- Reaction score
- 14
Ναι καλα, ο ΝΤΟΧΕΡΤΥ ειχε προσφερει πολλα στη hi-end κατηγορια και τον θιξαμε. Μας δουλευετε ρε παιδια?
Κριτικάροντας τα..."ιερά" και τα "όσια" της Audio ματαιοδοξίας ...είχε προσφέρει πολλά.
Ναι καλα, ο ΝΤΟΧΕΡΤΥ ειχε προσφερει πολλα στη hi-end κατηγορια και τον θιξαμε. Μας δουλευετε ρε παιδια?
Κριτικη εκ του ασφαλους και ανωνυμως μπορουν να κανουν πολλοι . Χρησιμοι ειναι οσοι προτινουν λυσεις αλλιως ειναι απλα γκρινιαρηδες και μιζεροι .Κριτικάροντας τα..."ιερά" και τα "όσια" της Audio ματαιοδοξίας ...είχε προσφέρει πολλά.
με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο Δημήτρη, ταυτιζόμαστε πολύ στις απόψεις μας.Ότι θα φτάσουμε στο σημείο και θα πούμε ότι ο πρώην φουνταριστός και νυν ντόχερτυ πρόσφερε στην Hi-end δεν το περίμενα.
Το ότι:
1.Έκανε την κατηγορία κώλο.
2.Το ότι έκανε άτομα πραγματικούς λάτρεις του χόμπυ μας να μην γράφουν.
3.Το ότι καλυπτόμενος στην ανωνυμία (εδώ Νίκο Τσαρουχά δεν σε ενοχλούσε, μόνο για αυτούς του audiopoint έχεις να λες) ειρωνευόταν, έθιγε και απαξίωνε κόσμο
δεν το κοιτάμε καθόλου ε?
Τί κοιτάμε δλδ.? Την "ακροαματικότητα" που δημιουργούσε?
Κάποιος είχε πει:
Αν τα κατεβάσω στην Ομόνοια και αρχίζω να χέζω (συγνώμη για την έκφραση) ξέρετε τι ακροαματικότητα θα έχω? Πολλή μεγάλη. Το αποτέλεσμα όμως πιο είναι? ΣΚΑΤΑ
Για ποιον ειναι προσβολη ;; Για τον daniell η για τον Ντοχερτυ ;; :happy_5: :happy_5:με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο Δημήτρη, ταυτιζόμαστε πολύ στις απόψεις μας.
Ομως βρίσκω ξανα αφορμή να διαφωνίσω με όποιον ανέφερε οτι είναι λαμόγιο,
και φυσικά είναι προσβολή να τον ταυτίζουμε με τον daniell... (τετοιο χαμηλό επίπεδο σε φόρουμ σαν του daniell δεν εχω ξανασυναντήσει πουθενά - και είναι απορίας αξιο πώς οι συντονιστές του φορουμ που τον φιλοξενούν ανέχονται και αφήνουν τέτοιου επιπέδου μυνήματα σε κοινή θέα).
Λοιπον ο Doherty ειχε περιπου 5000 posts.
Απο αυτα τα 2000 χιλιαδες ηταν της μια γραμμης με υποψια ειρωνιας.
Τα αλλα 2900 ηταν καθαρη ειρωνια με αγενεστατο και προσβλητικο τροπο προς τον συνομιλητη του.
Να υπηρχαν και 100 post που προσπαθουσε να μαθει στα μελη κατι πιο πολυ για την προσωπικη του προβολη, ενιοτε και αυτα με ειρωνια.
Οποιος διαφωνει οτι ηταν ετσι τα πραγματα ας το πει.
Τωρα τα παραπανω λεγονται προσφορα στο "κοινωνικο" μας site?
Εγώ είμαι σίγουρος γιατί παρακολουθούσα όλες τις συζητήσεις όπως και τα λεγόμενα του daniell. Δεν χρειάζετε και πολύ ψάξιμο στην σύγκριση για να καταλάβεις ότι δεν είναι το ίδιο άτομο.Γ
Επισης πως ειστε σιγουροι οτι καποιος με το επιπεδο εφυιας που παρουσιαζε ο Ντοχερτυς δεν θα μπορουσε να υποκριθει τον ρολο του daniell ;;; Πως ειστε τοσο σιγουροι ;;;
Αρα ο Ντοχερτυ δεν θα μπορουσε να υποκριθει τον daniell ;;;;Εγώ είμαι σίγουρος γιατί παρακολουθούσα όλες τις συζητήσεις όπως και τα λεγόμενα του daniell. Δεν χρειάζετε και πολύ ψάξιμο στην σύγκριση για να καταλάβεις ότι δεν είναι το ίδιο άτομο.
Αρα ο Ντοχερτυ δεν θα μπορουσε να υποκριθει τον daniell ;;;;
Ότι θα φτάσουμε στο σημείο και θα πούμε ότι ο πρώην φουνταριστός και νυν ντόχερτυ πρόσφερε στην Hi-end δεν το περίμενα.
Το ότι:
1.Έκανε την κατηγορία κώλο.
2.Το ότι έκανε άτομα πραγματικούς λάτρεις του χόμπυ μας να μην γράφουν.
3.Το ότι καλυπτόμενος στην ανωνυμία (εδώ Νίκο Τσαρουχά δεν σε ενοχλούσε, μόνο για αυτούς του audiopoint έχεις να λες) ειρωνευόταν, έθιγε και απαξίωνε κόσμο
δεν το κοιτάμε καθόλου ε?
Τί κοιτάμε δλδ.? Την "ακροαματικότητα" που δημιουργούσε?
Κάποιος είχε πει:
Αν τα κατεβάσω στην Ομόνοια και αρχίζω να χέζω (συγνώμη για την έκφραση) ξέρετε τι ακροαματικότητα θα έχω? Πολλή μεγάλη. Το αποτέλεσμα όμως πιο είναι? ΣΚΑΤΑ
Τα κοριτσια ποτε δεν φερονται ετσι.:happy_8:Συνεχίστε κορίτσια, είστε καταπληκτικές... :cool_11::cool_11:
H συζήτηση δεν ξέφυγε Νίκο.....Κοίτα να δεις πως μπορεί να ξεφύγει μια συζήτηση.
Αγαπητέ Νίκο θα μπορούσα κι εγώ να σου στείλω πολλά κείμενα και άρθρα που όχι μόνο δεν θα μπορείς να κατανοήσεις αλλά ούτε καν να διαβάσεις. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ. Απλά και εύκολα είναι αυτά. Πολύ απλό δεν είναι βρε Νικόλα να βρεις οποιοδήποτε άρθρο και να το κάνεις copy-paste? Και??Συνοπτικά και επειδή δεν είναι το θέμα μας ο Ντόχερτης, το μόνο που θέλω να πω είναι πως μερικά κείμενά του και μερικά άρθρα που μου έχει στείλει, ακόμη προσπαθώ να τα διαβάσω και να τα κατανοήσω. Ελάχιστοι ανάμεσά μας θα μπορούσαν έστω και να τα σχολιάσουν. Ελάχιστοι επίσης θα μπορούσαν να σχολιάσουν τα τεχνικά θέματα με τα οποία ασχολήθηκε ο Ντόχερτης.
Αν κάποιοι ζηλεύουν επειδή αυτό τους φέρνει σε δύσκολη θέση, δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Είπαμε, όλα μπορούν να κρυφτούν άλλωστε, πίσω από ένα όμορφο κλισέ του τύπου "άκου και κρίνε", σαν τα γεμιστά της θείας Ουρανίας ένα πράμα. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτός ο άνθρωπος με προβλημάτισε, με έκανε να ψάξω λίγο παραπάνω και γιατί όχι, να προσέχω μην πω και καμιά μ@λ@κία. Τοιουτοτρόπως μόνον καλό μου έκανε. Αν πάτησε και σε μερικούς κάλους, το θεωρώ κάτι πολύ φυσιολογικό. Ο καθένας με την τρέλα του κι αυτός με την ομπρέλα του. Τέλος, δικαιολογώ την φοβία, αλλά δεν δικαιολογώ τον τρόμο...
Σιγά μην ανοίξω άλλο θέμα για τον εξαφανισμένο. Και τα παραπάνω είναι πολύ περισσότερα από όσο αξίζει........Θα σας παρακαλέσω πολύ όμως, όποιος θέλει να ξανά-ασχοληθεί με τον Ντόχερτη, να ανοίξει ένα καινούριο θέμα κάπου αλλού και να το συζητήσουμε όσο θέλετε.