Θα θελατε αυτο το νουμερο στο μηχανακι σας?

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα θελατε αυτο το νουμερο στο μηχανακι σας?

Α, δεν είναι τίποτα... του οξαποδώ θα είναι...
Εγώ έχω δει παλιά το αμάξι του - Mercedes μαύρη με μαύρες μεμβράνες στα τζάμια, μαύρα τα πίσω φώτα, και πινακίδα -6666... Εκείνος ο ιδιοκτήτης είχε πραγματικά μαύρο χιούμορ.
Eκτος και αν ειναι ο Μαριος ο μπλακμαν:142:

Reaction score
4
Απάντηση: Θα θελατε αυτο το νουμερο στο μηχανακι σας?

Αν δεν είναι Χριστιανός πιάνει το κακό ? :138:

κάνας Πακιστανός ας πούμε.

Reaction score
264

Αν δεν είναι Χριστιανός πιάνει το κακό ? :138:

κάνας Πακιστανός ας πούμε.
Το παπακι ειναι ενος Αλβανου.Αντε τωρα να βρεις τι θεο πιστευουνε αυτοι.Σαν πρωην κουμουνηστικο κρατος(λες και τωρα δεν ειναι ε?) μαλον αθεοι θα ειναι η' τουρκοσποροι.:141:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Τα "σημαδιακά" νούμερα (ακέραιες χιλιάδες, όλα τα ψηφία ίδια, και τέτοια) συνήθως τα δίνουν - ή τουλάχιστον τα έδιναν - με "ζήτηση". Τώρα αν δεν τα ζητήσει κανείς, τα παίρνει όποιος νάναι, κι αν είναι κανένας ανύποπτος, όταν τα δει μετά
...

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664

Το παπακι ειναι ενος Αλβανου.Αντε τωρα να βρεις τι θεο πιστευουνε αυτοι.Σαν πρωην κουμουνηστικο κρατος(λες και τωρα δεν ειναι ε?) μαλον αθεοι θα ειναι η' τουρκοσποροι.:141:
Καλά, χαλάρωσε... Μην πάθεις και τίποτα εξαιτίας ενός άθεου πρώην κομμμουνιστοτουρκόσπορου... :116:

Reaction score
29
Εμένα τέτοιο νούμερο εχει η ερασιτεχνική μου άδεια αλιείας.
Για οσους αναρωτιούνται, βγάζω ψάρια :)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Btw, για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, στη wikipedia υπάρχει εδώ ένας λεπτομερέστατος κατάλογος με την αρίθμηση και τους κατά περιοχή συνδυασμούς γραμμάτων στις πινακίδες αυτοκινήτων και δικύκλων, που καλύπτει από το 1956 μέχρι και... το μέλλον!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster