Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
10
SE Upgrade kit

Καταφερα να εχω και δευτερη παρτιδα. Η τελικη παραγγελια θα γινει την αλλη Παρασκευη.
Οσοι επιθυμειτε να κανετε το BDP-83, Special Edition, παρακαλω δηλωστε το. Οι πορτες θα κλεισουν πολυ συντομα και δεν θα υπαρχει στοκ.

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

SE Upgrade kit

Καταφερα να εχω και δευτερη παρτιδα. Η τελικη παραγγελια θα γινει την αλλη Παρασκευη.
Οσοι επιθυμειτε να κανετε το BDP-83, Special Edition, παρακαλω δηλωστε το. Οι πορτες θα κλεισουν πολυ συντομα και δεν θα υπαρχει στοκ.
Λοιπόν τρεχα στο ταξιδι σου Απόστολε... Ελα πίσω γρηγορα... παρε και το UPS γιατι ανυπομονουμε
να σου στειλουμε τα 83 για αναβαθμιση σε SE... :137:...

Reaction score
0
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

........εις αύριον,τα νεώτερα........χεχε........καληνύχτα για απόψε και καλό ξημέρωμα αύριο......
.......με το bd83se,όλα καλά μέχρι τώρα.....το δοκίμασα σε bd και dvd, -χωρις να έχω πειράξει ή να το φέρω στο optimum,απο τις ρυθμίσεις του- και παίζει πολύ καλά,στην tv μου,συνεπώς μετα απο πιό σχολαστικές ρυθμίσεις ή και σε ένα προβολικό μέσο καλύτερο,η απεικόνιση να ειναι ακόμα καλύτερη....το ''ταίσα'', απλά cd, υβριδικά sacd στερεοφωνικά ή και δικάναλα,sacd σκέτα,dvd audio,και ακροάσεις απο την αναλογική δικάναλη έξοδο στον στέρεο προενισχυτή μου και εδώ και 5 ωρίτσες,ψάχνω να βρώ ψεγάδι.....ξαναλέω,σίγουρα θα υπάρχουν καλύτερα audio μηχανήματα.......αλλά το oppo,με το se,πλησιάζει πολύ και ,ρε γαμώτο,κοστίζει πολύ λιγότερο.....στα παιδιά που λέγαν για το sabre,μπράβο,αξίζει.......σε sacd με έξοδο dsd,πάντως είναι απόλαυση............συνολικά θα έλεγα ότι ΑΝ κάποιος έχει αρκετά δισκάκια, cd,dvd,bd,sacd ή και dvd audio, ΚΑΙ ΔΕΝ θέλει να δώσει μια περιουσία,ας ακουσει το 83 se.....απλά επιβεβαιώνει,γιατί τόσες εταιρείες το έχουν ως βάση για τα δικά τους universal....που τα κοστολογούν πολλαπλάσια τιμή.....καληνύχτα.....

Reaction score
0
Χθες το αγόρασα επιτέλους...Αντικατέστησε ένα Sony bdp-s 500 ΄το οποίο είχε αρχίσει να δείχνει την ηλικία του .Η διαφορά στην χρηστικότητα είναι χαώδης .
Συνδέθηκε σε ένα σύστημα Pioneer LX-01 με tv sony x2000 και τον Sony Pearl.
O τελευταίος είναι που έλαμψε.Ενα γενικά όχι τρομερής ευκρίνειας :122: μηχάνημα αλλά με ωραία κίνηση και χρώματα, κέρδισε πάρα πολύ από το OPPO .Βλέποντας το Gamer ,έχω να πω ότι στα τρία χρόνια που τον έχω ,δεν είδα άλλη φορά τον προβολέα μου να παίζει τόσο ωραία.

Οι Γενικές δοκιμές έδειξαν ότι παίζει με άνεση sacd (dark side of the moon) ,dvd audio (Koyaanisqatsi) ,mp3 σε σκληρό (δυστυχώς δεν διαβάζει cd περασμένα σε σκληρό χωρίς συμπίεση -Ίσως να μην κάνω κάτι σωστά)

Τέλος πάντων ακόμα το ψάχνω ,έτσι κιαλλιώς το υπόλοιπο σύστημα δεν επιτρέπει ακροάσεις απαιτήσεων.Όταν με το καλό κατέβει στο υπόγειο θα αναμετρηθεί και με πιο σοβαρά μηχανάκια .
Πάντως δεν μπορώ να μην τονίσω την αίσθηση σοβαρού μηχανήματος που αποπνέει και το πόσο <εύκολα> μοιάζουν όλα όσα του ζητάς

Πολύ ευχαριστημένος

Reaction score
249

Τι εννοει ο κυριος που εγραψε ρυθμιστηκε σε pure audio;

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Το δικο μου δεν πιστευω να ειναι στο ....ψυγειο!:138:
Το δικο σου το εχω στο φουρνο για πιο ζεστο ηχο....:137:.

Για να οργανωθουμε σιγα-σιγα σιγα.
Το χειρουργειο ειναι ετοιμο και περιμενει....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Το δικο σου το εχω στο φουρνο για πιο ζεστο ηχο....:137:.

Για να οργανωθουμε σιγα-σιγα σιγα.
Το χειρουργειο ειναι ετοιμο και περιμενει....
Δώσε σήμα!
Το δικό μου ελπίζω να μην κρυώνει :116:

Reaction score
10
Το site μας καθως και ο mail-server θα ειναι για λιγο down, για τεχνικους λογους.
Προσωρινα μπορειτε να χρησιμοποιητε το mail : twindigital (παπακι) gmail.com

Ευχαριστω

Reaction score
10
SE-kit

Τα Special Edition kits, θα διατιθενται μεχρι τελος Φεβρουαριου και εφ οσον υπαρχει ακομα στοκ.

Οποιος επιθυμει να κανει την αναβαθμιση ας επικοινωνησει μαζι μου το συντομοτερο.

Ευχαριστω.

Reaction score
73

Nα ευχαριστησω και δημοσια τον Απόστολο για την ταχύτατη εξυπηρετηση με την αναβαθμιση
του 83 σε 83-SE. Την ιδια μέρα που το παρελαβε ... το έκανε και τόστειλε πίσω ...

Αψογη επαγγελματικη συμπεριφορά. ... :615:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Nα ευχαριστησω και δημοσια τον Απόστολο για την ταχύτατη εξυπηρετηση με την αναβαθμιση
του 83 σε 83-SE. Την ιδια μέρα που το παρελαβε ... το έκανε και τόστειλε πίσω ...

Αψογη επαγγελματικη συμπεριφορά. ... :615:
Παρελαβες ?
Το θεμα μας δεν ειναι η ταχυτητα μου, αλλα η εντυπωση που θα σου κανει το νεο σου player.
Αναμενουμε σχολια επι του ηχου......

Καλοριζικο....:605:

Reaction score
10
Re: SE-kit

Τα Special Edition kits, θα διατιθενται μεχρι τελος Φεβρουαριου και εφ οσον υπαρχει ακομα στοκ.

Οποιος επιθυμει να κανει την αναβαθμιση ας επικοινωνησει μαζι μου το συντομοτερο.

Ευχαριστω.
Δεχομάστενε και απειλές τώρα???:141:
Οκ... Θα τα πούμε από κοντά, ετοιμάσου...:143:

Reaction score
10
Re: SE-kit

Δεχομάστενε και απειλές τώρα???:141:
Οκ... Θα τα πούμε από κοντά, ετοιμάσου...:143:
Εσυ τι φοβασαι αφου το εχεις στο ντουλαπ δεν ειπαμε....:143:

Ετοιμος ειμαι και δεχομαστενε επισκεψεις.....φερε και κανενα κερκυραιικο γλυκακι...μεζεδακι...οτι θες....:138:
κι εχω μια λιγουριτσα τωρα....

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Παρελαβες ?
Το θεμα μας δεν ειναι η ταχυτητα μου, αλλα η εντυπωση που θα σου κανει το νεο σου player.
Αναμενουμε σχολια επι του ηχου......

Καλοριζικο....:605:
Kαταρχας ... ευχαριστω για τις ευχες...:144:

Λοιπόν αφου συνδεθηκε στις αναλογικες του ΥΒΑ Integre Passion τα Concerto Sonus Faber αρχισαν
να κελαϊδανε εδω και 5 ωρες απο τις 6 το απογευμα...

Η δισκοθηκη μου εχει μονο CD και λιγα SACD. To αποτελεσμα ειναι μια κατακαθαρη μουσική απόλαυση.
Η αναλυτικοτητα του 83SE ειναι καταπληκτικη... νομιζεις οτι εισαι μεσα στη σκηνη με τα οργανα μαζι.
Καμμια "θαμπαδα" δεν μπορεσα να διακρινω ψηλα χαμηλα η μεσαία..

Εκεινο που θελω να δω ειναι... αν θελει "στρωσιμο" η νεα πλακετα ηχου.. Δλδ αν μετα απο καποιες
ωρες παιξιμο... θα ανιχνευτει κατι ακομα καλυτερο... (λεμε τωρα) αληθεια παρατηρησαν κατι τετοιο
οι πρωτοι που εκαναν αναβαθμιση..?

Κατ' εμε αξιζε τον κοπο και το χρημα η αναβαθμιση... Οχι οτι πριν το αποτελεσμα δεν ηταν καλο..
Ισα ισα που ηταν παρα πολυ καλο... Αλλα τωρα... εχει κατι παραπάνω που κανει το αυτι να τσιτωνει
και σε κανει να κλεινεις τα ματια για να μην εισαγει "θορυβο" η οραση και να μενει η ακοη "μονη" της
να απολαμβανει...

Ενα μπραβο στην ΟΡΡΟ ... Με ~1000 € απολαμβανεις αυτο που σου δινουν καθαροιμα CD Hi-end πολλαπλασιου κοστους

Reaction score
1

Άντε να παίρνουν σειρά και τα δικά μου cremona auditor!
Είμαι περίεργος να ακούσω το se. Πάντως όπως είναι τώρα το oppo, ακούγεται πάρα πολύ κοντά στο micromega stage 6, μέσω του densen dm-10.
Για ν' ακούσουμε τι θα ακούσουμε!

Reaction score
73

Άντε να παίρνουν σειρά και τα δικά μου cremona auditor!
...!
Aσχετο με το θεμα... Aragorn τα cremona auditor τα εχεις βαλει στις βασεις της Sonus faber....? :121:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale