Η Madonna στην Ελλάδα ??

Reaction score
59

ΚΥΡΙΑΚΗ - 21/9/2008

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ας κάνει δώρο την επίσημη αφίσα της Madonna για τη
συναυλία της στην Ελλάδα και μαζί 1 DVD με όλα για τη super star.

ΣΤΟ DVD ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ :

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,
VIDEO CLIPS, ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

Reaction score
40
Απάντηση: Η Madonna στην Ελλάδα ??

Δεν μου άρεσε ποτέ η Μαντόνα ιδιαίτερα εκτός από μερικά της ίσως τραγουδάκια...
Βαγγέλη κοντινοοό !!!! - Τζούλη πάρτονε !!!!!! Κάπως έτσι είναι πια........:143::138::142::125:

Reaction score
6
Δωρεάν εισητήριο πρώτη θέση να μου δίνανε εγώ θα το χάριζα αλλού.

Να αγόραζα εγώ εισητήριο? Καλύτερα να αγόραζα 100 κιλά πασατέμπο!

Ευτυχώς που έρχεται ο Ennio Morricone να σώσει την κατάσταση.

Reaction score
6
Εγώ που έγραψα τα παραπάνω, θα γράψω και το παρακάτω

Μου άρεσε πολύ το τραγούδι της "Give it 2 me"! :120:

Δεν ξέρω ποιος της διαλέγει τα τραγούδια ή αν τα διαλέγει μόνη της, πάντως το παραπάνω είναι πολύ ωραίο.

Άσχετα όμως στη συναυλία δεν θα πάω.

Reaction score
1.030
Υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται για ανταλλαγή εισιτηρίων; Έχω 2 Pitch B και ζητώ 2 κερκίδα (καλύπτοντας τυχόν διαφορά τιμής) . Ο λόγος απλός: όταν τα αγόρασα δεν ήξερα ότι η σύζυγος είναι έγκυος.

Reaction score
59
Tα τελευταία εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη συναυλία της Μαντόνα στην Αθήνα διατίθενται από το Σάββατο, καθώς υπήρξαν κάποιες επιστροφές εισιτηρίων από το εξωτερικό.

Οι τιμές των εισιτηρίων αυτών θα έχουν μια επιπλέον προσαύξηση της τάξης των 28 ευρώ, λόγω εξόδων διαχείρισης και αφορούν τις θέσεις Pitch A της Αρένας (όρθιοι- γενικής εισόδου στην αρένα σε ειδική περιοχή μπροστά στην σκηνή) και PL4 των κερκίδων (αριθμημένη θέση – καθίσματα σε κερκίδες).

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά από το Σάββατο στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ.: 210 3608366. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00).

Πάντως στις 27 Σεπτεμβρίου, η προσέγγιση στο στάδιο του ΟΑΚΑ, για τους πεζούς με εισιτήρια για τις κερκίδες και την αρένα (Pitch A & B) , θα γίνεται από την πλευρά του σταθμού Ειρήνης.

Στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει η κατάλληλη σήμανση, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό που θα καθοδηγήσει τους κατόχους εισιτηρίων για τις κερκίδες αρχικά προς τις Πύλες 35, 4, 8 και 12 της εξωτερικής περίφραξης του Σταδίου όπου θα γίνεται και ο πρώτος έλεγχος των εισιτηρίων και στη συνέχεια θα τους διοχετεύουν προς τις αντίστοιχες θύρες.

Αντίστοιχη διαχείριση θα υπάρξει και για τους κατόχους εισιτηρίων της Αρένας προς τις εισόδους για το Pitch Α & B.

Η πρόσβαση στο Στάδιο του ΟΑΚΑ μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με τα εξής μέσα:

1. Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (Σταθμός Ειρήνης και Σταθμός Νερατζιώτισσα)

2. Προαστιακός σιδηρόδρομος (Σταθμός Νερατζιώτισσα)

3. Λεωφορεία του ΟΑΣΑ (Λ. Κηφισίας 37, Μαρούσι): 441, 550, 602, Α7, Β7, Χ14, Χ15, Χ40, Μ1.

Για τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες, η προσέγγιση στο Στάδιο θα γίνεται από την Πύλη Α, στη Σπύρου Λούη. Η είσοδος στο Στάδιο θα γίνεται από την περίφραξη, στο ύψος της Θύρας 17, όπου θα υπάρχει προσωπικό για την εξυπηρέτηση και την διοχέτευση των ατόμων με Ειδικές Ανάγκες προς τις κατάλληλες θύρες.

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, η είσοδος στον περιβάλλοντα χώρο του συμπλέγματος του ΟΑΚΑ (για παράδειγμα στο Τείχος των Εθνών) θα επιτραπεί στις 09:00, ενώ οι Πύλες του Σταδίου που οδηγούν στις κερκίδες και στην αρένα θα ανοίξουν στις 17:00.

Reaction score
164
Οι τιμές των εισιτηρίων αυτών θα έχουν μια επιπλέον προσαύξηση της τάξης των 28 ευρώ, λόγω εξόδων διαχείρισης
Στο χωριό μου αλλιώς την λένε την προσαύξηση της τελευταίας στιγμής. Στο δικό τους "έξοδα διαχείρισης"

Reaction score
7

Βασικά από κόσμο που πήγε δεν άκουσα και πολύ κολακευτικά λόγια.
Οπότε feel free to shoot :)

Reaction score
14

:138:

Κακός ήχος.

Παράφωνη η Μ.

show φλωρινιώτη με ελάχιστες υπέροχες εξαιρέσεις ( devil recognize you , 4 min)

απαράδεκτη επιλογή κομματιών για συναυλία...όταν δεν μπορεί ένα κομμάτι να βγάλει συναυλιακά την παραγωγή που το κάνει από αδιάφορο/κακό σε μέτριο track ενός δίσκου , τότε ποιός ο λόγος να το πείς????
Έπαιξε όλο το hard candy και άφησε έξω κομμάτια σαν τα sorry , frozen , material girl , like a virgin , live to tell , papa don't preach κλπ...

Το να έχεις ενέργεια στην σκηνή και να κ@λοχτυπιέσαι τραγουδώντας στο γάμο του καραγκιόζη είναι επιεικώς ηλίθιο...
Το να αφήνεις έξω από την πρώτη σου ever συναυλία σε μια χώρα κομμάτια ιστορικά για την πορεία σου είναι αλαζονικό και προσβλητικό στους χαζούς από κάτω...
Το να μην κάνεις encore είναι σεβαστή επιλογή αλλά το να μην πεις ούτε ένα ευχαριστώ μετά από μια άθλια σε performance συναυλία είναι μη αποδεκτή συμπεριφορά στα μάτια μου...

Να μη μιλήσουμε και για τα καθαρά οργανωτικά που είχαν 2 videowalls μικρότερα και από του Χατζηγιάννη για ένα κατάμεστο στάδιο-τέρας..
Πραγματικά στις κερκίδες δεν πρέπει να είδαν ΤΙΠΟΤΑ....

Λυπάμαι γιατί στην τουρνέ "drowned world tour 2001" είχε δώσει "ρέστα" σε όλους τους τομείς....

Reaction score
1

Εγώ πήγα και ενθουσιάστηκα. Το μόνο που με χάλασε κάπως ήταν το σουηδικό κοινό των κερκίδων. Αλλά ήταν τέτοια η δυναμική των όσων παρουσιάζονταν που το μόνο που έκανα ήταν να θαυμάζω.

Οι συναυλίες της Madonna δε βασίζονται στην αναμάσηση παλιών τραγουδιών. Κάθε συναυλία είναι και ένα καινούργιο Show, το οποίο έχει ως βάση το τρέχον CD της. Στο drowned World Tour αφετηρία ήταν τα CD Ray Of Light και Music. Στη Reinvention Tour αφετηρία ήταν το CD American Life. Στην Confessions Tour αφετηρία ήταν το Confessions On A Dance Floor. Στη Sticky And Sweet Tour αφετηρία ήταν το Hard Candy. Τα Show της Madonna είναι ίδια σε όλες τις πόλεις που περιοδεύει. Δεν υπάρχουν αλλαγές και αυτό γιατί τα πάντα είναι σχεδιασμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και δε γίνεται να υπάρξουν τροποποιήσεις - αποκλίσεις από τον αρχικό σχεδιασμό. Όλη η αισθητική της συναυλίας προσαρμόζεται στο ύφος που διέπει το CD αφετηρία. Στο Drowned World Tour ήταν εμφανής η επιρροή από ανατολίτικα, γιαπωνέζικα μοτίβα καθώς και από την Αμερική των Cow Boys. Στο Confessions Tour ήταν έκδηλη η Disco αισθητική. Στο Sticky and Sweet Tour ήταν φανερή η Hip Hop επιρροή.

Ό ήχος κατά τη γνώμη μου ήταν δυνατός και με μπάσα που τσάκιζαν κόκκαλα.

Reaction score
7

:138:
Έπαιξε όλο το hard candy και άφησε έξω κομμάτια σαν τα sorry , frozen , material girl , like a virgin , live to tell , papa don't preach κλπ...
Μόνο για αυτό δεν μετάνιωσα που δεν πήγα...

Reaction score
14

Εγώ πήγα και ενθουσιάστηκα. Το μόνο που με χάλασε κάπως ήταν το σουηδικό κοινό των κερκίδων. Αλλά ήταν τέτοια η δυναμική των όσων παρουσιάζονταν που το μόνο που έκανα ήταν να θαυμάζω.

Οι συναυλίες της Madonna δε βασίζονται στην αναμάσηση παλιών τραγουδιών. Κάθε συναυλία είναι και ένα καινούργιο Show, το οποίο έχει ως βάση το τρέχον CD της. Στο drowned World Tour αφετηρία ήταν τα CD Ray Of Light και Music. Στη Reinvention Tour αφετηρία ήταν το CD American Life. Στην Confessions Tour αφετηρία ήταν το Confessions On A Dance Floor. Στη Sticky And Sweet Tour αφετηρία ήταν το Hard Candy. Τα Show της Madonna είναι ίδια σε όλες τις πόλεις που περιοδεύει. Δεν υπάρχουν αλλαγές και αυτό γιατί τα πάντα είναι σχεδιασμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και δε γίνεται να υπάρξουν τροποποιήσεις - αποκλίσεις από τον αρχικό σχεδιασμό. Όλη η αισθητική της συναυλίας προσαρμόζεται στο ύφος που διέπει το CD αφετηρία. Στο Drowned World Tour ήταν εμφανής η επιρροή από ανατολίτικα, γιαπωνέζικα μοτίβα καθώς και από την Αμερική των Cow Boys. Στο Confessions Tour ήταν έκδηλη η Disco αισθητική. Στο Sticky and Sweet Tour ήταν φανερή η Hip Hop επιρροή.

Ό ήχος κατά τη γνώμη μου ήταν δυνατός και με μπάσα που τσάκιζαν κόκκαλα.

Αν πέρασες καλά είσαι τυχερός γιατί ακριβώς αυτό είναι το ζητούμενο σε μία συναυλία..!!:107:

Κατα τα άλλα απλά με επιβεβαίωσαν τα γραφόμενά σου..
Όσο για το ότι δεν κάνει αλλαγές στα show της ένα search θα βοηθούσε..:126:
Να μη μιλήσω για τα 3 stage sets που έχουν όλοι οι καλλιτέχνες που περιοδεύουν παγκοσμίως και που δεν είναι παντού τα ίδια..

*** γιατί άραγε το κοινό ήταν "σουηδικό"???? μάλλον δεν περνούσε καλά...

Reaction score
40

Μας βρήκε επιρρεπείς στη σπατάλη ή....κορόϊδα για να μας τα πάρει...:126:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ