Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Σε ευχαριστώ θερμά!Σωκρατη καλοριζικα καλοακουστα, απ' οτι φαινονται στις φωτο ειναι ομορφα, καλα μουσικα ταξιδια λοιπον.
Μπορεί ίσως να διακρίνεται στο κάτω ράφι,ειναι το ταπεινό 2/way stereo-3/way stereo της μπέρι.Το εξωτερικό cross-over ποιο είναι;
Το μπερι παρεμβάλεται και ανάμεσα στον AV (αν χρησιμοποιείς AV για ταινίες) ?
Σκέφτεσαι να το πάς σε φουλ ενεργό κάποια στιγμή; Το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον το σύστημα, καλές ακροάσεις αν και είμαι σίγουρος πως είναι παραπάνω απο απλά καλές!
Ο κατασκευαστής είναι η Geometric Harmony του Νίκου Μπουλαμάτση.
Καλορίζικα και από εμένα... επειδή έχω ακούσει τα "πρώιμα"... τα μπολτ και ότι άλλο είπες με βρίσκει σύμφωνο!... εξού και το ακαριαίο χαμηλό που διαθέτουν τα ηχεία.
Γενικώς,είχα την τύχη να επιλέξω έναν άνθρωπο με γνώση και μεράκι σε αυτό που κάνει.
Σε ευχαριστώ πολύ.Καλορίζικα και από εμένα... επειδή έχω ακούσει τα "πρώιμα"... τα μπολτ και ότι άλλο είπες με βρίσκει σύμφωνο!![]()
Σε ευχαριστώ πολύ...Καλές ακροάσεις αδερφέ!
Με ενεργό κρος θα τιθασεύσεις τα θηρία όπως τους αξίζει.
(Στη γυάλινη σφαίρα σε βλέπω να κροσάρεις ενεργά και τα μεσο-υψηλά... είναι θέμα χρόνου καθόσον τα εργαλεία που απέκτησες προσφέρονται)
Η αλήθεια είναι πως τα Densen δεν φημίζονται για τα χαμηλά τους.Aν βάλεις ncore, θα πουλήσεις τα Densen οσονούπω...
Έλα ρε Σωκράτη! Διάβασε κανένα πι-ντι-εφ......
Το θέμα είναι,πως τα ακούνε...Γιατί αν δεν δοκιμάσω,δεν...
Έλα ρε Σωκράτη! Διάβασε κανένα πι-ντι-εφ...![]()
70 cm μπετόν είναι οι τοίχοι στο κατώι.Προλαβαίνω να καλουπώσω και να ρίξω καμιά 20αριά ακόμα προληπτικά;4 μερες μεινανε..........τα Νκορια θα πανε κατα Αιγιο μερια και θα εχουμε θεμα!!!!!!!!!
Λετε να μην εχουν μπασα?????
![]()
δωστου να καταλαβει......τσιμεντωσε τα παντα νεε μου!!!!!!!!!!70 cm μπετόν είναι οι τοίχοι στο κατώι.Προλαβαίνω να καλουπώσω και να ρίξω καμιά 20αριά ακόμα προληπτικά;