Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Κριτικάροντας τα..."ιερά" και τα "όσια" της Audio ματαιοδοξίας ...είχε προσφέρει πολλά.
Κριτικη εκ του ασφαλους και ανωνυμως μπορουν να κανουν πολλοι . Χρησιμοι ειναι οσοι προτινουν λυσεις αλλιως ειναι απλα γκρινιαρηδες και μιζεροι .
Ο συγκεκριμενος απλα κριτικαρε τους παντες και τα παντα και δεν προτεινε τιποτα . Επιπλεον σκοπος του ηταν να μανιπουλαρει οσους περισσοτερους θαμωνες του AVSITE μπορουσε ωστε να διαπιστωσει τις ικανοτητες του στην εκ πληκτρολογιου χειραγωγηση .

Στην θεση του θα θεωρουσα εξαιρετικα ενδιαφερον απο αααλλο ποστο να δαγκωσω τα χερακια που με ταϊζαν και με χαϊδευαν .

Και αυτος να μην ειναι δεν εχει ιδιαιτερη σημασια . Απο την ιδια μητρα κακιας και δειλιας ξεπεταχτηκε .

Reaction score
0
....ψψψψ εμενα γιατι με μετρησατε λαθος? :happy_4:
Αλλο η μια δουλεια (λαμογιο) και αλλο η αλλη (καλο/κακο στο AVSite).
Δεν ξερω παιδια ,αν ο Rd εκανε καλο στην Hi End (εσεις το ξερετε) με τις γνωσεις του
παντως κατα την γνωμη μου εκανε κακο στο AVSite με τους "τροπους" του και το "προφιλ" που δημιουργησε.
Σιγουρα ΔΕΝ ηταν λαμογιο ,σιγουρα ειπε καποιες αληθειες και σιγουρα ηταν "πληθωρικη" "προσωπικοτητα".
(Σκεφτητε οτι μιλαμε ακομα για τον "μακαριτη")
Επειδη εχει γινει απο μερους μου στο παρελθον εκτενης αναφορα στα "αρνητικα" του
καθως επισης και γνωστοποιηση της αποψη μου για τον "ακατονομαστο"
δεν θα ηθελα να με μετρατε σαν "θετικη" ψηφο.
Ομως δεν μπορουμε να λεμε και οτι να'ναι -περι λαμογιου κτλπ.
Επισης εν απουσια του ,τετοια εμπαθεια και μισος εμενα θα με εβαζε σε σκεψεις.
Το βλεπω σαν ενα ειδος βεβηλωσης η σαν ενα ειδος δικαιωσης του.
Και τα 2 μου καθονται καπως.
Εκτος αν ειναι ενα ειδος αναποδου ευφημισμου :happy_9:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αν υποθεσουμε (ολο και καποιος θα του τα εχει σφυριξει) οτι τα διαβαζει τοτε συντομα θα υπερασπιστει τον εαυτο του .

Αν αδιαφορει πληρως τοτε αποδεικνυεται οτι ουδεποτε ενδιαφερθηκε πραγματικα και δεν υπαρχει ουτε ενα ελαχιστο εκτιμησης γι αυτον εδω τον χωρο .

Επισης ξαναθυμιζω γιατι για μενα ο Ντοχερτυ αξιζει τον χαρακτηρισμο του ΛΑΜΟΓΙΟΥ .....

"....Οταν επιτιθεται σε καποιον με σκοπο να τον πληξει οικονομικα τοτε δικαιουται ο καθενας να τον συνδεσει με ανταγωνιστες του και να του χαρισει την ιδιοτητα του ΛΑΜΟΓΙΟΥ ...."

Τωρα αν καποιος δεν αποδεχεται αυτον τον χαρακτηρισμο , σεβαστο αλλα εγω εχω το δικαιωμα να τον χρησιμοποιω .

Reaction score
0
Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Ότι θα φτάσουμε στο σημείο και θα πούμε ότι ο πρώην φουνταριστός και νυν ντόχερτυ πρόσφερε στην Hi-end δεν το περίμενα.
Το ότι:
1.Έκανε την κατηγορία κώλο.
2.Το ότι έκανε άτομα πραγματικούς λάτρεις του χόμπυ μας να μην γράφουν.
3.Το ότι καλυπτόμενος στην ανωνυμία (εδώ Νίκο Τσαρουχά δεν σε ενοχλούσε, μόνο για αυτούς του audiopoint έχεις να λες) ειρωνευόταν, έθιγε και απαξίωνε κόσμο
δεν το κοιτάμε καθόλου ε?
Τί κοιτάμε δλδ.? Την "ακροαματικότητα" που δημιουργούσε?
Κάποιος είχε πει:
Αν τα κατεβάσω στην Ομόνοια και αρχίζω να χέζω (συγνώμη για την έκφραση) ξέρετε τι ακροαματικότητα θα έχω? Πολλή μεγάλη. Το αποτέλεσμα όμως πιο είναι? ΣΚΑΤΑ

Reaction score
10
Λοιπον ο Doherty ειχε περιπου 5000 posts.
Απο αυτα τα 2000 χιλιαδες ηταν της μια γραμμης με υποψια ειρωνιας.
Τα αλλα 2900 ηταν καθαρη ειρωνια με αγενεστατο και προσβλητικο τροπο προς τον συνομιλητη του.
Να υπηρχαν και 100 post που προσπαθουσε να μαθει στα μελη κατι πιο πολυ για την προσωπικη του προβολη, ενιοτε και αυτα με ειρωνια.

Οποιος διαφωνει οτι ηταν ετσι τα πραγματα ας το πει.
Τωρα τα παραπανω λεγονται προσφορα στο "κοινωνικο" μας site?

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Ότι θα φτάσουμε στο σημείο και θα πούμε ότι ο πρώην φουνταριστός και νυν ντόχερτυ πρόσφερε στην Hi-end δεν το περίμενα.
Το ότι:
3.Το ότι καλυπτόμενος στην ανωνυμία (εδώ Νίκο Τσαρουχά δεν σε ενοχλούσε, μόνο για αυτούς του audiopoint έχεις να λες) ειρωνευόταν, έθιγε και απαξίωνε κόσμο
Κάποιος είχε πει:
Αν τα κατεβάσω στην Ομόνοια και αρχίζω να χέζω (συγνώμη για την έκφραση) ξέρετε τι ακροαματικότητα θα έχω? Πολλή μεγάλη. Το αποτέλεσμα όμως πιο είναι? ΣΚΑΤΑ
με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο Δημήτρη, ταυτιζόμαστε πολύ στις απόψεις μας.

Ομως βρίσκω ξανα αφορμή να διαφωνίσω με όποιον ανέφερε οτι είναι λαμόγιο, και φυσικά είναι προσβολή να τον ταυτίζουμε με τον daniell... (τετοιο χαμηλό επίπεδο σε φόρουμ σαν του daniell δεν εχω ξανασυναντήσει πουθενά - και είναι απορίας αξιο πώς οι συντονιστές του φορουμ που τον φιλοξενούν ανέχονται και αφήνουν τέτοιου επιπέδου μυνήματα σε κοινή θέα).

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο Δημήτρη, ταυτιζόμαστε πολύ στις απόψεις μας.

Ομως βρίσκω ξανα αφορμή να διαφωνίσω με όποιον ανέφερε οτι είναι λαμόγιο,
και φυσικά είναι προσβολή να τον ταυτίζουμε με τον daniell... (τετοιο χαμηλό επίπεδο σε φόρουμ σαν του daniell δεν εχω ξανασυναντήσει πουθενά - και είναι απορίας αξιο πώς οι συντονιστές του φορουμ που τον φιλοξενούν ανέχονται και αφήνουν τέτοιου επιπέδου μυνήματα σε κοινή θέα).
Για ποιον ειναι προσβολη ;; Για τον daniell η για τον Ντοχερτυ ;; :happy_5: :happy_5:

Γιατι δεν ειναι ΛΑΜΟΓΙΟ οταν χτυπαει καλυπτομενος πισω απο την ιντερνετικη ανωνυμια εναν επαγγελματια ;;; Με πιο λογικο επιχειρημα μου αφαιρειτε το δικαιωμα να πιστευω οτι ηταν καποιος ανταγωνιστης η καποιος παρατρεχαμενος του ;; Αφου κανεις δεν γνωριζει-ε ποιος ηταν ο Ντοχερτυς (μονο υποθεσεις...)

Επισης πως ειστε σιγουροι οτι καποιος με το επιπεδο εφυιας που παρουσιαζε ο Ντοχερτυς δεν θα μπορουσε να υποκριθει τον ρολο του daniell ;;; Πως ειστε τοσο σιγουροι ;;;

Reaction score
4.762
Λοιπον ο Doherty ειχε περιπου 5000 posts.
Απο αυτα τα 2000 χιλιαδες ηταν της μια γραμμης με υποψια ειρωνιας.
Τα αλλα 2900 ηταν καθαρη ειρωνια με αγενεστατο και προσβλητικο τροπο προς τον συνομιλητη του.
Να υπηρχαν και 100 post που προσπαθουσε να μαθει στα μελη κατι πιο πολυ για την προσωπικη του προβολη, ενιοτε και αυτα με ειρωνια.

Οποιος διαφωνει οτι ηταν ετσι τα πραγματα ας το πει.
Τωρα τα παραπανω λεγονται προσφορα στο "κοινωνικο" μας site?

Εγώ διαφωνώ με την ταξινόμηση που έθεσες. Πιστεύω ότι τα περισσότερα ποστ είχαν ουσία και ουσία που επειδή εκθετε άλλους λιγότερο γνώστες του την είχαν στημένη πάντα.
Όσο για τα ποστ ειρωνείας εννοείται υπήρχαν και φυσικά τραβούσαν το ενδιαφέρον πιο πολύ από τα ποστ ουσίας γιαυτό φαίνονται στην μνήμη και πιο πολλά.

Reaction score
4.762

Γ

Επισης πως ειστε σιγουροι οτι καποιος με το επιπεδο εφυιας που παρουσιαζε ο Ντοχερτυς δεν θα μπορουσε να υποκριθει τον ρολο του daniell ;;; Πως ειστε τοσο σιγουροι ;;;
Εγώ είμαι σίγουρος γιατί παρακολουθούσα όλες τις συζητήσεις όπως και τα λεγόμενα του daniell. Δεν χρειάζετε και πολύ ψάξιμο στην σύγκριση για να καταλάβεις ότι δεν είναι το ίδιο άτομο.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Εγώ είμαι σίγουρος γιατί παρακολουθούσα όλες τις συζητήσεις όπως και τα λεγόμενα του daniell. Δεν χρειάζετε και πολύ ψάξιμο στην σύγκριση για να καταλάβεις ότι δεν είναι το ίδιο άτομο.
Αρα ο Ντοχερτυ δεν θα μπορουσε να υποκριθει τον daniell ;;;;

Reaction score
14
Μονο για τον εαυτό μου θεωρώ ότι είμαι σίγουρος, για όλους τους άλλους μιλάω με μια επιφύλαξη πάντα. Στο θέμα Ντοχερτυ/daniell κανείς μας δεν μπορεί να εκφράσει σίγουρη άποψη. Ο rdoherty πιστεύοντας οτι αυτό που έκανε εδω μέσα ήταν μια καλά μελετημένη και προϊδεασμένη πλάκα, ενα ας το πούμε καλοστημμένο παιχνίδι, ενα τεστ, ενα ομορφο για αυτόν pass-time, μια μικρή ψυχο-κοινωνιολογική απασχόληση του, με βάζει σε "σίγουρη" σκέψη οτι δεν θα έριχνε ποτε μα ποτέ το επίπεδο του στις ύβρεις και χυδαιότητες του άλλου Δανιήλ. Αυτά που διάβασα για τον Ανδρέα, "γεμάτο στ... κλπ κλπ" δεν είναι λόγια που θα ελεγε ποτε ο παλιός δικός μας. Και αυτό που λέω εχει όση βαρύτητα εχουν οι χαρακτηρισμοί του Μαρίνου. Αυτό θέλω να πιστεύω εγώ, αυτό θέλει να πιστεύει ο Ρενος. Σεβαστές και οι δύο απόψεις που και οι δύο είναι μη βασισμένες σε αποδείξεις...

Reaction score
4.762

Αρα ο Ντοχερτυ δεν θα μπορουσε να υποκριθει τον daniell ;;;;

Aν ήθελε ίσως μπορούσε , απλώς ΕΓΩ πιστεύω ότι ούτε ήθελε ούτε είναι το ίδιο άτομο.

Reaction score
50

Το ότι:
Κάποιος είχε πει:

Συμφωνώ Δημήτρη.
Δεν ξέρω αν ήταν ο "φουνταριστός" (δεν μπορώ να είμαι σίγουρος 100% μπροστά σε δύο χρήστες που γράφουν με nickname).
Αυτό που ξέρω είναι ότι το ισοζύγιο στην συμπεριφορά του έγερνε προς την γαϊδουριά, την αδικαιολόγητη τάση για προσβολή και συνολικά η εικόνα του ήταν αρνητική.

Τα έχω δηλώσει και πιο παλιά.
Και ίσως κάποιοι να με κακοχαρακτήρισαν που τα είχα πει χύμα.

Όταν όμως ο κόμπος φθάνει στο χτένι πρέπει να πράγματα να λέγονται και να ακούγονται ξεκάθαρα. Κάποιοι ενοχλούνται και κάποιοι κατανοούν.
Δε με νοιάζει αν κάποιος είναι διαβασμένος, πολυτάλαντος και με 400 πτυχία.
Αν έχει τέτοια συμπεριφορά να πάει σπιτάκι του.
Τέλος.-

Θα ήθελα όμως να προσθέσω και κάτι ακόμα.
Απ' την στιγμή που απουσιάζει, θα ήθελα να σταματήσουμε τις αναφορές μας σε εκείνον γιατί:
1. Του δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή και αξία από αυτή που μας έχει δείξει ότι έχει ή αξίζει.
2. Δεν μπορεί να απαντήσει γιατί είναι απών. Αν ήταν εδώ θα ήταν διαφορετικά.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.: Μήπως θα ήταν σωστότερο και πιο δίκαιο να γίνουν τέτοιες συζητήσεις όταν θα είναι εδώ και ο Νίκος??

Reaction score
1
Έχοντας διαβάσει όλα τα μηνύματα του daniell και πάρα πολλά μηνύματα του rdoherty, έχω σχηματίσει την άποψη ότι πρόκειται για διαφορετικό άτομο. Ο τρόπος που εκφράζονται, ο τρόπος που συντάσσουν τις εκφράσεις τους, η "συνέχεια" των επιχειρημάτων τους και μερικά άλλα βασικά χαρακτηριστικά της γραφής τους, διαφέρουν σε πολύ πολύ μεγάλο βαθμό.

Δεν είναι το ίδιο άτομο σε καμία περίπτωση. Ο rdoherty, άσχετα με το αν ο τρόπος που λειτουργούσε και ο απώτερος σκοπός του ήταν "σωστός" ή "λάθος", είχε μια μέθοδο και μια συνέχεια στη σκέψη του, που σε προκαλούσε να του απαντήσεις και να συνομιλήσεις μαζί του, ακόμα και αν σε αδικούσε με αυτά που έλεγε.

Στην περίπτωση του daniel, μιλάμε για ένα διανοητικό σκορποχώρι, με πολλά κατάλοιπα από τις επαγγελματικές εμπειρίες που είχε από τον χώρο του hi fi, τα οποία κατάλοιπα τον οδηγούν σε αυτό τον εκδικητικό οχετό βωμολοχίας ενάντια σε αυτούς που θεωρεί εχθρούς και σε όσους θεωρεί ότι συνδέονται με τους εχθρούς του.

Πέρα από όλα αυτά, πιστεύω ότι έχουμε πολύ πιο ουσιαστικά θέματα να συζητήσουμε σε αυτή τη κατηγορία από το να ασχολούμαστε με ανθρώπους που ούτε προσέφεραν τίποτα σημαντικό στο χώρο, ούτε σεβάστηκαν τον χώρο και τους φίλους του High End, ούτε ασπάστηκαν τον τρόπο ζωής ενός φίλου της μουσικής και του αναπαραγόμενου ήχου και φυσικά, ποτέ τους δεν είχαν το θάρρος και το ψυχικό σθένος να υπερασπίσουν επωνύμως τις απόψεις τους.

Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να διαγράψουμε εντελώς από την σκέψη μας την ύπαρξη του tsirlopoint και να ασχοληθούμε με το πώς να βελτιώσουμε την κατηγορία του high end.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κοίτα να δεις πως μπορεί να ξεφύγει μια συζήτηση.
Συνοπτικά και επειδή δεν είναι το θέμα μας ο Ντόχερτης, το μόνο που θέλω να πω είναι πως μερικά κείμενά του και μερικά άρθρα που μου έχει στείλει, ακόμη προσπαθώ να τα διαβάσω και να τα κατανοήσω. Ελάχιστοι ανάμεσά μας θα μπορούσαν έστω και να τα σχολιάσουν. Ελάχιστοι επίσης θα μπορούσαν να σχολιάσουν τα τεχνικά θέματα με τα οποία ασχολήθηκε ο Ντόχερτης.

Αν κάποιοι ζηλεύουν επειδή αυτό τους φέρνει σε δύσκολη θέση, δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Είπαμε, όλα μπορούν να κρυφτούν άλλωστε, πίσω από ένα όμορφο κλισέ του τύπου "άκου και κρίνε", σαν τα γεμιστά της θείας Ουρανίας ένα πράμα. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτός ο άνθρωπος με προβλημάτισε, με έκανε να ψάξω λίγο παραπάνω και γιατί όχι, να προσέχω μην πω και καμιά μ@λ@κία. Τοιουτοτρόπως μόνον καλό μου έκανε. Αν πάτησε και σε μερικούς κάλους, το θεωρώ κάτι πολύ φυσιολογικό. Ο καθένας με την τρέλα του κι αυτός με την ομπρέλα του. Τέλος, δικαιολογώ την φοβία, αλλά δεν δικαιολογώ τον τρόμο...

Θα σας παρακαλέσω πολύ όμως, όποιος θέλει να ξανά-ασχοληθεί με τον Ντόχερτη, να ανοίξει ένα καινούριο θέμα κάπου αλλού και να το συζητήσουμε όσο θέλετε.

Εδώ, μιλάμε για τα λαμόγια... :happy_4:
Αλήθεια, τι κάνουν τα λαμόγια ρε Νίκ?...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα λαμόγια με τις φούστες, άρχισαν νέα σενάρια.
Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους οι κοπέλες. Τώρα τους φταίει ο Καφάτος, διότι το 2004 έκλεισε η laserland (τι λένε ρε τα βόδια?) και επειδή έκλεισε η laserland, αυτός άνοιξε άλλο φόρουμ!... :happy_5: :happy_5:

Καλά μιλάμε τα παιδιά είναι αλλού, αλλού... φάν πάρκ. :cool_11:
Το έχουνε χάσει, κατέρρευσε ότι μ@λ@κία λένε από τον Μάιο και προσπαθούν να εφεύρουν άλλες. Προκειμένου να μπάσουν κόσμο στο χάι έντ μαγαζάκι τους, θα συνεχίσουν να λένε ότι π@π@ριά τους έρχεται...

Πείτε βρε κορίτσια τα ονοματάκια σας, να τα πούμε ένα χεράκι. Μη φοβάστε βρε κορίτσια, θα σας φερθούμε με στοργή. Εσύ βρε νταγλαρού ντανιέλα, κι εσύ τρέμεις?... :happy_4:

Καλά, τέτοια διασκέδαση από συνεύρεση λαμογιοχαϊεντάδων, δεν την περίμενα ποτέ. Συνεχίστε κορίτσια, είστε καταπληκτικές... :cool_11::cool_11:

Reaction score
50
Κοίτα να δεις πως μπορεί να ξεφύγει μια συζήτηση.
H συζήτηση δεν ξέφυγε Νίκο.....
Άλλωστε στην ταμπακέρα συμπεριλαμβάνονται πολλά θέματα.
Ακόμα και αν δε σου αρέσει να τα θίγουμε.
Άλλωστε έδειξες υπερβάλλοντα ζήλο να υπερασπιστείς την "τιμή" ενός μέλους που δεν υπάρχει πλέον εδώ. Για μένα ευτυχώς που απουσιάζει για άλλους δυστυχώς. Συνεχίζεις όμως να υπερασπίζεσαι κάποιον που είχες(-ατε) φαγωθεί για το πόσο αγαπάει το AVsite και πόσο προσφέρει εδώ.
Που είναι λοιπόν?? Που είναι ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ η αγάπη του??
Μοναχοφάης ήταν και έτσι θα παραμείνει.
Ας κρατήσει τις google-γνώσεις του στο pc του. Γιατί για έναν αόρατο άνθρωπο, οχυρωμένο πίσω από το πληκτρολόγιό του, δεν μπορείς να ξέρεις πόσα από αυτά που λέει είναι γνώσεις στο μυαλό του ή απλά καλές αναζητήσεις στο google. Eκτός κι αν έχεις ΣΑΦΕΙΣ αποδείξεις γι αυτό. Και για να υπάρχουν θα πρέπει να έχεις άμεση συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον. Μόνο τότε μπορείς να ξέρεις τι ξέρει και τι όχι. Για πες μας......

Συνοπτικά και επειδή δεν είναι το θέμα μας ο Ντόχερτης, το μόνο που θέλω να πω είναι πως μερικά κείμενά του και μερικά άρθρα που μου έχει στείλει, ακόμη προσπαθώ να τα διαβάσω και να τα κατανοήσω. Ελάχιστοι ανάμεσά μας θα μπορούσαν έστω και να τα σχολιάσουν. Ελάχιστοι επίσης θα μπορούσαν να σχολιάσουν τα τεχνικά θέματα με τα οποία ασχολήθηκε ο Ντόχερτης.
Αγαπητέ Νίκο θα μπορούσα κι εγώ να σου στείλω πολλά κείμενα και άρθρα που όχι μόνο δεν θα μπορείς να κατανοήσεις αλλά ούτε καν να διαβάσεις. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ. Απλά και εύκολα είναι αυτά. Πολύ απλό δεν είναι βρε Νικόλα να βρεις οποιοδήποτε άρθρο και να το κάνεις copy-paste? Και??
Είναι πολύς ο κόσμος εδώ μέσα φίλε μου που έχει γράψει και ασχοληθεί με τεχνικά θέματα. Δεν έχω δει εκεί τεμενάδες και παλαμάκια. Γιατί όμως ναι στην περίπτωση του ex-BANαρισμένου και νυν εξαφανισμένου RDoherty?? Γιατί?? Μήπως κάποια τέτοια παλαμάκια κάνουν πολύ κόσμο να αναρωτιέται τι σκατά συμβαίνει??

Ακούω μερικές φορές κάτι "μάγκες" στα έδρανα της βουλής που μιλάνε με την γνωστή ξύλινη γλώσσα και ξεκινούν μια φράση από την Πάτρα με προορισμό την Αθήνα και ούτε στην Αθήνα καταλήγουν αλλά ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι λένε. Ποιο το κέρδος μιας τέτοια κουβέντας?
Ποιο το όφελος ρε Νικόλα ενός άρθρου που σου έστειλε ο εξαφανισμένος για το οποίο δεν μπορεί κανείς να βγάλει άκρη??
Δηλαδή, για να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό, για να ασχοληθεί κάποιος με το HiEnd θα πρέπει να δουλεύει στη ΝΑSA?? Ή να έχει πάρει Νόμπελ στην Φυσική?? Γιατί αν είναι έτσι τότε μάλλον δικαιολογημένα αραιώνει η παρέα σας........

Σε τελική ανάλυση ο πραγματικά διαβασμένος και αληθινός γνώστης είναι σε θέση να μιλήσει για τα πιο δύσκολα θέματα χρησιμοποιώντας πολύ απλές κουβέντες. Και ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ οφείλει να ΣΕΒΕΤΑΙ τους συνομιλητές του.

Αν κάποιοι ζηλεύουν επειδή αυτό τους φέρνει σε δύσκολη θέση, δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Είπαμε, όλα μπορούν να κρυφτούν άλλωστε, πίσω από ένα όμορφο κλισέ του τύπου "άκου και κρίνε", σαν τα γεμιστά της θείας Ουρανίας ένα πράμα. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτός ο άνθρωπος με προβλημάτισε, με έκανε να ψάξω λίγο παραπάνω και γιατί όχι, να προσέχω μην πω και καμιά μ@λ@κία. Τοιουτοτρόπως μόνον καλό μου έκανε. Αν πάτησε και σε μερικούς κάλους, το θεωρώ κάτι πολύ φυσιολογικό. Ο καθένας με την τρέλα του κι αυτός με την ομπρέλα του. Τέλος, δικαιολογώ την φοβία, αλλά δεν δικαιολογώ τον τρόμο...

Θέλω μια ξεκάθαρη απάντηση Νίκο εδώ. Και την περιμένω φίλε.
Όσα έχω γράψει εδώ και αλλού για τον εξαφανισμένο πιστεύεις ότι είναι γιατί τον ζηλεύω? Γιατί τον φοβάμαι?? Γιατί τρομάζω με την παρουσία του?? Ή νομίζεις ότι έχω κάποιον κάλο??
Θα ήθελα αλήθεια μια απάντηση ξεκάθαρη και προσωπικά για εμένα.

Θα σας παρακαλέσω πολύ όμως, όποιος θέλει να ξανά-ασχοληθεί με τον Ντόχερτη, να ανοίξει ένα καινούριο θέμα κάπου αλλού και να το συζητήσουμε όσο θέλετε.
Σιγά μην ανοίξω άλλο θέμα για τον εξαφανισμένο. Και τα παραπάνω είναι πολύ περισσότερα από όσο αξίζει........

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp