Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
89
βρε βρε βρε καλως τα παιδια !!! παμε γερα ελα να βλεπω κ αλλα μοντελακια να παρελαυνουν σιγα σιγα!!! :136:

Reaction score
10
βρε βρε βρε καλως τα παιδια !!! παμε γερα ελα να βλεπω κ αλλα μοντελακια να παρελαυνουν σιγα σιγα!!! :136:
Αυτα δεν ειναι κρυφα...ειναι δηλωμενα...
τις αδηλωτες να φοβασαι...:126:

Reaction score
10
Τα 93 ειναι εδω , αλλα για κιτ μη βιαζεστε ακομα.

Δεν ειναι μονο το dk, υπαρχει κι αλλο.
Αν δεν ειναι σιγουρο και δεν το βαλω εγω...forget about it....:126:.

Reaction score
10
Νεοτερα απο το multiregion-kit :

Θα ειναι διαθεσιμο αρχες Φεβρουριου και θα κοστιζει στην Ευρωπη :
100 ευρω συν ΦΠΑ, δηλ περιπου 120 ευρω σαν DIY και
150 ευρω συν ΦΠΑ δηλ περιπου 178,50 ευρω, τοποθετημενο.

Αν ολα αυτα ισχυουν, και για να εχουμε εγγυηση και μετα τη τοποθετηση του, το κιτ θα τοποθετειται μονο απο την TwinDigital, και θα κοστιζει λιγοτερο απο 150 ευρω ( με το ΦΠΑ ).

Μεχρι να οριστικοποιηθει η συμφωνια με τον κιτ-α, ωστε να εχω μια εικονα του κοστους, δεν θεωρειτε τιποτα δεδομενο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

και ο γνωστος ολανδος εχει σηκωσει διαφορα επι τουτου
αντε να χτυπαμε καμμια κινεζια χωρις να σκεφτομαστε την ζωνη

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

o ολανδος σηκωνσε τιμη 128 ευρω το κιτ,διαθεσιμο το δευτερο 15ημερο του φλεβαρη

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

δαγκωνιε καβουριων
αυγα σαλιγκαριων
και σε μπολ και σε κεσε
που θα μου πεις οτι δεν ξεβρω γαλικα , τοσα χρονια στη γριβιερα τι καναμε ? μυδια ανοιγοκλειναμε

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.895
Αγόρασα εχθές το 93 από τον Αποστόλη, και είμαι κατ' αρχήν πολύ ευχαριστημένος, και από την ταχύτητα ανάγνωσης, τουλάχιστον στα 5-6 που δοκίμασα, και από την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής! :107:

Περισσότερες παρατηρήσεις εν καιρώ.

Reaction score
38

Από αυτά που διάβασα στο αρχικό test του Γάλλου στέκομαι στα εξής:

+ Eίναι κορυφαίο σε αναπαραγωγή ΗD, 3D και 1080p upscaled,
+ Ρυθμιστικά εικόνας που συνολικά είναι ελαφρώς βελτιωμένα σε σχέση με το oppo83. Kάνει πολύ καλό detail enhancment και noise reduction,
+ Μπορείς να αποθηκεύσεις 3 πακέτα διαφορετικών ρυθμίσεων (πχ. για Blu-ray, DVD και Compressed video)
+ Υποστηρίζει mkv και ts files με DTS-HD and TrueHD και το στέλνει με bitstream σε κατάλληλο ενισχυτή,
+ Υποστηρίζει flac 7.1, 4.0 and stereo (192 kHz sampling 24-bit supported and decrypted without downsamplig or degradation)
+ Πέραν του ότι είναι universal παίζει και τα περισσότερα media files που κυκλοφορούν, μεταξύ άλλων τα mkv, m2ts kai mp4 αλλά και videos 3D Side-by-side (2x720p)

- Υποστηρίζει 24p σε ts, άλλα όχι σε mkv (λόγω του Marvel Qdeo δεν μπορεί να ξεπεραστεί η συγκεκριμένη αδυναμία, αλλά αναρωτιέμαι αν μπορεί στο μέλλον να το υποστηρίξει μέσω του δεύτερου chip (HDMI 2)
- Δεν παίζει ακόμα ISO BD / DVD (γαμ@τ@...)
- Δεν υποστηρίζει 3d videos SDS 3840 x 1080... σε κανά χρόνο που θα είναι πιστεύω αρκετά διαδεδομένα, θα είναι αρκετά σημαντικό κι αυτό...

Επίσης ως γνωστόν δεν υποστηρίζει ακόμα ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους (ξανά γαμ@το)... Ίσως να τους παίζει όμως ενσωματωμένους στη ταινία, οπότε με λίγο κόπο θαρρώ πως λύνεται και αυτό!

Η γνώμη μου (χωρίς να το έχω δεί ακόμα) είναι ότι πρόκειται για την καλύτερη συσκευή BD κάτω από χιλιάρικο (και λίγο λέω...) που έχει κυκλοφορήσει ως σήμερα...
Δεν φαίνεται όμως να πετυχαίνει το απόλυτο και σαν media player... δεν είναι επιπέδου dune και popcorn σε αυτό το τομέα...

Αυτό το ισχυρίζεται και ο Γάλλος άλλωστε... Aπο την αυτόματη μετάφραση των γυαλικών... :135:
"propose un rapport qualité/prix difficilement battable!" =
"offers value for money hardly beatable!" =
"προσφέρει σχέση αξίας/τιμής που δύσκολα ξεπερνιέται!"

Reaction score
10
Απο το wiki.oppodigital.com :
Does it support Blu-ray ISO files on HDD?
No. ISO will NEVER be added to OPPO's line of players.​
Αλλα.....

Το Unofficial Oppo BDP-93 FAQ λεει :
Are .iso files or Blu-ray or DVD directory structures supported on external media?
No.
At least one DLNA server, PS3 Media Server, supports DVD .iso files and directory structures.
I have not tried it myself, but I am told that Blu-ray HDMV folders can be copied into an AVCHD directory, which can be played.

Reaction score
10
Το wiki.oppodigital.com λεει πολλα και χρησιμα για τους κατοχους και μη.

παραδειγματα :

1.What is the preferred power on sequence (display, receiver, BD93) to minimize HDMI handshake duration and issues?
In general, HDMI works best during power up if you turn things on in the reverse order of the HDMI chain -- that is, display first, then AVR, then source device (the player in this case). This is simply because HDMI is an end to end protocol driven by the source device, and so if everything down stream of it has had a chance to wake up, have some coffee, read the paper, and change the cat there are fewer things standing in the way.

2. Has anyone had problems connecting an external hard drive via the eSATA port on the BDP-93?
Make sure you turn off the player, turn on the drive (if available) then turn on the player. Hot swapping eSATA is not available, so the drive has to be connected to the player prior to turning the player on.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.895
Δεύτερη ημέρα, η φίλη μου:

"Ααα, αυτό παίζει γρήγορα σαν το HTPC, και κάνει Pause και FF, RW, Next, Previous σαν DVD player! Επιτέλους πήρες κάτι σωστό!" :114:

Το σετάρισα και με το RF remote, όλα τέλεια. :107:

Ποιοί δίσκοι, εκτός του Avatar (σε 35 δευτερόλεπτα ταινία!), αργούν να φορτώσουν?

Reaction score
89
παιδες να ρωτησω κατι σχετικα με τις συνδεσεις του 83SE αν μου επιτρεπετε φυσικα αλλιως..... θα ανοιξω καινουργιο thread :142:

εχω αρχισει διαφορουν πειραματισμους πριν την αγορα καινουργιου ενισχυτη και μιας κ τα χω μαζεψει ολα ειπα να κουνησω λιγο τη πολυκατοικια βλεποντας το βραδυ τα 14 σπαθια.....

Μιας και ο ενισχυτης ειναι ολιγος γερικος αλλα καλογυμνασμενος πως μπορω να τον συνδεσω αναλογικα με το οππο μπας κ ακουσω ποτε μου 5.1 κ βασικα αν χρειαζεται να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις του οππο.

βαζω κ μια φωτο του pioneer ....

και μια του οππο για να μη παραπονιεται...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.895
παιδες να ρωτησω κατι σχετικα με τις συνδεσεις του 83SE αν μου επιτρεπετε φυσικα αλλιως..... θα ανοιξω καινουργιο thread :142:

εχω αρχισει διαφορουν πειραματισμους πριν την αγορα καινουργιου ενισχυτη και μιας κ τα χω μαζεψει ολα ειπα να κουνησω λιγο τη πολυκατοικια βλεποντας το βραδυ τα 14 σπαθια.....

Μιας και ο ενισχυτης ειναι ολιγος γερικος αλλα καλογυμνασμενος πως μπορω να τον συνδεσω αναλογικα με το οππο μπας κ ακουσω ποτε μου 5.1 κ βασικα αν χρειαζεται να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις του οππο.

βαζω κ μια φωτο του pioneer ....

και μια του οππο για να μη παραπονιεται...

Ο ενισχυτής δεν έχει ούτε ένα digital in? Ούτε analog 5.1 in?

Τον ήπιες!! :114:

Reaction score
313

Δεν μπορεί να συνδεθεί η 5.1 έξοδος του Oppo στις "Power In" 5.1 εισόδους του ενισχυτή;

Reaction score
89
Ο ενισχυτής δεν έχει ούτε ένα digital in? Ούτε analog 5.1 in?

Τον ήπιες!! :114:
παρτον στο γαμο σου να σου πει κ του χρονου χαχαχαχααααα

ελεγα μηπως υπαρχει κατι που δε βλεπω εγω αλλα που..... :143:

τοτε τι στην ευχη τα χει τα surround mode το ρημαδι....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.204
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe