Η καταταξη

Reaction score
1
και 4ον λιγοι εχετε δει ολους αυτους τους προβολεις κανεις ολους αυτους τους προβολεις μαζι την ιδια ωρα και ομως το θαβετε το περιοδικο το ιδιο θα μπορουσε να γραψει το περιοδικο και για την ιστοσελιδα αυτη κατα την γνωμη μου μονο ο ιδιοκτητης της ιστοσελιδας θα μπορουσε να μιλησει για αυτο και κανα δυο αλλοι

ελπιζω να μην εκλειφθει επιθετικα το μυνημα

Φίλε superbike, θα ήθελα να πω ότι είναι "κάπως δύσκολο" να μην εκλειφθεί ως επιθετικό το μήνυμά σου, αλλά προσωπικά το προσπερνώ... :126:

Ειλικρινά, θα ήθελα να απαντήσω ένα προς ένα και αναλυτικά στα σημεία που επισημαίνεις, αλλά θα πρέπει να γράψω ένα μήνυμα δέκα σελίδων τουλάχιστον, και δεν έχω αυτή τη στιγμή την ενέργεια αλλά ούτε και το χρόνο για να το κάνω... :137:

Θα ήθελα μόνο να σε ρωτήσω το εξής: μήπως πιστεύεις ότι έχουν δει οι συντάκτες του περιοδικού όλους αυτούς τους προβολείς την ίδια χρονική στιγμή για να βγάλουν τη βαθμολογία τους;! :142:

Reaction score
1
Απάντηση: Η καταταξη

Οπως εχω ξαναπει δεν κοιταω ποτε τις βαθμολογιες. Και ο λογος ειναι ενας: δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα του 9,3 με το 8,5 και το 8,9 με το 7,7 κτλ.

Για να γινω πιο κατανοητος ας μας πει καποιος την διαφορα του 9 με το 8!

Reaction score
1.031
Προσέξατε μήπως το Lens Shift των προβολέων; Κοιτάξτε τις φωτο από τον καθένα και θα καταλάβετε πάρα πολλά. Βάλανε αυτογκόλ αυτή τη φορά. Προσπαθήστε με βάση την κλίση να φανταστείτε σε ποιό ύψος ήταν τοποθετημένοι οι προβολείς..... Αν μετρήσανε με τέτοιες κλίσεις, τότε συγνώμη αλλά μας δουλεύουν με προκλητικό τρόπο. Δε νοείται μέτρηση χωρίς το φακό στο κέντρο, οι αποκλίσεις φωτεινότητας, σύγκλισης και ομοιομορφίας είναι τεράστιες με πειραγμένα Lens Shift.

Reaction score
0
Εχω διαβασει μπουρδες και μπουρδες,τοσα χρονια στον "ειδικο" τυπο,αλλα ωρες ωρες σε βγαζουν απ τα ρουχα σου.Εχω δει,σχεδον ολους τους προβολεις του αρθρου,με εξαιρεση το, 60αρη νομιζω. Για να βαθμολογησεις τον Σανυο ψηλοτερα απο τον 40,πρεπει να εχεις ειτε σοβαρο προβλημα ορασης,η' να μην τους εχεις δει ποτε,η' να εχεις αγορασει τον Σανυο για προσωπικο σου προβολεα και να προσπαθεις να δικαιολογησεις τον εαυτο σου,παραμυθιαζοντας σε οτι εχεις κανει την αγορα του αιωνα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
να πω και εγω την γνωμη μου 1ον εφοσον υπαρχουν διαφορες αναλογα το κοματι και την οθονη προβολης δεν μπορει να υπαρξει κανονικη βαθμολογηση ουτε απο αυτους ουτε και απο εσας 2ον μετα τις 100 ωρες δεν εχω δει review απο εσας (και βεβαιως ουτε και απο αυτους)3ον και κυριοτερο εγω διαβασα το τευχος και μου μου φανηκε καλη η βαθμολογια αναλογα του κοστους του καθε προβολεα (αλλος θα πει γιατι 9.2 ο sanyo kai 9.3 o sony 200? αν εχεις τα 10000 ευρα δεν σε ενδιαφερει το 0.1 της βαθμολογιας αν παλι δεν τα εχεις παλι δεν σε ενδιαφερει) αλλα το κυριοτερο με εβαλε σε σκεψεις και ειδα καποια χαρακτηριστικα σε εναν προβολεα που τα ηθελα και δεν ηξερα οτι τα ειχε και μαλλον θα αλλαξω επιλογη και 4ον λιγοι εχετε δει ολους αυτους τους προβολεις κανεις ολους αυτους τους προβολεις μαζι την ιδια ωρα και ομως το θαβετε το περιοδικο το ιδιο θα μπορουσε να γραψει το περιοδικο και για την ιστοσελιδα αυτη κατα την γνωμη μου μονο ο ιδιοκτητης της ιστοσελιδας θα μπορουσε να μιλησει για αυτο και κανα δυο αλλοι

ελπιζω να μην εκλειφθει επιθετικα το μυνημα
Απαντω καπως καθυστερημενα λογω διακοπων.
Οχι λοιπον, δεν εκλαμβανω το μηνυμα ως επιθετικο απλα δεν μου αρεσουν
οι χαρακτηρισμοι "αυτοι" και "εσεις"
Θεωρω πως αρκετοι απο αυτους που απαντησαν μπορουν να εχουν γνωμη
καθως εχουν δει τους περισσοτερους, εαν οχι ολους, απο τους αναγραφομενους βιντεοπροβολεις.
Καποιοι δε ηταν παροντες σε αρκετα "πειραματα" που εχουμε κανει με τους βιντεοπροβολεις
να παιζουν συγχρονως(ανα δυο) και απο εκει και περα να γινεται
επιλογη του καλυτερου και να προχωρουμε στην επομενη συγκριση.
Οσο και εαν φανει παραξενο εαν καποιος με υποχρεωνε να κανω μια καταταξη
δεν νομιζω πως θα ηταν κατα πολυ διαφορετικη απο αυτη που εχει το
περιοδικο.
Πλην της υπερεκτιμησης του Sanyo σαφως.
Αρα δεν υπαρχει κανενα "θαψιμο" αλλα κριτικη επανω σε ανθρωπους(καποιοι απο αυτοι δεν κρυβω πως ειναι και φιλοι)που διατηρουν
το ιδιο χομπυ με εμας και που το εχουν αναγαγει σε εργασια τους.
Αυτος ηταν και ο λογος που ξεκινησα το παρον νημα.
Για να κρινουμε και να συζητησουμε ολοι μαζι.
Κατι που δεν θα βρειτε σε κανενα περιοδικο του κοσμου....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.453
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO