Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
10
Ελληνικοι υποτιτλοι : Ζητησα, αν δεν εχουν το χρονο να ασχοληθουν με τη μικρη-φτωχη μας Ελλαδα, να μου δωσουν τα εργαλεια για να φιαξω εγω τους υποτιτλους, οπως ειχα κανει και με τα DVD players. Η δικη σας συμμετοχη θεωρω οτι θα τους δωσει να καταλαβουν οτι τελικα ουτε μικροι ειμαστε, ουτε φτωχοι.....
( για το τελευταιο δε παιρνω ορκο...:122:).

BDP-95 : Ο Φεβρουαριος που εχει ανακοινωσει η oppo, ειναι πολυ δυσκολος στοχος. Με τη σχετικη πιεση, το δικο μας BDP-95EU φαινεται να κανει την εμφανιση του Μαρτιο-Απριλιο....βλεπε Πασχα οπως εχω ξαναπει.

Παραγγελιες : Το πολυ μεχρι τη Παρασκευη, πρεπει να δηλωσω κομματια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

βαλτε τωρα που γυριζει, το αποεμα γριβιου

Reaction score
249

και αναρωτιονταν στην αμερικη γιατι στο 83 δε βαλανε το 9018 στον ηχο η οππο σκεφτονταν το επομενο μοντελο

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

εγω στον υπνο μου κ στο ξυπνιο μου βλεπω ακομα το.... 83SE χαχαχαχααααααααα

κοσμει το συστημα μου το 83SE... ... (βεβαια οχι οτι δεν μας τρεχουν τα σαλια για το 95EU ) αλλα λεμε τωρα...
σε 3D TV δεν παμε... αλλα αυτός ο αναλογικος ηχος ... ειναι μεγαλο κερασακι

Αναρωτιεμαι ποσο καλυτερο σε αναλογικη στερεο εξοδο θα ειναι το 95EU απο το 83SE...

ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2011 ....

οτι και να γινει ας εχουμε ενα χαμογελο ... δεν κοστιζει...:605::619::612:

Reaction score
226

Καλη σας ημερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση το 95EU εχει μετατοπιση υποτιτλων ?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Καλη σας ημερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση το 95EU εχει μετατοπιση υποτιτλων ?
Καλη σου μερα,

Εχει οπως και τα προηγουμενα μοντελλα.

Reaction score
226
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Καλη σου μερα,

Εχει οπως και τα προηγουμενα μοντελλα.
ευχαριστω θα κανω υπομονη λοιπον κ τα λεμε μολις με το καλο ερθει....

Reaction score
1

Υπάρχει καμμιά εκτίμηση κόστους για το 95 Aπόστολε? Και με γνώμονα την εμπειρία και την ενημέρωσή σου, πότε πιστεύεις θα δούμε region free kit για το BLURAY στο 95 ???

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Υπάρχει καμμιά εκτίμηση κόστους για το 95 Aπόστολε? Και με γνώμονα την εμπειρία και την ενημέρωσή σου, πότε πιστεύεις θα δούμε region free kit για το BLURAY στο 95 ???
Χωρις να εχω δει τα εσω του 95, σε μερικα πραγματα ειναι το ιδιο με το 93, κυριως σε οτι αφορα την εικονα.
Αρα κατα 90% το κιτ θα ειναι ιδιο και για τα δυο.

Τι κιτ δεν ειναι ετοιμο ακομα, τεσταρεται για την καλη λειτουργια και αποδοση.
Δεν εχω ενημερωση ουτε για το ποτε θα ειναι διαθεσιμο ουτε για το ποσο θα κοστιζει.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Χωρις να εχω δει τα εσω του 95, σε μερικα πραγματα ειναι το ιδιο με το 93, κυριως σε οτι αφορα την εικονα.
Αρα κατα 90% το κιτ θα ειναι ιδιο και για τα δυο.

Τι κιτ δεν ειναι ετοιμο ακομα, τεσταρεται για την καλη λειτουργια και αποδοση.
Δεν εχω ενημερωση ουτε για το ποτε θα ειναι διαθεσιμο ουτε για το ποσο θα κοστιζει.

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το feedback Απόστολε ! Καλές γιορτές καλά να περάσεις αυτές τις μέρες!

Reaction score
10
Σε τι διαφερει, τι εχει παραπανω και τι δεν εχει το BDP-93 σε σχεση με το BDP-83. ( Απο τον Bill McClain...official oppo beta tester ).

These features are the same as for the BDP-83:
  • Both HDMI and component output
  • Source Direct output
  • Front and back USB
  • Ethernet
  • BD profile 2.0, SACD, DVD-A
  • 1GB built-in memory for Blu-ray persistent storage (plus another 1GB for other purposes)
  • Internal decoding of high-def audio codecs
  • Subtitle shift and On Screen Display positioning
  • HDCD decoding can be turned on and off
  • Accepts 1080i50 and 576i50 PAL content; will optionally convert to 60hz
  • Cirrus CS4382A DACs for analog audio
  • Zoom modes for vertical stretch Constant Image Height, full screen black bar elimination, underscan (no zoom on Blu-ray discs with java -- maybe later)
  • DLNA
  • Demo Mode (not working yet)
These features are different:
  • Uses Marvell Qdeo 88DE2750 instead of ABT VRS
  • No fan
  • IR IN but no OUT
  • no special cable required for IR IN
  • RS232 is standard rather than optional
  • Wide/Auto pillarboxes 4:3 material in Source Direct
These features are added:
  • 3D
  • two HDMI outputs
  • USB wireless adapter included
  • Netflix
  • Blockbuster
  • other network sources: to be announced when certified
  • New media file support: mp4, wmv, mov, m4a, ts, m2ts, wav, ogm, flac, aac, ape, asf
  • NTFS on external media
  • eSATA in addition to USB
  • test tones for analog audio
  • multiple crossover selections for analog audio
  • Secondary Audio with lossless
  • Component video uses the same zoom modes as HDMI
  • three setup profiles, different for both HDMI outputs (six total)
  • smoother fast forward
  • DivX Plus HD certified
These features are subtracted:
  • No 24p for DVD
  • No dedicated analog stereo output (use the FR & FL 7.1 connections with the proper downmix setting)
  • Does not Zoom Blu-ray Java titles (maybe in the future)
  • No adjustable audio delay for HDMI
  • Does not include the Spears & Munsil or AIX calibration discs. (The S&M disc is still available from OPPO separately or as an option at checkout time).

Reaction score
1

Μα το 83 δεν είναι media player για να υποστηρίξει όλα αυτά που επιθυμείς και επιθυμώ κι εγώ.
Αντίστοιχα φαντάζομαι δεν είναι και το 93, παρά το γεγονός ότι υποστηρίζει μεγαλύτερη γκάμα αρχείων.
Το 83 και ιδιαίτερα το 83se είναι ένα μηχάνημα που παίζει blu & dvd καταπληκτικά, με το δεύτερο να είναι ένα καταπληκτικό audiphile player. Για τα υπόλοιπα συμπληρώνεται μια χαρά με ένα dune, med8eter, wd, crystal audio ή όποιο άλλο media player επιθυμεί κανείς...
Το γιατί η Αμερικάνική oppo θέλει το μηχάνημά της να είναι έτσι, φαντάζομαι πως έχει πολλές απαντήσεις: θέμα δικαιωμάτων με τα μεγάλα Αμερικανικά studio, το γεγονός ότι είναι Αμερικάνικο και όχι worldwide player, prestige ίσως...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
thanosb, μιας και η εταιρεία θεωρεί ότι το μήνυμά σου θίγει τα συμφέροντά της με τον τρόπο της δυσφήμισης, σε καλώ να αναγράψεις το πλήρες όνομά σου στο εν λόγω θέμα. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστώ να διαγράψω το κείμενό σου.

Εκ της Δ.Ο.

...

Reaction score
1.458

Τα επίμαχα μηνύματα τα διέγραψα για να μην υπάρξει περαιτέρω πρόβλημα! ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Reaction score
10
Η πρωτη παρουσιαση / review για το BDP-93 : BDP-93 Review

Σημειωση : οι επιλογες Netflix , Blockbuster δεν υπαρχουν στο 93EU, γιατι δεν υποστηριζονται στην ευρωπη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ & ΠΡΟΣΟΧΗ : προς τους κατοχους του 93EU .
ΔΕΝ κατεβαζουμε firmware απο την Αμερικη γιατι δεν ειναι ιδιο με το Ευρωπαικο μοντελο.

Τα firmware θα τα βρισκετε σε λιγο καιρο απο το support της Oppo Europe και της TwinDigital.

Προς το παρον, ολα τα player που ερχονται θα αναβαθμιστουν απο εμας, πριν την αποστολη τους.

Απο την ενημερωση που εχω, το multi-region kit θα ειναι διαθεσιμο προς τα τελη του μηνα. ( τιμη δεν εχω ακομα ).

Reaction score
10
Ενημερωση για τους κατοχους BDP-83 / 83SE : Το νεο firmware τεσταρεται και σε λιγο καιρο θα ειναι διαθεσιμο.
Δεν ειναι ακομα γνωστες οι αλλαγες και διορθωσεις.

gor

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Ενημερωση για τους κατοχους BDP-83 / 83SE : Το νεο firmware τεσταρεται και σε λιγο καιρο θα ειναι διαθεσιμο.
Δεν ειναι ακομα γνωστες οι αλλαγες και διορθωσεις.
Μπράβο ρε Απόστολε, καλά νέα μας φέρνεις!

Reaction score
10
The attack of the clones...:126:

CES 2011 και εχουμε :

1. BDP-93/95 Nuforce Edition : 3 models 93NE ($899), 93NXE ($1.299), 95NXE ($2.495)
zone A / region 1 only
φωτο

2. Cabridge Audio Azur 751BD ( 800 GBP )

3. MSB Technology Universal Media Transport ($3.995)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney