Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
5
Re: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Κραταω το Oppo μου στα χέρια μου :)

Ακομα δεν εχω ανοιξει το κουτί περιμένω να γυρισω σπίτι αφού πρωτα περάσω απο γνωστό κατάστημα να παραλάβω τα Harman/Kardon μου (HS500).

Να είχα κι εναν Epson 1000άρη :p

Εντυπώσεις μολις το δω

Reaction score
5

Λοιπόν. Οι πρώτες εντυπώσεις μου απο το μηχανάκι είναι πάρα πολύ καλές. Εντάξει... Δεν το κανει και HD αλλα καθεσαι και βλέπεις ταινια DVD με upscale χωρις ιδιαίτερα πιξελιάσματα κλπ κλπ.

Δεν ξερω βεβαια πως θα εδειχνε στις ινστες ενος προβολέα αλλα στις 40 ίντσες της Samsung εδειχνε μια χαρούλα. Μάλιστα, εχθες το βράδυ που ήρθε ο Monsieur Olympios απο το σπίτι ρίξαμε το Oppo στα 576 και αφήσαμε τον scaler της τηλεόρασης να κανει δουλεια. Λίγοτερο ευκρινής και με κάποια θαμπάδα..

Δεν έψαξα ιδιαίτερα τις λειτουργίες του αλλα αν θέλετε την γνώμη μου ειναι μια αγορα που τα αξιζει τα λεφτά της :respect::respect:

Reaction score
10

Αυριο Σαββατο 20/4 θα ειμαστε κλειστα.
Οχι δεν θα παω να φερω παλι καμμια νεα αντιπροσωπια.

Εχω μια λιγουριτσα και θα πεταχτω μεχρι Σαλονικη γιατι κατι μαγειρευει εκει ο σεφ.....

Απο Δευτερα τα νεοτερα....

Reaction score
10

Αυριο Σαββατο 20/4 θα ειμαστε κλειστα.
Οχι δεν θα παω να φερω παλι καμμια νεα αντιπροσωπια.

Εχω μια λιγουριτσα και θα πεταχτω μεχρι Σαλονικη γιατι κατι μαγειρευει εκει ο σεφ.....

Απο Δευτερα τα νεοτερα....
Σαββατο 21 Απριλιου ....ενα μυαλο πρωι-βραδυ....

Reaction score
0

Λοιπόν. Οι πρώτες εντυπώσεις μου απο το μηχανάκι είναι πάρα πολύ καλές. Εντάξει... Δεν το κανει και HD αλλα καθεσαι και βλέπεις ταινια DVD με upscale χωρις ιδιαίτερα πιξελιάσματα κλπ κλπ.

Δεν ξερω βεβαια πως θα εδειχνε στις ινστες ενος προβολέα αλλα στις 40 ίντσες της Samsung εδειχνε μια χαρούλα. Μάλιστα, εχθες το βράδυ που ήρθε ο Monsieur Olympios απο το σπίτι ρίξαμε το Oppo στα 576 και αφήσαμε τον scaler της τηλεόρασης να κανει δουλεια. Λίγοτερο ευκρινής και με κάποια θαμπάδα..

Δεν έψαξα ιδιαίτερα τις λειτουργίες του αλλα αν θέλετε την γνώμη μου ειναι μια αγορα που τα αξιζει τα λεφτά της :respect::respect:
Καλορίζικο Λάμπρο και καλές τηλεθεάσεις.Το αγόρασα για φίλο από Αμερική και είναι πολύ τίμιο για τα χρήματά του.Έχω το 970 και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Βάλε και firmware γαι Divx με ελληνικούς υποτίτλους.

Reaction score
0

οπα προβλιμα το δικο μου 981 πιξελιαζει εντονα σε ολα τα dvd .επαιξα με τισ ρυθμισεισ του oppo xoρισ να αλλαξει κατι προσ το καλο.τα πιξελιασματα φαινονται εντονα και ξεκαθαρα στισ σκοτινεσ σκινεσ σε αποχροσεισ του πρασινου ειδικα

Reaction score
10

οπα προβλιμα το δικο μου 981 πιξελιαζει εντονα σε ολα τα dvd .επαιξα με τισ ρυθμισεισ του oppo xoρισ να αλλαξει κατι προσ το καλο.τα πιξελιασματα φαινονται εντονα και ξεκαθαρα στισ σκοτινεσ σκινεσ σε αποχροσεισ του πρασινου ειδικα
Φιλε Druuna , πες μου παλι με τι τηλεοραση/προβολεα το παιζεις, σε τι αναλυση και με τι καλωδιο, το δικο του η αλλο ?
Αν παιζεις με αλλο καλωδιο λογω αποστασης , δοκιμασε να το φερεις κοντα και να παιξεις με το δικο του καλωδιο. Και πες μου τι γινεται.
Σε καθε περιπτωση βεβαια μπορεις να το φερεις απο εδω να το δουμε απο κοντα.
Ευχαριστω.

Reaction score
0

το παιζω με την sharp 37xd1e kαι μεσω του hdmi καλοδιου του oppo 981.τα πιξελιασματα δυστυχωσ φαινονται σε ολεσ τισ αναλυσεισ ειδιακα στο πρασινο χαμιλου φοτισμου.καπου ειχα διαβασει οτι υπυρχε το συγκεκριμενο προβλημα με το πρασινο αλλα λυθικε με firmware update του ιανουαριου απο την oppo

Reaction score
10

το παιζω με την sharp 37xd1e kαι μεσω του hdmi καλοδιου του oppo 981.τα πιξελιασματα δυστυχωσ φαινονται σε ολεσ τισ αναλυσεισ ειδιακα στο πρασινο χαμιλου φοτισμου.καπου ειχα διαβασει οτι υπυρχε το συγκεκριμενο προβλημα με το πρασινο αλλα λυθικε με firmware update του ιανουαριου απο την oppo
Απ οτι βλεπω το συγκεκριμενο firmware, ειναι για το αμερικανικο 981 και σε beta test version.
Θα ρωτησω ομως την Oppo Europe αυριο, αν υπαρχει καποιο νεο firmware και για μας.

Διαβασε αυτο απο την Oppodigital...
http://www.oppodigital.com/dv981hd/dv981hd-firmware-0t-0122.html
και συγκεκριμενα το release note.
Επειδη δεν εχω 981 στο σπιτι, κοιτα στο General Setup Page , εχουν βαλει επιλογη Color Space ?

Release Note
The following new features and improvements are included in this version:
1. Manual Color Space Selection
A "Color Space" selection item has been added to the "General Setup Page" of the setup menu. The available options are "RGB", "YCbCr 4:4:4" and "Auto". Previous firmware version did not have this selection, and the player always automatically chooses color space based on HDMI or DVI handshake with the TV.
Adding the color space selection menu allows the user to specify which color space to use. This feature may potentially be used to work around some color accuracy issue with certain TVs. For example, the HDTV specification requires the use of BT.709 color conversion matrix for YCbCr signal in high definition, and the DV-981HD correctly implemented this requirement. However there are some TVs on the market incorrectly applies the BT.601 color conversion matrix, which is intended for SD YCbCr signal, to HD signals. When this incorrect color conversion matrix is applied by the TV, it will result in so called "green push" - green becomes too saturated or the image has a green tint. By selecting the RGB color space, a user can avoid the TVs color conversion matrix and work around this problem.

Μην βαλεις ομως αυτο το firmware γιατι δεν θα παιξει σωστα το player.
Μπορει μονο το scart να απενεργοποιηθει αλλα μη το ρισκαρεις.
Να παρουμε μια απαντηση πρωτα και μετα.

Reaction score
10

Μολις εστειλα mail στους Αμερικανους μιας και δουλευουν αυτη τη στιγμη, με cc για την oppo Europe.
Ισως εχουμε απαντηση στο επομενο μισαωρο, αλλα μαλλον θα λεει να περιμενουμε την Ευρωπαικη απαντηση.

Reaction score
10

Τι ειπα μιση ωρα ???
Ε το mail ηρθε μαζι με firmware. version A_308.
Θα το κρεμασω αυριο πρωι στο blog.
H απαντηση της Oppodigital ειναι παρακατω :

Apostolos,

Have the user try this attached beta firmware release. This release
fixes PAL Y/C Delay errors which can occur on PAL displays.

If they are complaining about an overall green cast, or greens are too
saturated, then you will want to use the 0T-0122 Firmware
(http://www.oppodigital.com/dv981hd/dv981hd-firmware-0t-0122.html).
Have the user then set the colorspace to RGB on the General Setup of
the DVD player.

In both cases you will need to region unlock the player by pressing
Setup, 9210, 0, then Setup to exit.

Best Regards,

Customer Service
OPPO Digital, Inc.
453 Ravendale Dr, Suite D
Mountain View, CA 94043
[email protected]
Tel: 650-961-1118
Fax: 650-961-1119

Reaction score
5.619

Πολύ ευχαριστημένος από το Oppo 981. Το παρέλαβα από τα ίδια τα χέρια του Αποστόλη, όταν ήρθε το προηγούμενο Σάββατο στη συνάντηση μελών του forum στη Θεσσαλονίκη.
Κλείδωσε άψογα το hdmi σε όλες τις αναλύσεις συμπεριλαμβανομένης της 1080p με τον προβολέα Panasonic pt-ax100. Καλώδιο χρησιμοποίησα το 15μετρο flat 1080p 1.3 hdmi της αμερικανικής Atlona.
Μέρα με τη νύχτα με ό,τι έβλεπα μέχρι τώρα μέσω component. To hdmi φοβερό και πραγματικά κάνει θαύματα.
Δοκιμή στη δοκιμή, stop και αλλαγή ανάλυσης, προσπαθούσα να καταλάβω διαφορά. Το scaler του προβολέα πολύ καλό, όταν του δοθεί σήμα μέσω hdmi, αλλά το Oppo το ξεπερνά. Ιδού ένα παράδειγμα: Χάλια τα πιξελιάσματα ανάμεσα στις φυλλωσιές του θάμνου στα 576... Στα 720p και 1080p το Oppo καταφέρνει να τα εξαφανίσει. (Ταινία: Ο Σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι: Η Αρχή) Αριστερά 576, δεξιά 1080p, επάνω 720p. Προσωπικά προτίμησα τα 1080p και το έχω αφήσει πλέον κλειδωμένο εκεί.
test.jpg

Reaction score
3

Την περασμένη Πέμπτη (26/04/07) είχα την πρώτη «δια ζώσης» συνάντηση με μέλος του avsite.gr και υπερήφανου, εν Ελλάδι, αντιπροσώπου της oppo digital. Μου δημιουργήθηκε λοιπόν η ανάγκη να προσθέσω ένα post σε αυτό το thread με την εντύπωση που σχημάτισα δια τον κύριο «twin digital»:
Ο άνθρωπος απλά με σκλάβωσε:bravo: ! Δεν είμαι σε θέση να κρίνω πόσο καλά είναι τα προϊόντα τα οποία εμπορεύεται, αλλά ειλικρινά ο τόσο ζεστός τρόπος προσέγγισης και η ανεκτικότητά του στη δική μου άγνοια, με έκανε να θέλω να αγοράσω ότι και αν πουλάει, και θα το κάνω μόλις το επιτρέψουν τα οικονομικά μου (αναφέρομαι βέβαια σε αυτά της νεότερης δραστηριότητάς του). Ένιωσα ότι συναλλάσσομαι με έναν ειλικρινή έμπορο ο οποίος τιμά και το επιτήδευμά του, αλλά και τα προϊόντα του και πιστεύει σε αυτά.:respect:

Τα παραπάνω θα ήθελα να τα γράψω από την πρώτη στιγμή όμως τα μάτια μου δεν μπορούσαν να κοιτάξουν άλλη οθόνη πλην της 55άρας παχουλής Sony μου να παίζει την εικόνα που της έδινε ο 981:crazy_3: :happy_7: :crazy_3: :happy_7: .

Reaction score
5

Εχθές το βραδάκι κάτι με έπιασε καθώς έβλεπα το oppo να καθεται σβηστό εκει. Κάτι δεν είχα δοκιμάσει πάνω του.... DivX.

Παω στο δωματιο μου και βρίσκω το "Maverick" το οποιο εχω κάνει μονος μου encode και το εχω σε 2 CD. H αλήθεια ειναι οτι δεν περίμενα πολλά πράγματα.

Βάζω το δισκάκι μέσα, επιλεγω το αρχειο και περιμένω. Και ξαφνικά αρχίζει η ταινία. Και πέφτουν τα σαγόνια μου κάτω. Ή εγώ ειμαι γκαβός ή αυτό κανει πολύ καλή δουλεια. Αμέσως τηλεφώνησα σε 2 φίλους που μένουν στην γειτονιά, να πάρουν απο ενα CD με DivX και να τσακιστούν να ερθουν σπίτι μου. Η εικόνα που βλέπαμε ΔΕΝ σου θυμίζει DivX σε καμία περίπτωση. Η υπότιτλοι έπαιζαν μια χαρά και η εικόνα είχε τόσο ελάχιστα πιξελιάσματα που βαριόσουνα να σχοληθείς μαζί τους.

Αυτά. Τελικά όσο περνάει ο καιρός, τόσο χαίρομαι που το πήρα αυτό το πράμα :)

Ας κανουν οσο καιρο θελουν να αποφασίσουν HD Format. θα ζήσω με το Oppo και τα Harman/Kardon μου. μουαχαχαχα

Reaction score
7

Στο παρελθόν είχα δει κάπου έναν οδηγό για sdi modding του 971h.

Επειδή μες στην εβδομάδα περιμένω έναν φίλο με κολλητήρι για άλλη δουλειά (λέγε με wii :cool_3: ) ξέρει κάποιος πού υπάρχει ο σχετικός οδηγός και ποιο sdi board κάνει τη δουλειά για το 971?

Στο www.crtprojectors.co.uk έχουν αυτό

και αυτό

Για να δούμε, θα κάνω ντεμπούτο στο diy?

Reaction score
0

Παιδιά έχω μια απορία για το DV971 και εδώ κάπιος μάλλον θα τη διαβάσει: ποιός ο καλύτερος τρόπος να δω φωτογραφίες?
Έχω projector 1280x720 (Sanyo Z3) με DVI/HDMI καλώδιο.
Το player είναι σε wide/squize mode και 720p.
Όταν βάζω cd me φωτογραφίες jpeg που είναι 1280χ720 δεν καλύπτουν όλη την οθόνη αλλά μέρος της, δηλαδή αφήνει περιθώριο και πάνω/κάτω και δεξιά/αριστερά (με zoom 125% καλύπτεται όλη η οθόνη).
Κάνω κάτι λάθος? Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δω φωτογραφίες?
Ευχαριστώ

Reaction score
7

ΟΚ, τον βρήκα το οδηγό εδώ.

To board είναι το πρώτο από τα παραπάνω δύο της Pixelmagic, το ΒΤ656 Pro. Η εταιρία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Projecting Art, του κ. Λάμπρου, αν δεν κάνω λάθος.

Reaction score
10

Καλα τρεις μερες ελΛειψα και εγινε παλι χαμος ?
Δε μας φτανει η εικονα του oppo θελουμε και καλυτερη......αντε παληκαρια μου πλακωθητε στις μετατροπες .....με την ευχη μου.

Φυσικα μετα απο αυτα που διαβασα, δεν εχω παρα να κανω τις εξης ανακοινωσεις:
Ο κυριος Λαμπρος (Regunus) προαγεται σε promotion manager οπως αλλωστε του ειχα πει και στο φωνοκουτο....
Ο κυριος Ζοζεφ , public relations.
O κυριος petesoulis φυσικα στο R&D.
Και τελος λεω να βαλω το φιλο μου τον HV υπευθυνο παραγγελιων και στα θεματα ανταγωνισμου......

Παιδια ναστε καλα, σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Ακομα πιο πολυ χαιρομαι που εισαστε ευχαριστημενοι απο την αγορα σας....γιατι στο τελος αυτο μετραει.
Με σας καθαρισα.....πρεπει ομως να χαρουν και οι 2 φιλοι που εχουν το "green push" προβλημα για να ειμαστε ολοι καλα...και περισσοτερο εγω.
Στη διαθεση σας.

Reaction score
1
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Απόστολε,καλό θα ήταν τα Αμερικανάκια εκτός από firmware ,να γράψουν στην
ιστοσελίδα τους ότι υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα.
http://www.oppodigital.com/wheretobuy.html

Γι΄αυτό εδώ,δεν "τρέχει" τίποτα,
ή μήπως δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα;

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads