Η πρώτη Hi-End αναμέτρηση . Giant Killer Χ εναντίον Gryphon Diablo

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δίκιο έχει ρε, αφού κανείς δεν λέει πως, που, πότε....

Βασίλη τι λες εσύ?

Reaction score
2
RDoherty said:
 Βασίλη, μην πτοείσαι, παρόμοιοι τραμπουκισμοί χρειάζονται στιβαρή και άτεγκτη αντιμετώπιση.  No Passaran!  8)

καλο ειναι να λοιπουν οι χαρακτηρισμοι.... 8)

Reaction score
298
Όμως εκείνο που απαγορεύεται αυστηρά είναι η έλλειψη χιούμορ! :p

Reaction score
250
g.kar said:
Λόγω καλοκαιρινών διακοπών προτείνω να πάμε για Σεπτέμβριο. Τι λέτε ?

Κάποια από τα μέλη της επιτροπής δήλωσαν σε άλλο θέμα ότι θα είναι εκτός Αθηνών το ερχόμενο Σ/Κ. Ισχύει ?
Ποια επιτροπή ρε παιδιά;

Θα με τρελάνετε!

Ποια δεοντολογία υπαγορεύει να διορίζεται επιτροπή και

να καθορίζονται όροι μόνο από την μία πλευρά;

Reaction score
250
1)Ξεχάστε τις ακροάσεις τύπου "παιδικής χαράς" που ξέρατε μέχρι τώρα!!!!!!

Προτείνω η μεθόδευση του συγκριτικού να γίνει με επιστημονικές και

αξιόπιστες προτάσεις από κατά κυριολεξία τρίτα (προς τις εμπλεκόμενες πλευρές) και αξιόπιστα πρόσωπα!

Ιδανικοί εισηγητές της μεθόδευσης αυτής θα μπορούσαν π.χ.

να είναι ο Κ.Κόγιας , ο RDoherty και ο Κ.Τσαρουχάς.

2)Ακόμη και αν λακίσει ο αντίπαλος εγώ εξασφαλίζω άλλον diablo για την υλοποίηση

του συγκριτικού....

Reaction score
298
Μακάρι να είχα το επιστημονικό υπόβαθρο να βοηθήσω σε θέματα μεθοδολογίας :(

Reaction score
2
Μαλιστα..... για πες μας εσυ πως γινονται οι σοβαρες ακροασεις....

Βασιλη μου οι σοβαρες ακροασεις γινονται στα σοβαρα μηχανηματα.......

και δεν χρειαζεται να συγχηζεσε......;)

εισαι ο τελευταιος που μπορει να επικαλειται σοβαροτητα παιζοντας κρυφτουλι με τον chinese σου.....

Reaction score
250
Δεν παίζω κανένα κρυφτούλι!

Την χάρι άλλων κάνω όχι για πολύ ακόμη!

Οι βολές σου αλλού να στραφούν!

Ισως και να χρειάζονται τορπίλες εναντιον Σκαφ(ών)άτων!

Δεν μπορούν να θυσιάζονται όλα στον βωμό της διαδικτυακής A.G.B......

Reaction score
25.536
μα καλα πως θα δειτε τα ρευματα ενος ενισχυτη με 92 dB???
δηλαδη ποιο κομματι με τι δυναμικο ευρος θα βαλετε ωστε απο μεση σταθμη 92dB να στραγγιξει το τροφοδοτικο του ενισχυτη??????

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παιδιά - Βασίλη, σε παρακαλώ δεν στερείται κανείς σοβαρότητας και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλοι ο ένας τον άλλον.
Θα σας παρακαλούσα όλους να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε ένα ήρεμο κλίμα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω...

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με την επιτροπή. Δεν υπάρχουν πλευρές σε ένα συγκριτικό. Υπάρχουν μέλη που λαμβάνουν μέρος στην αξιολόγηση. Ως εκ τούτου στο συγκριτικό μπορεί να λάβει μέρος ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ το δηλώσει εδώ, με μοναδικό περιορισμό τον χωροταξικό και φυσικά την διατήρηση κάποιων κανόνων που λένε πχ ότι σοβαρή ακρόαση με 20 άτομα δεν γίνεται. Η τελική σύνθεση θα είναι προϊόν συμφωνίας ΟΛΩΝ. Φυσικά ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η γνώμη των τακτικών θαμώνων της κατηγορίας.

Σε ότι έχει να κάνει με την μεθοδολογία του συγκριτικού, είναι επίσης όλοι ελεύθεροι να πούνε την άποψή τους. Οι εμπειρότεροι ας προτείνουν κάποιες κατευθύνσεις αλλά νομίζω ότι αυτό μπορούν να το κάνουν αρκετοί από εδώ και όχι μόνον όσοι αναφέρθηκαν στο μήνυμα του Βασίλη. Η τελική μεθοδολογία επίσης θα είναι προϊόν συμφωνίας όλων.

Εάν τα παραπάνω δεν θέλετε να γίνουν με δημοκρατικές διαδικασίες (κάτι απολύτως δεκτό), δεν έχει κάποιος παρά να οργανώσει ένα συγκριτικό, αν θέλει να μας καλέσει και αν θέλει να μας ανακοινώσει τα αποτελέσματα. Από την στιγμή που το θέμα όμως συζητιέται στο φόρουμ, ως φόρουμ θα το αντιμετωπίσουμε και θα ακούσουμε όλοι θέλουμε δεν θέλουμε τις απόψεις ΟΛΩΝ.

Γενικώς, εκτός από το γύρω γύρω για το οποίο φάγαμε ήδη ένα σκασμό σελίδες, περιμένω τις απόψεις σας για την ουσία του θέματος που δεν είναι άλλη από τα παραπάνω δύο θέματα.

Βασίλη πέρα από την πλάκα, επειδή εμένα προσωπικά η AGB ποσώς με ενδιαφέρει, δεν θα διστάσω να στείλω το thread στα τάρταρα, αν αντιληφθώ ότι σε κάποια σημεία τραβιέται παραπάνω από ότι τα όρια του χιούμορ ΟΛΩΝ το επιτρέπουν. ΟΛΩΝ όμως. Εδώ είμαστε για να περνάμε καλά όχι να χαλάμε την διάθεσή μας. Οτιδήποτε οδηγεί προς λάθος κατεύθυνση μας είναι εντελώς άχρηστο.

p.s. Βασίλη πολύ αμφιβάλω αν διαβάζει το θέμα ο Κ. Τσαρουχάς. Όχι γιατί δεν τον ενδιαφέρει αλλά γιατί δεν έχει τον χρόνο που απαιτείται.

Reaction score
2
Παναγιωτης Κροκος said:
μα καλα πως θα δειτε τα ρευματα ενος ενισχυτη με 92 dB???
δηλαδη ποιο κομματι με τι δυναμικο ευρος θα βαλετε ωστε απο μεση σταθμη 92dB να στραγγιξει το τροφοδοτικο του ενισχυτη??????
ΕΕΕΕΕΕλα μωρε τωρα οι μεσαιες να κολλαν στο πατωμα απτο μελι και τα αλλα θα τα βρουμε.....
κανεις κατι ερωτησεις και εσυ........

Νικο η κοντρα χωρις αντιπαλο στερειται σοβαροτητας απο μονη της....στα αλλα συμφωνω μαζι σου.....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Eλατε , ελατε τωρα.
Ο Βασιλης σας πειραζει και δεν το εχετε καταλαβει.
Ισως οχι ως προς το θεμα του ενισχυτη αλλα με ολα τα υπολοιπα.
Αυτο ειναι το κακο/καλο του internet.Πως δεν μπορεις να δεις πισω απο την οθονη και να ξερεις εαν ο αλλος ειναι θυμωμενος η γελαει.
Ξεροντας ομως εστω και λιγο τον Βασιλη δεν εχω καμμια αμφιβολια για το τι ανθρωπος ειναι.
"Παιξτε" μαζι του ως το τελος και δεν θα βγειτε/βγουμε χαμενοι... :wink:

Reaction score
2
το οτι καποιος εχει ΤΕΧΝΙΚΕΣ γνωσεις δεν το κανει απαραιτητα καταλληλο να συγκρινει δυο ενισχυτες.....αν ειναι δυνατον ρε παιδια τα αυτονοητα θα λεμε...???
επειδη η υποθεση βρωμαει και αφου ο Βασιλης δεν θελει να την ξεκαθαρισει ο ενισχυτης μου ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ και περιμενουμε το τεστ αν και οποτε θελει ο Βασιλης με τους δικους του ορους και με τον Diablo που μπορει να βρει..........και αν θελει μας λεει και τα αποτελεσματα.
και ναι φοβαμαι,κοτεψα,χεσ....κα απτο φοβο μου....δεν με νοιαζει...πειτε οτι θελετε......(γιατι εκει θα το πανε καποιοι)
αυτο ηταν το τελευταιο μου μυνημαστο συγκεκριμενο thread. :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μιχάλη sorry αλλά δεν συμφωνώ ΚΑΘΟΛΟΥ με την απόφασή σου.
Έκανες πολύ καλά που προσέφερες τον ενισχυτή σου για ακρόαση - σύγκριση και σε ευχαριστούμε γι αυτό.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι:
1. Δικαιούσαι να βάλεις όρους σε κάτι.
2. Οι υπόλοιποι πρέπει να αποδεχτούν τους όρους που βάζεις.
3. Πρέπει όλοι να συμφωνήσουν μαζί σου.

Σε ένα φόρουμ έχουμε ΟΛΟΙ την υποχρέωση να ακούμε τις απόψεις όλων των άλλων. Είναι 100% σίγουρο ότι με πολλών τις απόψεις δεν θα συμφωνήσουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μαλώσουμε ή να στεναχωρηθούμε ή να αγχωθούμε ή οτιδήποτε. Στις ανθρώπινες σχέσεις είσαι υποχρεωμένος να ακούς τις απόψεις των παρευρισκομένων χωρίς να αντιδράς. Όλοι δικαιούνται να έχουν άποψη οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή και αν δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό κάποιος, απλά δεν μπορεί να συζητήσει.

Θεωρώ ότι ως μεγάλοι άνθρωποι έχουμε την ικανότητα να συζητήσουμε χωρίς να χρειάζεται να στεναχωριόμαστε ή να εκνευρίζουμε τους συνομιλητές μας. Δεν κάνουμε κανέναν διαγωνισμό εδώ. Αυτή δεν είναι η ουσία του φόρουμ. Η ουσία του είναι η συζήτηση. Συνεπώς δεν έχει νόημα και η αποχή σου από το συγκεκριμένο θέμα, με την λογική ότι κανένας δεν κερδίζει ή χάνει τίποτα.

Ρε σεις χαλαρώσε λίγο και προσπαθήστε να κάνετε το χόμπυ σας. Ξαναλέω, σε forum βρισκόμαστε. Συζήτηση, ερωτήματα, προτροπές και κουβεντούλα κάνουμε. Δεν δίνουμε προσταγές, τελεσίγραφα, απειλές, my way or the high way, ειδικά όταν απέναντί μας έχουμε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ μαζί σους live...

Δηλαδή θα προτιμούσατε να σας έβγαζα μια ανακοίνωση ότι αύριο θα ακούσουμε τον diablo σε σύγκριση με τον angelio, όπως γουστάρω εγώ, εκεί που γουστάρω εγώ και με επιτροπή αξιολόγησης αυτήν που γουστάρω εγώ....?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μιχάλη το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δεν θέλεις να συγκριθεί ο diablo με λάμπα γιατί δεν σου αρέσει ο ήχος της λάμπας, κάτι εντελώς απαράδεκτο γιατί δεν θα καθορίσεις με βάση τα γούστα σου αν θα γίνει test ή όχι. Ή θα γίνει γενικώς ή αν είναι να γίνει υπό όρους να μην γίνει καθόλου...

Βόηθα με - μας να καταλάβουμε, μήπως φταις εσύ που που δεν κατάλαβα? Μπορεί εγώ να μην τα παίρνω εύκολα... :lol: :lol:

- Μη χαλιέσαι πάντως. :wink:

Reaction score
2
ισως να φταιω και γω...... :p

1ον δεν χαλιεμαι καθολουσε παρακαλω πιστεψε με...ισα ισα που διασκεδαζω ...δεν σου κρυβω οτι εκνευριζομαι λιγο...... :lol: :lol:
2ον εχω ξενερωσει με το παιχνιδακι του κρυμμενου ενισχυτη...παρα πολυ ομως....και γιαυτο δεν διαθετω τον ενισχυτη μου.....
3ον σιγα μη δε θελω συγκριση με το κινεζο :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ε αυτό λέμε ντε!
Μην ξενερώνεις επειδή ο Τσαντουλής τώρα έχει κέφια. Δηλαδή ρε άμα δεν το πει τώρα και το πει την άλλη βδομάδα θα αλλάξει κάτι? Που θα πάει νομίζεις δεν θα το πει? Θα σκάσει ρε άμα δεν το πει πιο πολύ από εσένα... :lol: :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas