Θέλω μια καλή 42" Plasma! (help)

Reaction score
0
Λοιπόν επειδή βαρέθηκα να περιμένω για το πότε θα βελτιώσουν την κάθε led που βγάζουν, θα ήθελα μια συμβουλή για μια καλή Plasma, στο περίπου 42" , για ταινίες και για κανά παιχνίδι (ps3). Τιμή το πολύ 1200. παραπάνω δεν αξίζει για plasma...νομίζω τουλάχιστον...

Reaction score
6
Απάντηση: Θέλω μια καλή 42" Plasma! (help)

2 επιλογές...
Η φτηνή: Panasonic 42S10
Η πιο ακριβή: Panasonic 42G10

Η πρώτη παίζει γύρω στα 700 ευρώ , η δεύτερη 1000-1100 .... Η βασική τους διαφορά είναι το NeoPDP πάνελ με τις 1080 γραμμές ανάλυση σε κινούμενη εικόνα που έχει η δεύτερη.... (καθώς και περισσότερες ρυθμίσεις στα μενού της δεύτερης για χρώμα,gamma κλπ)

Reaction score
0

:D και εγώ αυτή κοίταγα. Την G10, εντάξει μπορώ να την βρω και λίγο πιο φτηνά στο skroutz. Hum, έχει τίποτα αρνητικό που θα έπρεπε να ξέρω?

Reaction score
6

:D και εγώ αυτή κοίταγα. Την G10, εντάξει μπορώ να την βρω και λίγο πιο φτηνά στο skroutz. Hum, έχει τίποτα αρνητικό που θα έπρεπε να ξέρω?
Ναι, έχει ένα αρνητικό....

Δεν θα θες να την κλείσεις και να πας για ύπνο....:116:

(περιμένω να την πέσει για ύπνο η γυναίκα μου για να παίξω Need for Speed Shift στην 46άρα G10 .... (πρέπει να ..ξεθάψω και τα ακουστικά από την αποθήκη....:116:))

Reaction score
6

Πάντως πέρα από την πλάκα, και η S10 είναι μια πολύ καλή αγορά (best buy θα έλεγα) και σου περισσεύουν και λεφτά για ένα ps3 (ή bluray) ....
Εμένα την αγόρασαν 2 συνάδελφοι και έχουν μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένοι...

Reaction score
0

xaxax! (έπαιξα και εγώ σήμερα στο ps3 ενός φίλου το shift και τα σπάει!) Νομίζω την G10 θα πάρω. PS3 έχω! Απλά ο λόγος που κοίταγα για led πιο παλιά ήταν για την extra δυνατότητα με usb movie. Αλλά εντάξει και με ένα mkv player κάνουμε δουλειά μας!

Reaction score
0

Εδώ και δύο μέρες είμαι ευτυχής κάτοχος μίας 50'' G10 :)

Παρόλο που λόγω στρωσίματος την έχω σε χαμηλές ρυθμίσεις φωτεινότητας και αντίθεσης, έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα με την εικόνα της. Η τηλεόραση πραγματικά είναι απίστευτη!

Έχω βάλει το γνωστό dvd να παίζει συνεχώς ώστε να στρωθεί καλά αλλά και γρήγορα. 200 ώρες δεν περνάνε με τίποτα γαμώτο :Ρ

Συνιστάται λοιπόν και με το παραπάνω κι ας είναι ακριβή.

Reaction score
0

Αυτό το βάζεις για 20" κάθε βράδυ? Εντομεταξύ βλέπεις καθόλου τηλεόραση? Αναλογικά κανάλια? και κάτι τελευταίο...τίθεται ακόμα θέμα για burn in σε panel 12ης γενιάς?

Reaction score
0

Ευχαριστώ ρε παίδες που με βγάλατε από όλο το ψάξιμο!

Να ρωτήσω κάτι άλλο, για να παίξω mkv αρχεία θέλω ένα τέτοιο
http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=23&category=1000000592
ή το 3ο ή το 4ο λογικά. Δηλαδή μόνο σύνδεση με HDMI με την ΤV θέλει?

Reaction score
0

Αυτό το βάζεις για 20" κάθε βράδυ? Εντομεταξύ βλέπεις καθόλου τηλεόραση? Αναλογικά κανάλια? και κάτι τελευταίο...τίθεται ακόμα θέμα για burn in σε panel 12ης γενιάς?
Το βάζω να παίζει με τις ώρες (ακόμα και όλη τη νύχτα). Κανάλια αποφεύγω να βλέπω (πάνω άπω 20' λεπτά το ίδιο κανάλι δεν έχω δει) και φυσικά ότι προβάλλεται στην οθόνη είναι σε όλο της το κάδρο.

O πωλητής πάντως σχετικά με το burn-in μου είπε ξέχνα τα PlayStation τώρα στις αρχές. Να την στρώσεις καλά πρώτα.

Reaction score
0

Το βάζω να παίζει με τις ώρες (ακόμα και όλη τη νύχτα). Κανάλια αποφεύγω να βλέπω (πάνω άπω 20' λεπτά το ίδιο κανάλι δεν έχω δει) και φυσικά ότι προβάλλεται στην οθόνη είναι σε όλο της το κάδρο.

O πωλητής πάντως σχετικά με το burn-in μου είπε ξέχνα τα PlayStation τώρα στις αρχές. Να την στρώσεις καλά πρώτα.
Ούτε για τη γυναίκα τέτοια φροντίδα!!! xaxax
πραγματικά μετά από αυτό αν προκύψει πρόβλημα με burn-in θα πάθαινα εγκεφαλικό!

Πάντως πέρα απ'την πλάκα 200 ώρες δεν είναι τίποτα προκειμένου να μην έχεις πρόβλημα μετά!

Reaction score
2.194
Re: Απάντηση: Θέλω μια καλή 42" Plasma! (help)

2 επιλογές...
Η φτηνή: Panasonic 42S10
Η πιο ακριβή: Panasonic 42G10

Η πρώτη παίζει γύρω στα 700 ευρώ , η δεύτερη 1000-1100 .... Η βασική τους διαφορά είναι το NeoPDP πάνελ με τις 1080 γραμμές ανάλυση σε κινούμενη εικόνα που έχει η δεύτερη.... (καθώς και περισσότερες ρυθμίσεις στα μενού της δεύτερης για χρώμα,gamma κλπ)
Απορία: Και η S10 δεν έχει 1080 γραμμές (fullHD); Και τι ακριβώς είναι το NeoPDP πάνελ; Νόμιζα ότι έτσι ονομάζει η Panasonic όλα της ταπάνελ αλλά προφανώς έκανα λάθος! Γενικά η γνώμη σας είναι ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο τηλεοράσεις είναι προφανής ή πρέπει να βγουν τα μάτια σου για να καταλάβεις διαφορά στην ποιότητα εικόνας;

Reaction score
1

Οσον αφορά το HD , δεν καταλαβαίνεις διαφορές , όσον αφορά τα ελληνικά κανάλια , μικρή διαφορά ίσως να υπάρχει ... αν το μενού περιλαμβάνει DVD , Blue Ray , sat channels και ελάχιστα ελληνικά κανάλια ( στο κάτω κάτω τις ταινίες τις βλέπεις σε DVD ... ) και δεν θες να υπερβεις το ποσό των 700 ευρώ , τότε δεν το συζητάμε ( κάτοχος 42S10 και μπορούσα για πολύ πιο ακριβή , ας όψεται η αγορά προβολέα όπου θα έχει μεγάλο budget )

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Θέλω μια καλή 42" Plasma! (help)

Απορία: Και η S10 δεν έχει 1080 γραμμές (fullHD); Και τι ακριβώς είναι το NeoPDP πάνελ; Νόμιζα ότι έτσι ονομάζει η Panasonic όλα της ταπάνελ αλλά προφανώς έκανα λάθος! Γενικά η γνώμη σας είναι ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο τηλεοράσεις είναι προφανής ή πρέπει να βγουν τα μάτια σου για να καταλάβεις διαφορά στην ποιότητα εικόνας;
1920x1080 είναι και η S10, οι 1080 γραμμές (πολύ ατυχές το νούμερο που επέλεξαν, αλλά τέλοσπάντων...) αφορούν κάθετες γραμμές που είναι ορατές χωρίς να θολώνουν ή να σπάνε κατά την οριζόντια κίνησή τους.

Δες και εδώ.

Reaction score
6

Ευχαριστώ ρε παίδες που με βγάλατε από όλο το ψάξιμο!

Να ρωτήσω κάτι άλλο, για να παίξω mkv αρχεία θέλω ένα τέτοιο
http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=23&category=1000000592
ή το 3ο ή το 4ο λογικά. Δηλαδή μόνο σύνδεση με HDMI με την ΤV θέλει?
Το Wd TV HD πρέπει να το συνδέσεις και με οπτική με πολυκάναλο ενισχυτή που να αποκωδικοποιεί DTS, αλλιώς ότι θες να δεις με ήχο DTS δεν θα ακούγεται στην τηλεόραση...
Το freecom δεν υποστηρίζει h264 codec, οπότε ξέχνα το για το 99,99% των HD mkv ...
πολύ καλή περίπτωση είναι το XTreamer, δες το ανάλογο thread εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=67765

Reaction score
0

αρκετά καλό και αν δεν κάνω λάθος κάνει decode DTS μόνο του που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το συνδέσεις σε ενισχυτή. Άρα μόνο ένα HDMI για σύνδεση με την TV θες? Τέλειο!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.169

Σκεφτόμουν να την αγοράσω από εδώ
http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=8276 (μένω Πάτρα)
Το ξέρει κανείς το συγκεκριμένο κατάστημα?
(Δίνει δώρο DVD LG DVX492H)
To μαγαζί είναι κι αυτό μαζί με το άλλο στη γνωστή στοά που πρέπει

να την έχεις ακούσει αρκετές φορές εδώ στο avsite.

Εγώ προσωπικά έχω ψωνίσει δύο φορές από το συγκεκριμένο

μαγαζί χωρίς πρόβλημα, αλλά όχι ταχυδρομικώς γιατί μένω στην Αθήνα.

Reaction score
0

To μαγαζί είναι κι αυτό μαζί με το άλλο στη γνωστή στοά που πρέπει

να την έχεις ακούσει αρκετές φορές εδώ στο avsite.

Εγώ προσωπικά έχω ψωνίσει δύο φορές από το συγκεκριμένο

μαγαζί χωρίς πρόβλημα, αλλά όχι ταχυδρομικώς γιατί μένω στην Αθήνα.
Ξέρεις αν έχει εγγύηση το συγκεκριμένο μαγαζί?

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.731
Members
38.487
Νεότερο μέλος
Βασίλειος