Θα καούν τα κάρβουνα σήμερα;

Reaction score
7.963
Ξέχασα να πω επίσης και μανιτάρια πλευρώτους στη σχάρα,έτσι για να φύγουν οι χοληστερίνες!:laugh:
Με τα πλευρώτους φεύγει η χοληστερίνη από τα πλευρά; Με τα champignons φεύγει από τη σαμπάνια;:p

Εγώ βάζω chantrelles. Με το πολύ ελαφρύ βουτυράκι τους, ξέρεις εσύ!:thumbsup:

Έρχονται φωτό. Αποψινές original, όχι μουσαντένιες...:D

Reaction score
677
Με τα πλευρώτους φεύγει η χοληστερίνη από τα πλευρά; Με τα champignons φεύγει από τη σαμπάνια;:p

Εγώ βάζω chantrelles. Με το πολύ ελαφρύ βουτυράκι τους, ξέρεις εσύ!:thumbsup:

Έρχονται φωτό. Αποψινές original, όχι μουσαντένιες...:D
Βρε,έφτασε ο κόσμος στο φεγγάρι κι εσείς τρώτε ακόμα ήμερα μανιτάρια;
(Καλά,μην φανταστείς,κι εμένα να καλογεράκια που είναι εδώ από πάνω μου τα φέρνουν καμιά φορά.)
Αλλά πρέπει να είναι με διαφορά του πιο ωραίο φαΐ όλου του κόσμου.Γεμίζει ένα τηγάνι το καθένα και είναι σαν να τρως καπνιστά γλυκάδια χωρίς την μπόχα από το κρέας.
Να 'χα τώρα δυο-τρία γαμώτο...

(Θες να βάλω και με την φάτσα μου βρε άπιστε νο 2;Και είμαι κι άσαχτος γαμώτο.:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:)

Reaction score
7.963
ΘΑ σε κάνω με τα κρεμμυδάκια που λέμε; Ε, αυτό!

Είπα να βάλω 4 ribeyes για αρχή...

Υ.Γ. Τα "καλογεράκια" του sokmav, lessare, είναι αυτό που λέμε morilles.
Y.Γ2. Δεν πήγαινε αναγκαστικά σε σένα το "μουσαντένια", Sokrates!

Last edited:

Reaction score
677
Υ.Γ. Τα "καλογεράκια" του sokmav, lessare, είναι αυτό που λέμε morilles.
Y.Γ2. Δεν πήγαινε αναγκαστικά σε σένα το "μουσαντένια", Sokrates!
'Οχι βρε,τα ξέρω τα morilles,τα καλογεράκια που σου λέω,είναι κανονικά,με ράσα.
Έχει Μονή εδώ από πάνω και μαζεύουν,στο μέρος που είναι η δουλειά μου είναι σχεδόν δάσος με πλατάνια,βελανιδιές,κλπ..
Τελείως άγρια λέμε.
(Φυσικά ενώ βλέπω πολλά,δεν έχω μαζέψει ποτέ μόνος μου,δεν τα ξέρω,άσε μην δω ήχους κι ακούσω χρώματα...)

Reaction score
7.963
'Οχι βρε,τα ξέρω τα morilles,τα καλογεράκια που σου λέω,είναι κανονικά,με ράσα...
Εγώ μια γριά που είχα βρει στον Παρνασσό, τις morilles μου περιέγραψε. Σουρωμένη θα 'ταν...:laugh:

(Φυσικά ενώ βλέπω πολλά,δεν έχω μαζέψει ποτέ μόνος μου,δεν τα ξέρω,άσε μην δω ήχους κι ακούσω χρώματα...)
Μάλλον δεν ειν' κακό, άλλοι δίνουν λεφτά γι' αυτό :D

Reaction score
1.458
Εγώ μια γριά που είχα βρει στον Παρνασσό, τις morilles μου περιέγραψε. Σουρωμένη θα 'ταν...:laugh:

Στο 2ο συμφωνώ και επαυξάνω.
Στο 1ο όμως τι εννοείς?Είναι λίγο διφορούμενο το μήνυμα!:laugh:

Reaction score
677
Μωρε ναι,αλλά άμα την έχεις φάει την πετριά από γεννησιμιού μου,φας και κανα τέτοιο άστο...
Βλέπω μετά να γράφω 'Το Φανταστικό' του Σαρτρ Νο 2 με καινούργιο λεξικό φιλοσοφικών όρων πίσω...(Και με τόσον Ρόμπινς στο κεφάλι μου,κατάλαβες...)

Reaction score
1.458
Εμείς εδώ χοιρινά δεν έχουμε,τα αρνιά είναι σαν πρόβατα και οι γυναίκες σαν γίδες...
Ούτε απ' αυτές ψήνουμε...
Αδεια δεν παίρνεις ποτέ?Πότε θα σε δούμε?Να φάμε και χοιρινό και μοσχάρι και αρνίσιο παϊδάκι και γαρίδα και ότι άλλο θέλουμε!:thumbsup:

D

Deleted member 23222

Guest
Αδεια δεν παίρνεις ποτέ?Πότε θα σε δούμε?Να φάμε και χοιρινό και μοσχάρι και αρνίσιο παϊδάκι και γαρίδα και ότι άλλο θέλουμε!:thumbsup:
Έχεις δίκιο...
Θα το κανονίσουμε.
Σε καμμιά δεκαριά μέρες...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.720
Έχεις δίκιο...
Θα το κανονίσουμε.
Σε καμμιά δεκαριά μέρες...
Δεν έρχεσαι καμιά βόλτα και κατά δω;
Να φας εκτός από τα τετριμμένα και κανένα τσουρέκι τερκενλή, τριγωνάκια ελενίδη, αλλά και εκμέκ κανταΐφ με κρέμα βουβαλίσια απ΄τον χατζή.
Τι γίδες και όρνιθες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos