- Reaction score
- 1
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή
For windows only this time.
Δυστυχώς...
For windows only this time.
Δυστυχώς...
:445:Release Notes:
1. Per the request from the studios, the ISO file playback function has been removed in this firmware version. The previous firmware had the ability to play ISO files, but it was an undocumented function and was never officially announced or supported. Future firmware version will no longer support ISO playback.
Ελα ρε Γιάννη, ήταν μια αποφασιστική κίνηση που πάταξε την πειρατεία! Δίκαιη απόφαση.. :135::445:
Δεν κατάλαβα τίποτα. Τι ψαρεύω ακριβώς ? Τι εννοείς ? να ρωτήσω τον αντιπρόσωπο τι είναι τα iso Files ? Το Φόρουμ τι το έχουμε εδώ ?Τα iso ή τα φτιάχνεις μόνος σου απο τα original δισκάκια ή φοράς μπαντάνα, γάτζο, ξύλινο πόδι και και τα ψαρεύεις.
Νομίζω ότι αν καλέσεις τον αντιπρόσωπο θα σου λύσει την απορία και ακόμα περισσότερα, όσον αφορά τις αναβαθμίσεις και την αναπαραγωγή iso στο oppo.
Drak, υποθέτω πως αναφέρεσαι στα ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ απο εσένα dvd, blu-ray κτλ. Με αυτό ως δεδομένο υποθέτω ότι αν έχεις εγκαταστήσει το any dvd hd στο pc, που μπορεί να αφαιρέσει διάφορα κλειδώματα (πχ region κλείδωμα) και εν συνεχεία ακολουθήσεις τη διαδικασία που αναφέρεις παίρνοντας back up τα δικά σου αρχεία, θα μπορείς να παίξεις οτιδήποτε είτε σε δισκάκι είτε σε αρχεία απο εξωτερικό σκληρό.Ευχαριστώ πολύ Νίκο !
Φαντάζομαι ότι τα νοικιασμένα DVD που αντιγράφουμε με ριπ πρόγραμμα και τα ξανά καίμε για προσωπική χρήση με π.χ. Nero Recode παίζουν κανονικά, έτσι δεν είναι ?
Φιλικά, Drak
Και κατι ακομα: στο site της Cambridgeaudio στον Azur 751 αναφέρουν ότι παίζει iso.files
"Video decoding: MPEG2, MPEG2 HD, MPEG4, MPEG4 AVC,
VC-1, XviD, VCD, AVCHD, MPEG ISO, AVI, VOB, MKV (4.1), JPEG, JPEG HD"
δεν ξέρω βέβαια εάν έχει αλλάξει αυτό με κάποια καινούργια firmware.......
Ναι.Εσείς πιστεύετε ότι εγώ έχω έστω ελάχιστες γνώσεις ! Δυστυχώς όσο αφορά DVD, iso files, κατέβασμα από διαδίκτυο κτλ. δεν ξέρω τίποτα.
Το μόνο που έχω ασχοληθεί είναι να νοικιάζω DVD (οχι Bluray) απο Video Club (π.χ. Imagine) για τα παιδια μου, τα αντιγράφω με Fab Decryptor και τα καίω σε δικό μου δισκάκι με Nero Recode.
Αυτά τα παίζουν όλα τα BDP, έτσι δεν είναι ?
Δεν έχει σχέση, είναι γιά αναπαραγωγή Αμερικάνικων (και άλλων περιοχών) DVD & BD.Στην Γερμανία πουλάν και ένα Oppo 95 Code free, για 100 Ευρώ ακριβότερα http://www.lipando.de/audio-video-media-player/oppo/ αυτό πάλι τι είναι, παίζει iso files ??
Φιλικά, Drak
Μετά το firmware Δεκεμβρίου αυτή η ευκολία έχει εκλείψει.. (αναπαραγωγή mkv 3D SBS)- προσαρμόζει αυτόματα χωρίς να απαιτείται παρέμβαση από τον χρήστη απλούς .srt υπότιτλους σε 3D κατά την αναπαραγωγή υλικού 3D side by side. (πολύ σημαντική ευκολία)
ευχαριστα νέα!Για όσους χρησιμοποιούν κυρίως qnap (κι όχι μόνο), να πω ότι το serviio δούλεψε άριστα με το oppo και εξωτερικούς υπότιτλους.
Όχι. Που μπορείς να κάνεις μέσα στο qnap mount το iso; Μπορείς να περιγράψεις τη διαδικασία; Ασφαλώς για να δουλέψουν οι υπότιτλοι στον serviio πρέπει να έχετε απενεργοποιημένο το transcoding.ευχαριστα νέα!
Δοκιμάσες bluray rip και έπαιξε full bluray menu με εξωτερικους υποτιτλους;
το θέμα τον iso παρακάμπτεται για τους κατόχους Synology/Qnap (αλλα και pc/Mac) αν κάνετε mount τα iso, οπότε το oppo τα βλέπει σαν κανονικά δισκακια.