Η πρώτη Hi-End αναμέτρηση . Giant Killer Χ εναντίον Gryphon Diablo

Reaction score
298
Ράβε, ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείπει :lol: Gryphon Diablo εναντίον Dared με Kharma Ceramique και MartinLogan Summit (<αντίσταση κάτω του 1 Ω στις ψηλές συχνότητες). Τελειώνετε ρε σεις γιατί παραμονεύει και το Βιβλίο Guiness (Κατηγορία: Πώς να μιλάτε επ' άπειρον χωρίς να κάνετε τίποτα) :p

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
RDoherty said:
Τελειώνετε ρε σεις γιατί παραμονεύει και το Βιβλίο Guiness (Κατηγορία: Πώς να μιλάτε επ' άπειρον χωρίς να κάνετε τίποτα) :p
Άμα λες λες λες και επί του θέματος (επιτροπή - μεθοδολογία) δεν λες τίποτα...
Εύκολο να κάνεις κριτική αλλά επί της ουσίας εσύ αερολογείς περισσότερο από όλους φίλε μου RDoherty. Εκτός κι αν έχεις πει κάπου την άποψή σου για την επιτροπή ή την μεθοδολογία και δεν την πρόσεξα. :wink:

Παιδιά το θέμα δεν είναι εύκολο. Αν ήταν θα τελειώναμε γρήγορα. Αν θέλετε το κάνω εύκολο αλλά προτιμώ να βρεθεί άκρη μέσω διαλόγου. Όποιος θέλει προσπαθεί γι αυτό, όποιος δεν θέλει με γειά του και χαρά του.

Reaction score
3.574
RDoherty said:
Ράβε, ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείπει :lol: Gryphon Diablo εναντίον Dared με Kharma Ceramique και MartinLogan Summit (<αντίσταση κάτω του 1 Ω στις ψηλές συχνότητες). Τελειώνετε ρε σεις γιατί παραμονεύει και το Βιβλίο Guiness (Κατηγορία: Πώς να μιλάτε επ' άπειρον χωρίς να κάνετε τίποτα) :p
Η γραφειοκρατία κατεβαίνει και κάτω του 1 Ω και μάλιστα είναι σύνθετη αντίσταση. Κομπλεξικός αριθμός στα Ελληνικά.

Reaction score
3.574
Μια μέρα θα μιλήσουμε για τα σύνθετα φορτία. Δεν είναι όλα τα φορτία καθαρές αντιστάσεις. Τα φορτία έχουν εκτός από μια καθαρά ωμική αντίσταση (real part) και μια αντίσταση που αλλάζει με τη συχνότητα (imaginary part).

Τhis is life

Reaction score
298
Νίκο, αν είχα θεμελιωμένη άποψη για αυτά που λες, θα την έλεγα. Αλλά δεν έχω, οπότε τα αφήνω στους πιο ειδικούς από μένα. Αν όλοι κάναμε το ίδιο σε αυτή τη χώρα, πολλά πράγματα θα ήταν καλύτερα! :D

Reaction score
14
Παίδες...το κάναμε ...λάστιχο.

Δεν πάμε να παντρευτούμε.
Να ακούσουμε 2 μηχανάκια σε συγκεκριμένο χώρο και σε συγκεκριμένες συνθήκες και να βγάλουμε έναν πρόχειρο μπούσουλα
πάμε.
Διαστημόπλοιο να εκτοξεύαμε λιγότερη φασαρία θα κάναμε.
Τα νιάτα μου αξίζουν πιο πολύ από τα 10 χιλιάρικα του ενισχυτή του Μιχάλη ή τα 3-4-5-6 του "ταληρο-φονιά" γιγάντων.

Άντε....χειμώνας μπήκε! :p :lol: 8)

Reaction score
3.574
Τσαντουλής Βασίλης said:
1)Ξεχάστε τις ακροάσεις τύπου "παιδικής χαράς" που ξέρατε μέχρι τώρα!!!!!!

Προτείνω η μεθόδευση του συγκριτικού να γίνει με επιστημονικές και

αξιόπιστες προτάσεις από κατά κυριολεξία τρίτα (προς τις εμπλεκόμενες πλευρές) και αξιόπιστα πρόσωπα!

Ιδανικοί εισηγητές της μεθόδευσης αυτής θα μπορούσαν π.χ.

να είναι ο Κ.Κόγιας , ο RDoherty και ο Κ.Τσαρουχάς.

2)Ακόμη και αν λακίσει ο αντίπαλος εγώ εξασφαλίζω άλλον diablo για την υλοποίηση

του συγκριτικού....
Τώρα κάνε ότι θέλεις κι όπως το θέλεις.

Reaction score
3.574
Τσαντουλής Βασίλης said:
Δεν παίζω κανένα κρυφτούλι!

Την χάρι άλλων κάνω όχι για πολύ ακόμη!

Οι βολές σου αλλού να στραφούν!

Ισως και να χρειάζονται τορπίλες εναντιον Σκαφ(ών)άτων!

Δεν μπορούν να θυσιάζονται όλα στον βωμό της διαδικτυακής A.G.B......

δεν το κατάλαβαν όλοι αυτό .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κι εγώ δεν το κατάλαβα...

Κοιτάξτε, άλλο το πείραγμα και άλλο το να παίζει κάποιος με τα νεύρα κάποιου άλλου για την πλάκα του και να κάνουμε όλοι μαζί τρύπες στο νερό.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
g.kar said:
Τσαντουλής Βασίλης said:
Δεν παίζω κανένα κρυφτούλι!

Την χάρι άλλων κάνω όχι για πολύ ακόμη!

Οι βολές σου αλλού να στραφούν!

Ισως και να χρειάζονται τορπίλες εναντιον Σκαφ(ών)άτων!

Δεν μπορούν να θυσιάζονται όλα στον βωμό της διαδικτυακής A.G.B......

δεν το κατάλαβαν όλοι αυτό .
Γιώργο κάποιο παιχνιδάκι παίχτηκε στην πλάτη μας...............μέχρι τον Οκτώβριο μπορεί να το μάθουμε? αφού τώρα είναι παιδική χαρά, θα γίνουν ζυμώσεις θα κάνουν ακροάσεις οι από μηχανής θεοί να μάθουν και 5 πράγματα για να βγουν γνωμοδοτήσεις, δεν συνέτισε το παρελθόν φαίνεται μερικούς, θέλουν κι άλλους guru στο προσκήνιο, ..........αστα πάμε να κάνουμε καμιά ακρόαση........

υ.γ. όσο για τους 3 guru ένας dolfon 8)ακούει και ξέρει 10 φορές καλύτερα, αλλά δεν κάνει γιατί δεν θέλει δημοσιότητα και θα χάσουμε A.G.B. :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Γιωργο , μεχρι να βγει ο Βασιλης να σας πει τι ακριβως εγινε , μηπως θα μπορουσες να εξηγησεις σε ολα τα παιδια τι ακριβως παιχνιδακι παιχτηκε στην πλατη σας?
Ελευθερα φιλε.Οπως παντα!
Οσο για τον Μιχαλη...θαρρω πως δεν χρειαζεται να πω την γνωμη μου.Ξερει και ξερεις.

Ελα , περιμενω με μεγαλη αγωνια. :wink:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Γιωργο , μεχρι να βγει ο Βασιλης να σας πει τι ακριβως εγινε , μηπως θα μπορουσες να εξηγησεις σε ολα τα παιδια τι ακριβως παιχνιδακι παιχτηκε στην πλατη σας?
Ελευθερα φιλε.Οπως παντα!
Οσο για τον Μιχαλη...θαρρω πως δεν χρειαζεται να πω την γνωμη μου.Ξερει και ξερεις.

Ελα , περιμενω με μεγαλη αγωνια. :wink:
:lol:Την αγωνία άλλος την δημιούργησε Ανδρέα και αφήνει να εννοηθεί σε συννενόηση μαζί σου.....(ήμουν συγκεκριμένος)........άρα ξεκαθαρίστε το εσείς, να δούμε οι αόμματοι :lol: :lol: :lol: έχω να πάω και στην παιδική χαρά το σκύλο βόλτα το απόγευμα, χαλαρά 8) :lol:

Reaction score
3.574
Τσαντουλής Βασίλης said:
Φίλε Μιχάλη

...

4) Προτείνω να δοκιμαστούν ταυτόγχρονα ο DARED VP-805 και ένας

"ψηφιακός" καλός προσιτής τιμής ολοκληρωμένος.

5) Ο 805 δεν είναι δικός μου και ο έγκαιρος προγραμματισμός των δοκιμών

θα βοηθήσει ώστε να εξασφαλίσουμε διαθεσιμότητα.
....

O VP-805 δεν φαίνεται να είναι ολοκληρωμένος. Eίναι τελικός monoblock ?????

http://www.livingstoneaudio.com.au/pages/default.cfm?page_id=29375

Dared Valve Amplifier : Flagship VP 805

MONOBLOCK POWER AMPLIFIER(SINGLE-END CLASSA)
TECHNICAL SPECIFICATION:
MAX OUTPUT POWER:60W
FREQUENCY RESPONSE: 20Hz~20KHz±1.5dB
DISTORTION:?2%
SIGNAL TO NOISE RATIO:?87dB
INPUT SENSITIVITY:750mV
INPUT IMPEDANCE:100K ohm
OUTPUT IMPEDANCE:4 ohm/8 ohm
SIZE: L495xW260xH180mm
WEIGHT:52Kg/pair
THE TUBE USED: 6P6P(6V6)x2, 805x2, 6N8P(6SN7)x2

Reaction score