Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Δεν ξέρω (δεν πολυσυχνάζω) αν στις άλλες κατηγορίες γίνονται ανάλογα κουλουβάχατα αλλά μάλλον η HiFi έχει το "μέλι ".
Ξεκινάει ένα θέμα για ενισχυτή και καταλήγει στο άν η προγιαγιά του εισαγωγέα ήταν συνεργάτης των Γερμανών.:111: Ισως όχι ακριβώς έτσι αλλά περίπου έτσι.Ξεθάβονται "τσεκούρια του πολέμου",παλιές κόντρες,ανάβουν τα pm και τα κινητά ,υπάρχουν πάντα "χαμένοι ",και όλα αυτά για ποιό λόγο....ένα ενισχυτή.Δίνεται μιά εικόνα ίντριγκας προς τα έξω κάκιστη . Η μήπως υπάρχει και κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου:603:
Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών είναι αγνοί βλαμμένοι..... χομπίστες ηθελα να πω.
Ρωτούν για να μάθουν (μπας και γλυτώσουν κανα € ),κάνουν καλαμπούρι (ενίοτε χοντρότερον εμού) και συνήθως καταλήγουν σε ταβέρνα για να κοντράρουν τα μηχανήματα τους.(στομάχια).Αυτοί οι ίδιοι βγάζουν τα μάτια τους δοθείσης ευκαιρίας.
Θα μου πείτε μεγάλα παιδιά είμαστε ,όλοι έχουμε δικαίωμα στην μ@.......α.
Αλλά είμαστε και δημόσια πρόσωπα (παροξυσμός μεγαλοπρέπειας) με δημοσιευμένες φωτο και αρκετοί με επώνυμα,ανοιχτά σπίτια κλπ.Η εικόνα μας "βρωμίζει" με τέτοιες συμπεριφορές.Το καλύτερο θα ήταν να υπάρχει αλληλοσεβασμός και εγκράτεια αλλά στην Ελλάδα ζούμε και έχουμε επηρεαστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Εφ'όσον λοιπόν δεν αυτοσυγκρατούμαστε προτείνω στην διαχειριστική ομάδα να πιάσει το "κόκκινο" μολύβι και να σβήνει αυτά τα "βρώμικα".Στην αρχή τους και όχι αφού ξεκατινιαστούμε πρώτα."Βρώμικη δουλειά" αλλά κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρυε

Αν το κείμενο θεωρείται εμπρηστικό η οτι ξύνει πληγές κλείστε το ,διαγράψτε το η οτι άλλο κριθεί απαραίτητο.Δεν θα θιγούν τα "δημοκρατικά μου δικαιώματα".Είμαι εδώ κατ'επιλογήν και σέβομαι τους κανόνες του φόρουμ.Μακάρι να το έκαναν όλοι.
Τα παραπάνω θα ήταν αερολογίες ενός ξεμωραμένου γέροντα:610:

Reaction score
3.972
Απάντηση: Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Δηλαδή νέε μου τι ακριβώς σε ενοχλεί?

- Η ασυγκράτητη μ@λ@κί@?

- Το ήθος της @@λής?

- Ο τσαμπουκάς του πλήκτρου?

- Ότι όποιος ανοίγει ένα γ2μ2μ2ν2 θέμα είναι σίγουρο ότι θα το κλείσουν κάποιοι άλλοι?

- Ότι συγνώμη, ευχαριστώ είναι κακές λέξεις?

- Ότι η ένδεια σε κάθε επίπεδο προσωπικής ζωής ντύνεται πλήκτρο?

Γέρασες καημένεεεε...άη πάγαινε απεδώ!!!

Reaction score
1

Δεν ξέρω (δεν πολυσυχνάζω) αν στις άλλες κατηγορίες γίνονται ανάλογα κουλουβάχατα...

Μωρέ και στο video και στις ταινίες γινόμαστε κουλουβάχατα, αλλά 5-6 άτομα γράφουμε, είμαστε και φιλαράκια και τα βρίσκουμε στο τέλος :142::143:

Reaction score
1.685

- Η ασυγκράτητη μ@λ@κί@?

- Το ήθος της @@λής?

- Ο τσαμπουκάς του πλήκτρου?

- Ότι όποιος ανοίγει ένα γ2μ2μ2ν2 θέμα είναι σίγουρο ότι θα το κλείσουν κάποιοι άλλοι?

- Ότι συγνώμη, ευχαριστώ είναι κακές λέξεις?

- Ότι η ένδεια σε κάθε επίπεδο προσωπικής ζωής ντύνεται πλήκτρο?

Γέρασες καημένεεεε...άη πάγαινε απεδώ!!!
+ πολλα...

Reaction score
1.685

Ηθελε να πει, η αναλογικη μουσικη εξημερωνει τα ηθη, αλλα φαινεται μεγαλωσε πολυ....:116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

....................................................
Εφόσον το θέμα σου συνεχίζει χωρις γκαπ-γκουπ δεν με ενοχλει τίποτα.

Ηθελε να πει, η αναλογικη μουσικη εξημερωνει τα ηθη, αλλα φαινεται μεγαλωσε πολυ....
Το δόντι......δεν ακούω πλέον 30 η 40 η 50 KHz που αναπαράγουν τα αναλογικά μέσα και ξέπεσα στα ψηφιακά

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Re: Απάντηση: Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Ηθελε να πει, η αναλογικη μουσικη εξημερωνει τα ηθη, αλλα φαινεται μεγαλωσε πολυ....:116:
Όχι,μόνο τα...έθιμα.:612:

Υπάρχουν πάμπολλα ιστορικά παραδείγματα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κατ'ανάγκη.Η εν μέσω σαλπισμάτων πτώση των τειχών της Ιεριχούς ακολουθήθηκε από μιά υπέροχη σφαγή του πληθυσμού,η απόλαυση της ανθρωποθυσίας γινόταν πιό ΄΄τραγανή΄΄ συνοδεία μουσικής σε πολιτισμούς όπως των Ίνκας και των Αζτέκων,ομοίως και οι καννιβαλιστικές τελετές ιθαγενών της Αφρικής και της Ωκεανίας.
http://en.wikipedia.org/wiki/Human_sacrifice_in_Aztec_culture

http://books.google.gr/books?id=b2G...wBg#v=onepage&q=music sacrifice aztec&f=false
(Γιά να μην περιλάβουμε βέβαια και τον ανυψωτικό γιά το ηθικό των στρατευμάτων-πραγματικών και διαδικτυακών:)137:)- ρόλο της μουσικής στις πολεμικές συγκρούσεις από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή...)
Μωρέ και στο video και στις ταινίες γινόμαστε κουλουβάχατα, αλλά 5-6 άτομα γράφουμε, είμαστε και φιλαράκια και τα βρίσκουμε στο τέλος...
...Ή έτσι τουλάχιστον αυταπατώμεθα.:126:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Φανταστική ιδέα έχεις Bhutia,
η επόμενη κόντρα να γίνει με τραγούδια απο YouTube .
Αντί να λες τον άλλο άσχετο να του ρίχνεις το παρακάτω άσμα

[YOUTUBE]pGkXgiyEspQ[/YOUTUBE]

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Re: Απάντηση: Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Ερώτηση...κρίσεως:Ποιό αξεσουάρ είναι αυτό που φωτίζει το χώρο και ταυτόχρονα περιορίζει τους μανιακούς;
Απάντηση: Ο...αμπαζουρλομανδύας.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Κατι καλυτερο,,

Ενας προβολεας στα ματια του μανιακου..

Reaction score
2.243
Εμένα μου κακοφάνηκε πάντως το χθεσινό κλείδωμα. Θα μπορούσε κάλλιστα να μεταφέρει κάποιος διαχειριστής τα άσχετα ποστ σε άλλο θέμα, και να μείνει ένα σοβαρό θέμα καθαρό και ανοικτό. Επίσης θα έλεγα ότι δεν πολυκατάλαβα το γιατί έπρεπε να σταματήσει η αντιπαράθεση. Αυτά πρέπει να ξεκαθαρίζονται και όχι να θάβονται. Ειδικά δεδομένου ότι δεν έπεσαν και μπινελίκια, ή άλλες απρεπείς λέξεις και φράσεις (δε λέω προθέσεις γιατί αυτές νομίζω υπήρξαν πριν αρχίσει το μαλλιοτράβηγμα). Επίσης διαφωνώ κάθετα με την γόμα. Να υπάρχουν, να μπορεί να τα διαβάζει ο κόσμος και να βγάζει συμπεράσματα. Απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμένουν μέσα σε θέματα κοσμήματα. Μεταφορά, λινκ στο αρχικά θέμα με τίτλο "τα άσχετα με το αρχικό θέμα ποστ τοποθετήθηκαν εδώ", όπως άλλωστε έχει γίνει και στο παρελθόν και όλα μια χαρά. Δημοκρατικά, διαφανή και παστρικά:116:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Εμένα μου κακοφάνηκε πάντως το χθεσινό κλείδωμα. Θα μπορούσε κάλλιστα να μεταφέρει κάποιος διαχειριστής τα άσχετα ποστ σε άλλο θέμα, και να μείνει ένα σοβαρό θέμα καθαρό και ανοικτό.
Εκτελούνται μεταφοραί-εκδρομαί...

Λες και δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Θα μπορούσε κάλλιστα να μεταφέρει κάποιος διαχειριστής τα άσχετα ποστ σε άλλο θέμα, και να μείνει ένα σοβαρό θέμα καθαρό και ανοικτό.
Εγινε.
Mιά αντιπαράθεση με θέμα αν το τάδε ηχείο είναι καλό η οχι ,αν θέλει το καλώδιο του και διάφορα τέτοια κανένα πρόβλημα.
Άμα όμως γίνεται αναφορά στο παρελθόν και σε διπλανά "μαγαζιά " καταντάει ανούσιο μην πω τίποτα βαρύτερο.
Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται.Είναι ανάγκη να του δίνουμε εμείς την χαρά ; Επαγρύπνηση των δικων μας "τσοπανόσκυλων" επιβάλλεται.Δεν είναι θέμα δημοκρατίας,είναι σίγουρο πως μόλις τα "μαχαίρια "φύγουν απο το προσκήνιο γίνονται σουγιαδάκια.
Εκτός και είναι διασκεδαστικό το μαλλιοτράβηγμα .Δεν είμαι της λογικής περασμένα-ξεχασμένα αλλά η" λήθη"είναι πιό "συμφέρουσα" αντιμετώπιση.:126:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: Re: Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Λες και δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε.
Απόλυτα κατανοητό και σεβαστό.
Οταν όμως εξελίσσεται κόφτο με το μαχαίρι.
Σίγουρα γλυτώνετε τρέξιμο εκ των υστέρων.

Reaction score
2.243
Νίκο το είπα επειδή στο παρελθόν το έχω δει να γίνεται επανειλημμένως. Επίσης επειδή δε μου αρέσει η ασυνέχεια. Και επειδή έχω δει μερικές φορές να υπερασπίζεται ο κόσμος εδώ τη συνέχεια σε αντίθεση με την ασυνέχεια παραδίπλα. Εννοείται φυσικά ότι οι διαχειριστές και οι συντονιστές αποφασίζουν επειδή αυτοί είναι που τρων τις ώρες τους για να δουλεύει το φορουμ. Εγώ που απλά μπαίνω 2-3 φορές την ημέρα, απλά διατυπώνω την προσωπική μου άποψη.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.155

Εγώ κλείδωσα το θέμα χτες, μιας και είδα να ανάβει όλο και περισσότερο ο καυγάς. Σήμερα ξεχώρισα τον καυγά κι άφησα το θέμα να συνεχισθεί. Το άφηνα το άφηνα, αλλά κάποια στιγμή είχα την αίσθηση πως θα ξεπερνούσαμε τα όρια. Οκ, άλλη μέρα χτες, άλλη σήμερα, άλλη αύριο...

Reaction score
777
Πάντως Μάνο μήν ψάχνεις λογική σε κάποια πράματα.

Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω κάποιοι άνθρωποι πώς λειτουργούν.Φυσικά δέν αναφέρομαι μόνο εδώ αλλα σε οποιαδήποτε κοινωνική μάζωξη...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Εγώ κλείδωσα το θέμα χτες, μιας και είδα να ανάβει όλο και περισσότερο ο καυγάς. Σήμερα ξεχώρισα τον καυγά κι άφησα το θέμα να συνεχισθεί. Το άφηνα το άφηνα, αλλά κάποια στιγμή είχα την αίσθηση πως θα ξεπερνούσαμε τα όρια. Οκ, άλλη μέρα χτες, άλλη σήμερα, άλλη αύριο...
Το επομενο κλειδωμα δικο μου.........να κλειδωσω και γω το...κατι τις μου!!!!!!!!:405::405::403:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop