Η κάρτα ήχου και οι "αντικομφορμιστες επαγγελματικοι αντιχαιεντάδες"

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: cd εως 2000 ευρω

Γιατι εχεις δωσει 15000 για ψηφιακα; Δεν αναφερομαι σε εσενα ενω εσυ το προσωποποιησες.
Όχι και ούτε πρόκειται. Ένα ψωρο-ULN8 μου αρκεί.
Γνωρίζω όμως πολλούς που έχουν δώσει τόσα και παραπάνω και το Metric Halo δεν τους έχει περάσει καν από το μυαλό...
Αυτό είναι και το νόημα της συζήτησης που ξεκίνησε ο CostasEAR προτείνοντας αυτές τις συσκευές (κακώς όπως αποδείχτηκε γιατί το "πολιτισμικό σοκ" που προέβλεψα καλά κρατεί).

Απλα θεωρω τη λυση του pc-καρτα ηχου πιο τιμια και αυτο ηθελα να συζητησω με τον Ear. Εσυ μου επιτεθηκες προσωπικα και δε σε ξερω καν.
Kαι ο ιδανικότερος τρόπος για να ξεκινήσεις συζήτηση με τον CostasEAR είναι να αναφερθείς σε "αντικομφορμιστες επαγγελματιες αντιχαιενταδες"; Αν μιλήσω για trolling φταίω εγώ;

Επίσης το ότι έκανες quote post του CostasEAR δεν αποκλείει τους υπόλοιπους από τη συζήτηση. Είπαμε, δεν είναι chatroom.

Εσυ μου επιτεθηκες προσωπικα και δε σε ξερω καν.
Πρώτον: Δεν σου επιτέθηκα προσωπικά.
Δεύτερον: Πρέπει να γνωριζόμαστε για να συζητάμε; Αυτό δε γίνεται ούτε στα chatrooms...

Δηλαδη ειναι δυσκολα για μενα τωρα; Μου κανεις πλακα;
Μπα. Θα το είχες καταλάβει.

Reaction score
47

Δηλαδη μπορουμε να αστειευομαστε με τους hi endαδες αλλα οχι με τα ιερα τερατα;;

Reaction score
47

Όχι και ούτε πρόκειται. Ένα ψωρο-ULN8 μου αρκεί.
Γνωρίζω όμως πολλούς που έχουν δώσει τόσα και παραπάνω και το Metric Halo δεν τους έχει περάσει καν από το μυαλό...
Αυτό είναι και το νόημα της συζήτησης που ξεκίνησε ο CostasEAR προτείνοντας αυτές τις συσκευές (κακώς όπως αποδείχτηκε γιατί το "πολιτισμικό σοκ" που προέβλεψα καλά κρατεί).

Kαι ο ιδανικότερος τρόπος για να ξεκινήσεις συζήτηση με τον CostasEAR είναι να αναφερθείς σε "αντικομφορμιστες επαγγελματιες αντιχαιενταδες"; Αν μιλήσω για trolling φταίω εγώ;

Επίσης το ότι έκανες quote post του CostasEAR δεν αποκλείει τους υπόλοιπους από τη συζήτηση. Είπαμε, δεν είναι chatroom.

Πρώτον: Δεν σου επιτέθηκα προσωπικά.
Δεύτερον: Πρέπει να γνωριζόμαστε για να συζητάμε; Αυτό δε γίνεται ούτε στα chatrooms...

Μπα. Θα το είχες καταλάβει.
Αν ηταν δυσκολα ή αν μου εκανες πλακα;

Reaction score
47

Και αν κανω Trolling δεν ειναι τραγικο που τσιμπαει μονο ο συντονιστης ??????????????

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Δηλαδη μπορουμε να αστειευομαστε με τους hi endαδες αλλα οχι με τα ιερα τερατα;;
Με όλους μπορείς να αστειεύεσαι αρκεί να λες την άποψή σου και να προσφέρεις κάτι εποικοδομητικό στη συζήτηση.
Αν θες απλά να κάνεις "πλακίτσα" την κάνεις και με ΠΜ.

Αν ηταν δυσκολα ή αν μου εκανες πλακα;
Αν ήταν δύσκολα, προφανώς.
Την πλάκα μπορεί να μην την καταλάβεις στο γραπτό λόγο (τα emoticons δε βοηθάνε πάντα), ενώ το warning ή το infraction θα το είχες παρατηρήσει.

Και αν κανω Trolling δεν ειναι τραγικο που τσιμπαει μονο ο συντονιστης ??????????????
Τραγικό δεν ξέρω, αλλά σίγουρα ατυχές για εσένα.

Reaction score
47

Με όλους μπορείς να αστειεύεσαι αρκεί να λες την άποψή σου και να προσφέρεις κάτι εποικοδομητικό στη συζήτηση.

Αν ήταν δύσκολα, προφανώς.
Την πλάκα μπορεί να μην την καταλάβεις στο γραπτό λόγο (τα emoticons δε βοηθάνε πάντα), ενώ το warning ή το infraction θα το είχες παρατηρήσει.
Α δεν εχω τετοια αγωνια.

Reaction score
47

Δηλαδη δεν ειναι επικοδομητικο να αναφερω τη λυση φτιαγμενης καρτας ηχου σε θεμα για cd μεχρι 2000;;;

Reaction score
47

Και στο φιναλε κρινεις εσυ τι ειναι και τι οχι επικοδομιτικο;;;

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Δηλαδη δεν ειναι επικοδομητικο να αναφερω τη λυση φτιαγμενης καρτας ηχου σε θεμα για cd μεχρι 2000;;;
Όχι όταν συγκρίνεις την πρότασή σου με άλλη πρόταση που ήδη έχει εξηγηθεί γιατί είναι κατά πολύ ανώτερη, το γνωρίζεις ότι είναι ανώτερη (όπως παραδέχτηκες, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις) και, επιπλέον, πετάς και ολίγη από "πλακίτσα"/trolling/φυτίλι/όπως θες πέστο.

Τα μηνύματα θα πάνε σε ξεχωριστό thread σύντομα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.953
Απάντηση: cd εως 2000 ευρω

βρε panmanr, τι πας να αποδείξεις τώρα? Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει.

Πχ ότι ο Κου-Φου "τσιμπάει"?

Δε σε καταλαβαίνω, αλήθεια....

Εγώ προσωπικά δε διαφωνώ πάντως με τις επιλογές σου, μια χαρά είναι. Αρκεί να είναι και για σένα μια χαρά.

Αν δε σου αρκούν οι επιλογές σου, το συζητάμε. Βλέπω όμως ότι σου αρκούν, και γιατί όχι άλλωστε.

Από την άλλη, σίγουρα θα ξέρεις για την τιμή του Esoteric και για πόσα τεμάχια έχει πουλήσει. Σε αυτή την κατηγορία τιμής, προσωπικά το κρίνω κακή αγορά, ασχέτως αν έχει (σαφώς) εξαιρετικό ήχο.

Δε βλέπω πάντως διαφωνία επί της ουσίας. Βλέπω διάθεση για τζάμπα αντιπαράθεση. Δεδομένου της ιντερνετικής υπόστασης του "φόρουμ", η όποια τέτοια "στείρα" αντιπαράθεση (σαφώς) δε προσφέρει τίποτα σε κανέναν τρίτο αναγνώστη, ακόμα κι αν προσφέρει κάτι σε σένα. Δε νομίζω να διαφωνείς σε αυτό. Άρα, ένα τέλος σε αυτό είναι ΣΟΦΗ κίνηση.

ΙΜΗΟ, και sorry για την παρέμβαση....

Reaction score
47
Re: Απάντηση: cd εως 2000 ευρω

βρε panmanr, τι πας να αποδείξεις τώρα? Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει.

Πχ ότι ο Κου-Φου "τσιμπάει"?

Δε σε καταλαβαίνω, αλήθεια....

Εγώ προσωπικά δε διαφωνώ πάντως με τις επιλογές σου, μια χαρά είναι. Αρκεί να είναι και για σένα μια χαρά.

Αν δε σου αρκούν οι επιλογές σου, το συζητάμε. Βλέπω όμως ότι σου αρκούν, και γιατί όχι άλλωστε.

Από την άλλη, σίγουρα θα ξέρεις για την τιμή του Esoteric και για πόσα τεμάχια έχει πουλήσει. Σε αυτή την κατηγορία τιμής, προσωπικά το κρίνω κακή αγορά, ασχέτως αν έχει (σαφώς) εξαιρετικό ήχο.

Δε βλέπω πάντως διαφωνία επί της ουσίας. Βλέπω διάθεση για τζάμπα αντιπαράθεση. Δεδομένου της ιντερνετικής υπόστασης του "φόρουμ", η όποια τέτοια "στείρα" αντιπαράθεση (σαφώς) δε προσφέρει τίποτα σε κανέναν τρίτο αναγνώστη, ακόμα κι αν προσφέρει κάτι σε σένα. Δε νομίζω να διαφωνείς σε αυτό. Άρα, ένα τέλος σε αυτό είναι ΣΟΦΗ κίνηση.

ΙΜΗΟ, και sorry για την παρέμβαση....
Ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβαινες τη διαθεση για χιουμορ (εβαλα ανθρωπακι με τη γλωσσα εξω για ονομα του θεου). Διαβαζω για να μαθω και γραφω οταν εχω να πω κατι ή για να αστειευτω. Η διαθεση μου απεναντι στα γραφομενα σου ειναι παντα θετικη και νομιζω οτι το εισπρατεις αυτο. Κρινω την παρεμβαση του Κωστα αστοχη και σταματω εδω.

Reaction score
47
Δε θυμαμαι να ανοιξα τετοιο thread αλλα τελως παντων. Ελπιζω καποιος ωριμος συντονιστης-ανθρωπος να το διαγραψει αυτανδρο.

Reaction score
47
Παντως αν δικαιουμαι τιτλο επιλεγω το " Συντονιστης θυμα trolling".

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.953
Απάντηση: Re: Η κάρτα ήχου και οι "αντικομφορμιστες επαγγελματικοι αντιχαιεντάδες"

Παντως αν δικαιουμαι τιτλο επιλεγω το " Συντονιστης θυμα trolling".

:135::135::135:

xo xo xo

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Καλό, αλλά πολλά κουμπάκια (άλλαξε τίτλο, ρίξε infraction για trolling κοκ). Που να ψάχνεις τώρα..
The current title will have to do.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv