Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Re: cd εως 2000 ευρω
Γνωρίζω όμως πολλούς που έχουν δώσει τόσα και παραπάνω και το Metric Halo δεν τους έχει περάσει καν από το μυαλό...
Αυτό είναι και το νόημα της συζήτησης που ξεκίνησε ο CostasEAR προτείνοντας αυτές τις συσκευές (κακώς όπως αποδείχτηκε γιατί το "πολιτισμικό σοκ" που προέβλεψα καλά κρατεί).
Επίσης το ότι έκανες quote post του CostasEAR δεν αποκλείει τους υπόλοιπους από τη συζήτηση. Είπαμε, δεν είναι chatroom.
Δεύτερον: Πρέπει να γνωριζόμαστε για να συζητάμε; Αυτό δε γίνεται ούτε στα chatrooms...
Όχι και ούτε πρόκειται. Ένα ψωρο-ULN8 μου αρκεί.Γιατι εχεις δωσει 15000 για ψηφιακα; Δεν αναφερομαι σε εσενα ενω εσυ το προσωποποιησες.
Γνωρίζω όμως πολλούς που έχουν δώσει τόσα και παραπάνω και το Metric Halo δεν τους έχει περάσει καν από το μυαλό...
Αυτό είναι και το νόημα της συζήτησης που ξεκίνησε ο CostasEAR προτείνοντας αυτές τις συσκευές (κακώς όπως αποδείχτηκε γιατί το "πολιτισμικό σοκ" που προέβλεψα καλά κρατεί).
Kαι ο ιδανικότερος τρόπος για να ξεκινήσεις συζήτηση με τον CostasEAR είναι να αναφερθείς σε "αντικομφορμιστες επαγγελματιες αντιχαιενταδες"; Αν μιλήσω για trolling φταίω εγώ;Απλα θεωρω τη λυση του pc-καρτα ηχου πιο τιμια και αυτο ηθελα να συζητησω με τον Ear. Εσυ μου επιτεθηκες προσωπικα και δε σε ξερω καν.
Επίσης το ότι έκανες quote post του CostasEAR δεν αποκλείει τους υπόλοιπους από τη συζήτηση. Είπαμε, δεν είναι chatroom.
Πρώτον: Δεν σου επιτέθηκα προσωπικά.Εσυ μου επιτεθηκες προσωπικα και δε σε ξερω καν.
Δεύτερον: Πρέπει να γνωριζόμαστε για να συζητάμε; Αυτό δε γίνεται ούτε στα chatrooms...
Μπα. Θα το είχες καταλάβει.Δηλαδη ειναι δυσκολα για μενα τωρα; Μου κανεις πλακα;