Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
SUDOKU ποιός είναι ο Ανδρέας? Πρόσεχε από που τρως εεεε!
Καλά να μας μπει! :happy_4:
...
Καλά να μας μπει! :happy_4:
...
ΑΑαααα-ουυυυγκαντα-βουυυυεεεεεεηηοοοοοοοο κουμπουααααααα- μπαααα-μπα!Τι είναι το "A" δίπλα στο 45? :happy_9:
...
Kostas Koyas...Χρόνια πολλά και σε σένα...Κάτι τέτοιους σχετικούς τους έχω για εναλλακτικό πρωινό, σε περίπτωση που μου έχουν τελειώσει τα μπισκότα. Αλλά είναι λίγοι και δε φτάνουν ποτέ για επιδόρπιο. Άντε τώρα να βοσκήσετε ισχύ καμιά 10 αμπέρ, μπας και...
Είναι πολύ καλός ρε σύ...Όλα έρχονται από Σαλλλονίκη...Θα σου στείλω φίρμα...SUDOKU ποιός είναι ο Ανδρέας? Πρόσεχε από που τρως εεεε!
Καλά να μας μπει! :happy_4: ...
Μιας και ήταν Γάλλος, να υποθέσω ότι τονίζεται στη λήγουσα, ε γιατρέ μου? :cool_11::cool_11::cool_11:ΑΑαααα-ουυυυγκαντα-βουυυυεεεεεεηηοοοοοοοο κουμπουααααααα- μπαααα-μπα!
Οσο καλα και αν ειναι τα καλωδια αυτα, η παρουσιαση τους γινεται με προκλητικα ασχετο τροπο.-Δεν είναι απαραίτητο αν ένα καλώδιο έχει αντοχή 45Α ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ότι και καλά θα του τα ρίξεις...Απλά θα κάψεις τα crossovers...Και το punto έχει κοντέρ 240...αλλά...
-Μια επιφάνεια επίπεδη τερματίζεται ΑΝΕΤΩΤΑΤΑ και σε κυκλική και σε τετράγωνη και σε ρομβοειδή κόλσα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ιδιαίτερα αν αποτλείται από πολύκλωνους όλκιμους αγωγούς...
Δηλαδη αν καταλαβα καλα, μιλαμε μεν για FLAT WIRE, αλλα με πολυκλωνους ολκιμους αγωγους ? :cool_11: :cool_11:
Κατι σε Χυλοπιττες με support απο Σπαγγετι δηλαδη ?
Αμφιβαλλεις οτι το Flat Wire τσακιζει και κοβεται πανευκολα εκει που τελειωνει το θερμοσυστελλομενο ?
-Τα 45Α είναι και προ και μετά ΠΟΥΡΝΑΡΑ και καλό είναι να υπάρχει και λίγο respect γιατί εδώ μέσα δεν διαβάζουν μόνο άσχετοι που είναι έτοιμοι να χάψουν ότι βλακεία και ατεκμηρίωτη ειρωνία τους σερβίρετε...
Καλο ειναι να υπαρχει και λιγο respect, γιατι εδω μεσα δεν διαβαζουν μονο ασχετοι ετοιμοι να χαψουν οτι βλακεια και ατεκμηριωτη ειρωνια τους σερβιρετε ... αλλα γραφουν κιολας ...
Παραδειγμα Νο1. Πως νοειται το αναφερομενο Διηλεκτρικο οταν προκειται για μεμονωμενους αγωγους ?
Παραδειγμα Νο2. Τι ειναι Κυμα, πως μεταφερεται, και σε τι διαφερει απο το Ηλεκτρικο σημα ?
Σε περιπτωση που δεν ξερεις τις απαντησεις, δεν πειραζει. Οι γνωσεις 3ης Λυκειου δεν ειναι προυποθεση συμμετοχης εδω. Πειραζει οταν προβαινεις σε χαρακτηρισμους περι βλακειας και ατεκμηριωτης ειρωνιας.
-Ζητήστε το καλώδιο από τον αντιπρόσωπο, τεστάρετέ το και μετά ανακοινώστε τις όποιες ασάφειες....
Πολυ αργα. Με FLAT WIRE επαιζα πριν δυο δεκαετιες. Και ισχυριζομαι οτι επαιζα ... Επιστημονικά και Τεκμηριωμένα...Όχι μόνο λόγια......έλεος....
Ελεηθησθω :crazy_3:
-Ρε μεγάλε άν πάρουμε έναν μολυβδοσωλήνα μήκους 1 μέτρου...τον κόψουμε παράλληλα μέχρι τα 95cm και τον σφυρηλατήσουμε στο κομμένο κομμάτι δεν θα έχουμε έναν αγωγό που θα είναι flat και θα καταλήγει στρογγυλός???????????? Πού είναι το πρόβλημα...για πες μας να το καταλάβουμε κι εμείς......Οσο καλα και αν ειναι τα καλωδια αυτα, η παρουσιαση τους γινεται με προκλητικα ασχετο τροπο.
Η δε υποστηριξη που δειχνεις προς καλωδια - αντιπροσωπο κανει τα πραγματα ακομη πιο προκλητικα.
Α... και μιλωντας για 240 πραματα, δες εαν θελεις πως ....
-Ρε μεγάλε άν πάρουμε έναν μολυβδοσωλήνα μήκους 1 μέτρου...τον κόψουμε παράλληλα μέχρι τα 95cm και τον σφυρηλατήσουμε στο κομμένο κομμάτι δεν θα έχουμε έναν αγωγό που θα είναι flat και θα καταλήγει στρογγυλός???????????? Πού είναι το πρόβλημα...για πες μας να το καταλάβουμε κι εμείς......
-Δεν έχεις δει ποτέ flat αγωγούς αποτελούμενους από λεπτότερους μονόκλωνους πλεγμένους για να είναι όλκιμοι??????? Στα περισσότερα παλιά αυτοκίνητα οι γειώσεις ήταν τέτοιες.....
-Δεν υποστηρίζω κανέναν...ούτε χρησιμοποιώ flat cables...(see my profile)...Όμως μου τη δίνει η κριτική που κάνετε από...φωτογραφίας...
-Όσο για αυτό 'Με FLAT WIRE επαιζα πριν δυο δεκαετιες. Και ισχυριζομαι οτι επαιζα ... ' Δεν θέλω να το σχολιάσω....Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για το τι 'έπαιζε' πριν από 10 ή 20 ή 30 χρόνια...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ....
ΥΣ...
Όσο για τη φωτό άστο καλύτερα...Το παρατσούκλι μου πιτσιρικάς ήταν Μάνολα...Αν καταλαβαίνεις κι αν ξέρεις από Αύρα...
-Φίλε Μιχάλη αν απαντήσω στις ερωτήσεις θέτω έμμεσα τον εαυτό μου στη θέση του εξεταζόμενου και εσένα στη θέση του εξεταστή....Και εδώ μέσα δεν βλεπω να υπάρχουν και πολλοί (included you) που θα μπορούσαν να μου κάνουν το δάσκαλο στο χίφι...1) Δεν απαντησες στα δυο παραδειγματα
2) Αυρα ? Εκει που ανοιγεις το γκαζι στην ευθεια ? Εχεις τιποτε να στησεις για μια Επιδαυρο ή ενα Αη-Γιαννη Ρωσο.
Ελπιζω καποιος επομενος Αη Βασιλης να μου φερει το πολυποθητο EV (Electric Vehicle) που γυροφερνω τα τελευταια χρονια, ( http://www.evworld.com/ ) καθως η DIY λυση που ξεκινησα να επεξεργαζομαι πριν κατι χρονια δεν φαινεται εφικτη ακομη.-Φίλε Μιχάλη αν απαντήσω στις ερωτήσεις θέτω έμμεσα τον εαυτό μου στη θέση του εξεταζόμενου και εσένα στη θέση του εξεταστή....Και εδώ μέσα δεν βλεπω να υπάρχουν και πολλοί (included you) που θα μπορούσαν να μου κάνουν το δάσκαλο στο χίφι...
Δεν ειχα εξαρχης την προθεση να βαλω κανενα στην θεση του εξεταζομενου. Φοβαμαι πως μονος σου εβαλες τον εαυτο σου σε αυτην την θεση, χαρακτηριζοντας τα γραφομενα μου βλακειες κλπ. Προσπαθησε να μην με μπερδευεις με αλλους. Εγω τουλαχιστον ξερω να ξεχωριζω την δυνατοτητα διαχειρισης 45Α εναλλασσομενου ΣΥΝΕΧΩΣ, απο την παραφραση που του εγινε απο αλλα μελη για 45Α ΣΥΝΕΧΟΥΣ ρευματος (DC), και την παραπερα ασχετη φιλολογια. Kαι εσυ ομως, (καθως και οι τεχνικοι σου μεντορες) δεν φαινεσαι να διακρινεις την διαφορα που υπεισερχεται στην μεγιστη αυτη δυνατοτητα, οταν υπαρχει μειωμενη απαγωγη θερμοκρασιας, λογω καλτσας.
Επιπλεον δημιουργειται παραπερα συγχιση οταν φερνεις παραδειγματα απο εφαρμογες που δεν εχουν καμμια σχεση με τα συγκεκριμενα καλωδια και ειδικοτερα με τον τροπο που τερματιζονται. Δες στην φωτογραφια οτι το Flat wire ειναι διπλωμενο στο τελος του σε τριγωνικο σχημα, ωστε το φαρδυ σχημα να καταληξει σε ενα στενοτερο, τοσο οσο χρειαζεται για να χωρεσει στην κοσσα. Ο ασφαλης τερματισμος ειναι απο τα σημεια προσοχης αυτων των (πολυ καλων) αγωγων, και παντα παραμενει σημειο προσοχης προκειμενου να μην κοβεται σε επιμονη χρηση.
Δες εδω πως πρεπει να γινεται και παρατηρησε το ειδικο εργαλειο που διευκολυνει τον "On the field" τερματισμο.
http://www.goertzaudio.com/flatwire.html
Τωρα, που κολλαει η κομμενη φετες μολυβενια σωληνα που αναφερεις, μονο εσυ ξερεις.
Με τεχνικα-επιστημονικα κριτηρια η συγκεκριμενη παρουσιαση των καλωδιων πασχει απο τραγικες ανακριβειες. Μονο και μονο, η χρηση του ορου ΚΥΜΑ που συνδεεται αμεσα με την εννοια της Ακτινοβολιας Υπερηψηλης συχνοτητας με διτη (ενεργειακη - σωματιδιακη) φυση, ειναι ΜΕΓΑΛΗ χοντραδα. Εαν εσυ μπορεις να περνας κατι τετοια στα ψιλα, εγω οχι.
Οσον αφορα την γενικοτερη σταση μου μεσα σε ενα περιβαλλον απο λιγοτερο εως περισσοτερο απειρους σε τεχνικα θεματα, προσπαθω να ακολουθω τον δρομο της δημοσιοποιησης των γνωσεων μου οπου αυτο πιστευω οτι χρειαζεται, παροτι αυτο απαιτει ελευθερο χρονο. Οπου συνανταω την γνωστη συμπλεγματικη σταση του "Ασε με να κανω λαθος" ή "Δικαιωμα στην ασχετοσυνη" παλιοτερα την παλευα, αλλα απο ενα σημειο και μετα βλεπω οτι δεν βγαινει καμμια ακρη, και το μονο που μενει ειναι το (πολιτικο) κοστος. Το οποιο ορισμενοι αλλοι, πολυ εξυπνα, εκμεταλευομενοι την συνθηκη της ανωνυμιας, αποφευγουν.
-Απ την άλλη μεριά όμως βλέπω και συ να αποφεύγεις τις ορθολογικότατες και τεκμηριωμένες παρατηρήσεις μου για τους αγωγούς...κουβέντα...
-Για τα γκάζια τώρα...Έχω κόψει φέτες πολλές αναβάσεις...Με δικά μου ή με ξένα μασίνια...Γιαπωνέζκα και Ιταλικά...Μόνο στριτάδικα...Πιο πολύ Γιαπωνέζικα...Κι ας έστριβαν πιο δύσκολα...Από το '96 και μετά από σοβαρό ατύχημα που ευτυχώς την έβγαλα καθαρή (Το kawasaki έγινε μπίλιες) δεν έχω οδηγήσει μηχανή...Ούτε παπάκι...Φοβάμαι...
Σου δινω καθε δικιο. :respect:
Εγω στα 49 μου ειμαι ακομα πανω στην σελλα, παροτι ειχα και εγω την μεριδα μου, και με το παραπανω, απο αναλογα θεματα. Απλα οπου επεφτα σηκωνομουνα και εκανα την διαδρομη 3-4 φορες πανω κατω για να το ξεπερασω. Μια φορα το εκανα με σπασμενη κλειδα. Βεβαια απο ενα σημειο και περα το μυαλο βαζει αυτοματα καποιους περιορισμους. Συν του οτι οι δρομοι δεν ειναι πια αυτοι που ξεραμε.
(Ειπε η κοτα :crazy_1: )
Χα χααα...Σε πρόλαβα....Ναι ήταν μια Χριστίνα που είχε πέσει στον έρωτά μου και γω της τόπαιζα δύσκολος....Καμία σημασία...ΣΟΥΝΤΟΚΟΥ,δεν ξεχναω οτι μ αυτο το τραγουδι μας καλωσορισες στο σαιτ.
Εχει χαραχτει βα8εια στη μνημη σου το τραγουδι ή μηπως καποια Χριστινη,εξ ου και οι ευφανταστες παραλλαγες των αθωων στιχων?:roll: