Η λύση.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Η λύση.

Aπ όσο ξέρω υπάρχουν μερικά καλά συστήματα στο Αίγιο.

Reaction score
677

Ναι υπάρχουν συμπολίτες με καλά συστήματα.Και κυρίως μουσική παιδεία ανεξαρτήτως γούστου φυσικά.
Αλλά είναι-όπως και πολλοί εκ των συμπολιτών μου-περιφερόμενοι μαζί με τα συστήματά τους,σε αραβικές ή ανατολικές χώρες και εδώ στην Ελλάδα φυσικά.
Και είμαι ευτυχής που μπορούμε μερικές φορές να συναντιόμαστε εδώ ή κι εκεί (στα ξένα,χε χε..)
Βέβαιως μιλάμε για μικρή πόλη,με ότι αυτό συνεπάγεται.
Μου επιτρέπεις να κουτσουρέψω λίγο;
"The ONLY system is a sound system." :smile:

Reaction score
12

Σωκρατη καλοριζικα καλοακουστα, απ' οτι φαινονται στις φωτο ειναι ομορφα, καλα μουσικα ταξιδια λοιπον.

Reaction score
677

Σωκρατη καλοριζικα καλοακουστα, απ' οτι φαινονται στις φωτο ειναι ομορφα, καλα μουσικα ταξιδια λοιπον.
Σε ευχαριστώ θερμά!

Reaction score
677

Το εξωτερικό cross-over ποιο είναι;
Μπορεί ίσως να διακρίνεται στο κάτω ράφι,ειναι το ταπεινό 2/way stereo-3/way stereo της μπέρι.
Βεβαιως αποτελεί την επόμενη αναβάθμιση,αφού το φάω ζωντανό πρώτα όμως,ειναι μια χαρα για εκπαίδευση.

Reaction score
677

Περιττό βέβαια να πω πως η κάθε πρόταση για βελτίωση ή η κάθε κριτική ειναι πιο πολύ από ευπρόσδεκτη. Αυτός ειναι άλλωστε και ένας από τους σκοπούς που εκθέτουμε ένα σύστημα.

Reaction score
298

Το μπερι παρεμβάλεται και ανάμεσα στον AV (αν χρησιμοποιείς AV για ταινίες) ?

Σκέφτεσαι να το πάς σε φουλ ενεργό κάποια στιγμή; Το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον το σύστημα, καλές ακροάσεις αν και είμαι σίγουρος πως είναι παραπάνω απο απλά καλές!

Reaction score
677

Το μπερι παρεμβάλεται και ανάμεσα στον AV (αν χρησιμοποιείς AV για ταινίες) ?

Σκέφτεσαι να το πάς σε φουλ ενεργό κάποια στιγμή; Το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον το σύστημα, καλές ακροάσεις αν και είμαι σίγουρος πως είναι παραπάνω απο απλά καλές!

Προς το παρόν δεν σκέφτομαι για φάουλ ενεργό αν και ήδη έχω καταλάβει τα πλεονεκτήματα του.
το μπέρι παρεμβαλλεται μεταξύ προενισχυτη και τελικών.
AV δεν υπάρχει,για ταινίες χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μέσω HDMI και μετά πάω αναλογικά από την TV στο HT Passthrough του προ.
Περιεργως,συνεργάζονται καλά μιας και έτσι χρησιμοποιούν το ηχειο της TV σαν κεντρικό.
Σε ευχαριστω θερμα για τις ερωτήσεις και τα καλα σου λόγια!

Reaction score
8.905

Ο κατασκευαστής είναι η Geometric Harmony του Νίκου Μπουλαμάτση.
... εξού και το ακαριαίο χαμηλό που διαθέτουν τα ηχεία.

Γενικώς,είχα την τύχη να επιλέξω έναν άνθρωπο με γνώση και μεράκι σε αυτό που κάνει.
Καλορίζικα και από εμένα... επειδή έχω ακούσει τα "πρώιμα"... τα μπολτ και ότι άλλο είπες με βρίσκει σύμφωνο! :hi:

Reaction score
677

Καλορίζικα και από εμένα... επειδή έχω ακούσει τα "πρώιμα"... τα μπολτ και ότι άλλο είπες με βρίσκει σύμφωνο! :hi:
Σε ευχαριστώ πολύ.
Κι εφ' όσον έχεις ακούσει,η γνώμη σου μετράει διπλά!

Reaction score
62

Καλές ακροάσεις αδερφέ!
Με ενεργό κρος θα τιθασεύσεις τα θηρία όπως τους αξίζει.

(Στη γυάλινη σφαίρα σε βλέπω να κροσάρεις ενεργά και τα μεσο-υψηλά... είναι θέμα χρόνου καθόσον τα εργαλεία που απέκτησες προσφέρονται)

Reaction score
677

Καλές ακροάσεις αδερφέ!
Με ενεργό κρος θα τιθασεύσεις τα θηρία όπως τους αξίζει.

(Στη γυάλινη σφαίρα σε βλέπω να κροσάρεις ενεργά και τα μεσο-υψηλά... είναι θέμα χρόνου καθόσον τα εργαλεία που απέκτησες προσφέρονται)
Σε ευχαριστώ πολύ...
(Με δυο ncore-άκια χαμηλά με το καλό,εννοείται θέμα χρόνου,κρύβε λόγια,χε χε..Τα Densen στα μεσο-υψηλά,μην πηγαίνουν και χαμένα..)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.918

Aν βάλεις ncore, θα πουλήσεις τα Densen οσονούπω...

Reaction score
677

Aν βάλεις ncore, θα πουλήσεις τα Densen οσονούπω...
Η αλήθεια είναι πως τα Densen δεν φημίζονται για τα χαμηλά τους.
Στο παρόν σετάπ όμως,βαράνε μια χαρά,δεν μου λείπει κάτι και γι' αυτό μάλλον υπεύθυνος είναι ο Νίκος που είχε κατά νου τα χαρακτηριστικά των ενισχυτικών κατα την κατασκευή και το ότι η η διενίσχυση και το ενεργό κροσάρισμα απαλλάσσει πολλές φορές από αμαρτίες ελαφρύνοντας κατά πολύ το έργο τους.Προσπαθώ μερικές φορές να τα πιέσω να λασπώσουν και να βρωμίσει ο ήχος αλλά εξαντλούμαι πρώτα εγώ, Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.
Βέβαια απ' την στιγμή που είδα το τι μπορεί να κάνει ενεργή διενίσχυση,πιστεύω ήταν θέμα χρόνου το φουλ ενεργό και ψηλά.
Τα Densen θα παραμείνουν βέβαια,έρωτες είναι αυτοί κι άλλωστε τι απαιτήσεις να έχουν 2 εξαμισάρια mid που θα οδηγεί ο ένας,ή 2 τουιτεράκια;Χαμηλά όμως νιώθω πως με τα ncore θα καθαρίσω μια και καλή.
Το θέμα είναι,πως τα ακούνε...Γιατί αν δεν δοκιμάσω,δεν...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

4 μερες μεινανε..........τα Νκορια θα πανε κατα Αιγιο μερια και θα εχουμε θεμα!!!!!!!!!
Λετε να μην εχουν μπασα?????

:tongue:

:biggrin:

Reaction score
677

4 μερες μεινανε..........τα Νκορια θα πανε κατα Αιγιο μερια και θα εχουμε θεμα!!!!!!!!!
Λετε να μην εχουν μπασα?????

:tongue:

:biggrin:
70 cm μπετόν είναι οι τοίχοι στο κατώι.Προλαβαίνω να καλουπώσω και να ρίξω καμιά 20αριά ακόμα προληπτικά;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

70 cm μπετόν είναι οι τοίχοι στο κατώι.Προλαβαίνω να καλουπώσω και να ρίξω καμιά 20αριά ακόμα προληπτικά;
δωστου να καταλαβει......τσιμεντωσε τα παντα νεε μου!!!!!!!!!!:biggrin:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.760
Members
38.493
Νεότερο μέλος