Η Oppo στην Ελλάδα

gor

Reaction score
3
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Πάντως, διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά εμάς που επενδύσαμε στο BDP-83 μόλις ένα χρόνο και κάτι πριν, η Oppo μας έχει αφήσει με ένα beta firmware από τον Αύγουστο. Έλπίζω να μην ακολουθεί την πεπατημένη άλλων εταιριών που ξεχνούν τους πελάτες των ήδη κυκλοφορούντων προϊόντων σε θέματα λογισμικής ενημέρωσης όταν κυκλοφορήσει το επόμενο προϊον! Άλλωστε υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να διορθωθούν. Παραδείγματος χάριν, είναι μεγάλη παράλειψη το γεγονός ότι δεν υπάρχει προφύλαξη οθόνης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης μουσικών κομματιών over DLNA.

Reaction score
152
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Aποστόλη η καθυστέρηση έχει να κάνει με αυτό?
Ωχ... :131: Χαμός!
αν δειτε να πωλουνται oppo93 στο ebay.co.uk σε επαρκεις ποσοτητες και μαλιστα σφραγισμενα ή εστω mint condition θα υποψιαστειτε αυτα τα καλοπαιδα,ε;
λεμε τωρα....:116:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Πάντως, διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά εμάς που επενδύσαμε στο BDP-83 μόλις ένα χρόνο και κάτι πριν, η Oppo μας έχει αφήσει με ένα beta firmware από τον Αύγουστο.

Το beta θα γινει και official, οταν φιαχτει και δουλευει σωστα. Αυτο ειναι εκ των ουκ ανευ με την oppo.

Έλπίζω να μην ακολουθεί την πεπατημένη άλλων εταιριών που ξεχνούν τους πελάτες των ήδη κυκλοφορούντων προϊόντων σε θέματα λογισμικής ενημέρωσης όταν κυκλοφορήσει το επόμενο προϊον!

Η υποστηριξη των προιοντων τους ειναι παραδειγματικη και θα συνεχισει να ειναι.

Άλλωστε υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να διορθωθούν. Παραδείγματος χάριν, είναι μεγάλη παράλειψη το γεγονός ότι δεν υπάρχει προφύλαξη οθόνης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης μουσικών κομματιών over DLNA.

Προφυλαξη οθονης δεν ειναι δυνατη σε περιπτωσεις σαν αυτη που αναφερεις, γιατι απλα το player δεχεται σημα, οπως και στα υπολοιπα audio αρχεια.

Κατι που δεν εχεις προσεξει η δεν εχεις διαβασει στο manual, ειναι το κουμπακι pure audio στο remote.
Το πατας και κλεινουν τα συστηματα εικονας.
Αρα δεν νομιζω οτι υπαρχει παραλειψη στο συγκεκριμενο.
οτι αλλο θελεις με ρωτας

gor

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Το ξέρω ότι η Oppo έως τώρα έχει αποδειχθεί παραδειγματική στο service της και ελπίζω να συνεχίσει να είναι. Όπως και να έχει το πράγμα, έχει βγάλει ένα player το οποίο πιστεύω θα αντέξει πολύ στον χρόνο ανεξαρτήτως αναβαθμίσεων. Παρ'όλα αυτά, μου δίνεται η εντύπωση ότι μέχρι τον Αύγουστο έβγαζε πολύ σύντομα (και ίσως πρωίμα) τα updates και έκτοτε πατήσαν φρένο και λόγω του καινούριου Player που βγάζουν και για να αποφύγουν καινούρια bugs που θα επέφερε ένα βιαστικό update. Όσον αφορά το pure audio, το ξέρω πολύ καλά σαν επιλογή, απλώς, θα ήταν ωραίο, όπως άλλα (αρκετά φθηνότερα) player της αγοράς (πχ Samsung 8200) ήδη κάνουν, να υπήρχε screen saver κατά τη διάρκεια εκτέλεσης μουσικών αρχείων over DLNA, το οποίο να συνίσταντο από ένα αιωρούμενο επί της οθόνης εξώφυλλο του άλμπουμ και όνομα του κομματιου.

Reaction score
0

Να κάνω και μία ερώτηση για ακόμα μια φορά:

Όλα άψογα και ποιοτικά με το μηχανάκι εκτός ότι ακόμα ΔΕΝ υποστηρίζει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους από multimedia αρχεία (srt κλπ).
Απόστολε μπορείς να το κυνηγήσεις το θέμα? Γράφε τους μέϊλ, πάρε κανένα τηλέφωνο, δεν είναι δυνατόν σε άλλα κατά πάρα πολύ φθηνότερα μηχανάκια οι κατασκευαστές να το έχουνε λύσει το πρόβλημα και η Oppo ακόμα να το αγνοεί!
Κακά τα ψέμματα, πλέον τα περισσότερα multimedia αρχεία προέρχονται από το διαδίκτυο και το απολύτως λιγότερο που περιμένουμε από ένα μηχανάκι τόσο ακριβό είναι να παίζει 1-2 γραμματοσειρές παραπάνω!
Για μένα το μηχάνημα στη χρήση του ειναι πάνω από 70% αχρείαστο αν δεν υποστηρίζει την μητρική μου γλώσσα σε αυτά που προβάλειι...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Reaction score
9

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζεται η αναπαραγωγή αρχείων ape. Τα περισσότερα μουσικά αρχεία μου είναι ape όχι flac.

Reaction score
10
Συντομες απαντησεις ( πριν την καταιγιδα.....:126: )

@Zarastro : ναι υποστηριζει APE.

@jolisu : Ελληνικοι υποτιτλοι δεν υπαρχουν στην τρεχουσα εκδοση firmware. Τα αιτηματα σας ειναι γνωστα εδω και πολυ καιρο και η δικη μου πιεση εχει χτυπησει κοκκινα.
Οταν σε λιγες μερες βγει στον αερα το επισημο Ευρωπαικο site της Oppo, αρχιστε το πρεσιν....:126:

Το πρωτο official firmware θα υποστηριζει :
Supported
eSATA/USB
  • Audio:
    AAC
    APE
    FLAC (33-1216 - multi-channel 88.2Khz; 24-bit/192KHz FLAC working | 26-1108 - 192KHz and multi-channel 88KHz no longer work. 88KHz crashes the system, while 192KHz just slowly advances. Multi-channel is stereo remixed to 5.1)
    M4A
    MKA
    MP3
    WAV
    WMA​
  • Picture:
    GIF
    JPG
    PNG​
  • Video:
    AVI (DivX/XviD)
    AVCHD (33-1216 - Fixed | 26-1108 - NTFS drives are not playing back AVCHD. Was working in previous firmware. Rename the "AVCHD" folder and direct access the M2TS in the interim)
    DIVX
    M2TS
    MKV (26-1108. FLAC is still not supported)
    MOV
    MP4
    MPEG-1/2 (includes VOB)
    OGM (Vorbis Audio is not working)
    TS
    WMV​
DLNA
  • Audio:
    AAC
    FLAC (33-1216 - should be working again | 26-1108 - Inadvertently disabled in this firmware)
    M4A
    MKA
    MP3
    PCM
    WAV
    WMA​
  • Picture:
    GIF
    JPG
    PNG​
  • Video:
    AVI (DivX/XviD)
    MKV (26-1108 - FLAC is still not supported)
    MP4
    MPEG-1/2 (includes VOB)
    M2TS
    TS
    WMV​
Not Supported
  • Audio:
    AIFF
    OGG (Recognized, but does not result in audio)
    MLP (Recognized, but does not result in audio)​
  • Picture:
    BMP
    MPO (Multi-Picture Output. aka 3D images)
    TIF
    SVG​
  • Video:
    FLV
    RMVB​

Reaction score
10
Χτες το βραδυ ανακοινωθηκε επισημα το BDP-93 στην Αμερικη.
Απο σημερα ξεκινανε να πουλανε.

Στην Ευρωπη, τα πρωτα BDP-93EU φτανουν τη Πεμπτη.
Εχω κανει κρατηση, αλλα λογω των πολυ ασχημων καιρικων συνθηκων στην Αγγλια, ολες οι μεταφορες εχουν παγωσει.
Αν τα καταφερουν και βοηθησει ο καιρος, τα player θα ειναι εδω παραμονη Πρωτοχρονιας.

Σε καθε περιπτωση, η επισημη ημ/νια ειναι η 3 Ιαν 2011.

Οι παραγγελιες ανοιξαν, οσοι επιθυμειτε να παραγγειλετε, επικοινωνηστε μαζι μας.
Θα τηρηθει αυστηρη σειρα προτεραιοτητας.

Ανακοινωθηκε και το BDP-95 στην Αμερικη.
Δεν εχω ακομα πληροφορηση για το BDP-95EU, οσον αφορα ημ/νια αφιξης.
Απο χαρακτηριστικα, οπως τα ειχαμε πει :
  • SABRE32 Reference Audio DACs : ES9018
  • Toroidal Power Supply
  • Dedicated Stereo Output
  • XLR Balanced Stereo Output
  • Qdeo by Marvell

Reaction score
1

To 95 φαίνεται η απόλυτη λύση για analogue audio και stereo οuput. Το ερώτημα για μένα αγαπητέ Απόστολε είναι πότε θα έχουμε νεώτερα για ένα αξιόπιστο region-free kit για τα 93 και 95 στα πρότυπα του 83... Μόλις μύρισεις κάτι στον ορίζοντα ενημέρωσέ μας!!

Reaction score
10
Εχω στα χερια μου ( και μονο στα δικα μου ) το προγραμμα που κανει το 93 ελευθερο περιοχων οσον αφορα το DVD.
Η εγκατασταση γινεται εφ απαξ, μενει μονιμα και δεν αλλαζει με την αναβαθμιση του firmware. Γινεται απο μενα και δεν διατιθεται για download.
Προσφερεται ΔΩΡΕΑΝ σε οσους το επιθυμουν.

Κιτ θα βγει αλλα δεν γνωριζω ποτε και ποσο.
Αυτο μπορει να μπει και μετα την αγορα του 93, χωρις χρεωση εργασιας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αποστολη τελικα αποφασισα να μην παω οπο,
θα παω για το νεο 93 :143:
παραδοση παραλλαβη ποτε με τον κακο μας τον καιρο ?

Reaction score
1

αποστολη τελικα αποφασισα να μην παω οπο,
θα παω για το νεο 93 :143:
παραδοση παραλλαβη ποτε με τον κακο μας τον καιρο ?

Το είδα σήμερα :137::137: ωραίο μηχανάκι !!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εγω το βλεπω απο τον σεπτεμβρη

Reaction score
89
Συντομες απαντησεις ( πριν την καταιγιδα.....:126: )

@Zarastro : ναι υποστηριζει APE.

@jolisu : Ελληνικοι υποτιτλοι δεν υπαρχουν στην τρεχουσα εκδοση firmware. Τα αιτηματα σας ειναι γνωστα εδω και πολυ καιρο και η δικη μου πιεση εχει χτυπησει κοκκινα.
Οταν σε λιγες μερες βγει στον αερα το επισημο Ευρωπαικο site της Oppo, αρχιστε το πρεσιν....:126:

Το πρωτο official firmware θα υποστηριζει :
Supported
eSATA/USB
  • Audio:
    AAC
    APE
    FLAC (33-1216 - multi-channel 88.2Khz; 24-bit/192KHz FLAC working | 26-1108 - 192KHz and multi-channel 88KHz no longer work. 88KHz crashes the system, while 192KHz just slowly advances. Multi-channel is stereo remixed to 5.1)
    M4A
    MKA
    MP3
    WAV
    WMA​
  • Picture:
    GIF
    JPG
    PNG​
  • Video:
    AVI (DivX/XviD)
    AVCHD (33-1216 - Fixed | 26-1108 - NTFS drives are not playing back AVCHD. Was working in previous firmware. Rename the "AVCHD" folder and direct access the M2TS in the interim)
    DIVX
    M2TS
    MKV (26-1108. FLAC is still not supported)
    MOV
    MP4
    MPEG-1/2 (includes VOB)
    OGM (Vorbis Audio is not working)
    TS
    WMV​
DLNA
  • Audio:
    AAC
    FLAC (33-1216 - should be working again | 26-1108 - Inadvertently disabled in this firmware)
    M4A
    MKA
    MP3
    PCM
    WAV
    WMA​
  • Picture:
    GIF
    JPG
    PNG​
  • Video:
    AVI (DivX/XviD)
    MKV (26-1108 - FLAC is still not supported)
    MP4
    MPEG-1/2 (includes VOB)
    M2TS
    TS
    WMV​
Not Supported
  • Audio:
    AIFF
    OGG (Recognized, but does not result in audio)
    MLP (Recognized, but does not result in audio)​
  • Picture:
    BMP
    MPO (Multi-Picture Output. aka 3D images)
    TIF
    SVG​
  • Video:
    FLV
    RMVB​

οπποστολη για ποιο μοντελο μιλαμε τωρα????? :118:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.459