ΗDR-HC3E. Η νέα μου βιντεοκάμερα της SONY.

Reaction score
118
Κάπου διάβασα οτι δεν γίνεται.
Δηλαδή μπορώ σε hd ποιότητα να γράψω το υλικό μου απο το pc στην κάμερά μου; 8)

Reaction score
2
Η καμερα εχει hdv kai dv in , δυστυχως δεν εχει analog in kai conversion to digital.
αυτος ειναι και ο λογος που θα στραφω μαλλον στην canon.

Reaction score
118
Άρα, για να το γράψουμε και αναλυτικά, το hd υλικό που έχω τραβήξει με την κάμερα, το επεξεργάζομαι στο pc. Εν συνεχεία εαν προσπαθήσω να το ξαναγράψω στην κάμερα, δεν θα τα καταφέρω.

Reaction score
2
ΘΑ τα καταφερεις!
Οπως ειπα εχει Dv + hdv in.
Αυτο που δεν εχει ειναι η μετατροπη απο αναλογικο σε ψηφιακο σημα.
Δηλ. αν θελεις να περασεις υλικο απο vhs -hi8 - dvd - tuner klp δεν μπορεις μεσω της καμερας.
Στα προηγουμενα μοντελα η sony ενσωματωνε analog to digital conversion αλλα οχι σε αυτο (λογω κοστους προφανως).
Για μενα αυτο ειναi πολυ σημαντικο γιατι εχω πολυ υλικο σε vhs-hi8-dvd kai beta.

Reaction score
118
toxotis70 said:
ΘΑ τα καταφερεις!
Δηλ. αν θελεις να περασεις υλικο απο vhs -hi8 - dvd - tuner klp δεν μπορεις μεσω της καμερας.
Στα προηγουμενα μοντελα η sony ενσωματωνε analog to digital conversion αλλα οχι σε αυτο (λογω κοστους προφανως).
Για μενα αυτο ειναi πολυ σημαντικο γιατι εχω πολυ υλικο σε vhs-hi8-dvd kai beta.
Τέλεια. Αν και δεν έχω πειραματισθεί ακόμη.

Reaction score
0
Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να την αγοράσω από Αμερική (γύρω στα 800€). Εκτός από την διαφορετική τροφοδοσία δεν νομίζω να έχω άλλο πρόβλημα έτσι δεν είναι? Στις HD υφίσταται ποια το θέμα του PAL ή του NTSC εφόσον χρησιμοποιείς HDMI έξοδο ?

Reaction score
2
Φυσικα και υπαρχει διαφορα...
Ακομη και στο HD υπαρχουν 50 και 60 Ηζ (και frames/fieds).
Aν ηταμ διαφορετικα θα περναμε ολοι απ εξω.

Reaction score
0
toxotis70 said:
Φυσικα και υπαρχει διαφορα...
Ακομη και στο HD υπαρχουν 50 και 60 Ηζ (και frames/fieds).
Aν ηταμ διαφορετικα θα περναμε ολοι απ εξω.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Πάντως στην Αμερική την έχω βρει γύρω στα 780 € σε NTSC και 1000 σε PAL.

Reaction score
118
Απάντηση: Re: ΗDR-HC3E. Η νέα μου βιντεοκάμερα της SONY.

ΘΑ τα καταφερεις!
Mπα, οχι τελικά. Ούτε καν ξεκινά η εγγραφή στην κασέτα και ενώ υπάρχει αλληλεπίδραση της κάμερας με το pc. Διοτι την χειρίζομαι απο το pc. Μέχρι εκεί όμως. Η εικόνα δεν μεταδίδεται.

Όμως εχω ενα ευχάριστο. Έγραψα σε dvd ενα θέμα 34 γίγα. Και ω του θαύματος η εικόνα είναι πολύ καλή. Τελικά παίζει μεγάλο ρόλο η πηγή. Με τέτοια συμπίεση κι όμως η εικόνα ήταν μια χαρά. Φαντάζομαι λοιπόν τι θα δω όταν μπορούμε πλέον να γράφουμε σε blue ray δίσκους.
Για άλλη μια φορά λοιπόν η κάμερα βγήκε μια τέλεια αγορά.

Βλέπω πως ενα μέλος έχει φτιάξει ίδιο θέμα με αυτό, με ακριβώς τον ίδιο δικό μου τίτλο. Γιατί;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88