Η γυναικάρα του ραπερ Ice T

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Αλήθεια? :128:
:135::135:
ναι καλη μου!! Μονο που αν αυτο ειναι το πρωτο σου χαμογελο οταν με δεις, θα βαλεις εσυ τα ποτα!!:142:

Reaction score
40

ναι καλη μου!! Μονο που αν αυτο ειναι το πρωτο σου χαμογελο οταν με δεις, θα βαλεις εσυ τα ποτα!!:142:
Γιατί τι πρόβλημα έχει το χαμόγελό μου?:121:
:105: Θα με αναγκάσεις να στα πω έξω από τα δόντια... τι δηλαδή... επειδή δεν έβαλα μασέλα... τώρα θα δεις:135:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

ποστ 474.
'Απευθυνθείτε στην ... Άμεση Δράση… '
Να απευθυνθώ στην άμεση δράση να μου πεί ποιανού θεωρία είναι (αυτό που έγραψες εσύ /ποστ 417) το:
΄΄Υποχρεωμένοι΄΄ να δώσουν πληροφορίες γιά τον εαυτό τους,είναι μόνο εκείνοι που προτίθενται να πουν ψέμματα. ;
Ποιά άμεση δράση; αυτή του 'πουτ δε κοτ ντάουν' ;
(έχω και προσωπική εμπειρία -της άμεσης δράσης- αλλά δεν είναι της παρούσης λόγω χώρου και μόνο)
Και στο φινάλε, τι δουλεία έχει η άμεση δράση; Η άμεση δράση το ανέφερε;
Εγώ Γιατρέ μου ρώτησα απλά να μου πείς αν είναι δική σου η θεωρία (επαναλαμβάνω πρωτόγνωρη σε 'μένα…) ή τρίτου…
Αν είναι δική σου θεωρία, έχει καλώς-πάσο. (ο καθένας όπως θωρεί τα πράγματα)
Αν είναι τρίτου, να ανέβαζες αν είχες την ευγενή καλοσύνη κανένα Link (όπως συνήθως κάνεις) να το διάβαζα και να μάθαινα και εγώ. (ούτε την ειδικότητα σου ρώτησα ούτε τίποτα άλλο. και δεν με ενδιαφέρει.)
'…μιά και δεν καταλαβαίνω αυτά που εμμέσως θέλετε να πείτε...'
δεν εκπλήσσομαι.
(θα εκπλησσόμουνα πράγματι, αν αυτό το έλεγε άλλο μέλος, άλλου φόρουμ, που έχω γράψει ότι συμφωνώ μαζί του σε πολλά)
να σου το εξηγήσω λοιπόν.
έγραψα: 'επειδή, εμμέσως, θίγομαι…' (σαν αναγνώστης. και φαντάζομαι όχι μόνο εγώ) διότι απλά εγώ δεν διστάζω να δώσω πληροφορίες για τον εαυτό μου (ή για ότι άλλο) χωρίς να χρειάζομαι να καταφύγω σε ψέματα.
(λένε ότι είμαι …ανοικτό βιβλίο)
Τέλος, επειδή δεν σκοπεύω να επανέλθω (αν και ποτέ δεν ξέρεις /βασικά, βόλτες κόβω να περνάω την ώρα μου) να σου ευχηθώ καλή σταδιοδρομία, (συμπεραίνω ότι είσαι σχετικά νέος) και καλή …τύχη στους πελάτες σου.
Υ.Γ. 1. μου αρέσει που με έκανες 'ζευγάρι' με την annie απαντώντας μου στο ίδιο ποστ.
Υ.Γ. 2. να θυμάσαι Γιατρέ μου (και όχι μόνο εσύ) ότι υπάρχει και στα φόρουμ η σιωπηλή πλειοψηφία που μπορεί μεν να μη γράφει (που να μπλέξω με…) αλλά κρίνει. (και χαρακτηρίζει…)
Εσύ αγαπητέ μου εξυπακούεται ότι οφείλεις να πεις λεπτομέρειες γιά τον εαυτό και την εργασία σου γιατί έχεις άμεση σχέση με το εμπορικό κομμάτι του αντικειμένου του site.
Στη δική μου περίπτωση πού θ'αποσκοπούσε παρόμοια πρακτική;Πιστεύω ότι θα έβρισκαν κάποιοι ΄΄καλοθελητές΄΄ να πουν ότι κάνω άγρα πελατών και διαφήμιση,ή ότι αποσκοπώ κάπου.
Άρα οι απόψεις που γράφω δε βλέπω γιατί θα έπρεπε ν'αφορούν τις δικές σου πρακτικές.Σε ό,τι αφορά κομμάτια που κατέχω καλύτερα, μπορώ να έχω μιά πιό εμπεριστατωμένη άποψη.
Βεβαίως,μιλώ πάντα ανάλογα με τις γνώσεις που μπορώ να τις στηρίζω κάπου.Είναι μιά δική μου θεωρία,βασισμένη στον εξής επίλογο του Jorge Louis Borges από "Το βιβλίο των Φανταστικών Όντων":

"Έκανα το καλύτερο που μπορούσα,δεν ξέρω με ποιά επιτυχία,γιά να γράψω ειλικρινείς ιστορίες.Δεν τολμώ να πω ότι είναι απλές.Δεν υπάρχει πουθενά στη Γη,ούτε μιά σελίδα ούτε μιά λέξη απλή.Γιατί κάθε πράγμα συνδέεται με το Σύμπαν,του οποίου τα ορατά χαρακτηριστικά είναι περίπλοκα...Οι ιστορίες μου,όπως εκείνες των ΄΄Χιλίων και Μιάς Νυχτών΄΄,προσπαθούν να διασκεδάσουν ή να προβληματίσουν και ό χ ι να πείσουν.Η τέχνη της συγγραφής είναι μυστηριώδης,οι απόψεις που υποστηρίζουμε είναι εφήμερες"

(Εάν δεν κατάλαβες τα περί ΄΄Άμεσης Δράσης΄΄ κι ό,τι λέγεται χάριν αστεϊσμού,κάνε μιά...άμεση απόδραση και να περάσεις καλά το Σαββατοκύριακο...
:142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.706

Μυρτώωωωωωωωωωω...πότε θα βάλουμε κανένα στοίχημα;:121:

Χαμός γίνεται σ' αυτό το θέμα!:111:

100€ για όλους, εναντίον της αδελφής σου:410:

Reaction score
40

Μυρτώωωωωωωωωωω...πότε θα βάλουμε κανένα στοίχημα;

Χαμός γίνεται σ' αυτό το θέμα!

100€ για όλους, εναντίον της αδελφής σου

Όχι για όλους 100....100 το κεφάλι (avatar) θέλεις να πεις :138:... μόνο έτσι δέχεται....

Myrtw δέξου βρε...να θησαυρίσουμε:142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.706

Όχι για όλους 100....100 το κεφάλι (avatar) θέλεις να πεις :138:... μόνο έτσι δέχεται....

Myrtw δέξου βρε...να θησαυρίσουμε:142:
Ναι αυτό εννοώ!

Και μάλιστα βάζω 200 για την .... :121: :126:

Reaction score
0

Εσύ αγαπητέ μου εξυπακούεται ότι οφείλεις να πεις λεπτομέρειες γιά τον εαυτό και την εργασία σου γιατί έχεις άμεση σχέση με το εμπορικό κομμάτι του αντικειμένου του site.
Στη δική μου περίπτωση πού θ'αποσκοπούσε παρόμοια πρακτική;Πιστεύω ότι θα έβρισκαν κάποιοι ΄΄καλοθελητές΄΄ να πουν ότι κάνω άγρα πελατών και διαφήμιση,ή ότι αποσκοπώ κάπου.
Άρα οι απόψεις που γράφω δε βλέπω γιατί θα έπρεπε ν'αφορούν τις δικές σου πρακτικές.Σε ό,τι αφορά κομμάτια που κατέχω καλύτερα, μπορώ να έχω μιά πιό εμπεριστατωμένη άποψη.
Βεβαίως,μιλώ πάντα ανάλογα με τις γνώσεις που μπορώ να τις στηρίζω κάπου.Είναι μιά δική μου θεωρία,βασισμένη στον εξής επίλογο του Jorge Louis Borges από "Το βιβλίο των Φανταστικών Όντων":

"Έκανα το καλύτερο που μπορούσα,δεν ξέρω με ποιά επιτυχία,γιά να γράψω ειλικρινείς ιστορίες.Δεν τολμώ να πω ότι είναι απλές.Δεν υπάρχει πουθενά στη Γη,ούτε μιά σελίδα ούτε μιά λέξη απλή.Γιατί κάθε πράγμα συνδέεται με το Σύμπαν,του οποίου τα ορατά χαρακτηριστικά είναι περίπλοκα...Οι ιστορίες μου,όπως εκείνες των ΄΄Χιλίων και Μιάς Νυχτών΄΄,προσπαθούν να διασκεδάσουν ή να προβληματίσουν και ό χ ι να πείσουν.Η τέχνη της συγγραφής είναι μυστηριώδης,οι απόψεις που υποστηρίζουμε είναι εφήμερες"

(Εάν δεν κατάλαβες τα περί ΄΄Άμεσης Δράσης΄΄ κι ό,τι λέγεται χάριν αστεϊσμού,κάνε μιά...άμεση απόδραση και να περάσεις καλά το Σαββατοκύριακο...
διαβάζω αυτά που γράφεις γιατρέ μου και με το ζόρι κρατιέμαι να μην απαντήσω.......είναι που έληξες το θέμα αλλά... το συνεχίζεις και με προκαλείς...(και ας μην απευθυνεσαι σε εμένα)..λολ

Reaction score
1.213

Ποια ειναι η διαφωνια τωρα ? Εχω χασει καποια επεισοδια...:114:

Reaction score
40

Ποια ειναι η διαφωνια τωρα ? Εχω χασει καποια επεισοδια...:114:
Όχι meletov απλά κάποιοι προκαλούν αλλά καλό είναι κάποιοι άλλοι να μην δίνουν σημασία:126:

Reaction score
4

........

Αυτός όμως.....:102: ...Aφρός!

Κάτσε να βάλω κάτι άλλο... γιατί αν το έβλεπε ο Αντόνιο ...., ξέρεις τι θα σκεφτόταν έτσι...:410:
"|Άμα είναι να με θέλει με παντόφλες και τέτοιο σώβρακο....το σκέφτεται σοβαρα το πράμα....|" ......= -1

Αν θέλεις να τον ξελογιάσεις πρέπει να βρεις την κατάλληλη στιγμή...., δες τον εδώ.....

[youtube]WaoI37AXYBI&featureWaoI37AXYBI&feature[/youtube]
...και πέσμου....,
Πόσες μπορούν να κοιτάξουν έτσι σήμερα ?

Εντωμεταξύ έχει και ταλέντο.....:137:...

[youtube]dqJ0fMYBHjg[/youtube]
Καλά αυτό δεν ρωτάω πόσες μπορούν να το κάνουν.....αυτό το ξέρω...:616:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

διαβάζω αυτά που γράφεις γιατρέ μου και με το ζόρι κρατιέμαι να μην απαντήσω.......είναι που έληξες το θέμα αλλά... το συνεχίζεις και με προκαλείς...(και ας μην απευθυνεσαι σε εμένα)..λολ
βρεθειτε απο κοντα μηπως λυσετε το θεμα κατ ιδιαν, στον "στιβο" που ξεπερνιουνται ολα τα προβληματα:135:

Reaction score
40

Κάτσε να βάλω κάτι άλλο... γιατί αν το έβλεπε ο Αντόνιο ...., ξέρεις τι θα σκεφτόταν έτσι...:410:
"|Άμα είναι να με θέλει με παντόφλες και τέτοιο σώβρακο....το σκέφτεται σοβαρα το πράμα....|" ......= -1

Αν θέλεις να τον ξελογιάσεις πρέπει να βρεις την κατάλληλη στιγμή....
Mα καλά Timbre δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το ανδρικό μαγιό από το σλιπάκι και τα ειδικά παπουτσάκια θαλάσσης από τις παντόφλες?....εμ βέβαια μετά νομίζετε πως ξεχωρίζετε σωστά τα πλαστικά από τα φυσικά....:135:
= -Ο
Τώρα όσο για τις νουθεσίες περί ξελογιάσματος προτιμώ να μου τα πει ο ειδικός :136::142:

Reaction score
33

Anyway.... back to the topic:

Εμένα πάντως μου αρέσαν τα στήθη από όταν ήμουν μικρός γατούλης ακόμη,,,,

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ct-SYwfsB20&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ct-SYwfsB20&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

"Τώρα όσο για τις νουθεσίες περί ξελογιάσματος προτιμώ να μου τα πει ο ειδικός "

και φανταζεσαι καποια στιγμη να συμβουν ολες οι θετικες συγκυριες του κοσμου και να τον ξεμοναχιασεις σε ενα δωματιο ξενοδοχειου και εκει να σου πει οτι θελει τις ξυλιες του για να ερεθιστει..:142:

Reaction score
40

"Τώρα όσο για τις νουθεσίες περί ξελογιάσματος προτιμώ να μου τα πει ο ειδικός "

και φανταζεσαι καποια στιγμη να συμβουν ολες οι θετικες συγκυριες του κοσμου και να τον ξεμοναχιασεις σε ενα δωματιο ξενοδοχειου και εκει να σου πει οτι θελει τις ξυλιες του για να ερεθιστει..:142:
Τι είναι αυτά που λές? Η ώρα του μαθήματος είναι ιερή....σεμνααααά:138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo