Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
0
Re: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Κ αν τελικά ο αντιπρόσωπος είναι πράγματι ο αγαπητός Απόστολος, γιατί δεν κάνεις ανακοίνωση κ στα υπόλοιπα φόρουμς κ περιοδικά του χώρου, avclub, insomnia, Ήχο, Hitech κτλ ?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Γι΄αυτό εδώ,δεν "τρέχει" τίποτα,
ή μήπως δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα;
Φιλε Σωκρατη, η Oppo οπως εχω ξαναπει εδω στο φορουμ εχει ξεxωρισει σε Αμερικανικη και Ευρωπαικη.
Και ξαναλεω οτι η ευρωπαικη ενωση εχει θεσει αυστηροτερες προδιαγραφες στα ηλεκτρονικα προιοντα απ οτι η Αμερικη.
Δεν ειναι μονο το θεμα του Euro-scart αλλλα κυριως το RoHs δηλ. η υπαρξη μολυβδου σε μερη των ηλεκτρονικων συσκευων.

Οι Αμερικανοι βοηθουν μεν στο support αλλα σε θεματα πωλησεων αφου ειμαστε στην Ευρωπη , αλλος εχει την ευθυνη.
Το οτι υπαρχουν ακομα ευρωπαιοι resellers στο Αμερικανικο site προφανως δεν τους εχουν βγαλει ακομα μεχρι να ολοκληρωθει το site της Oppo Europe......www.oppo.se

Και λες εσυ μετα απο, ολα οσα εχουν συμβει και γραφτει να εχω τοσο θρασος ωστε να το παιζω μαιμου αντιπροσωπος της Oppo ?

Reaction score
10

Κ αν τελικά ο αντιπρόσωπος είναι πράγματι ο αγαπητός Απόστολος, γιατί δεν κάνεις ανακοίνωση κ στα υπόλοιπα φόρουμς κ περιοδικά του χώρου, avclub, insomnia, Ήχο, Hitech κτλ ?
Φιλε Μιχαλη,
Ανακοινωσεις και δελτια τυπου θα πανε σε ολα τα μεσα ηλεκτρονικα και εντυπα. Απλα ειναι θεμα χρονου που αυτο το καιρο ειναι απο μηδαμινος εως ελαχιστος.

Για το θεμα που για δευτερη φορα αναφερεται οσον αφορα τον αντιπροσωπο της Oppo στην Ελλαδα.....δε ρωτατε την Oppo Europe να μου πειτε και μενα.....μπας και δεν ειμαι και δεν το ξερω......
Φιλικα,
Αποστολος Τολιοπουλος

Reaction score
0

Φιλε Μιχαλη,
Ανακοινωσεις και δελτια τυπου θα πανε σε ολα τα μεσα ηλεκτρονικα και εντυπα. Απλα ειναι θεμα χρονου που αυτο το καιρο ειναι απο μηδαμινος εως ελαχιστος.

Για το θεμα που για δευτερη φορα αναφερεται οσον αφορα τον αντιπροσωπο της Oppo στην Ελλαδα.....δε ρωτατε την Oppo Europe να μου πειτε και μενα.....μπας και δεν ειμαι και δεν το ξερω......
Φιλικα,
Αποστολος Τολιοπουλος
Δεν είναι τόσο θέμα επίσημων ανακοινώσεων, αφού εδώ στο avsite γίνεται συζήτηση τόσο καιρό, ενώ στα άλλα φορά δεν...
Όπως νομίζετε όμως... :happy_4:

Reaction score
10

Δεν είναι τόσο θέμα επίσημων ανακοινώσεων, αφού εδώ στο avsite γίνεται συζήτηση τόσο καιρό, ενώ στα άλλα φορά δεν...
Όπως νομίζετε όμως... :happy_4:
Φιλε Μιχαλη, εχω να πω το εξης μιας και το θεμα εχει παρει μια τροπη που δεν θα επρεπε. Δεν ειχα σκοπο να το δηλωσω ετσι....χυμα....ας μου επιτραπει η φραση, αλλα αφου το θελετε ακουστε.
Στο AvSite βρηκα φιλους, ευγενικους ανθρωπους, εκανα νεες γνωριμιες.
Απο την πλευρα του Site, οι ανθρωποι του με αντιμετωπισαν με τον καλυτερο τροπο και παραπανω απ οτι επρεπε μαλιστα, μιας και ειμαι σε τουτη εδω τη κατηγορια ενω θα επρεπε να ημουν σε αλλη.

Το εχω ξαναγραψει εδω και καιρο εδω http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=34180

Επισης θελω να σας πω, σαν ανθρωπος και οχι σαν εμπορος , οτι στο φορουμ που στη προηγουμενη του υποσταση και μιλαω για το πρωην avforum και νυν avclub, με απεβαλε δια παντως πριν απο καιρο , δεν εχω καμια δουλεια ουτε και διαθεση να γραφτω και να ποσταρω.
Ποσο μαλλον οταν δεχομαι τηλεφωνηματα απο φιλους του AvSite που μου λενε οτι στο αλλο φορουμ σε θαβουν, κανε κατι.

Οτι εχει σχεση με την Oppo και το support της θα συνεχισω να ποσταρω εδω αλλα και στο blog, μεχρι να γινει και το επισημο site της twindigital.
Μου ειναι πολυ δυσκολο να γραφω τα ιδια και τα ιδια σε πολλα φορουμ , τη στιγμη που εδω ειναι πληρεστερα και φιλικοτερα.
Οσον αφορα νεα προιοντα απο την Oppo , Atlantic Technology κλπ θα εχετε πληροφοριες στην αναλογη κατηγορια.

Για μια ακομα φορα ευχαριστω τους συντελεστες του AvSite για τη φιλοξενια. Θελω τους εκφρασω τα συγχαρητηρια μου για το φιλικο αλλα και χρησιμο σε ολους φορουμ.
Εγω θα μεινω εδω με τη παρεα.......για καυγαδες, ιντριγκες , θαψιματα και κοντρες απευθυνθητε αλλου εγω δεν θα παρω ευχαριστω.
TwinDigital
Αποστολος Τολιοπουλος

Reaction score
0

Πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση κ φυσικά απόλυτα δεκτή.

:happy_4:

υγ: Μην βάζετε όμως όλους τους ανθρώπους στο ίδιο καζάνι επειδή κάποτε έγινε κάτι...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Eπειδή ο Απόστολος γράφει σε αυτό το forum εδώ και καιρό, είναι λογικό να έχουμε πληρέστερη ενημέρωση εδώ μέσα για τις νέες του δραστηριότητες.

Δεν είναι υποχρεωμένος ο άνθρωπος επειδή γράφει σε ένα forum να γράφει και στα υπόλοιπα και, σίγουρα, το "σε πόσα forum γράφει" δεν είναι μέτρο σοβαρότητας και υπευθυνότητας ενός επαγγελματία.

Σίγουρα δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να διαβάζει το AVSite αλλά γι'αυτό το λόγο υπάρχει το ανάλογο blog όπως επίσης υπάρχει και το τηλέφωνο και το email του Απόστολου με τα οποία μπορεί ο καθένας να επικοινωνήσει μαζί του αν χρειαστεί οτιδήποτε.

Δεν καταλαβαίνω που είναι το "πρόβλημα".

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Δεν καταλαβαίνω που είναι το "πρόβλημα".
Φίλε Κώστα, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα πουθενά.
Απλά υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για αυτά τα μηχανήματα κ ψάχνουν άκρες από Αμερική ακόμα κτλ. γιατί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ. :cool_4:
Οπότε εγώ κ άλλοι φίλοι τους λένε ότι υπάρχει, ποιός είναι, που θα τον βρουν κτλ.
Προσωπική λοπόν τοποθέτηση κ προτροπή να μπει να πει δυο-τρεις κουβέντες για καλό της δικής του πάντα εταιρείας και να λύσει τις απορίες των ανθρώπων κ από 'εκεί'. :happy_4:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Απλά υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για αυτά τα μηχανήματα κ ψάχνουν άκρες από Αμερική ακόμα κτλ. γιατί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ. :cool_4:
Οπότε εγώ κ άλλοι φίλοι τους λένε ότι υπάρχει, ποιός είναι, που θα τον βρουν κτλ.
Μιχάλη, λογικά αυτά που λες, αλλά, προσωπικά, θεωρώ πως φέρθηκαν άδικα στον Απόστολο στο αντίστοιχο thread στο AVClub. Τα είδες και μόνος σου φαντάζομαι...

Όταν ανακοίνωσε ο Απόστολος ότι θα φέρνει τα Oppo κανείς απο εδώ δεν πήγε στο επίσημο site της Oppo να δει αν μπήκε το όνομά του μήπως και μας δουλεύει. Ούτε χρειάστηκε να μας το πει δείξει τα συμβόλαια για να τον πιστέψουμε. Επίσης όταν μπήκε το link στο blog κανείς εδώ δεν έκανε σχόλια για τη σοβαρότητα της προσπάθειας του Aπόστολου, επειδή δεν έχει site αλλά blog (προς το παρόν).
Αντίθετα όλοι του βγάζουμε το καπέλο που έχει κάνει τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο, για την άριστη συμπεριφορά του και την άμεση υποστήριξη που προσφέρει ακόμα κι όταν δεν είναι υποχρεωμένος (βλ. μηχανάκια που έχουν έρθει απο Αμερική).

Γράφτηκα πρόσφατα στο AVClub, αν και το παρακολουθούσα κανένα τρίμηνο, αλλά όταν βλέπω συμπεριφορές του στυλ "Γράφει στους δίπλα και δεν γράφει σε εμάς. Θα του δείξουμε εμείς, θα δει τι θα πάθει", τι να πω, απογοητεύομαι...

Reaction score
0

Κώστα εγώ τοποθετήθηκα λίγο πιο πάνω με το υστερογραφό μου :

"υγ: Μην βάζετε όμως όλους τους ανθρώπους στο ίδιο καζάνι επειδή κάποτε έγινε κάτι..."

Με έχει κουράσει αυτή η αντιπαλότητα των site, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα για άλλη συζήτηση, για να δούμε κ εμείς οι πιο νέοι τι έγινε κ δεν λύνεται ούτε με την πάροδο του χρόνου...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

"υγ: Μην βάζετε όμως όλους τους ανθρώπους στο ίδιο καζάνι επειδή κάποτε έγινε κάτι..."

Με έχει κουράσει αυτή η αντιπαλότητα των site, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα για άλλη συζήτηση, για να δούμε κ εμείς οι πιο νέοι τι έγινε κ δεν λύνεται ούτε με την πάροδο του χρόνου...
Συμφωνούμε απόλυτα.

Reaction score
10

Διαβαστε τα πρωτα τεστ των 2 Oppo στο τευχος 70, του περιοδικου DVD Home Theater.
To 971 σε συγκριτικο τεστ upscaling dvd players αναδειχτηκε κορυφαιο και το 981 ...αποκαλυψη....παιζει σαν player των 1.500 ευρω.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Διαβαστε τα πρωτα τεστ των 2 Oppo στο τευχος 70, του περιοδικου DVD Home Theater.
To 971 σε συγκριτικο τεστ upscaling dvd players αναδειχτηκε κορυφαιο και το 981 ...αποκαλυψη....παιζει σαν player των 1.500 ευρω.
Απόστολε, το player είναι κορυφή!!!!
Τι συζητάμε τώρα....

Αλλά ας είχε καμμιά Sony στάμπα απάνω, να δεις πόσες Geia sou Maries θα είχες για πελάτες.....:respect::respect::respect:

Συγχαρητήρια και πάλι στην Oppo γι' αυτό το εκπληκτικό προϊόν.....

Reaction score
3

Έτσι για να έχω καλό ερώτημα... ποιός ήταν αυτός που έδωσε τα μηχανάκια για τεστ στο περιοδικό εεεεε;;;;
Μήπως ο «Ανύπαρκτος» Έλληνας αντιπρόσωπος:crazy_11: ή η «Oppo Electronics Europe»:cool_11: , άντε επειδή σαν πολλά άκουσε (διάβασε) σήμερα ο Απόστολος.

Reaction score
1
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Απόστολε,δεν είπα πουθενά για αντιπρόσωπο μαιμού,
Απόρησα,γιατί έμεινε αναπάντητο το ερώτημά μου,το οποίο γράφτηκε από ενδιαφέρον για την προσπάθεια που καταβάλλεις,κατηγορώντας τα "Αμερικανάκια" για την μη αναφορά τους στον αντιπρόσωπό τους στην Ελλάδα.
Δεν ξέρω και δεν μ΄ενδιαφέρει για το ποιος σ΄έδιωξε από το Avforum (δεν θυμάμαι να έγινε κάτι τέτοιο,αλλά για να το λες έτσι θα'ναι),όμως αν θυμάσαι,το Oppo είχε αγορασθεί σε power buy του Avforum από περισσότερους από 70 ανθρώπους και φαντάζομαι,οι περισσότεροι από αυτούς θα θέλουν να μάθουν την εταιρεία που αντιπροσωπεύει το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ player τους στην Ελλάδα.
Τεσπα...
Δικό σου είναι το μαχαίρι,δικό σου και το καρπούζι.

Reaction score
7

Μάλλον θα υπάρξει αλλαγή πλάνου σχετικά με το sdi modding του 971.

Και η αφορμή είναι το powerbuy του avsforum.com με αντικείμενο "Region Free Oppo DV-981HD Custom Pre-Modified with SDI & IEC Power mods"!

Βέβαια δε σκοπεύω να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο powerbuy αλλά ψήθηκα για αντικατάσταση του 971 με το 981 καθώς και για πιο hardcore diy με αλλαγή τροφοδοσίας εκτός από την προσθήκη sdi. Ειδικά διαβάζοντας τα σχόλια για τη συνεργασία με το scaler DVDO VP50!

I find out more!

Reaction score
10

Μάλλον θα υπάρξει αλλαγή πλάνου σχετικά με το sdi modding του 971.

Και η αφορμή είναι το powerbuy του avsforum.com με αντικείμενο "Region Free Oppo DV-981HD Custom Pre-Modified with SDI & IEC Power mods"!

Βέβαια δε σκοπεύω να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο powerbuy αλλά ψήθηκα για αντικατάσταση του 971 με το 981 καθώς και για πιο hardcore diy με αλλαγή τροφοδοσίας εκτός από την προσθήκη sdi. Ειδικά διαβάζοντας τα σχόλια για τη συνεργασία με το scaler DVDO VP50!

I find out more!
Για δες αυτο : http://avsf.videogon.com/cgi-bin/buy_cl.pl?sorcdvda&1178125622

Reaction score
10

Καινουργιο firmware για το Oppo DV971H με το μαυρο-χοντρο (black-fat) remote, version 5_0919. Φυσικα με υποστηριξη Ελληνικων στο DivX.
Προκειται για τα oppo που αγοραστηκαν στην Ελλαδα πριν εναμιση χρονο περιπου.
Θα το ανεβασω στο blog μετα το μεσημερι.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.338
Members
38.545
Νεότερο μέλος
Dimisdsg_707