλλιστα να το πάμε αλλού και να ψάξουμε τα όρια του επιτρεπτού και του μη.
Μου έρχεται στο μυαλό συχνά η εικόνα ενός που είχα δει παλιά...ήταν καμιά 30αρια ετών.
Μου λέει κάποιος :
- Τον βλέπεις αυτόν ?
- Ναι
- Σου φαίνεται κάτι παράξενο πάνω του ?
- Χμμμ... όχι

Μετά από λίγες μέρες τον είδα πάλι με σορτσάκι και από το γόνατο και κάτω είχε τεχνητό μέλος !!!
Βέβαια μόνο θαυμασμό μου προκάλεσε για την "δύναμη" και θέληση που είχε - έχει.
(να μην πούμε για special olympics)

Όπως έλεγαν παλαιότερα:
Τι σχέση έχει το παράδειγμά σου με τις επεμβάσεις που λύνουν το πρόβλημα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή από τους ανθρώπους που προσθέτουν στα ήδη υπάρχοντα?

Η κυρία που έχει ένα στήθος και βάζει παραπάνω σιλικόνη σε τι την εξυπηρετεί παρά μόνο να ωραιοποιήσει την πλασματική της εικόνας ? Για χάρη ποιού ?

Είναι δυνατόν να μιλάμε για πρόσθετα πόδια και μασέλες που χωρίς αυτά ο άνθρωπος να είχε πρόβλημα ακόμα και επιβίωσης?

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?:139::139:

Έχετε μπερδέψει τις επεμβάσεις με τις εγχειρήσεις....Οεοοοο

Άντε μετά να κάνουμε και διάλογο.....

Reaction score
1.213

Mα τι λες τώρα?:121: Ποιος έγραψε ότι είναι κάποιος λιγότερος αν κάνει μια επέμβαση που θα διορθώσει για παράδειγμα την ατέλεια της μύτης που στην ουσία θα μπορεί να βελτιώσει και την αναπνοή?

Ψυχολογικά μπορεί να έχουν και οι άνθρωποι που είναι πανέμορφοι κατά κοινή ομολογία και χωρίς να έχουν κάνει καμιά επέμβαση αισθητικής...

Τι διαβάζω σήμερα:140:

Ήθελα να ήξερα την ιδιότητα με την οποία τα γράφεις.....Ειδικού? Κριτή? What?

Aυτά τα αναθεματισμένα links τα διάβασε κανένας?
Οποιοσδήποτε καταφεύγει στη λύση της αισθητικής χειρουργικής πέρα από τα θέματα υγείας και μόνο έχει ψυχολογικά προβλήματα όπως φοβίες, εμμονές, κατάθλιψη κλπ...Φαντάσου τώρα να μη μείνει ικανοποιημένος ένας τέτοιος άνθρωπος από το αποτέλεσμα...μόνο φαντάσου.....

Θα σε στεναχωρησω αλλα και εσυ ετσι γραφεις fedra , και μαλιστα πιο πολυ σιγουρια.:114:

Εκτος αν εχεις ερευνες στα χερια σου η την αναλογη εμπειρια με την οποια εχεις καταληξει στο οτι οσοι καταφευγουν πχ σε μεγεθυνση στηθους η σε λιποπλαστικη των γλουτων πασχουν απαραιτητα απο καταθλιψη, εμμονες και φοβιες :121:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

μήπως τελικά αυτοί που ενοχλούνται τόσο έντονα έχουν τα ψυχολογικά???....λέω εγώ τωρα
Επειδή κάποια επεισόδια του φόρουμ σου είναι μάλλον ΄΄χαμένα΄΄,έγραψα με την ιατρική μου ιδιότητα,όχι με την ευπιστία μου.
Ως προς τα άρθρα και τις γνώμες πλαστικών ιατρών που παρατίθενται,ο πλαστικός χειρουργός έχει κι αυτός ανάγκη από προετοιμασία της υποψήφιας ΄΄λείας΄΄ του."Των φρονίμων τα παιδιά,πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" άλλωστε...
Μιά υπενθύμιση γιά το ''τέλος''...Ας θυμόμαστε όλοι το ΄΄απαύγασμα΄΄ της τελειότητας και της ιατρικής δεοντολογίας που απετέλεσαν περιπτώσεις καλλιτεχνών όπως ο Michael Jackson.
Όσο γιά την ΄΄ηλικία΄΄ φανερωθήκατε μονάχη σας,μιά και οι μικρές ηλικίες δεν ενδιαφέρονται γιά σιλικόνες/ανορθώσεις και botox αφού η δροσιά και η α υ τ ο π ε π ο ί θ η σ η των νιάτων δεν τα χρειάζεται...(Άντε καμιά μυτούλα-αν είναι πολύ στραβή-ή κάποια εκ γενετής ιδιομορφία).
Οι εμμονές υπέρ της ΄΄πλαστικοποίησης΄΄ αρχίζουν κατά κανόνα μετά την τέταρτη δεκαετία,όταν κατέρχεται λόγω εμμηνόπαυσης η libido ακολουθούμενη από τη χαμηλή αυτοεκτίμηση(χαχαχα).Εκεί είναι που ξεκινά ο φαύλος κύκλος...Και φυσικά με τον όρο ΄΄νόσος΄΄ δεν υπονοούνται οι ψυχώσεις οι οποίες χαρακτηρίζονται από αλλαγή της χημείας του εγκεφάλου,αλλά εκείνοι που δε μπορούν ν'αντισταθούν στην κάθε τρέλα της εποχής λόγω αυταρέσκειας.
Υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στα άτομα που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις γιά χειροπιαστές() αιτίες εντός των δεοντολογικών πλαισίων και σε κείνα που επιδράμουν με το ΄΄φασόν΄΄ του μέλους στο χέρι.Εννοείται ότι η πλαστική χειρουργική είναι μιά από τις σπουδαιότερες ειδικότητες που μπορεί ν'αλλάξει την πορεία ενός ανθρώπου,αλλά γιά χάρη πραγματικών αναγκών,όχι ΄΄μόδας΄΄.
Θα σε στενοχωρήσω...Εκτος αν εχεις ερευνες στα χερια σου η την αναλογη εμπειρια με την οποια εχεις καταληξει στο οτι οσοι καταφευγουν πχ σε μεγεθυνση στηθους η σε λιποπλαστικη των γλουτων πασχουν απαραιτητα απο καταθλιψη, εμμονες και φοβιες :121:
http://www.dryoho.com/dr-yoho-book/chapter1-3.cfm
:612:

Reaction score
33

.....

.....
:444:

Αν μπορώ να προσθέσω μόνο:

αυτό που με ενοχλεί είναι ότι έχουμε άποψη για τις επιλογές που κάνει άλλος για τον εαυτό του λες και πρέπει να δώσει λόγο ή θα τον κατανοούσαμε ποτέ πραγματικά (αφού ποτέ δεν θα μπούμε στη θέση του).....

Πάντα η θέση του παρατηρητή είναι ποιο εύκολη... (n'est-ce pas?)

Reaction score
40

:444:

Αν μπορώ να προσθέσω μόνο:

αυτό που με ενοχλεί είναι ότι έχουμε άποψη για τις επιλογές που κάνει άλλος για τον εαυτό του λες και πρέπει να δώσει λόγο ή θα τον κατανοούσαμε ποτέ πραγματικά (αφού ποτέ δεν θα μπούμε στη θέση του).....

Πάντα η θέση του παρατηρητή είναι ποιο εύκολη... (n'est-ce pas?)
Συμφωνώ με τη μόνη διαφορά πως το πρότυπο του ψεύτικου στήθους έχει γίνει μόδα και η μόδα αγαπητέ chrisB έρχεται και παρέρχεται. Γι αυτό η υπόθεση σηκώνει συζήτηση. Πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με την υγεία του κάθε ανθρώπου…

Reaction score
40

Ζαλάδες ? !!

:138:
Μου ήρθαν ξαφνικά αυτά τα δύο post που έγραψες και η διαδικτυακή μου προσωπικότητα έπαθε...ντουβρουτζά:135:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης