- Reaction score
- 59
Hallo
does anybody have the ticket to S&S tour ?

Τhere is one ticket for sale !
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=54118
Hallo
does anybody have the ticket to S&S tour ?
Στο χωριό μου αλλιώς την λένε την προσαύξηση της τελευταίας στιγμής. Στο δικό τους "έξοδα διαχείρισης"Οι τιμές των εισιτηρίων αυτών θα έχουν μια επιπλέον προσαύξηση της τάξης των 28 ευρώ, λόγω εξόδων διαχείρισης
Καλύτερα να μη γράψω don mario...:137:Κανείς δεν πήγε να γράψει εντυπώσεις????
Μόνο για αυτό δεν μετάνιωσα που δεν πήγα...:138:
Έπαιξε όλο το hard candy και άφησε έξω κομμάτια σαν τα sorry , frozen , material girl , like a virgin , live to tell , papa don't preach κλπ...
Εγώ πήγα και ενθουσιάστηκα. Το μόνο που με χάλασε κάπως ήταν το σουηδικό κοινό των κερκίδων. Αλλά ήταν τέτοια η δυναμική των όσων παρουσιάζονταν που το μόνο που έκανα ήταν να θαυμάζω.
Οι συναυλίες της Madonna δε βασίζονται στην αναμάσηση παλιών τραγουδιών. Κάθε συναυλία είναι και ένα καινούργιο Show, το οποίο έχει ως βάση το τρέχον CD της. Στο drowned World Tour αφετηρία ήταν τα CD Ray Of Light και Music. Στη Reinvention Tour αφετηρία ήταν το CD American Life. Στην Confessions Tour αφετηρία ήταν το Confessions On A Dance Floor. Στη Sticky And Sweet Tour αφετηρία ήταν το Hard Candy. Τα Show της Madonna είναι ίδια σε όλες τις πόλεις που περιοδεύει. Δεν υπάρχουν αλλαγές και αυτό γιατί τα πάντα είναι σχεδιασμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και δε γίνεται να υπάρξουν τροποποιήσεις - αποκλίσεις από τον αρχικό σχεδιασμό. Όλη η αισθητική της συναυλίας προσαρμόζεται στο ύφος που διέπει το CD αφετηρία. Στο Drowned World Tour ήταν εμφανής η επιρροή από ανατολίτικα, γιαπωνέζικα μοτίβα καθώς και από την Αμερική των Cow Boys. Στο Confessions Tour ήταν έκδηλη η Disco αισθητική. Στο Sticky and Sweet Tour ήταν φανερή η Hip Hop επιρροή.
Ό ήχος κατά τη γνώμη μου ήταν δυνατός και με μπάσα που τσάκιζαν κόκκαλα.