Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Ολα τα 93 και 95 που ερχονται αυτη την εβδομαδα ειναι κλεισμενα.oppo 93 υπαρχει διαθεσιμο?
Πολλα παραπανω, γιατι στο 93 ακομα και οι ματροσκες θα περασουν απο το QDEO, που σημαινει κορυφαια ποιοτητα εικονας.Για να καταλαβω τι παραπανω θα μου δωσει το oppo 93 απο το popcron c200 περα απο το blu-ray player?
Μακράν....:126:και ΗΧΟ ωρε και ΗΧΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστασεων..............
Ελπιζω να βοηθησα.Επειδή σκέφτομαι να κάνω την τρέλα για το 95 ...πείτε μου λίγο εσείς οι κάτοχοι ή ο Απόστολος τι πρέπει να κάνω για να δώ ελληνικούς υπότιτλους σε μια ματρόσκα (σε τι κωδικοποίηση πρέπει να σωθεί ....βλέπει τα συνηθισμένα srt ή μήπως θέλει να σώσεις τον υπότιτλο σε κάποιο άλλο φορμά);
Τιποτα δεν εχεις να κανεις. Οπως κατεβαζεις τον υποτιτλο και τον διαβαζει το media player, ακριβως με τον ιδιο τροπο διαβαζει και το oppo.
Στο setup του player πρεπει να βαλουμε τον κωδικο για τους Ελληνικους χαρακτηρες.
Setup --> Playback setup --> Language --> Subtitle Language --> 6976 ( εμφανιζεται το Greek )
Επίσης αν έχω bluray image se BDMV πώς του ενσωματώνω ελληνικούς υπότιτλους; Κάποιοι φίλοι το έχουν κάνει λένε για αυτο ρωτάω. Παιδιά τα φώτα σας. Έχω και ξεχωριστό media player αλλα το δέλεαρ του QDEO στον προτζέκτορα είναι μεγάλο για κάποιες ξεχωριστές ταινίες που θέλω να δώ στην καλύτερη δυνατή ποιότητα...
Δυστυχως δεν εχω ασχοληθει ( ακομα ) και δεν μπορω να απαντησω σε αυτο.
Τέλος πότε προβλέπεται να μπορεί να παίξει ΜΡ3?
Αυτά τα ολίγα συγνώμη αν σας κούρασα, διάβασα και τα νήματα του Απόστολου αλλα όλα είναι αμερικανικά και φυσικά τα αμερικανάκια κουβέντα για ελληνικούς υπότιτλους, ανώ και τα ΜΡ3 στα δικά τους ΟΡΡΟ παίζουν κανονικά...
Δεν νομιζω οτι η αμερικανικη εκδοση υποστηριζει Ελληνικους υποτιτλους. Μπορει τα μηχανακια να ειναι ιδια, αλλα λογω του οτι η Ευρωπη απαιτει να εχουν τις δικες της προδιαγραφες πχ CE, RoHS, ετσι βγαινουν απο αλλη γραμμη παραγωγης. Το mp3 οπως ανεφερα πιο πανω θα ενεργοποιηθει συντομα με firmware.
έλα ρε Απόστολε, αφού το ξέρεις![]()