Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
73
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Αυτο το e-mail πηρα σημερα απο την ΟΡΡΟ... συγνωμη για το μακροσκελες αλλα ειπα να το παραθέσω ολοκληρο.
..

Thank you for your subscription to our newsletter. We value our relationship with you and will only use the newsletter for important product updates. In this issue, we would like to inform you about the release of our new flagship Blu-ray Disc player BDP-83.

The BDP-83 is a full-featured universal Blu-ray disc player that supports BD Profile 2.0 (BD-Live and BonusView), DVD-Video, DVD-Audio, Super Audio CD (SACD), HDCD, CD and other media formats such as AVCHD, MKV video, digital music and photos. Based on and expanded upon our acclaimed up-converting DVD players, the BDP-83 delivers first-class video quality for both Blu-ray and DVD. Utilizing the VRS by Anchor Bay video processing solution, it supports all the high-end video features including 1080p24Hz output, HDMI 1.3 with Deep Color, Source Direct output, and many other picture control and enhancement options.

We did not stop at just video performance. Audio performance is equally important. The BDP-83 supports all the high-resolution audio formats with bit-stream output and onboard decoding of Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio. For SACD playback, the BDP-83 supports direct DSD over HDMI and DSD-to-analog without any PCM conversion, a very unique feature. The BDP-83 features a refined analog audio stage with a pair of dedicated stereo as well as 7.1ch analog audio outputs.

The BDP-83 is a user-friendly player. Initially setup is a breeze and all operation and setup details are explained in the well-written manual. Users can appreciate its quick start-up, fast disc loading and responsive operation. Setup menus can be accessed without interruption to disc playback. The included front and back USB 2.0 ports enable easy access to music, photo and video. Featuring a heavy gauge brushed aluminum front panel, dimmable display and a sturdy chassis, the BDP-83 fits nicely to any home theater environment, from simple to very high-end. Additional convenient features include a remote control with backlight, IR in and out ports, optional RS-232 control and wireless bridge kit.

It has been a long wait for this unique player. We truly appreciate your patience and support. We took our time to make sure the BDP-83 will uphold the OPPO performance heritage and meet your expectations. During the past year, the BDP-83 went though a lengthy beta test, two rounds of Early Adoption Programs, and many firmware revisions. As a result of the collective contribution of our user community, product reviewers and developers, we feel confident that the BDP-83 is worth the wait. We encourage you to read the reviews from critics, industry experts and end users. Simply perform a web search for "OPPO BDP-83 reviews."

The BDP-83 is currently available for a retail price of $499. It can be ordered directly from the OPPO Digital web site at:

http://www.oppodigital.com

Detail features and specifications are also available there. Backed by the renowned quality and customer support from OPPO Digital, the BDP-83 will bring stunning visual and breath-taking audio performance to any home theater.

OPPO Digital is a consumer-oriented company that listens carefully to customer opinions and values their feedback. Should you need more information, please visit our Web site at www.oppodigital.com, email or call us. We will be glad to help.

Reaction score
384

Χτες το βραδυ εβαλα λιγο πιο 'γνωριμο' υλικο για να επιβεβαιωσω στον εαυτο μου ο,τι πιστευα. Πολυ θα ηθελα να συνδεσω επανω ενα πανακριβο player να δω τι κανει. Φιλος μου που εχει το Denon, προτιμαει το Οppo σα μηχανη γιατι ειναι γρηγορο. Διαφορες δε βλεπει λεει...
Κι εμενα μ' αρεσει να μη βλεπω διαφορες γενικα, κοστιζει λιγοτερο.:137:

Reaction score
32

Χτες το βραδυ εβαλα λιγο πιο 'γνωριμο' υλικο για να επιβεβαιωσω στον εαυτο μου ο,τι πιστευα. Πολυ θα ηθελα να συνδεσω επανω ενα πανακριβο player να δω τι κανει. Φιλος μου που εχει το Denon, προτιμαει το Οppo σα μηχανη γιατι ειναι γρηγορο. Διαφορες δε βλεπει λεει...
Κι εμενα μ' αρεσει να μη βλεπω διαφορες γενικα, κοστιζει λιγοτερο.:137:
MKV με ελληνικούς υποτίτλους?
Σκληρό μόνο σε FAT32 τελικά?

Reaction score
384

Λαθος ανθρωπο ρωτας. :108:Εχω να βαλω υποτιτλους 10 χρονια σε ταινια!
Οι σκληροι μπαινουν στο Dune :144:

Reaction score
60

Oppo BDP-83 Blu-ray Player for General Sale

The Oppo BDP-83 is finally here. After a long beta-testing period, followed by a three-month "Early Adopter Program", followed by three months of limited availability, the player is now available for preorder on the Oppo site, with an expected delivery date of July 1 - July 3, and also on amazon, with a ship date of July 6.

Reportedly, over 27,000 people had emailed their interest in the player and thus their orders were fulfilled first.

To recap, the main features of this player are:

BonusView
BD-Live
VRS deinterlacing and scaling
DVD-Audio
SACD
Dolby TrueHD and DTS-HD bitstream and decoding
7.1-Channel analog output
Dedicated stereo output
Dual USB ports (one in the front, one in the back)
PAL/NTSC conversion
Backlit remote control
External IR in and out ports
RS232 option
HDMI CEC

http://www.blu-ray.com/players/players.php?p=1&id=105
http://www.amazon.com/dp/B002EEP3MK/&tag=bluraynews-20
http://www.blu-ray.com/news/?id=3007

Reaction score
384

Εχει ηδη παρει τη θεση του...

Reaction score
10
Εδω τα καλα τα νεα.......

Τιμες :
BDP-83 : 650€
Region-free kit : 100€ , 135€ τοποθετημενο.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι τιμες αυτες ισχυουν οσο το δολαριο ειναι στη σταθερη του πορεια. Σε περιπτωση θεαματικων αλλαγων που θα επιρεασουν πολυ τις τιμες θα υπαρξει αναπροσαρμογη οχι μονο προς τα πανω αλλα και προς τα κατω. Φυσικα μιλαμε για μια διαφορα +,- 15€ το πολυ.

Περιμενω να μου πουν ημερομηνια παραδοσης, η οποια προφανως θα ειναι μεσα στον Ιουλιο.
Τα player που θα μας δωσουν θα ειναι το πολυ 25.
Η παραγγελια γινεται οριστικη με μια προκαταβολη 300€ και σε αυτη τη φαση δεν επιδεχεται ακυρωση.
Προς το παρον δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους σε DivX, MKV.
Σε νορμαλ DVD, Blu-ray ειναι οκ.

Θα σας ενημερωσω συντομα μεχρι ποτε μπορειτε να παραγγειλετε. Προς το παρον υπαρχουν διαθεσιμα.

Ευχαριστω.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Αν υποστηρίζει μόνο fat32:)111:) το .mkv, ή μάλλον το HD γενικώτερα από τον εξωτερικό σκληρό είναι μια ξεχασμένη υπόθεση, αφού η πλειονότητα τους είναι πάνω από 4gb.
Αν αυτό ισχύει, πρέπει να έχουμε μια υπεύθυνη ενημέρωση εκ μέρους της Οppo για το τι πρόκειται να γίνει, επειδή πιστεύω ότι για πολλούς είναι κριτήριο αγοράς.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Αν υποστηρίζει μόνο fat32:)111:) το .mkv, ή μάλλον το HD γενικώτερα από τον εξωτερικό σκληρό είναι μια ξεχασμένη υπόθεση, αφού η πλειονότητα τους είναι πάνω από 4gb.
Αν αυτό ισχύει, πρέπει να έχουμε μια υπεύθυνη ενημέρωση εκ μέρους της Οppo για το τι πρόκειται να γίνει, επειδή πιστεύω ότι για πολλούς είναι κριτήριο αγοράς.
Εχεις εν μερει δικιο, αλλα μη ξεχνας οτι μιλαμε για ενα blu-ray player και οχι media player. Τα AVI, MKV ειναι, να το πω απλα, αναγκαια αλλα συνοδευτικα.
Αν το κριτηριο αγορας ειναι η ματροσκα, μπορεις να την εχεις με 100€ και οχι με 650 η και παραπανω.

Link......

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Εχεις εν μερει δικιο, αλλα μη ξεχνας οτι μιλαμε για ενα blu-ray player και οχι media player. Τα AVI, MKV ειναι, να το πω απλα, αναγκαια αλλα συνοδευτικα.
Αν το κριτηριο αγορας ειναι η ματροσκα, μπορεις να την εχεις με 100€ και οχι με 650 η και παραπανω.

Link......
Ναι, έχεις δίκιο. Απ' ότι φαίνεται, είναι ένα εξαιρετικό blu-ray player, και αυτή είναι η βασική δουλειά του.

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Εδω τα καλα τα νεα.......

Τιμες :
BDP-83 : 650€
Region-free kit : 100€ , 135€ τοποθετημενο.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι τιμες αυτες ισχυουν οσο το δολαριο ειναι στη σταθερη του πορεια. Σε περιπτωση θεαματικων αλλαγων που θα επιρεασουν πολυ τις τιμες θα υπαρξει αναπροσαρμογη οχι μονο προς τα πανω αλλα και προς τα κατω. Φυσικα μιλαμε για μια διαφορα +,- 15€ το πολυ.

Περιμενω να μου πουν ημερομηνια παραδοσης, η οποια προφανως θα ειναι μεσα στον Ιουλιο.
Τα player που θα μας δωσουν θα ειναι το πολυ 25.
Η παραγγελια γινεται οριστικη με μια προκαταβολη 300€ και σε αυτη τη φαση δεν επιδεχεται ακυρωση.
Σε νορμαλ DVD, Blu-ray ειναι οκ.

Θα σας ενημερωσω συντομα μεχρι ποτε μπορειτε να παραγγειλετε. Προς το παρον υπαρχουν διαθεσιμα.

Ευχαριστω.
Είναι η έκδοση που έχει το RS232 Wired Control Option?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Είναι η έκδοση που έχει το RS232 Wired Control Option?
Στη παρουσα φαση οχι.
Και στην Αμερικη η εκδοση αυτη θα καθυστερησει και χρεωνεται 89 δολ.

Reaction score
62

Ραντεβού τα χριστουγεννα. . .

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Ραντεβού τα χριστουγεννα. . .
Αν περιμενεις την Ευρωπαικη εκδοση με RS232....πες μου πια Χριστουγεννα ακριβως για να το θυμαμαι....:116:.
Η δικη μου αποψη ειναι οτι δεν θα κυκλοφορησει ποτε τετοια εκδοση στην Ευρωπη.

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Αν περιμενεις την Ευρωπαικη εκδοση με RS232....πες μου πια Χριστουγεννα ακριβως για να το θυμαμαι....:116:.
Η δικη μου αποψη ειναι οτι δεν θα κυκλοφορησει ποτε τετοια εκδοση στην Ευρωπη.
Ίσως να έχεις δίκιο αλλά πάλι θα περιμένω μέχρι τα χριστουγεννα για την πλήρη εκδοσή του.
Επιπλέον, θέλω να κυκλοφορήσει αρκετό καιρό στην αγορά για να δω αν υπάρχουν προβλήματά η όχι.

Reaction score
384

Η εκδοση RS232 δεν ειναι 'διαφορετικη'. Σε 4 εβδομαδες θα εχω το κιτακι που το μετατρεπει σε RS232. Ειναι απλα ενα κιτ που κουμπωνει στην υπαρχουσα εκδοση.

Reaction score
62

Η εκδοση RS232 δεν ειναι 'διαφορετικη'. Σε 4 εβδομαδες θα εχω το κιτακι που το μετατρεπει σε RS232. Ειναι απλα ενα κιτ που κουμπωνει στην υπαρχουσα εκδοση.
Κιτ για να το κάνεις region free , κιτ για το RS232. Αυτό δεν είναι blue ray player είναι tranformer...

Reaction score
384

Εαν θελεις να χρησιμοποιησεις το IR in στην πισω μερια θα χρειαστεις ενα μικρο κιτακι- ανταπτορακι. Αυτο δεν στο ειπα :136:
Ενταξει, $2 κανει, αλλα ειναι κι αυτο κιτακι!

Πλακα πλακα, εαν το μηχανημα τα φοραγε ολα απο τη μαμα θα ηταν πιο ακριβο, χωρις να προσφερει καμια διαφορα στην τωρινη αποδοση. Αξεσουαρ που τελικα ισως μονο το 2% των αγοραστων να χρειαζονται!

Reaction score
73

...

Πλακα πλακα, εαν το μηχανημα τα φοραγε ολα απο τη μαμα θα ηταν πιο ακριβο,
χωρις να προσφερει καμια διαφορα στην τωρινη αποδοση. Αξεσουαρ που τελικα
ισως μονο το 2% των αγοραστων να χρειαζονται!
Ακριβως ετσι ειναι... :102:

Γιατι εγω να πληρωσω διπλασια τιμη ισως για κατι που χρειαζεται μονο το 5% των χρηστων..?
Καλυτερα τα kit και οποιος θελει τα παιρνει και φτηνα και τα βαζει αφου ολα ειναι plug n play... :144:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.323
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer