Η πρώτη Hi-End αναμέτρηση . Giant Killer Χ εναντίον Gryphon Diablo

Reaction score
3.554
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι μονομάχοι μας .

Αναζήτηση για προσιτό Hi-End ήχο.

Μοναδικές δοκιμές χωρίς περιορισμούς.

καλή αρχή

Reaction score
3.554
Re: Η πρώτη επίσημη κόντρα . Giant Killer εναντίον Gryphon Diablo

Μέλη Επιτροπής του avsite.gr  ( Mη μέλη απαγορεύονται αυστηρώς)

1. g.kar
2. preve
3. Γιώργος MAC Αναμουρλίδης
4.  Γ.Κοψ
5.  Χρήστος Νικήτας

...

συνεχίζεται

Reaction score
2

ρε παιδια ποιος ειναι αντιπαλος....αντε γιατι με εχει πιασει κρυος ιδρωτας..... :lol:

Reaction score
3.554

Θα μας απαντήσει ο Βασίλης . Κάτι σε λάμπα SE μου μυρίζει

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793

Συμμετέχω στην επιτροπή, δεν συμφωνώ με έννοια κόντρας, το έχω ξαναπεί καλύτερο για ποιόν? και ποιό σύστημα? με τι συνοδά? το αποτέλεσμα θα ισχύει μόνο για το υπό δοκιμή σύστημα και συστάσεις αγοράς ή γνωμοδότηση από την επιτροπή δεν δίδονται, έτσι ναι.

Πόσα έιναι τα sweet spot?

Reaction score
25.532

δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με τον κοψ.
δεν υπαρχει θεμα κοντρας , ουτε καν συνθηκες συγκριτικης δοκιμης.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Χαλαρώστε. Μιλάμε για όσο το δυνατόν πιο ασφαλή συμπεράσματα από μερικές ακροάσεις που θα γίνουν υπό αυστηρά καθορισμένες συνθήκες.

Κόντρες κάνουν τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες. :wink:
Απλά κι εμείς έτσι το λέμε γιατί είναι πιο... πιασάρικο. :lol: :lol:

Reaction score
2

εγω πιστευω οτι ολα ειναι αντικειμενικα και οτι o diablo θα τσακισει......ετσι για να σας τη σπασω λιγο......... :lol:

Reaction score
3.554

Γ. ΚΟΨ. said:
Συμμετέχω στην επιτροπή, δεν συμφωνώ με έννοια κόντρας, το έχω ξαναπεί καλύτερο για ποιόν? και ποιό σύστημα? με τι συνοδά? το αποτέλεσμα θα ισχύει μόνο για το υπό δοκιμή σύστημα και συστάσεις αγοράς ή γνωμοδότηση από την επιτροπή δεν δίδονται, έτσι ναι.

Πόσα έιναι τα sweet spot?
Συμφωνώ.   Το αποτέλεσμα μπορεί να περιέχει και κάποιο ποσοστό λάθους.

Εμείς εδώ δεν προτείνουμε αγορές σε προϊόντα.  Απλά θα ακούσουμε και στη συνέχεια θα γράψουμε τις εντυπώσεις μας.

Κόντρα με την έννοια της δοκιμής δύο μόνο μηχανημάτων .   A versus B , κάτω από τις ίδιες ακριβώς συνθήκες.

Reaction score
2

λοιπον το αποτελεσμα, οπως θα γραφτει στο site, θα ειναι το ακολουθο:

η δοκιμη πραγματοποιηθηκε με ολες τι συνθηκες που ειχαμε προγραμματισει....οπως ειχαμε πει ασφαλη συμπερασματα δεν μπορουν να βγουν.....ειδικα οταν μια λαμπα κοντραρετε με ενα  τρανζιτορ......ολοι προσκυνησαμε τις μεσαιες του SE....καποιοι θα ελεγαν οτι ειναι υπερβολικες.....και ο γρυπαετος ομως ζεστη μεσαια....!!
σε αναλυση ο gryphon υπερισχυσε οπως επισης και στη τοποθετηση των οργανων στη σκηνη κατα βαθος και πλατος........ομως η μαγεια του SE ...αλλο πραγμα...!!!!
τι χροιες τι αρμονικες......σε θεματα οδηγησης οπως ηταν αναμενομενο ο  γρυπαετος μιας και τρανζιστορ υπερισχυσε λογικα....ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ....

για οσους αγχωνονται για το αποτελεσμα....;)

Reaction score
3.554

mixalis kanakakis said:
εγω πιστευω οτι ολα ειναι αντικειμενικα και οτι o diablo θα τσακισει......ετσι για να σας τη σπασω λιγο......... :lol:
Μην είσαι τόσο σίγουρος.    Ποτέ και για κανέναν ενισχυτή.

Απλά εσύ φρόντισε να  προετοιμάσεις τον δικό σου ενισχυτή.  Δικαιολογίες μετά τον αγώνα δεν θα γίνουν δεκτές.

Reaction score
2

θα τον γυαλισω θα τον παιζω ολη μερα (τον ενισχυτη ετσι......) και θα του τραγουδαω ολο το βραδυ........ :lol:

Reaction score
3.554

mixalis kanakakis said:
λοιπον το αποτελεσμα, οπως θα γραφτει στο site, θα ειναι το ακολουθο:

η δοκιμη πραγματοποιηθηκε με ολες τι συνθηκες που ειχαμε προγραμματισει....οπως ειχαμε πει ασφαλη συμπερασματα δεν μπορουν να βγουν.....ειδικα οταν μια λαμπα κοντραρετε με ενα  τρανζιτορ......ολοι προσκυνησαμε τις μεσαιες του SE....καποιοι θα ελεγαν οτι ειναι υπερβολικες.....και ο γρυπαετος ομως ζεστη μεσαια....!!
σε αναλυση ο gryphon υπερισχυσε οπως επισης και στη τοποθετηση των οργανων στη σκηνη κατα βαθος και πλατος........ομως η μαγεια του SE ...αλλο πραγμα...!!!!
τι χροιες τι αρμονικες......σε θεματα οδηγησης οπως ηταν αναμενομενο ο  γρυπαετος μιας και τρανζιστορ υπερισχυσε λογικα....ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ....

για οσους αγχωνονται για το αποτελεσμα....;)
τι προκατάλυψη είναι αυτή που έχεις για τις λάμπες ?  Η σωστά σχεδιασμένοι λαμπάτοι έχουν καλύτερη οδήγηση και πολλά μα πάρα ποιλλά Joules στην τροφοδοσία.  Οταν τα transistors μένουν από ρεύμα οι λάμπες συνεχίζουν και ανακάμπτουν ταχύτατα από την υπερφόρτωση.  Οι λάμπες δίνουν και τη ζωή τους ακόμα για την ελευθερία .

Reaction score
3.554

mixalis kanakakis said:
θα τον γυαλισω θα τον παιζω ολη μερα (τον ενισχυτη ετσι......) και θα του τραγουδαω ολο το βραδυ........ :lol:
Να ενημερώσεις την Gryphon, μπας και σου στείλει μαντιλάκια για τα δάκρυα.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793

g.kar said:
mixalis kanakakis said:
Μην είσαι τόσο σίγουρος.    Ποτέ και για κανέναν ενισχυτή.

Απλά εσύ φρόντισε να  προετοιμάσεις τον δικό σου ενισχυτή.  Δικαιολογίες μετά τον αγώνα δεν θα γίνουν δεκτές.
Γυάλισε του τις μπόρνες με το Walker ess lubricant και θα κλέψεις την παράσταση (θα δώσω και στον Βασίλη tip για να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον

Reaction score
3.554
Tα μηχανήματα θα παίξουν ώς έχουν από τη  μάνα τους.

Ο κόσμος που μας διαβάζει θα μας κρίνει όπως κρίνει και όλους  τους δοκιμαστές των περιοδικών.

Αυτοί νομίζετε ότι δοκιμάζουν τον υποψήφιο ενισχυτή σε 10 διαφορετικά συστήματα πριν γράψουν τις εντυπώσεις τους ?

Η μήπως διαθέτουν την πολυμελή επιτροπή αξιολόγησης που έχουμε εμείς ?

Εμπιστευθείτε τα αυτιά σας και τα μέλη μας .

Αυτό μόνο είχα να σας πω.

Προχωράμε κύριοι.

Reaction score
3.554
Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον εδώ μέσα προσπαθούμε για το καλύτερο. 

Από την ακρόαση θα βγουν αρκετά κοινά συμπεράσματα.

Ισως βρεθεί και ένας ακόμα Giant Killer.

Reaction score
498
Θέλω να είμαι κι εγώ στην επιτροπή όπως είχα πει και στο άλλο thread εάν γίνεται. Ευχαριστώ.. :oops: 8)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm