Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
4
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Φίλε τα καλά τα λέω ετσι έμαθα όπως και τα κακά για αυτό και πολλές φορές έχω λιθοβοληθεί απλά επειδή διαφωνούσα με κάτι.

Ούτε εγώ αφήνω τίποτα να πέσει κάτω και ας κουράζει πολλές φορές.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

--
-.
..-.
-
--
..-
-.--

το πιο πανω στον κωδικα μορς λεει
κανα νεο εχουμε ?:143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ο δικαιος Ιωβ στην Παλαια Διαθηκη εξυνε τις πληγες του με κεραμιδια.
Κοντα ειμαστε................:106:
:201: ή :205:

Reaction score
0
Παρακαλω, οσοι βαζετε φωτο με διαφορες υπαρξεις, αυτες να εχουν στα χερια τους ενα oppo, για να ειμαστε εντος θεματος....:126:

Μη μας κανουν παρατηρηση για οφ-τοπικ....:137:.
-----------------------------------------------------------

Μεχρι το τελος της επομενης εβδομαδας, οσοι θελετε :
- BDP-93 σκετα
- BDP-93 με ΚΙΤ
- ΚΙΤ για το player που εχετε αγορασει

να βαλετε τη παραγγελια σας, για να μπορεσω να σας καλυψω.

Ευχαριστω.

Επειδή δεν είναι σαφές μιλάμε για κιτ μόνο για DVD ή και για Bluray;
Ευχαριστώ

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.912

Αντε ρε συντροφοι...μια παρεα ειμαστε.Και αν αναψαν λιγο τα αιματα δεν πειραζει.Μεσογειακος λαος ειμαστε.Ειρηνη υμιν και ημιν.Band of the hand.Οοοοο!Τι ηταν αυτο που μου'ρθε τωρα;;;Ταινιαρααα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ο δικαιος Ιωβ στην Παλαια Διαθηκη εξυνε τις πληγες του με κεραμιδια.
Κοντα ειμαστε................:106:
:201: ή :205:
περμενω καποιες απαντησεις απο τον αντιπροσωπο, αν δεν τις εχω μεχρι το απογευμα , θα γεμισει ο τοπος ναρκες.Και ο μονος που δεν θα χασει ειμαι εγω.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

περμενω καποιες απαντησεις απο τον αντιπροσωπο, αν δεν τις εχω μεχρι το απογευμα , θα γεμισει ο τοπος ναρκες.Και ο μονος που δεν θα χασει ειμαι εγω.
Αργυρη, εαν εχεις εστω τοση δα εκτιμηση στο προσωπο μου,
θα μπορουσες να τα ξεχασεις ολα αυτα και να θυμηθεις πως-πανω
απο ολα-
ειμαστε ολοι φιλαρακια εδω μεσα?:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

τωρα μπηκα, τελειωνει εδω
αλλα καποιοι με την μασκα του φιλου δινουν την εντυπωση οτι η νοημοσυνη των αλλων ειναι μικροτερης διατομης απο 1 σεντ.
out and over απο το θεμα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

...απο την σελιδα της οπο αγγλιας
http://www.oppo-bluray.co.uk/eCommerce/basket.aspx...
Απορία (άσχετη τιμολογιακής πολιτικής κλπ.): τι αντιπρόσωπος είναι αυτός στο UK, που πουλάει μόνο τα καινούργια 3D μοντέλα της Oppo? Στην ιστοσελίδα του υπάρχουν τα 93EU και 95EU (προσεχώς), αλλά πουθενά τα 83, 83SE και 80. Καμιά ιδέα κανείς :118:

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

εντελως φιλικα
επειδη δεν νομιζω οτι ζω στην αμερικη , αλλα σε χωρα ευρωπης
βλεπω οτι
απο την σελιδα της οπο αγγλιας

http://www.oppo-bluray.co.uk/eCommerce/basket.aspx

Unit priceQty TotalBDP-93EUOPPO BDP-93EU £499.00
£499.00

Sub-Total : £499.00 United Kingdom Belgium Luxembourg Netherlands Ireland France Germany Denmark Italy Greece Portugal Spain (mainland) Sweden Slovakia Slovenia Poland Hungary Lithuania Czech Republic Finland Austria Bulgaria Estonia Malta Latvia Romania
Delivery Country:
£27.99
Total : £526.99
All prices include VAT
All transactions are processed in UK Pounds Sterling.

και η ισοτιμια ειναι σημερα

http://www.x-rates.com/calculator.html

619 ευρω , απο την επισημη οπο europe , και χωρις διαπραγματευση τιμης.
http://www.naftemporiki.gr/markets/money_currtable.asp?dt=23-01-11&id=synal

631,00€ βλέπω τιμή στις 24-1-11 (δε βρήκα για 23 που έγραψες το μήνυμα)
Η αγορά που αναφέρεται είναι για την τράπεζα, τόσο αγοράζει η τράπεζα.
Ο πελάτης αγοράζει με .8355, μη μπερδεύεστε.
Κατόπιν προσθέτεις και το κόστος συναλλαγής και βγαίνει στα 638,20€.
Με τη διαφορά του ΦΠΑ βγαίνει 653,98€ .
Αν σκεφτούμε ότι ο αντιπρόσωπος δε φέρνει ένα αλλά παλέτα, τα μεταφορικά μοιράζονται σε παραπάνω κομμάτια αλλά κοστίζουν και παραπάνω από 33,50€ ανά τεμάχιο γιατί προστίθεται στη μεταφορά το βάρος της παλέτας και ο μεγαλύτερος χώρος που καταλαμβάνει στο μέσο μεταφοράς.
Αν απαγορεύεται να πατήσει άλλη παλέτα επάνω λόγω… ευαισθησίας του εμπορεύματος άρα χάνει χώρο, τότε σε σφάζει κανονικά…
Το 6,57% διαφορά στην τιμή (από πάνω προς τα κάτω) ή διαφορετικά τα 46,02€, μπορούν, δυστυχώς, να υπερκαλυφθούν με το παραπάνω σκεπτικό.

Reaction score
802

Δηλαδη τα υπολοιπα μαγαζια του εξωτερικου (δεν ειναι λιγα) που πουλανε κοντα στα 650ε το δινουν χωρις συσκευασια?
Αυατ που γραφεις σε οτι εχει να κανιε με το βαρος μου φαινονται λιγο παραξενα.
Την διαφορα του φπα δεν καταλαβα ...Αν εγω αγορασω απο oppo uk αυτη τη τιμη θα εχω.Το ιδιο και ο καθε εισαγωγεας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μην θελοντας να φανει οτι πυροβολω τον αντιπροσωπο

απλα και φιλικα δεν ξερεις τι λες

1 ο αγγλος στελνει κουριερ
2 ο καθε αντιπροσωπος μπορει με διαφορους τροπους , ακομα και με κουριερ να πετυχει καλυτερη τιμη.
3 Αν θυμασαι ή αν το ειχες δει ειχα φερει ολα τα teufel απο την γερμανια με βαρος ανω των 180 κιλων με κοστος μονο 50 ευρω
και ογκο τρελλο
3 φιλος εφερε απο δανια το svs με κοστος πολυ χαμηλο
4 οι μεταφορες στο εξωτερικο ειναι πολυ πιο φτηνες απο εδω , και οπως ξαναειπα αν βρεις τροπο μπορει να φερεις κατι πολυ φτηνα

για ακομα μια φορα φιλικα προς εσενα και τον αποστολη

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.891
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Απορία (άσχετη τιμολογιακής πολιτικής κλπ.): τι αντιπρόσωπος είναι αυτός στο UK, που πουλάει μόνο τα καινούργια 3D μοντέλα της Oppo? Στην ιστοσελίδα του υπάρχουν τα 93EU και 95EU (προσεχώς), αλλά πουθενά τα 83, 83SE και 80. Καμιά ιδέα κανείς :118:

Τέλος τα παλιά, καταργήθηκαν.

Reaction score
10
@argi : αν και η συμβουλη που μου εδωσαν, ηταν να λυσουμε το θεμα τηλεφωνικα, τελικα προτιμησα να σου απαντησω απο εδω.
Θα θελα να ξερω, τι συνεβη απο το Σαββατο και μετα. Τι εκανα η τι σου εκανα και γυρισες τοσο επιθετικα εναντιον μου.

Σου πουλησα με το ζορι μηχανημα ?
Δεν ηξερες τη τιμη ?
Το πηρες πιο φτηνα απ ολους. Κακως, αλλα το πηρες.
Δεν το πηρες χονδρικη γιατι δεν εισαι dealer και γιατι ιδιωτης ΔΕΝ θα ψωνισει ποτε χονδρικη απο την TwinDigital.
Εγω το παντελονι δεν το κατεβαζω σε κανεναν και αυτος ειναι ο λογος που δεν αγορασες 3 φορες τα 8200, ουτε και τον προ.
Η μηπως νομιζεις οτι το mail που εγραψες στην Atlantic, δεν ηρθε σε μενα. Μηπως θες να μαθεις τι απαντησαν οταν τους ειπα τη προσφορα που σου εκανα : too low.....
Πες το ανοιχτα : ψωνιζεις αυτο που θα σου δωσουν πολυ φτηνα, τοσο που κανενας ιδιωτης δεν μπορει να αγορασει και μετα λες για το home cinema του argi.... Βοηθας πολλους οπως ειπες, αλλα τελικα δε διαφερεις απο τα περιοδικα που κατηγορεις.
Πες πρωτα στα μελη, φαν σου, ποσο αγοραζεις.....

Και ξερεις πολυ καλα πια ειναι η διαφορα. Εγω ΔΕΝ σου ειπα ποτε να κανεις κανενα promo και να γραψεις απολυτως τιποτα.
Ακομα και το 3D review το ακυρωσα απο δικης μου πλευρας.

Υπηρξες προνομοιουχος, ενω δεν θα επρεπε να κανω διακρισεις σε κανεναν.
Πηρες ενα απο τα 2 demo, την ημερα που πατησαν το ποδι τους στην Αθηνα, με την υποσχεση να μην το μαθει κανεις.
Γιατι δεν μου επιτρεποταν να τα δωσω πριν την επισημη κυκλοφορια. Γιατι θεωρητικα δεν υπηρχαν. Και το ηξερες αυτο. Οπως ηξερες οτι αυτα τα 2 τα πληρωσα και 30 λιρες πιο ακριβα το καθενα.
Και ομως ειχες επισκεψεις, και τουλαχιστον ενας δεν περασε τυχαια.

Ηρθα ο ιδιος και σου εκανα την αναβαθμιση. Σου δανεισα τα calibration discs να κανεις τις ρυθμισεις σου, ενω θα επρεπε να στα πουλησω.
Σου στελνω προσπεκτους και φωτογραφιες που δεν ειναι για ιδιωτικη χρηση. Μαθαινεις νεα ( πριν απο σας για σας ), οπως και γω και το παραδεχομαι.

Σου αφησα 15-20 μερες το 83SE και τους ada, να δεις και να ακουσεις, μιας και εχεις δειξει τοσο μεγαλο ενδιαφερον για αυτα.
Τετοια μηχανακια ουτε σε μαγαζι δεν αφηνω demo.

Τι αλλαξε λοιπον και ξαφνικα εγινα κακος, πουλαω ακριβα, κανω κολπα με τις εγγυησεις και απο αυριο θα πρεπει να περασω κι απο ναρκοπεδιο ????

Θα ρωτησεις εσυ η καποιος τριτος, γιατι τα εκανα ολα αυτα ?
Για να σε κανω πελατη ?
Απο τη δευτερη φορα με τα ΑΤ, καταλαβα οτι δεν θα ψωνισεις τιποτα απο μενα. Απλα εσυ δεν καταλαβες οτι η too low προσφορα ηταν το στοιχημα/δολωμα. Μονο που δεν ηξερες οτι οταν βαζω στοιχημα, δεν το χανω ποτε.
Το εκανα για το τρελλο-αργυρη, που ηταν φιλαρακι μου, αφηνα το καπελλο του εμπορου και καναμε και λεγαμε τα δικα μας.

Δε θελω να μου απαντησεις online, τo φορουμ δεν ειναι για ξεκατινιασμα και εγω δεν μετεχω σε κατινιες. Θελω να περασεις να παρεις την αποδειξη αγορας και την εγγυηση που σε περιμενουν απο την αρχη του χρονου και να μου φερεις τα δισκακια που σου δανεισα. Αν θες να μου πεις κατι να μου το πεις κοιταζοντας με στα ματια και οχι το πληκτρολογιο.
Οι φιλοι, οπως εγω τους εννοω, οταν ο φιλος τους τους κανει κατι που τους πειραξε, το λιγοτερο που εχουν να κανουν ειναι να σηκωσουν το τηλεφωνο και να πουν : ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ???? και οχι να βγαζουν ολο το φαρμακι που κρυβουν μεσα τους στην υπολοιπη παρεα.
@argi Τελος
----------------------------------------------------------------------------

Δευτερον : Θελω απο αυτο το βημα να τονισω οτι : ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΘΑΨΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ/ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Φαινεται οτι σε μερικους δεν αρεσει που εκτος απο συναδελφος ειμαι και φιλος με ανθρωπους/εισαγωγεις - ανταγωνιστες.

Τριτον : τιμες απο την πισω πορτα δεν υπαρχουν. Οι τιμες ειναι στη σελιδα της TwinDigital, ακριβες η φτηνες, αυτες ειναι.

Το τελευταιο ειναι για τους επιδοξους ΠΑΡΑ-εισαγωγεις....be my guests..........

----------------------------------------------

Μετα απο ολα οσα εχουν συμβει τον τελευταιο καιρο, θα το σκεφτω παρα πολυ αν θα συνεχισω να ειμαι ενεργο μελος αυτης της κοινοτητας.
Οι φιλοι ομως δεν ξεχνιουνται και οι φιλιες δεν ξεπερνιουνται.

Καλη σας νυχτα και ναστε καλα.
Θα τα πουμε στη πιτα.

Reaction score
1

Να γράψει κάτι και ένας πελάτης ;

Τον Αποστόλη δεν τον ξέρω ή τουλάχιστον δεν έχω την οικειότητα που έχετε πολλοί από εδώ...
Στην πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε προσφέρθηκε να κάτσει παραπάνω στο μαγαζί του για να με εξυπηρετήσει...
Την πρώτη φορά που τον είδα ήταν για να παραγγείλω το Med 500X πριν από ένα μήνα, ο έμπορος Αποστόλης τα έβαλε κάτω, μου εξήγησε τα πάντα, έβαλε δεκάδες αρχεία να παίξει, άκουσε με υπομονή ότι χαζομάρα τον ρώτησα...ο άνθρωπος Αποστόλης κέρασε τον καφέ και το τσιγάρο όταν τελειώσαμε με τα εμπορικά...
Τη δεύτερη φορά που τον είδα ήταν για να πάρω το Med 500X που μου είχε φέρει, εν μέσω απεργιών και κλειστών αεροδρομίων στην Ευρώπη, έκανε τα πάντα να με εξυπηρετήσει, χωρίς να τον ενοχλήσω, ήπιαμε και τον καφέ μας πάλι, κάναμε και τα τσιγάρα μας, είπαμε και μια δυό σαχλαμάρες μιας και είμαστε και οι δύο μηχανόβιοι...

Δεν έχει πολλά πράγματα η Τwin Digital που θα μπορούσα να αγοράσω ή τουλάχιστον που σηκώνει το βαλάντιο μου, αλλά ξέρω ότι αν θελήσω κάτι ο άνθρωπος που είχα απέναντί μου δυό φορές θα με εξυπηρετήσει...

Αυτά και μη χαλάτε τις καρδιές σας ! όλα εδώ μένουνε :137:

Reaction score
313

Όποτε κατεβαίνω στην Αθήνα, περνάω ΠΑΝΤΑ από τον Oppόστολο.
Βέβαια...φροντίζω να είναι μέρα και να έχει φως, για να...τον βλέπω!

Από όσο θυμάμαι, το (συγκριτικά) μικρότερο μέρος της κουβέντας μας αφορά οπτικοακουστικά μηχανήματα.
Περισσότερο συζητάμε για...εμάς και την καθημερινότητά μας.

Σημείωση:
Δεν έχω αγοράσει τίποτα από την Twindigital...(δυστυχώς...)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe