Η μεγαλη απατη του HDMI

Reaction score
0
Εγω το χω δει το ονειρο....
Δε μπορει οι εταιριες με τα καλωδια να βγαζουν τα ακριβα καλωδια για τα λεγομενα κοροιδα.....
Δηλαδη ο ανταγωνισμος απο τα φτηνα δεν τους αγγιζει ?
Απλα λενε ...γελατε τωρα ....μετα θα κλαιτε.....

Ελπιζω μονο μαζι με την πτωση των τιμων στα καινουργια απαιτητικα player να πεσουν και οι τιμες στα καλωδια....γιατι αλλιως .....ψευτης να βγω...
500 το blu-ray και 500 το HDMI θα μας λενε ( θα σας λεμε )....κι αμα θες κανε κι αλλιως.

Μηπως ξεχασατε οταν ηρθαν τα Windows XP στη ζωη μας, ποσα μηχανηματα πεταχτηκαν γιατι δεν ηταν συμβατα ?
Εκει μας λυπηθηκε κανεις ?
Γιατι να μας λυπηθει τωρα ?
Από τι στιγμή που υπάρχει συμμετοχή στην δημοσκόπηση γιατί δεν την αφήνουμε να τρέξει και ας βγάλουμε τα συμπεράσματα στο τέλος...καλά είναι τα όνειρα δε λέω αλλά και η πραγματικότητα δε βλάπτει.

Reaction score
10
tartoufo, δεν ειπα να σταματησει η δημοσκοπηση.

Απλα το δικο μου σκεπτικο , αποριες και φοβοι ειναι οχι τι συμβαινει αυτη τη στιγμη αλλα τι προκειται να συμβει απο δω και περα.

Διαβαστε και αυτο....καθε μερα και νεες εκπληξεις....νεα υπερτεχνολογια ειναι αυτη, θελει ακομα πολυ στρωσιμο.
http://www.ultimateavmag.com/features/807hdmi13/

Reaction score
0
tartoufo, δεν ειπα να σταματησει η δημοσκοπηση.

Απλα το δικο μου σκεπτικο , αποριες και φοβοι ειναι οχι τι συμβαινει αυτη τη στιγμη αλλα τι προκειται να συμβει απο δω και περα.

Διαβαστε και αυτο....καθε μερα και νεες εκπληξεις....νεα υπερτεχνολογια ειναι αυτη, θελει ακομα πολυ στρωσιμο.
http://www.ultimateavmag.com/features/807hdmi13/
Φίλε Oppo,

Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τις γνώσεις σου, τις εμπειρίες σου και φυσικά την πληροφόρηση που έχεις. Δηλώνω αδαής στον χώρο του HOME CINEMA και σέβομαι στο έπακρο την όποια άποψη σου.

Το δικό μου σκεπτικό και δεν αναφέρεται μόνο στα καλώδια HDMI αλλά γενικότερα είναι ότι κάτι το ακριβό δεν συνεπάγεται ότι κατά ανάγκη είναι και το ζητούμενο και πρέπει κάποιος να κατάληξη σε αυτό. Όσο αναφορά δε τα καλώδια HDMI γνώμη μου είναι ότι κάποιος από την στιγμή που ένα φθηνό καλώδιο θα του κάνει την δουλειά να καταλήξει σε αυτό. Αργότερα αν το απαιτεί η χρήση κάποιας συσκευής να αγοράσει τότε ένα καλύτερο σε 1.3 version. Πόσοι είναι αυτοί που πραγματικά χρειάζονται ένα τέτοιο καλώδιο την δεδομένη στιγμή και αν το χρειάζονται πόσες φορές θα γίνει ουσιαστική χρήση αυτού ?

Το ίδιο πραγματικά πιστεύω ότι ισχύει και για ένα προβολέα HD. Να αναφέρω ένα παράδειγμα για να γίνω πιο κατανοητός. Για μένα δεν συντρέχει κανένα λόγος να αγοράσω ένα τέτοιο προβολέα σήμερα από την στιγμή που ούτε ταινίες αρκετές υπάρχουν αλλά και αυτές που υπάρχουν είναι ακόμα ακριβές. Θα μπορώ κάλλιστα να κάνω την δουλειά μου με ένα προβολέα των 800 - 1000 ευρώ και μετά από δυο χρόνια να αγοράσω ένα HD όταν και η τιμή αυτού θα είναι κοντά στα 1500 ευρώ αλλά και φθηνότερες και περισσότερες ταινίες θα υπάρχουν. Συνολική δαπάνη για προβολέα 2500 δηλαδή λιγότερα και από όσο κάνει ένας HD τώρα και μάλιστα η λάμπα του προβολέα HD τότε θα έχει 0 ώρες λειτουργίας και 2 χρόνια εγγυήση.

Reaction score
10
Πόσοι είναι αυτοί που πραγματικά χρειάζονται ένα τέτοιο καλώδιο την δεδομένη στιγμή και αν το χρειάζονται πόσες φορές θα γίνει ουσιαστική χρήση αυτού?
Η απαντηση μου ( αν και αντι-εμπορικη ) ειναι κανενας.
Ωστοσω υπαρχουν καλωδια που αρνηθηκαν να κλειδωσουν , αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Υπηρξαν και πελατες που με την αγορα του oppo θελησαν να παρουν ενα καλυτερο καλωδιο και τους απετρεψα, γιατι απλα δεν υπαρχει λογος, παρα μονο ο φυχολογικος παραγοντας του οτι ξερεις εγω πηρα καλο καλωδιο γιατι νομιζω οτι θα εχω καλυτερη εικονα.
Τα 5 καλωδια που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ ειναι στο δρομο.
Απο βδομαδα θα κανω μονος η με παρεα αυτο το τεστ οχι κλειδωματος γιατι αυτο ειναι δεδομενο, αλλα ποιοτητας εικονας.
Και πιστεψε με οτι δεν φοβαμαι καθολου να ανακοινωσω το αποτελεσμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef