Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Μετα απο ολα οσα εχουν συμβει τον τελευταιο καιρο, θα το σκεφτω παρα πολυ αν θα συνεχισω να ειμαι ενεργο μελος αυτης της κοινοτητας.
Οι φιλοι ομως δεν ξεχνιουνται και οι φιλιες δεν ξεπερνιουνται.
.
Αποστόλη όντως να το σκεφτείς πολύ ... οχι εν θερμώ ... και να παραμείνεις στην κοινότητα.

Μπορει συχνά να υπαρχουν αυτες οι κοντρες η οι παρανοήσεις και ειδικά με τις τιμές των προιόντων
Ομως οπως είπε και ο συνφορουμιτης παραπάνω ειναι ελάχιστοι οι αντιπροσωποι στην Ελλαδα
που εχουν το κεφι και τον επαγγελματισμό του Αποστόλη να βοηθησουν.

Απο κοντά τον Αποστόλη δεν τον γνωρισα... Οποτε ομως χρειάστηκε να τον ρωτησω κατι στο τηλ.
δεν σκέφτηκε τον χρονο που του σπαταλουσα αλλα προσπαθουσε να βοηθησει ακομα και για θεματα
ασχετα με τα μηχανηματα του (θυμαμαι τις συμβουλες του για το Βομβο γειωσης που ταλαιπωρει το συστημα μου).
Θα μπορουσε να μου πει ενα ξερό " δεν ξερω" και να κλεισει το τηλέφωνο... αλλα μιλουσαμε
20 λεπτα υπεραστικό τηλεφωνο και δεν εδειχνε διάθεση να κλεισει αλλα διάθεση να βοηθησει οπως μπορουσε.

Επειδή λοιπόν εχω δει αρκετους "μεγαλοσχήμονες και πολλων καρατιων για την πραματεια τους" αντιπροσώπους
κατα καιρούς.... μπορω να πω... οτι ο Απόστολος δεν μου συμπεριφερθηκε ποτε σαν αυτους
είτε του ζητησα ενα απλο καλωδιο ειτε το player. Αυτό με κάνει να σεβομαι την άποψη του ασχετα
αν θα την αποδεχθω η οχι και αν θα προχωρησω σε αγορα προιοντος του που απευθυνεται στην τσεπη μου.

Γιαυτο Απόστολε ηρέμησε... γιατι νομιζω οτι το φορουμ ειναι ενα πεδιο που δεν πρεπει να λείπεις...

gor

Reaction score
3
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Και εγω θα ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου... Γνώρισα τον Απόστολο όταν αγόρασα το 83, μια φορά τον έχω δει όλη και όλη, αλλά σχημάτισα την εντύπωση ότι είναι είναι σπάνιο κράμα εμπόρου που καταλαβαίνεις ότι δεν προσποιείται για να πουλήσει, έχει γνήσιο μεράκι και φιλότιμο για αυτό που κάνει και διαθέτει 1000% παραπάνω ενέργεια από αυτό που θα μπορούσε να διαθέσει κάποιος άλλος για την ίδια δουλειά. Συν τοις άλλοις, τότε που αγόρασα το 83 είχε πέσει το δολάριο και ο Αποστόλης είχε προσαρμόσει αμέσως την τιμή προς τα κάτω... Οτιδήποτε έφερνε ο Αποστόλης και το ήθελα θα το έπερνα από αυτόν με κλειστά τα μάτια.

Γιώργος Ματσαγγούρας

Reaction score
0
Ευτυχως για σένα Απόστολε και δυστυχώς για σενα Argi δεν κατεβήκαμε όλοι σε αυτό το φόρουμ από βουνό και είδαμε μαγαζιά ή "ειδήμονες - μέντορες" για πρώτη μας φορά...

Κάθε άνθρωπος κρίνεται από την ποιότητα του και ποτέ από το σύστημα που έχει στο χώρο του και βέβαια χαρακτηρίζεται από το στίγμα που αφήνουν τα λόγια - πράξεις του...

ΥΓ: Σας μιλάει ένας ανθρωπος που ο Θεός - μοίρα τον ευλόγησε να ταξιδέψει μέχρι τώρα σε περισσότερες από 30 χώρες στο πλανήτη μας και να αγοράσει από τα πιο απίστευτα ή απίθανα μέρη διάφορα αντικείμενα σε καλές ή όχι τιμές...Ποτέ όμως δεν μετάνοιωσα για την τιμή που πλήρωσα - ασχετα αν είχα δώσει και λίγα χρήματα παραπάνω - από την στιγμή που η προσέγγιση - εξυπηρέτηση του πωλητή άξιζε κάτι τέτοιο...
Δεν έχω αγοράσει ακόμα κάτι από τον Απόστολο αλλά προσεχώς θα το κάνω αφού πρέπει να κρατήσουμε σε αυτή την άμοιρη και ταλαίπωρη χώρα ζωντανούς αυτούς τους λίγους επιχειρηματίες "παλαιάς κοπής" που δεν κοστολογούν την εξυπηρέτηση, αγαπούν αυτό που πουλάνε και παθιάζονται με τους πελάτες τους. Μπορεί να μην γνωρίζω τον Απόστολο αλλά το δείγμα γραφής του εδώ μέσα προς τα εκεί με οδηγεί...Κάτι που στον πλανήτη των διαδικτυακών αγορών ή των μεγάλων αλυσίδων του εξωτερικού εγώ προσωπικά ελάχιστες φορές συνάντησα.

Keep walking...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

@argi : αν και η συμβουλη που μου εδωσαν, ηταν να λυσουμε το θεμα τηλεφωνικα, τελικα προτιμησα να σου απαντησω απο εδω.
Θα θελα να ξερω, τι συνεβη απο το Σαββατο και μετα. Τι εκανα η τι σου εκανα και γυρισες τοσο επιθετικα εναντιον μου.
αποστολη προφανως δεν εισαι ο μονος που δεν εχει , ή δεν θελει να καταλαβει οτι σε εχω σαν τον μεγαλο μου αδερφο

Σου πουλησα με το ζορι μηχανημα ?
οχι ειπα κατι τετοιο ? ΟΧΙ τοτε πως το λες
Δεν ηξερες τη τιμη ?
και βεβαια , σου παραπονεθηκα για αυτη ή στην παζαρεψα, ¨? ισα ισα ,σε ευχαριστησα
Το πηρες πιο φτηνα απ ολους. Κακως, αλλα το πηρες.
Δεν το πηρες χονδρικη γιατι δεν εισαι dealer και γιατι ιδιωτης ΔΕΝ θα ψωνισει ποτε χονδρικη απο την TwinDigital.
Εγω το παντελονι δεν το κατεβαζω σε κανεναν και αυτος ειναι ο λογος που δεν αγορασες 3 φορες τα 8200, ουτε και τον προ.
Η μηπως νομιζεις οτι το mail που εγραψες στην Atlantic, δεν ηρθε σε μενα. Μηπως θες να μαθεις τι απαντησαν οταν τους ειπα τη προσφορα που σου εκανα : too low.....
ξερω την πολιτικη της καθε εταιριας , αρκετα καλα, αν η ατλαντικ και καθε ατλαντικ στρουθοκαμηλιζει δικαιωμα της
Πες το ανοιχτα : ψωνιζεις αυτο που θα σου δωσουν πολυ φτηνα, τοσο που κανενας ιδιωτης δεν μπορει να αγορασει και μετα λες για το home cinema του argi.... Βοηθας πολλους οπως ειπες, αλλα τελικα δε διαφερεις απο τα περιοδικα που κατηγορεις.
εγω αν δεν διαφερω απο τα περιοδικα , ειναι δικη σου γνωμη , αλλα τουλαχιστον στον αερα εχω καψει σχεδον καθε προιον που εχω.Οπως εχω καψει και καθε κακο αντιπροσωπο.(pioneer -klipsch-jamo) ολους στον ντακο .Οπως και αλλους που εχω καψει για δικη μου ή φιλικη κακη αντιμετωπιση
Πες πρωτα στα μελη, φαν σου, ποσο αγοραζεις.....
φτηνα , πολυ φτηνα , αλλα εχω αγορασει και ακριβοτερα απο ακθε αλλο μελος οταν δεν ειχα κας.Και ξερεις κατι ακομα εδω και 8+ χρονια (δεν λεω για 15 ) εχω χωσει -χασει πανω απο 120 χιλιαρικα .Και ξερεις καλα οτι προιοντα σαν το σκειλερ (σινεματεκ) μου ειχε παει 2300 ευρω και το σκωτωσα 3 κατοσταρικα με το ζορι.Ο γειτονας με τα μαρκ λεβινσον ειχε πει το 78 οταν ο σκαλουμπακας εθελε να φτιαξει ενα κλαμπ χαιφιντελιστων για καλυτερες τιμες (ουσιαστικα) οτι εγω δεν μπαινω σε κλαμπ και πετυχαινω μονος μου τιμες επειδη ειμαι καλος πελατης.
Το ιδιο ειμαι και εγω.

Και ξερεις πολυ καλα πια ειναι η διαφορα. Εγω ΔΕΝ σου ειπα ποτε να κανεις κανενα promo και να γραψεις απολυτως τιποτα.
Ακομα και το 3D review το ακυρωσα απο δικης μου πλευρας.
Κανεις δεν μου ζητησε να κανω προμο , αν ειμαι ευχαριστημενος με κατι το κανω δωρεαν , αν οχι βρεχει φωτια στη στρατα μου.

Υπηρξες προνομοιουχος, ενω δεν θα επρεπε να κανω διακρισεις σε κανεναν.
αν αισθανεσαι οτι ειμαι ετσι πες μου τι ποσο θελεις να στο φερω πισω .Δεν θελω να κανω τους αλλους οτι ειμαι πολυεργαλειο στα χερια τους , ουτε να αισθανονται ασχημα επειδη μου εδωσαν καλυτερη τιμη.
Πηρες ενα απο τα 2 demo, την ημερα που πατησαν το ποδι τους στην Αθηνα, με την υποσχεση να μην το μαθει κανεις.
Γιατι δεν μου επιτρεποταν να τα δωσω πριν την επισημη κυκλοφορια. Γιατι θεωρητικα δεν υπηρχαν. Και το ηξερες αυτο.
ειπα κιχ πουθενα οτι ειχα το πλειερ ? οχι ,
Οπως ηξερες οτι αυτα τα 2 τα πληρωσα και 30 λιρες πιο ακριβα το καθενα.
σου εχω ξαναπει μεχρι εκει που μπορω να απλωσω το χερι μου δεν κανω διαπραγματευσεις , αλλα αν σου κοστισε παραπανω μπορουσα ευκολα να το πληρωνα περισοτεροα απο καθε μελος .Δεν εχω προβλημα σε 30 λιρες .Δεν θελω κανενα να μπαζω μεσα.
Και ομως ειχες επισκεψεις, και τουλαχιστον ενας δεν περασε τυχαια.
Κανεις δεν περασε .Εκτος αν δεν ημουν εγω εκει.Και στο ξαναλεω στον αερα γραφτηκε κατι ? ΟΧΙ , ψαξε αλλου για χαφιεδες

Ηρθα ο ιδιος και σου εκανα την αναβαθμιση. Σου δανεισα τα calibration discs να κανεις τις ρυθμισεις σου, ενω θα επρεπε να στα πουλησω.
οπως το ειπες τα δανεισες , και αν ποτε τα ζηταγες πισω θα στα εφερνα.Ευτυχως δεν εχω την ιδιοτητα του κλεφτη-καταχραστη.Οσο αφορα την αναβαθμιση μπραβο σου.
Σου στελνω προσπεκτους και φωτογραφιες που δεν ειναι για ιδιωτικη χρηση. Μαθαινεις νεα ( πριν απο σας για σας ), οπως και γω και το παραδεχομαι.

Σου αφησα 15-20 μερες το 83SE και τους ada, να δεις και να ακουσεις, μιας και εχεις δειξει τοσο μεγαλο ενδιαφερον για αυτα.
αποστολη ή δεν θυμασαι καλα ή δεν θες , εφευγες ταξιδι και φοβοσουν μην στα κλεψουν? απο την στιγμη που εφυγες τα μηχανακια εμεινα εκει.Και σου ειθχα πει αν θυμασαι να τα παρεις.
Τετοια μηχανακια ουτε σε μαγαζι δεν αφηνω demo.

Τι αλλαξε λοιπον και ξαφνικα εγινα κακος, πουλαω ακριβα, κανω κολπα με τις εγγυησεις και απο αυριο θα πρεπει να περασω κι απο ναρκοπεδιο ????
ρε δεν πας καλα , σου ειπα οτι εγινες κακος ? σουειπα οτι πουλας ακριβα ? τι λες μωρε ? λυπαμαι που δεν μπορεις να σκεφτεις ....αν το ανοιξω και αλλο θα φανει οτι σου κανω επιθεση.Και δεν σε εχω για στοχο.

Θα ρωτησεις εσυ η καποιος τριτος, γιατι τα εκανα ολα αυτα ?
Για να σε κανω πελατη ?
Απο τη δευτερη φορα με τα ΑΤ, καταλαβα οτι δεν θα ψωνισεις τιποτα απο μενα. Απλα εσυ δεν καταλαβες οτι η too low προσφορα ηταν το στοιχημα/δολωμα. Μονο που δεν ηξερες οτι οταν βαζω στοιχημα, δεν το χανω ποτε.
Το εκανα για το τρελλο-αργυρη, που ηταν φιλαρακι μου, αφηνα το καπελλο του εμπορου και καναμε και λεγαμε τα δικα μας.
αποστολη σου εχω πει ο κοσμος δεν ειναιο χαζος επειδη εσυ το νομιζεις .Αν μιλησεις με κανενα πιο επιθετικο θα μαθεις πολλα .Δεν θες , δεν φταιω εγω

Δε θελω να μου απαντησεις online, τo φορουμ δεν ειναι για ξεκατινιασμα και εγω δεν μετεχω σε κατινιες. Θελω να περασεις να παρεις την αποδειξη αγορας και την εγγυηση που σε περιμενουν απο την αρχη του χρονου και να μου φερεις τα δισκακια που σου δανεισα. Αν θες να μου πεις κατι να μου το πεις κοιταζοντας με στα ματια και οχι το πληκτρολογιο.
Οι φιλοι, οπως εγω τους εννοω, οταν ο φιλος τους τους κανει κατι που τους πειραξε, το λιγοτερο που εχουν να κανουν ειναι να σηκωσουν το τηλεφωνο και να πουν : ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ???? και οχι να βγαζουν ολο το φαρμακι που κρυβουν μεσα τους στην υπολοιπη παρεα.
@argi Τελος
----------------------------------------------------------------------------

Δευτερον : Θελω απο αυτο το βημα να τονισω οτι : ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΘΑΨΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ/ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Φαινεται οτι σε μερικους δεν αρεσει που εκτος απο συναδελφος ειμαι και φιλος με ανθρωπους/εισαγωγεις - ανταγωνιστες.

Τριτον : τιμες απο την πισω πορτα δεν υπαρχουν. Οι τιμες ειναι στη σελιδα της TwinDigital, ακριβες η φτηνες, αυτες ειναι.

Το τελευταιο ειναι για τους επιδοξους ΠΑΡΑ-εισαγωγεις....be my guests..........

----------------------------------------------

Μετα απο ολα οσα εχουν συμβει τον τελευταιο καιρο, θα το σκεφτω παρα πολυ αν θα συνεχισω να ειμαι ενεργο μελος αυτης της κοινοτητας.
Οι φιλοι ομως δεν ξεχνιουνται και οι φιλιες δεν ξεπερνιουνται.

Καλη σας νυχτα και ναστε καλα.
Θα τα πουμε στη πιτα.
αποστολη σε θεωρω μη κακο ανθρωπο , δεν ξεκατιναζω κανενα στον αερα.Προφανως δειχνεις να μη καταλαβαινεις.
Τα δισκακια θα τα εχεις αυριο το πρωι.Αν δεν μπορεις να καταλαβεις καποια πραματα δεν φταιω εγω,δεν σε κατηγορω προσωπικα , αλλα αν θεωρεις οτι εγω επιτιθεμαι που απλα σε ρωτησα γιατι ακριβοτερα εδω?Αυτο δεν εκανα
και εσυ το θεωρεις επιθεση ? θες να μουν καποιοι δυσαρεστημενοι υποψηφιοι πελατες σου και να γραψουν πραματα.Τοτε αυτο δεν θα ειναι επιθεση αλλα πραγματικοτητα.Στο ξαναλεω σε θεωρω μη κακο ανθρωπο απλα βλεπεις φαντασματα παντου , αυτο ειναι κακο για σενα.
δεν εχω ουτε πικρια ουτε κακια αεναντι σου.

σκεψου μονο ποσα λεφτα εχω χασει απο τα καθε τεουφελ
868 989 htpc και τοσα αλλα .Σε θεωρω φιλο και ας νομιζεις οτι θες.Κατι ακομα ειδες ποτε αποδειξη αγορας για οτι εχω ή βασιστηκες στο τι λεω ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

οσο για το να σταματησεις να γραφεις εδω μεσα δεν ειναι στο χερι σου.Μην δηλωσω αντιπροσωπος σε περιπτωση απουσιας σου απο τον χωρο και τρελαθουμε:111: ολοι παρεα.Κουλαρε αποστολη , δεν χριεαζεται να δεις τα χειροτερα για να εκτιμησεις αυτα που εχεις.Επιθεση απο μενα δεν δεχτηκες , δεν εχει δεχτει κανεις εδω μεσα.Δεν ειμαι εδω για να κανω εχθρους , το εχω πει πολλες φορες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μετα τους (με σειρα αγορων)
σακιωτη
σαρλαμη
κοσμα
σαραβελο
χατζη
δημουλα
ιωαννου
μητσιωνη
αμερικανο paul
μπενκ (benq)
χαιτα
hacshop
λυμναιο
τσιφτη
ονκιο γερμανιας
τεουφελ
παιονιρ
λαιος
λαμπρου
και αλλους
ειναι καιρος να νομιζουν οτι τα παιρνω απο εσενα:143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

τον ταουσιανη ξεχασα, τοση διαφημηση εχω ρειξει στην ερθ, και ας τον πληρωσα 50 ευρω περισοτερο απο καθες αλλο γιατι μου τον εφεραν σπιτι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Ευτυχως για σένα Απόστολε και δυστυχώς για σενα Argi δεν κατεβήκαμε όλοι σε αυτό το φόρουμ από βουνό και είδαμε μαγαζιά ή "ειδήμονες - μέντορες" για πρώτη μας φορά...

Κάθε άνθρωπος κρίνεται από την ποιότητα του και ποτέ από το σύστημα που έχει στο χώρο του και βέβαια χαρακτηρίζεται από το στίγμα που αφήνουν τα λόγια - πράξεις του...

ΥΓ: Σας μιλάει ένας ανθρωπος που ο Θεός - μοίρα τον ευλόγησε να ταξιδέψει μέχρι τώρα σε περισσότερες από 30 χώρες στο πλανήτη μας και να αγοράσει από τα πιο απίστευτα ή απίθανα μέρη διάφορα αντικείμενα σε καλές ή όχι τιμές...Ποτέ όμως δεν μετάνοιωσα για την τιμή που πλήρωσα - ασχετα αν είχα δώσει και λίγα χρήματα παραπάνω - από την στιγμή που η προσέγγιση - εξυπηρέτηση του πωλητή άξιζε κάτι τέτοιο...
Δεν έχω αγοράσει ακόμα κάτι από τον Απόστολο αλλά προσεχώς θα το κάνω αφού πρέπει να κρατήσουμε σε αυτή την άμοιρη και ταλαίπωρη χώρα ζωντανούς αυτούς τους λίγους επιχειρηματίες "παλαιάς κοπής" που δεν κοστολογούν την εξυπηρέτηση, αγαπούν αυτό που πουλάνε και παθιάζονται με τους πελάτες τους. Μπορεί να μην γνωρίζω τον Απόστολο αλλά το δείγμα γραφής του εδώ μέσα προς τα εκεί με οδηγεί...Κάτι που στον πλανήτη των διαδικτυακών αγορών ή των μεγάλων αλυσίδων του εξωτερικού εγώ προσωπικά ελάχιστες φορές συνάντησα.

Keep walking...
ειπα ποτε οτι κατεβηκες απο το βουνο ? δειξε που

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθεντος....

Μια σκέψη έκανα διαβάζοντας το θέμα αφού σκοπεύω το επόμενο απόκτημα μου να είναι το επερχόμενο Οppo 95....Συμπαθατε με...

πως με χαρακτηριζεις εχθρο ?
αν δεν χαρακτηριζεις εμενα πες ποιον
περιμενω απαντηση , μετα θα ενημερωσω τον διαχειρστη της κατηγοριας για επιθεση προς το προσωπο μου

Reaction score
38

Aργύρη καλό (για σένα) είναι να ηρεμήσεις! Δεν χρειάζεται να γίνεται δημόσια αυτό...
Το ζήτημα είναι λεπτό γιατί αφορά (και μπορεί να επηρεάσει) την επαγγελματική ζωή ενός φίλου σου...

Αν θες τη γνώμη μου, η ενημέρωση που μας έκανες ήταν σωστή, αλλά την έκανες με λάθος τρόπο.
Έπρεπε να μιλήσεις πρώτα ιδιωτικώς με τον Αποστόλη, να λάβεις τις απαντήσεις/εξηγήσεις που θέλεις και μετά απλά να μας ενημερώσεις για τιμές στο εξωτερικό (που ξαναλέω, η διαφορά για τους υποψήφιους αγοραστές του 93 είναι ασήμαντες συγκρινόμενες με το after sales service του Αποστόλη!).

Είμαι σίγουρος ότι το έχεις ξανασκεφτεί (μετά απ' όλα αυτά) και καταλαβαίνεις και ο ίδιος ότι έτσι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα...

Είναι δε, σίγουρο ότι δεν υπάρχει τόσο βλάκας επαγγελματίας, που να πιστεύει ότι δεν θα μαθαίναμε κάποια στιγμή (αν όχι μόνοι μας... από εσένα... ή από κάποιον άλλο) τις τιμές του συγκεκριμένου προϊόντος στο εξωτερικό!
Κάποιος λόγος θα υπάρχει... σωστή ή λάθος η επιλογή... ο λόγος υπάρχει!!!

+++
Να πω ότι η όποια επαφή μου με το Αποστόλη, περιορίζεται σε 1-2 τηλέφωνα για συγκεκριμένο θέμα και δεν τον γνωρίζω καν φατσικά! Δεν έχω αγοράσει ποτέ τίποτα από αυτόν!
Από την αντιμετώπιση όμως που είχα στο θέμα μου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τον προτιμούσα σε περίπτωση επιλογής μεταξύ αυτού και ενός Άγγλου ή Γερμανού...
Για 50-60 ή 100Ε δεν πάσχω... ούτε είναι μυστικό ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, τα προιόντα που αφορούν το χόμπυ μας είναι ακριβότερα στη χώρα μας!
Δεν είναι ίδια η "δεξαμενή" αγοραστών και το ξέρουμε όλοι αυτό!

Αυτά...

Φιλικά...

και μη χαλάτε τις καρδιές σας... πάτε για κανά τσίπουρο καλύτερα...:116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ηρεμος ειμαι, με τον αποστολη δεν νευριαζω.Αυτα που εγραψα ειναι φιλικα, αν εγραφα εχθρικα θα βλεπαμε ολοι αλλα πραματα.Ο αποστολης δεν εγινε ποτε στοχος μου, εδω δεν εγιναν αλλοι και αλλοι.Ευτυχως ειμαι ηρεμος, σε περιπτωση εκτος αποστολη νοιωθω μια πελωρια λαχταρα για fight* αλλα την κρατω καλα μεσα μου.Αν αμολαγα το τερας ολοι θα χαναμε.
Οσο αφορα τον αποστολη θα του πω καποια πραματα προσωπικα
γιατι δεν θελω να τον βλαψω , γραφοντας τα στον αερα.ευχαριστω για τον ενδιαφερον , μπραβο για την χυραιμια σου.

* αν ολοι ζουμε με το δαχτυλο στην σκανδαλη ειμαστε ολοι χαμενοι.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Με τον Αποστόλη είμαστε χρόνια φίλοι, σίγουρα κάποιοι ταιριάζουν με κάποιους και κάποιοι όχι, γι αυτό υπάρχουν και οι αντίστοιχες παρέες είτε οικογενειακές είτε whatever.
Ο συγκεκριμένος είναι ένας τίμιος άνθρωπος, οικογενειάρχης και έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο όχι μόνο επαγγελματικά. Δεν του αξίζει τέτοια δημόσια επίθεση και δεν μιλάω για τα προιόντα του, αλλά πρωτίστως για τον άνθρωπο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

νικο αν μπει καποιος στο μαγαζι σου και σε ρωτησει γιατι κατι ειναι ακριβοτερο απο αλλου το θεωρεις επιθεση ?
Ποια ειναι η επιθεση ? κανε την κοπι πειστ.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Εδώ ολόκληρα ίδια πολυκαταστήματα έχουν διαφορετικές τιμές μέσα στο ίδιο το λεκανοπέδιο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

δεν απαντησες που ειναι η επιθεση ?
Αν ρωτας καποιον γιατι το προιον του ειναι ακριβοτερο απο αλλου θεωρειται επιθεση ?

μπαμπινιωτης σελιδα 361 λεξη 12ατη
επιθεση εντονη κριτικη ή διατυπωση κατηγοριων εναντιον καποιου

και σε ξαναρωταω επιτεθηκα
ρωτοντας γιατι η τιμη ειναι υψηλοτερη ?

αυτο ειναι επιθεση , αστο μην κανω επιθεση και δεν φταιει τιποτα ο αποστολης , αστο

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Καταρχήν δεν είμαι επιθετικός μαζί σου, για τον Αποστόλη μίλησα.
Με βάζεις να κάνω πειστ τα προαναφερθέντα σου υποδεικνύοντας μου τον μπαμπινιώτη?

Διάβασε τα κείμενά σου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

επια οτι εισαι επιθετικος μαζι μου ?
που το ειπα ?

καντο αλλιως τσαμπα γραφουμε,
και διαβαζει και κοσμος με νοημοσυνη

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

η γνωμη μου για τον αποστολη ειναι εδω :

twindigital απιστευτη ευγενεια, εξυπηρετηση, δεν κρατησε μουτρα οταν αγορασα ηχεια απο αλλου, το ψαχνει πολυ και δεν αφηνει πελατη στεναχωρεμενο με τιποτα.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=80822

και παραμενει η ιδια

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Διαβάζοντας τα επίμαχα posts προσωπικά δεν διέκρινα καμία επίθεση του 'argi' στον 'oppohellas'.

Πίσω όμως από τα 'nicknames' κρύβονται δύο άνθρωποι ο Ανάργυρος και ο Αποστόλης που
από ό,τι κατάλαβα δεν έχουν μια απλή σχέση πελάτη/εμπόρου αλλά κάτι παραπάνω-φιλική.

Ένα απλό τηλεφώνημα εκ μέρους του Ανάργυρου(πριν τα δημοσιευμένα posts)
θα έλυνε το θέμα εξ αρχής-αυτό πείραξε τον Αποστόλη και τον καταλαβαίνω απόλυτα.

Συμβαίνουν αυτά όμως βρε παιδια,το πρόβλημα λύνεται εύκολα:
Πες μου την διεύθυνση σου argi,να σου στείλω ένα μπουκαλάκι 'πρωτόρακι'
να την πιείτε με τον 'oppohellas' στο NODUS στις 5 Φεβρουαρίου στην κοπή της πίτας του avsite.gr

Μετά θα έχουμε αγκαλίτσες και φιλάκια-εγγυημένα:135:
Το θέμα ομως αργότερα θα είναι όταν θα ακούσεις τα rf-7(θα τσηρίζουν:143:)-8200 δεν θα γίνουν ποτέ:142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

nelson κακια δεν εβγαλα.Οσο αφορα τον αποστολη θα του τα παω του ιδιου.Δεν κανει να γραφω κακα πραματα στον αερα.Αν και θαπρεπε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney